11 jobannoncer matcher din søgning 11 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
ABB A/S

Field Service Engineer / tekniker med interesse i spændet mellem IT og automation

Middelfart, Aalborg, Ballerup

Det går mere end almindeligt godt for os i ABB, og derfor har vi brug for dig, hvis du:

  • Har lyst til værdiskabende automationsopgaver i spændet mellem IT og automation
  • Gerne vil have meget stor indflydelse på planlægning og styring af din egen hverdag
  • Gerne vil være kundernes betroede rådgiver, som kender deres anlæg og kan hjælpe dem med både fejlretning og designopgaver

Omdrejningspunktet er automationsløsninger (800xA) på anlæg inden for særligt industrien samt kraft- og varmeværker. Vores løsninger giver kunderne en state-of-the-art platform, der mærkbart øger anlæggets performance og operatørernes effektivitet.

Topdanmark Forsikring

Salesforce Business Analyst

Ballerup

Vil du spille en central rolle i at forstå og afdække vores forretningsbehov, som i sidste ende vil skabe stor værdi for vores kunder?

Som BA vil du spille en central rolle i at forstå vores forretningsbehov og omdanne dem til tekniske krav og løsninger. Vi arbejder i Safe setup med scrum teams, så du vil have et tæt samarbejde både med dit team og mod forretningen. I samarbejdet vil man drive opgaver af afklaring frem til go-live, hvor det modtages af forretningen.

Topdanmark Forsikring
Siemens A/S

Teknisk Remote Supporter til CTS/BMS-området

Ballerup

Se video om Siemens A/S som arbejdspladsBrænder du for at gøre en forskel og arbejde i grænsefladen mellem IT og bygningsautomatik? Og vil du kombinere din tekniske forståelse med dine stærke kommunikative evner?

Opgaverne som Remote Supporter er meget varierende, men du kan primært se frem til at:

  • Løse kunders CTS server, netværk og anlægstekniske problemer via remote-opkoblinger
  • Håndtere hotline-kald fra kunder
  • Udføre 1. level intern teknisk support til medarbejderne i Smart Infrastructure
Siemens A/S
Gem
EG A/S

Konsulent til vores kunder i advokatbranchen

Aarhus eller Ballerup

Skal dit næste job være i krydsfeltet mellem jura og IT? Vil du være den ultimative sparringspartner for vores kunder og guide dem mod succes?

Vi søger en konsulent der har lyst til at blive som en del af vores engagerede og dygtige konsulent- og supportteam. Som konsulent er du specialist på it-løsningen, hvilket gør dig til en indsigtsfuld sparringspartner for vores kunder.

CGI Danmark A/S

Talent 2024: Start your career within Pharma & Life Sciences in CGI's MES/Automation talent program

Tranbjerg or Ballerup

Our most important task is to prepare you for the tasks you will solve. In cooperation with the companies that developed the systems, you will be certified in the technologies used, such as PROCOS, PAS-X and 800xA.

You will be involved in all phases of our projects, including sales support, consultancy, specification, design, engineering, construction, programming and testing, verification and validation, and commissioning with the end customer.

CGI Danmark A/S
Tryg Forsikring A/S

Senior Release Management Specialist

Ballerup

Synes du at sikring af stabil drift gennem optimal transition af IT Services til Operation er spændende og givende?

Har du erfaring med Change og Release Management og vil du være med til at forbedre og optimere vores Transitions processer? Så er denne rolle det rigtige for dig.

Vi er kendt for vores venlige, samarbejdsorienterede, trygge og støttende arbejdsmiljø. Vi tager work-life balance seriøst, lige som vi er seriøse om at hygge sammen.

Tryg Forsikring A/S
Gem
EG A/S

Konsulent til EG Bolig

Aarhus N eller Ballerup

Motiveres du af spændende opgaver, og ser du dit næste job i en stor international softwarevirksomhed i rivende udvikling?

Som konsulent vil du fungere som specialist på it-løsningen, hvilket gør dig til en indsigtsfuld sparringspartner for vores kunder, når vi skal sikre en vellykket implementering og forankring af systemet, som er skræddersyet til kundens unikke behov.

Dit arbejde vil primært foregå ude hos vores kunder, men der er selvfølgelig mulighed for hjemmearbejdsplads på de dage, hvor du ikke er ude hos kunderne.

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Gem
KMD A/S

Product Owner til KMD Føniks - Forbund & A-kasse

Ballerup

Vil du være med til at sætte nye standarder for fremtidens IT-løsninger og samtidigt understøtte en af de vigtigste velfærdsopgaver?

Kerneopgaven er at udvikle og vedligeholde platformen, KMD Føniks, der er et moderne system til understøttelse af opgaverne som løses af forbund og a-kasser i Danmark.

I rollen som Product Owner vil du arbejde agilt i spændingsfeltet mellem forretning og it.

KMD A/S
Gem
KMD A/S

Business Specialist - Dagpengeområdet

Ballerup

Vil du være en del af Danmarks største IT-udviklingshus? Vil du være med til at sætte nye standarder for fremtidens IT-løsninger og samtidigt understøtte en af de vigtigste velfærdsopgaver?

Som Forretningsspecialist bliver du en del af forretningsenheden Forbund og A-kasse. Kerneopgaven er at udvikle og vedligeholde KMD Føniks, der er et moderne system til understøttelse af opgaverne forbund og a-kasser i Danmark.

I rollen som Forretningsspecialist vil du arbejde agilt i spændingsfeltet mellem forretning og IT. Du repræsenterer forretningen og produktet, og du vil i samarbejde med kunderne, Product Owners, og vores udviklingsteams i Danmark, stå for udviklingen af KMD Føniks.

KMD A/S
Gem

Serviceminded Cloud Operation Engineer

Ballerup

Du får en central rolle i driftsafdelingen og vil i samarbejde med den øvrige driftsafdeling, samt in-house konsulenter, sikre den bedst mulige IT-drift og udvikling.

Indrykket:
Hentet fra Computerworld it-jobbank

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV