6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
BESTSELLER

IT Infrastructure Specialist

Brande, Aarhus or Málaga

Are you excited about the chance to contribute to the ongoing development of BESTSELLER’s IT infrastructure?

You will be joining the self-organized, agile team working on our servers and databases. We are a part of a larger team of highly skilled engineers and specialists with end-to-end responsibility within access, PKI, IDM, servers, and databases.

Gem
twoday A/S

Bliv IT-supporter i et af Nordens største IT- konsulenthuse

Aarhus C

Vi søger en supporter til vores IT-afdeling i Aarhus. Du vil få muligheden for at være med til at skabe en ny afdeling i Aarhus, bestående af flere lokationer, Aalborg, Aarhus og Herning.

Som medarbejder i twoday kan du i høj grad være med til at præge virksomhedens udvikling, såvel som din egen karriere, med kontinuerlig mulighed for at udvikle dine kompetencer. Vi har et dynamisk og uhøjtideligt arbejdsmiljø, som samtidigt er kendetegnet ved et stærkt fagligt engagement, hvor der tilbydes mange forskellige aktiviteter af både faglig og social karakter. Vi investerer i din udvikling, og du kan selv vælge at investere yderligere! Vi kalder det en verden af muligheder.

twoday A/S
Lidl Danmark K/S

IT-Supporter med godt overblik

Aarhus C

Tager du det helt køligt, når tingene brænder på? Og kan du berolige den mest frustrerede kollega, når computeren ikke gør, som den skal?

De fleste kender det. Computeren driller, og det er svært at bevare roen, og det gode humør, når teknikken driller. Som en del af Service & Support-teamet har du overblikket og kompetencerne til at berolige din kollega, alt imens du fikser problemet.

Lidl Danmark K/S
DLG
Gem
DLG

IT-Sikkerheds konsulent - Risikostyring & compliance

Aarhus eller Fredericia

I denne rolle får du ansvaret for risikostyring og compliance inden for IT-sikkerhed. Vi befinder os i en transformationsproces, hvor Group IT arbejder intenst på at udvikle og forbedre vores fælles digitale systemer og processer.

Dine evner og engagement vil gøre en afgørende forskel hos DLG ved at bidrage til udviklingen og præge retningen fremad.

Aarhus
Gem

Serviceminded IT-supporter til barselsvikariat

Aarhus C

Det Jyske Musikkonservatorium (DJM) søger en serviceminded og kompetent IT-supporter til konservatoriets ansatte og studerende.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV