17 jobannoncer matcher din søgning 17 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Medarbejder- og Kompetencestyrelsen

Analytiker

København K

Vil du bidrage til at udvikle de statslige arbejdspladser? Og vil du være med i maskinrummet i den danske model?

I Center for Analyse er vi ca. 17 medarbejdere og 2 chefer, som arbejder for at skabe et datadrevnet grundlag for udviklingen af de statslige arbejdspladser. Vi laver analyser og beregninger, der kan bruges til forhandlinger på det statslige område og til politiske beslutninger på arbejdsgiverområdet.

Vi søger en analytisk medarbejder, der ønsker at arbejde med analyser, projektledelse, forhandlinger og rådgivning.

Medarbejder- og Kompetencestyrelsen
Hansen Toft A/S søger for Systematic A/S
Gem
Hansen Toft A/S

Senior Project & People Manager - Defence

København K

In a newly created role, you get the full responsibility of building a high-performance software team in the SitaWare Insight Program at the Copenhagen site.

You will be part of the Management Team in SitaWare Insight, and you will have the people leadership for your team including enabling continuous professional development of the team, driving performance and success.

You have the overall responsibility for leading and managing projects, and your focus will be to ensure and create value by delivering product development on time, to the right quality and within budget.

Hansen Toft A/S
Økonomistyrelsen

Kunde- og kommunikationsmedarbejder søges

København K

Kan du bygge bro mellem forretning og kunder gennem kommunikation? Brænder du for at anvende dine kompetencer som ”oversætter”, og vil du være med til at navigere, samarbejde og motivere i et fagligt spændende miljø?

Du bliver ansat i Team Udvikling og Kontrakt. I rollen hjælper du ledere, kollegaer og samarbejdspartnere med kunde- og kommunikationsopgaver, og der er derfor attraktive udviklingsmuligheder i kombinationen af formål, fællesskab og faglighed.

Hjemmearbejde kan løbende aftales mellem chef og medarbejder, når det er foreneligt med opgavevaretagelsen.

Økonomistyrelsen

Projektleder til stort strategisk initiativ

København K

Brænder du for projektledelse, og vil du være med til at udvikle og implementere et af statens vigtige, strategiske initiativer? Så har vi måske det rette job til dig.

I Kontor for Løn og Pensionssystem i Økonomistyrelsen er vi i fuld gang med at planlægge vores største udviklingsprojekt siden begyndelsen af nullerne. Statens Lønløsning, der hver måned beregner løn og pension til ca. 350.000 i staten, skal moderniseres og fremtidssikres. Det betyder, at vi skal opbygge en fagligt stærk projektgruppe frem mod sommeren 2024, hvor en grundig analysefase afsluttes, og projektet for alvor går i gang. Og det er her, at du kommer ind i billedet.

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Digitaliseringsstyrelsen

To kolleger til drift og udvikling af kørekort- og sundhedskort-appen

København K

Synes du offentlig digitalisering er spændende, og er du nysgerrig på borgernes digitale behov? Kom og vær med til at drive og udvikle to af Danmarks mest kendte apps: Kørekort-appen og sundhedskort-appen.

I app-teamet får du indflydelse på, hvordan dine opgaver skal formes og løses. Vi vil gerne sikre fleksibilitet for vores medarbejdere, og hjemmearbejde kan løbende aftales mellem chef og medarbejder, når det er foreneligt med opgavevaretagelsen.

Digitaliseringsstyrelsen

Souschef til Kontor for MitID Erhverv og digitale serviceområder

København K

Vil du være med til at lede et kontor for samfundskritisk infrastruktur, som anvendes af størstedelen af alle borgere, virksomheder og myndigheder i Danmark?

Du vil få ansvaret for driften af vores løsninger, som baserer sig på ITIL processer. Opgaverne spænder bredt, og du vil komme til at arbejde med:

  • ledelse af medarbejdere med mange forskellige kompetencer, herunder både it-specialister og generalister.
  • løbende tilpasning og videreudvikling af organiseringen i kontoret med særligt fokus på drift og processer i vores nye agile organisering.
Økonomistyrelsen

Struktureret forretningsanalytiker søges til support, drift og forvaltning af digitale løsninger - barselsvikariat

København K

Brænder du for at levere en professionel, kompetent og servicemindet it-support? Har du et godt blik for forbedringer, der styrker eller forenkler brugernes arbejdsprocesser? Og er du kommunikerende og god til relationer?

Som forretningsanalytiker i vores team kommer du til at indgå i en række opgaver, som er relateret til udrulningen af Statens Digitale Indkøb, og du kommer til at være del af opbygningen af driftsorganisationen for de nye løsninger.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Systematic A/S

Software Architect - plan, design and develop solutions for the front-line commander

Copenhagen

We are looking for a new Software Architect for our Mobile programme – is this the job for you? Now is your chance to participate in developing software for our next-generation Mobile defence products – SitaWare Frontline and SitaWare Edge. Products that save lives!

As an Architect, you will be part of a team charged with developing new software solutions for our customers. Together with the Program Architect , you will set the direction for designing new features that have useability and quality at their core. And you will align the technical product direction with the business owner team.

Systematic A/S
Økonomistyrelsen

Ny kollega til tværgående udbud og analyser for hele staten

København K

Udbud og gode indkøb på den helt store skala – er det noget for dig?

Du vil blive en del af et stærkt fagligt miljø i Center for Indkøb og Udbud og vil komme til at arbejde sammen med kollegaer, der beskæftiger sig med strategiske, kommercielle, juridiske, økonomiske og politiske aspekter af indkøb.

Vi prioriterer, at du får spændende arbejdsopgaver samt faglig og personlig udvikling. Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder vil bl.a. være:

  • Projektleder eller deltager i projektteams på statens strategisk vigtige udbud, hvor kommercielle, juridiske, grønne og brugerorienterede aspekter skal forenes.
  • Analyser, som skal anvise veje til at optimere det statslige indkøb

Nysgerrige og ambitiøse praktikanter til analysearbejde i Finansministeriets analysecenter

København K

Vil du sammen med kreative og dygtige kollegaer være med til at løse nogle af de største udfordringer i staten?

Indrykket:
Hentet fra Djøf Jobunivers

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV