5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Nykredit

EA til Nykredit Mægler

Kbh. V

Ønsker du at få en central rolle i at understøtte den øverste ledelse i Nykredit Mægler, og kan du håndtere flere forskellige opgaver på én gang?

Som EA’er bliver det blandt andet din opgave at bistå ledelsen og resten af teamet i Nykredit Mægler. Opgaverne er meget varierende og vil også omfatte udarbejdelse af præsentations- og foredragsmateriale, kundeservice via telefon og mail, samt løsning af diverse ad hoc-opgaver.

Nykredit
Gem
one.com

Danish-speaking Customer Service Representative

København V

Kan du lide at snakke med mennesker? Er du løsningsfokuseret, empatisk og drives af at gøre kunderne glade?

Vi hjælper kunder via chat, e-mail og telefon med deres webhosting løsninger, tekniske problemer og alt, der kan opstå for en bruger, som forsøger at skabe sig en plads på internettet med hjemmeside, e-mail og domæne.

Dette er en unik mulighed for at blive en del af et team, hvor alle arbejder mod samme mål: at yde nordens absolut bedste support og kundeservice til vores kunder.

Poul Schmith/Kammeradvokaten

Advokatsekretær/sagsbehandler, gerne med erfaring inden for bobehandling

København V

Vi har travlt og søger derfor ekstra hjælp til vores team. Har du erfaring med bobehandling, eller kunne du tænke dig at blive lært op i området?

Har du lyst til at være en del af et velfungerende bobehandlerteam på et stort advokatkontor centralt i København, hvor værdier som ordentlighed og selvstændighed sammen med høj faglighed vægtes højt? Så er det måske dig, vi mangler på holdet.

Jobboozt ApS søger for Lund Elmer Sandager Advokatpartnerselskab
Gem
Jobboozt ApS

Ejendomsadministrator søges

København V

Som den erfarne og engagerede ejendomsadministrator, du er, vil du komme til at varetage en portefølje af foreningsejendomme, der både omfatter ejerforeninger og andelsforeninger.

Du varetager dine porteføljer selvstændigt i hele processen fra start til slut med fokus på ordentlighed. Du har den direkte kontakt til bestyrelser og beboere, og du får rig lejlighed til selvstændig sagsbehandling og gode muligheder for løbende udvikling af dine kompetencer.

Du vil sparre med vores juridiske team indenfor fast ejendom, og sammen med dine ambitiøse kollegaer er du med til at sikre, at det er sjovt at gå på arbejde.

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV