38 jobannoncer matcher din søgning 38 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Nykredit

Solution Architect til Core Banking

København

Bliv drivkraften bag transformationen af Core Banking hos Nykredit! Som Solution Architect i vores BizTech Banking-leverancestrøm vil du arbejde i spændingsfeltet mellem teknologi og forretning, hvor din ekspertise er nøglen til at forme fremtidens bank.

Som Solution Architect i Core Banking vil du være nøglepersonen i at forme og implementere løsningsarkitekturer, der understøtter bankens digitale transformation.

Nykredit
Scandic Hotel A/S

Assisterende Restaurant Manager til Nordbo, Scandic Spectrum

København

Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye assisterende Restaurant Manager til Nordbo på Scandic Spectrum.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden. Og vi ved, at du altid går forrest og er til inspiration for alle som du arbejder sammen med, sammen med Restaurant Manager.

Madglæde og gode råvarer skal serveres på hver eneste tallerken. Du får ting til at ske, er likeable og spreder god energi. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Scandic Hotel A/S
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Gem
Nykredit

Make a difference as Test Manager with Wealth Management in an ambitious platform program

Copenhagen

At Nykredit Wealth Management, we have just started an ambitious and innovative platform program ­– do you want to be part of this journey?

We are looking for a Test Manager for our newly established platform program, tasked with ensuring that our IT is up-to-date and leveraging the latest and most advanced technology.

Nykredit
Gem
Nykredit

Analytiker til Nykredits Energy & Infrastructure team

København

Der er gang i den grønne omstilling i Danmark, hvilke betyder store anlægsfinansieringer samt behov for finansiering - og derfor har vi travlt.

Vil du arbejde med finansiering af Energi- & Infrastrukturaktiver, finder du den finansielle verden interessant, og ønsker du et job, hvor dine faglige og personlige færdigheder hele tiden udvikles? Så er denne stilling måske noget for dig.

Nykredit
Gem
Nykredit

Brænder du for datamodellering? Vi søger passionerede Data Warehouse Analytikere

Kbh. V

Elsker du at arbejde med datamodellering og har du erfaring med SQL eller SAS, så kan du blive en central del af Nykredits datainfrastruktur og bidrage til udviklingen af avancerede data- og rapporteringsløsninger.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Designe og implementere datamodeller, herunder både relationelle og dimensionelle modeller.
  • Udvikle og optimere data warehouse arkitekturer for at understøtte analyse og rapportering.
Nykredit
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Gem
Nykredit

Private Banker til Next Generation i Private Banking Elite

Kbh. V

Vil du være en del af en succes og et strategisk vigtigt område i Nykredit, hvor du får ansvaret for en portefølje med yngre formuende kunder?

Du får ansvar for at rådgive og videreudvikle din egen eksisterende kundeportefølje, der består af kunder i alderen 18 – 50 år, som har udsigt til at arve en større formue på et senere tidspunkt i deres liv. Porteføljen udvikler du i tæt samarbejde med forældrenes Private Banker.

Nykredit
Jobboozt ApS søger for Lund Elmer Sandager Advokatpartnerselskab
Gem
Jobboozt ApS

Erfaren advokat til ansættelsesret

København V

Du bliver en del af et fagligt stærkt team, som rådgiver danske og internationale virksomheder om alle aspekter indenfor ansættelsesretten.

Du vil fra første dag få ansvaret for at rådgive og arbejde for hele LES’ kundeportefølje indenfor en række forskellige brancher, lande og kulturer, og sammen med dine kollegaer er du med til at sikre, at det er sjovt at gå på arbejde.

Gem
Nykredit

Relationship Manager til Corporate Banking

Kbh. V

Vil du arbejde med rådgivning af Nykredits største og mest komplekse erhvervskunder? Og ønsker du at være en del af et proaktivt og målrettet team? Så er du måske vores nye kollega.

Din primære opgave bliver at bidrage til at opbygge og vedligeholde solide kunderelationer samt udarbejde understøttende, værdiskabende analyser og oplæg i tæt samarbejde med dine dygtige kolleger.

Nykredit
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Scandic Hotel A/S

Kokkeelev, Restaurant Ansvar - Scandic Spectrum

København V

Er du ambitiøs og drømmer om at få Danmarks bedste uddannelse til kok, så tror vi på, at du er vores kokkeelev i Restaurant Ansvar på Scandic Spectrum.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Hos os vil du arbejde med de bedste råvarer og servere kvalitet og madglæde på hver eneste tallerken. Vi ved, at du brænder for at gøre en forskel og med dine kollegers hjælp bliver du i løbet af din læretid knivskarp i køkkenet.

Din glæde for at lære nyt og lave god mad smitter af på alle os andre – både dem, du arbejder tæt med og alle vores gæster. Du får rig mulighed for at udvikle dig som kokkeelev og som menneske.

Scandic Hotel A/S
Gem
Nykredit

Senior-/privatrådgiver til Center København

Kbh. V

Vil du gøre drømme til virkelighed og give flere muligheden for at bidrage til et grønnere Danmark? Hos os får du ansvaret for din egen kundeportefølje med spændende private boligejere og med plads til at skabe nye kundeforhold.

Vi har besluttet, at det skal være nemmere at være grøn. Derfor tilbyder vi en række grønne lån og løsninger, som du får mulighed for at bringe i spil over for dine kunder sammen med alle vores attraktive foreningsfordele.

Nykredit
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Taurus Ejendomsforvaltning ApS

Taurus Ejendomsforvaltning søger en Tekniker/Elektriker

København V

Vi søger lige nu en tekniker/elektriker til drifts- og vedligeholdelsesopgaver i Fisketorvet Shopping Center.

Vi har et uformelt arbejdsmiljø med gode udviklingsmuligheder både personligt og professionelt, og selvom vores hverdag til tider kan være travl, er der også plads til sjov, og vi møder hinanden med et smil. Vores medarbejdere kvitterer med et højt engagement og ansvarsfølelse.

Gem
Nykredit

Join our empowering team in the heart of Copenhagen

Kbh. V

Are you passionate about making a difference in the financial world? We invite you to become a valued member of the RfP and Client Intelligence team at Nykredit Asset Management and Sparinvest.

You will be instrumental in reinforcing our Institutional Sales and Client Management teams, providing insights into the institutional market segment. Your contributions to the RfP (Request for Proposal) process will be crucial in supporting our sales efforts both domestically and internationally.

Nykredit
Gem
Nykredit

Seniorspecialist til SimCorp Dimension team i BizTech Wealth

København

Er du SimCorp Dimension specialist og vil være med til at skabe fremtidens platform for Nykredits Wealth Management?

Du bliver en del af vores SimCorp Dimension udviklingsteam, som er ansvarlig for at understøtte forretningsområderne i Biztech Wealth (Wealth Management, Treasury og Risk). Du vil sammen med dine øvrige kollegaer i teamet have en central rolle i det større platformsprogram, hvor vi sammen med forretningen og SimCorp skal bygge hele vores SimCorp Dimension platform op på ny.

Nykredit
Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Gem
Nykredit

Solution Architect til Data Solutions i BizTech Banking

Kbh. V

Vil du være med til at flytte Nykredit i en retning, hvor data og datakvalitet bliver et vigtigere og vigtigere aktiv for vores forretning?

Hos Nykredit har vi en unik mulighed for en Solution Architect, som er entusiastisk omkring at udnytte kraften i Du vil spille en central rolle i udviklingen af Nykredits arkitektur inden for Data Solutions. Dette dækker både DWH-løsninger, dataanalyse- og rapporteringsværktøjer, samt MDM-systemer til håndtering af forretningskritiske data.

Nykredit

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV