8 job ads match your search 8 job ads found

Would you like to receive job ads like this by mail?

Save
DLA Piper

IT Specialist

Aarhus C

Watch video about DLA Piper as a workplace

Vil du være med til at sikre altid tilgængelige og optimerede IT-systemer og -værktøjer samt bidrage til at udvikle fremtidssikrede IT-løsninger? Vi leder efter en ny kollega til vores IT-afdeling, hvor vi hjælper hinanden i et energisk og professionelt arbejdsmiljø og i fællesskab yder support til vores to kontorer.

Du vil få ansvar og blive mødt med anerkendelse, respekt og tillid. Fagligt vil du opleve både medspil og modspil og få mulighed for sparring med kollegaer nationalt såvel som internationalt. Arbejdsdagen byder på rig mulighed for at fremme dine personlige og faglige kompetencer, ligesom du løbende vil blive tilbudt interne og eksterne uddannelsesmuligheder.

DLA Piper
BDO
Save
BDO

Er du rutineret indenfor IT-revision? Vi leder efter nye kolleger!

København eller Aarhus C

Har du erfaring med IT-revision og IT-erklæringer, og har du lyst til at være en del af en virksomhed, der hjælper mennesker med at realisere deres drømme?

Primære opgaver

  • Afgivelse af IT-erklæringer
  • IT-revision for offentlige og private kunder
  • Projektledelse

Vi har en stor forståelse for, at mennesker er forskellige steder i deres liv, og derfor er du også i høj grad med til at sætte tempoet for din arbejdsdag. Vi er meget fleksible, og går langt for at vores medarbejdere er glade, og har det godt.

BDO
BESTSELLER

DevOps Engineer

Aarhus C

Are you a DevOps Engineer with a strong foundation in platform engineering and a knack for building a state-of-art data platform?

You'll be part of our Data & Analytics department consisting of 50 colleagues who all share the same passion for data and who actively drive the data agenda in BESTSELLER. We aim to deliver value to our end consumers, ensuring that satisfaction and quality are always on the radar.

ISS Facility Services A/S

IT-supporter

Aarhus, Søborg

Brænder du for at arbejde med it, service og brugersupport? Ser du dig selv som en attraktiv medspiller i et stærkt team af dynamiske og engagerede kolleger, hvor opgaverne er både udfordrende og afvekslende? Er du teknisk velfunderet og vil du være en del af at udvikle og få succes i vores Servicedesk?

Watch video about ISS Facility Services A/S as a workplace

Træd ind i en stor dansk virksomhed, hvor du ikke blot er en betroet kollega, men hvor du også får mulighed for at tage ejerskab. Vores IT-afdeling er et mangfoldigt fællesskab, hvor forskellige perspektiver og ideer mødes for at skabe løsninger, der ikke kun fungerer på papiret, men også i virkeligheden.

ISS Facility Services A/S
UBsend A/S

Cloud Security Engineer

Aarhus C

Are you an experienced operational Engineer looking for the next step in your career? And do you want to work with the latest technologies and be a part of an exciting scale-up with an enormous potential to disrupt the transportation and logistics industry?

For our IT department in Aarhus, UBsend, we are looking for an ambitious, structured, and experienced operational profile with a modern mindset to build and maintain best-in-class cloud infrastructure setup for our in-house developed IT solutions.

We use Scrum methodologies and apply test-driven and domain-driven development with API first approaches.

BESTSELLER

IT Infrastructure Specialist

Brande, Aarhus or Málaga

Are you excited about the chance to contribute to the ongoing development of BESTSELLER’s IT infrastructure?

You will be joining the self-organized, agile team working on our servers and databases. We are a part of a larger team of highly skilled engineers and specialists with end-to-end responsibility within access, PKI, IDM, servers, and databases.

twoday A/S

Bliv IT-supporter i et af Nordens største IT- konsulenthuse

Aarhus C

Vi søger en supporter til vores IT-afdeling i Aarhus. Du vil få muligheden for at være med til at skabe en ny afdeling i Aarhus, bestående af flere lokationer, Aalborg, Aarhus og Herning.

Som medarbejder i twoday kan du i høj grad være med til at præge virksomhedens udvikling, såvel som din egen karriere, med kontinuerlig mulighed for at udvikle dine kompetencer. Vi har et dynamisk og uhøjtideligt arbejdsmiljø, som samtidigt er kendetegnet ved et stærkt fagligt engagement, hvor der tilbydes mange forskellige aktiviteter af både faglig og social karakter. Vi investerer i din udvikling, og du kan selv vælge at investere yderligere! Vi kalder det en verden af muligheder.

twoday A/S

IT-supporter til M2 Film

Aarhus C

M2 Film søger en IT-supporter, der sammen med vores øvrige IT-team har ansvaret for den daglige drift af IT-supporten på vores hovedkontor i Aarhus.

Published:
Retrieved from Jobcenter

Do you have a Jobindex CV?

Jobindex matches CVs with companies' vacancies.

Create CV