5 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

5 jobannoncer

Gem
Digitaliseringsstyrelsen

Vil du være med til at skabe fremtidens digitale service på borger.dk?

København K

Du skal være med til at udvikle borger.dk, som er borgernes digitale indgang til det offentlige og har mere end 70 mio. besøg om året.

Mere konkret vil dine arbejdsopgaver blandt andet være at:

  • koordinere eksisterende og nye samarbejder med myndigheder
  • gennemføre forretningsanalyser om potentialer for borger.dk og Mit Overblik, for eksempel i forhold til anvendelse af nye teknologier
  • deltage i it- og udviklingsprojekter.

Vi kan tilbyde en arbejdsplads, der står i spidsen for den digitale udvikling af Danmark, og som har fokus på faglig og personlig udvikling.

Gem
Økonomistyrelsen

Kontorchef til udvikling af en af statens største BI-løsninger

København K

Vil du være med til at udvikle den digitale understøttelse af arbejdsgangene i over 400 statslige og selvejende institutioner?

Kontorets opgaver spænder bredt, og strategisk fokus og tydelig retning er derfor vigtigt. Statens BI, som samtidigt er en af statens største data- og analyseplatforme, er et væsentligt opgavemæssigt omdrejningspunkt i kontoret.

Vi oplever en stigende interesse for data fra brugerne, der sammen med den teknologiske udvikling giver spændende fremadrettede perspektiver. Du vil skulle lede og bidrage til retning for den fremadrettede udvikling af løsningen.

Gem
Digitaliseringsstyrelsen

Souschef til at forme Danmarks strategiske indsats for brug af data og nye teknologier

København K

Vil du være med til at sætte data, cloud og nye teknologier som kunstig intelligens i spil i den offentlige sektor og i virksomheder? Synes du, at det er spændende at sikre sammenhæng på tværs af offentlig IT gennem fælles principper og retning?

Er det naturligt for dig at bringe dine ledelsesmæssige kompetencer, din politiske tæft og dine gode samarbejdsevner i spil? Så søg stillingen som souschef i Kontor for teknologi og data i Digitaliseringsstyrelsen.

Gem
Økonomistyrelsen

Kontorchef

København K

Som kontorchef har du ansvaret for, at kontoret leverer på sine kerneopgaver, der indebærer risikovurderinger af statens store it-projekter og reviews af it-systemporteføljerne i staten samt sekretariatsbetjening af Statens It-råd.

Desuden vil du spille en nøglerolle i, at Statens It-råd og Økonomistyrelsen bidrager til at styrke styringen af it-økonomien på tværs af staten.

Hansen Toft A/S søger for Systematic A/S
Gem
Hansen Toft A/S

Senior Project & People Manager - Defence

København K

In a newly created role, you get the full responsibility of building a high-performance software team in the SitaWare Insight Program at the Copenhagen site.

You will be part of the Management Team in SitaWare Insight, and you will have the people leadership for your team including enabling continuous professional development of the team, driving performance and success.

You have the overall responsibility for leading and managing projects, and your focus will be to ensure and create value by delivering product development on time, to the right quality and within budget.

Hansen Toft A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV