15 jobannoncer matcher din søgning 15 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Skatteankestyrelsen

Faglig sparringspartner inden for transfer pricing – bliv teamkoordinator i en uafhængig klageinstans

København

Vil du sikre retssikkerheden for virksomheder, når du behandler klagesager inden for transfer pricing? I Skatteankestyrelsen kan du være med til at løse en vigtig samfundsopgave og fordybe dig i komplekse juridiske problemstillinger.

Bliv vores nye teamkoordinator for transfer pricing-teamet, og anvend din erfaring til at understøtte den faglige kvalitet i klagesagsbehandlingen.

Vi tilrettelægger et skræddersyet onboardingprogram til dig og sikrer rammerne for din fortsatte faglige udvikling fx i form af mulighed for løbende efteruddannelse.

Erhvervsstyrelsen

Skab gode vilkår for erhvervslivet: Dygtig jurist til selskabsret, lovarbejde og corporate governance

København Ø

Kan du tænke dig at arbejde i krydsfeltet mellem politik og jura?

Du vil hovedsageligt være beskæftiget med bl.a. selskabsret i bred forstand, forhandling og implementering af EU-direktiver, lovgivningsarbejde samt ministerbetjening.

Du vil indgå i et team med høj faglighed og fokus på kvalitetssikring, hvor der samtidig tænkes i nye løsninger.

Erhvervsstyrelsen

Jurist med flair for nattelivet

København Ø

Er du en dygtig jurist med interesse for regulering af restaurationsbranchen m.v.? Så er du måske vores nye kollega i Team Erhvervsret.

Vi søger en dygtig og grundig kollega, som har lyst til at blive ekspert udi næringsretten, på lovområder der udspringer af reguleringen i henholdsvis restaurationsloven og lukkeloven. Det er begge områder, som har direkte betydning for samfundet og for store og små virksomheder.

Du vil opleve, at du i stillingen bliver en ekspert på begge områder, og du vil indgå i vigtige vejledningsopgaver til borgere og andre myndigheder om reglerne.

Gem
DLA Piper

Erfaren compliancespecialist

Aarhus C eller København Ø

Se video om DLA Piper som arbejdspladsI rollen får du mulighed for at sætte din egen faglighed i spil og være med til at præge udviklingen af vores compliance-område. Det er et komplekst område i stor udvikling, og dine opgaver vil omfatte både drifts-, udviklings- og optimeringsmæssige aspekter.

Vi vægter høj kvalitet i opgaveløsningen, og du skal trives med variation i dine opgaver. Din ekspertise vil bidrage til at gøre det komplekse regelgrundlag forståeligt og systematiseret, hvilket sikrer en gnidningsløs sagsbehandling i vores Compliance-afdeling.

DLA Piper
LB Forsikring

Jurist til Regres

København Ø

Vil du gerne forandre og være noget særligt for andre? Dette kan være din mulighed for at få mere substans i dit arbejdsliv.

Som jurist er du en del af teamet Regres, som er en del af afdelingen Regres, Retshjælp & Retssager. Vi er over 20 kollegaer i Regres og vores opgave er, at behandle alle LB Forsikrings regres- og dobbeltforsikringssager, ligesom vi også har stort fokus på undervisning og sparring med resten af forretningen.

LB Forsikring
Medicinrådet

Medicinrådets sekretariat søger en afdelingsleder til Strategi og kommunikation

København Ø

Er du en kompetent leder, som vil bidrage til udviklingen af en organisation, der har stor bevågenhed, og som kan lede og inspirere dine medarbejdere og sikre et stærkt samarbejde på tværs af organisationen?

Du vil blive leder for den nyoprettede afdeling Strategi og kommunikation, der har 9 medarbejdere. Du vil sætte retning for afdelingen, der skal integrere strategi, kommunikation, jura, processer og afdelingens øvrige opgaver.

Du vil blive en del af en rummelig og fleksibel arbejdsplads, hvor vi sætter en lyttende og motiverende omgangsform højt og lægger vægt på samarbejde, åbenhed og dialog.

Forsvarets Efterretningstjeneste

Kontorchef til afdelingen for juridisk compliance i Forsvarets Efterretningstjeneste

København Ø

Vil du være med til at arbejde for Danmarks sikkerhed?

FE har to juridiske afdelinger, som varetager de juridiske opgaver i FE, herunder juridisk rådgivning og legalitetskontrol vedrørende både efterretningsmæssige forhold og Center for Cybersikkerheds virksomhed.

Du vil blive chef for den ene af de to afdelinger (afdeling LC), som har ansvar for at drive FE’s juridiske compliancearbejde samt rådgive om bl.a. databeskyttelse og implementering af NIS2-direktivet.

Alm. Brand Group

Jurist, der brænder for regulatoriske problemstillinger og ny lovgivning

København Ø

Har du en dyb viden om den regulering, som forsikringsselskaber er underlagt, og som de underlægges i de kommende år? Brænder du for at hjælpe forretningen med at finde løsninger på komplekse regulatoriske spørgsmål og implementere disse? Og er du motiveret af at være med til at udvikle og opbygge en kompetent juridisk afdeling i en koncern i rivende udvikling?

Så søg hos Alm. Brand Group, hvor du kan arbejde selvstændigt og få stor indflydelse på dit fagområde.

Alm. Brand Group
Grant Thornton

Manager til Grant Thorntons Transfer Pricing-afdeling

København Ø

Vi har travlt, og vi søger nu nye kolleger til vores Transfer Pricing-afdeling. Opgaver er der nok af, og af nogle kan nævnes:

Se video om Grant Thornton som arbejdsplads
  • Daglig ledelse samt sparring med TP-partner og dine øvrige kollegaer
  • Oplæring og faglig udvikling af yngre medarbejdere

Du får mulighed for at sætte dit præg på en nytænkende og innovativ kultur i en flad organisation med et stort socialt samvær, og hvor work-life balance vægtes højt.

Grant Thornton
& friends søger for C WorldWide Asset Management Fondsmæglerselskab A/S
Gem
& friends

Senior Compliance Officer

København Ø

Har du solid erfaring fra den finansielle sektor og arbejdet med finansiel lovgivning, så har du mulighed for at blive en del af et globalt orienteret kapitalforvalterteam, der har tilstedeværelse i flere lande.

Du vil få mulighed for at medvirke til løbende at udvikle og optimere strukturen og arbejdet med compliance i virksomheden, herunder bidrage til udvikling af processer, værktøjer og formater til at strømline arbejdet.

Du får gode muligheder for at planlægge og have indflydelse på egne opgaver samt sparre om opgaver og de problematikker, der opstår i virksomheden.

Områdekontor Østerbro
Gem

Juridisk Chefkonsulent søges til Enheden for Kriminalitetsforebyggelse, Kriminalforsorgen Øst

København Ø

Er du solidt funderet i den juridiske metode, og har du gode kommunikations- og formidlingsevner?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Advokatfirmaet BOIBYEN.DK søger advokatfuldmægtig

København Ø

Med tiltrædelse snarest muligt søger vi en advokatfuldmægtig, der kan indgå i det daglige arbejde på kontoret.

Indrykket:
Hentet fra Advojob

Vi søger en Risk & Compliance Officer til vores stærke compliance team

København Ø

Kribler det i fingrene, når der står spændende complianceopgaver på din to-do, og er du interesseret i at understøtte det juridiske arbejde i et af Danmarks største advokatfirmaer?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Region Hovedstaden

Jurist søges til Sundhedsjura, Juridisk enhed på Rigshospitalet

København Ø

Sundhedsjura på Rigshospitalet er en del af en tværfaglig juridisk enhed og består af to teams, Sundhedsjura og Forskningsjura.

Indrykket:

Assistant Associate (fuldmægtig) med store ambitioner til Crime & Investigations

København Ø

Vi søger en dygtig fuldmægtig til vores Corporate Crime team.

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV