12 jobannoncer matcher din søgning 12 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Forsvarets Efterretningstjeneste

Jurister

København Ø

Vil du være med til at sikre, at Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) opererer inden for lovens rammer ogsamtidig udnytter sine beføjelser fuldt ud til gavn for Danmarks sikkerhed? Så har du muligheden for at blive en del af FE’s afdeling for juridisk compliance.

Med stillingen følger et bredt kendskab til FE’s opgaver og et godt netværk på tværs af organisationen, hvor du vil indgå i rådgivningen af FE's operative afdelinger om både konkrete og mere generelle sager. Hvilke områder, du skal arbejde med i den forbindelse, vil blive fastlagt ud fra dine faglige interesser, dine kompetencer og FE's behov, og der vil løbende være mulighed for at stifte bekendtskab med nye områder.

Erhvervsstyrelsen

Vil du være med til sikre, at sanktioner vedtaget af det internationale samfund overholdes?

København Ø

Vores opgave er at sørge for, at danske virksomheders internationale samhandel ikke sker på bekostning af vigtige sikkerheds- og udenrigspolitiske hensyn. En central del af dette arbejde er, at sanktioner vedtaget af det internationale samfund overholdes. Hvis du har lyst til at arbejde både nationalt og internationalt med denne dagsorden, så er du måske vores nye kollega.

Fra ”Det Hemmelige Rum” på Langelinie Allé arbejder vi i Team Global Handel og Sikkerhed med eksportkontrol og sanktioner overfor 3. lande. Vi er med hele vejen fra afdækning af interesser i Danmark til forhandlingerne i internationale fora samt den efterfølgende implementering.

DIGNITY – Danish Institute Against Torture

Legal advisor

København Ø

Do you want to work in a human rights organization that makes a concrete and positive difference for vulnerable people around the world?

As legal advisor your focus will be on accountability for human rights violations and international crimes.

We offer you a job in a dynamic organization with a global outlook and a strong professional focus, where all activities are driven by the desire to make a positive difference for victims of human rights violations.

DIGNITY – Danish Institute Against Torture
Uddannelses- og Forskningsministeriet

Fuldmægtig til juridisk sagsbehandling i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

København Ø

Vil du arbejde med forvaltningsret og behandling af klage- og tilsynssager vedrørende de studerende på de videregående uddannelsesinstitutioner i et fagligt stærkt juridisk kontor?

I kontoret har vi ansvar for at behandle en række klage- og tilsynssager på styrelsens område. I samarbejde med fagkontorer udarbejder vi bekendtgørelser på Uddannelses- og Forskningsministeriets område, herunder ved implementering af nye politiske initiativer.

Du skal have mod på at arbejde med forskelligartede opgaver og med egne ansvarsområder, ligesom du skal bidrage til kontorets udviklingsopgaver.

Uddannelses- og Forskningsministeriet
Skatteankestyrelsen

Faglig sparringspartner inden for transfer pricing – bliv teamkoordinator i en uafhængig klageinstans

København

Vil du sikre retssikkerheden for virksomheder, når du behandler klagesager inden for transfer pricing? I Skatteankestyrelsen kan du være med til at løse en vigtig samfundsopgave og fordybe dig i komplekse juridiske problemstillinger.

Bliv vores nye teamkoordinator for transfer pricing-teamet, og anvend din erfaring til at understøtte den faglige kvalitet i klagesagsbehandlingen.

Vi tilrettelægger et skræddersyet onboardingprogram til dig og sikrer rammerne for din fortsatte faglige udvikling fx i form af mulighed for løbende efteruddannelse.

Erhvervsstyrelsen

Skab gode vilkår for erhvervslivet: Dygtig jurist til selskabsret, lovarbejde og corporate governance

København Ø

Kan du tænke dig at arbejde i krydsfeltet mellem politik og jura?

Du vil hovedsageligt være beskæftiget med bl.a. selskabsret i bred forstand, forhandling og implementering af EU-direktiver, lovgivningsarbejde samt ministerbetjening.

Du vil indgå i et team med høj faglighed og fokus på kvalitetssikring, hvor der samtidig tænkes i nye løsninger.

Erhvervsstyrelsen

Jurist med flair for nattelivet

København Ø

Er du en dygtig jurist med interesse for regulering af restaurationsbranchen m.v.? Så er du måske vores nye kollega i Team Erhvervsret.

Vi søger en dygtig og grundig kollega, som har lyst til at blive ekspert udi næringsretten, på lovområder der udspringer af reguleringen i henholdsvis restaurationsloven og lukkeloven. Det er begge områder, som har direkte betydning for samfundet og for store og små virksomheder.

Du vil opleve, at du i stillingen bliver en ekspert på begge områder, og du vil indgå i vigtige vejledningsopgaver til borgere og andre myndigheder om reglerne.

Gem
DLA Piper

Erfaren compliancespecialist

Aarhus C eller København Ø

Se video om DLA Piper som arbejdspladsI rollen får du mulighed for at sætte din egen faglighed i spil og være med til at præge udviklingen af vores compliance-område. Det er et komplekst område i stor udvikling, og dine opgaver vil omfatte både drifts-, udviklings- og optimeringsmæssige aspekter.

Vi vægter høj kvalitet i opgaveløsningen, og du skal trives med variation i dine opgaver. Din ekspertise vil bidrage til at gøre det komplekse regelgrundlag forståeligt og systematiseret, hvilket sikrer en gnidningsløs sagsbehandling i vores Compliance-afdeling.

DLA Piper
LB Forsikring

Jurist til Regres

København Ø

Vil du gerne forandre og være noget særligt for andre? Dette kan være din mulighed for at få mere substans i dit arbejdsliv.

Som jurist er du en del af teamet Regres, som er en del af afdelingen Regres, Retshjælp & Retssager. Vi er over 20 kollegaer i Regres og vores opgave er, at behandle alle LB Forsikrings regres- og dobbeltforsikringssager, ligesom vi også har stort fokus på undervisning og sparring med resten af forretningen.

LB Forsikring
Medicinrådet

Medicinrådets sekretariat søger en afdelingsleder til Strategi og kommunikation

København Ø

Er du en kompetent leder, som vil bidrage til udviklingen af en organisation, der har stor bevågenhed, og som kan lede og inspirere dine medarbejdere og sikre et stærkt samarbejde på tværs af organisationen?

Du vil blive leder for den nyoprettede afdeling Strategi og kommunikation, der har 9 medarbejdere. Du vil sætte retning for afdelingen, der skal integrere strategi, kommunikation, jura, processer og afdelingens øvrige opgaver.

Du vil blive en del af en rummelig og fleksibel arbejdsplads, hvor vi sætter en lyttende og motiverende omgangsform højt og lægger vægt på samarbejde, åbenhed og dialog.

Områdekontor Østerbro
Gem

Juridisk Chefkonsulent søges til Enheden for Kriminalitetsforebyggelse, Kriminalforsorgen Øst

København Ø

Er du solidt funderet i den juridiske metode, og har du gode kommunikations- og formidlingsevner?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Vi søger en Risk & Compliance Officer til vores stærke compliance team

København Ø

Kribler det i fingrene, når der står spændende complianceopgaver på din to-do, og er du interesseret i at understøtte det juridiske arbejde i et af Danmarks største advokatfirmaer?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV