4 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

4 jobannoncer

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane

IT-Projektleder

København S

Metroselskabet har med vores nye, ambitiøse IT- & Digitaliseringsstrategi sat digitalisering højt på dagsordenen. Vi forstærker vores IT- & Digitaliseringsenhed, så vi kan levere på de mange digitale initiativer, der ligger i pipeline. Derfor søger vi nu en digital projektleder til, sammen med vores andre digitale projektledere, at lede både nuværende og kommende projekter, der understøtter Metroselskabets digitale transformation.

Vi starter løbende projekter op i takt med forretningens behov. Der er i jobbet behov for en udpræget evne til at tænke både tværorganisatorisk og tværteknologisk.

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
Gem
Shure Scandinavia A/S

En­gi­ne­e­ring Team Lead with Passion for Test and Quality

Copenhagen and Edinburgh

Are you a motivated and experienced leader ready to take on the challenge of managing a European team of highly skilled engineers? Would you like join a team who specialise in Product and Software testing to ensure quality assurance of our fabulous audio products? Then this exciting role is for you!

Shure have lots of exciting projects in the pipeline, and we are looking for a talented Engineering Team Lead who will head up a group of Test Engineers in Edinburgh and Copenhagen.

Gem
KOMBIT A/S

Erfarne IT-projektledere

København S

Har du solid erfaring med både at lede IT-udviklingsprojekter samt med offentlige udbud, og brænder du for at være med til at gøre en forskel for kommunerne og danskerne – så er det dig, vi leder efter.

I KOMBIT søger vi lige nu to dygtige IT-projektledere til at lede udviklingen af digitale løsninger for de danske kommuner. Din rolle vil være afgørende i hele projektets forløb, fra planlægning og ressourcestyring til dialogen med kommunerne og leverandører. Som projektleder i KOMBIT får du ansvaret for at sikre, at vores projekter når i mål og overholder deadlines.

KOMBIT A/S
Gem

Sektionsleder med flair for tværgående samarbejde og cyber- og informationssikkerhed

København S

Brænder du for at få det bedste frem i mennesker?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV