2 jobannoncer matcher din søgning 2 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Økonomistyrelsen

Projektleder til stort strategisk initiativ

København K

Brænder du for projektledelse, og vil du være med til at udvikle og implementere et af statens vigtige, strategiske initiativer? Så har vi måske det rette job til dig.

I Kontor for Løn og Pensionssystem i Økonomistyrelsen er vi i fuld gang med at planlægge vores største udviklingsprojekt siden begyndelsen af nullerne. Statens Lønløsning, der hver måned beregner løn og pension til ca. 350.000 i staten, skal moderniseres og fremtidssikres. Det betyder, at vi skal opbygge en fagligt stærk projektgruppe frem mod sommeren 2024, hvor en grundig analysefase afsluttes, og projektet for alvor går i gang. Og det er her, at du kommer ind i billedet.

Digitaliseringsstyrelsen

Souschef til Kontor for MitID Erhverv og digitale serviceområder

København K

Vil du være med til at lede et kontor for samfundskritisk infrastruktur, som anvendes af størstedelen af alle borgere, virksomheder og myndigheder i Danmark?

Du vil få ansvaret for driften af vores løsninger, som baserer sig på ITIL processer. Opgaverne spænder bredt, og du vil komme til at arbejde med:

  • ledelse af medarbejdere med mange forskellige kompetencer, herunder både it-specialister og generalister.
  • løbende tilpasning og videreudvikling af organiseringen i kontoret med særligt fokus på drift og processer i vores nye agile organisering.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV