8 jobannoncer matcher din søgning 8 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
KOMBIT A/S

Erfarne IT-projektledere

København S

Har du solid erfaring med både at lede IT-udviklingsprojekter samt med offentlige udbud, og brænder du for at være med til at gøre en forskel for kommunerne og danskerne – så er det dig, vi leder efter.

I KOMBIT søger vi lige nu to dygtige IT-projektledere til at lede udviklingen af digitale løsninger for de danske kommuner. Din rolle vil være afgørende i hele projektets forløb, fra planlægning og ressourcestyring til dialogen med kommunerne og leverandører. Som projektleder i KOMBIT får du ansvaret for at sikre, at vores projekter når i mål og overholder deadlines.

KOMBIT A/S
Københavns Universitet

Digitaliseringskonsulenter med strategisk sans til Danmarks største universitet

København S

KU-IT’s evne til at navigere i spændingsfeltet mellem en stor og meget kompleks organisation, stor lyst til øget digitalisering og uanede teknologiske muligheder skal styrkes. Arkitektursektionen udvides derfor med 2 digitaliseringskonsulenter, som skal være med til at sætte den strategiske retning på tværs af KU for øget digitalisering.

Du får en afvekslende hverdag med mange forskelligartede opgaver.

Du kommer til at arbejde helt tæt på idéerne og hjælper med at finde de rigtige mennesker og processer til at føre dem ud i livet. Desuden kommer du til at medvirke til, at beslutninger om digitalisering og it generelt bliver drøftet og forankret på direktionsniveau.

Skattestyrelsen

Skarp, udviklingsorienteret kontorchef, der kan få tingene til at ske på opkrævningsområdet

København S

Vi søger en stærk leder, der – sammen med souschef, to teamkoordinatorer og de rigtig dygtige medarbejdere i kontoret Erhvervsopkrævning – kan formå både at drive den fortsatte udvikling og sikre effektiv drift af de samfundskritiske systemer og forretningsprocesser, der skal understøtte korrekt og effektiv opkrævning af godt 1 billion kr. årligt i skatter og afgifter fra virksomhederne.

Du vil få ledelsesansvar for et kontor bestående af tre teams, med i alt +20 medarbejdere med forskellige baggrunde, erfaringer og kompetencer. Det er et kontor med et højt fagligt niveau, hvor der er plads til at prioritere de sociale relationer.

Skattestyrelsen
Jacobs Douwe Egberts Danmark ApS

IT Application Specialist

Copenhagen

Are you a passionate IT Application Specialist ready to embark on a dynamic journey? Look no further!

Key Responsibilities:

  • Spearhead intelligent automation initiatives, leveraging cutting-edge technologies to streamline processes and drive efficiency.
  • Serve as a subject matter expert in Microsoft O365, providing strategic guidance and support in utilizing Power Platforms and Power BI to unlock actionable insights.
Gem
KOMBIT A/S

It-product manager til sundhedsområdet

København S

Brænder du for sundhedsområdet, og ønsker du at gøre en forskel i krydsfeltet mellem sundhed, it og digitalisering.

KOMBIT tager næste skridt i vores strategiske udvikling, der sætter retningen for og skaber kommunal digital bevægelse. Her er it-brugeroplevelsen hos kommunerne i fokus, og vi ønsker at stille endnu skarpere på sundhedsområdets udfordringer og muligheder i lyset af digitalisering.

Vi tilbyder dig et job, hvor omdrejningspunktet er samarbejde på tværs af mange faggrupper, og hvor du vil arbejde med nogle af Danmarks største it-løsninger til både borgere og kommunale medarbejdere.

KOMBIT A/S
Gem
KOMBIT A/S

It-product manager til Skole- og Kulturområdet

København S

Brænder du for skole- og kulturområdet, og ønsker du at gøre en forskel i krydsfeltet mellem strategi, faglighed og digitalisering?

KOMBIT tager næste skridt i vores strategiske udvikling, der sætter retningen for og skaber kommunal digital bevægelse. Vi ønsker at stille endnu skarpere på skole- og dagtilbudsområdets samt bibliotekernes udfordringer og muligheder i lyset af digitalisering.

Vi tilbyder dig et job, hvor omdrejningspunktet er samarbejde på tværs af mange faggrupper, og hvor du vil arbejde med nogle af Danmarks største it-løsninger til både borgere og kommunale medarbejdere.

KOMBIT A/S
Shure Scandinavia A/S

En­gi­ne­e­ring Team Lead with Passion for Test and Quality

Copenhagen and Edinburgh

Are you a motivated and experienced leader ready to take on the challenge of managing a European team of highly skilled engineers? Would you like join a team who specialise in Product and Software testing to ensure quality assurance of our fabulous audio products? Then this exciting role is for you!

Shure have lots of exciting projects in the pipeline, and we are looking for a talented Engineering Team Lead who will head up a group of Test Engineers in Edinburgh and Copenhagen.

Afdelingschef til Sundhedsdatastyrelsen

København S

Vil du som afdelingschef stå i spidsen for drift, vedligehold og udvikling af nogle af de mest samfundskritiske it-systemer på sundhedsområdet?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV