14 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

14 jobannoncer

Jobindex søger for Saint-Gobain Nordic
Gem
Jobindex

Vil du tage ansvar for drift og udvikling af vores infrastruktur?

København S

Kan du se potentialet i at være en del af en stor international koncern med alle de udviklingsmuligheder, det giver? Og har du lyst til at samarbejde med et stærkt team af kolleger, der arbejder for at influere de services og it-løsninger, som forretningen har brug for?

Der er flere indgange til stillingen, og din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende. Men vi forestiller os, at du har nogle års erfaring fra en stilling med drift og udvikling af infrastruktur, og at du nu har lyst til at tage et endnu større ansvar. Vi hører også gerne fra dig, hvis du er et yngre talent inden for infrastruktur, der har lyst til at udvikle dig i en stor organisation.

Interesseret?

Jobindex
Metroselskabet og Hovedstadens Letbane

IT-applikationsmanager

København S

Kan du professionalisere måden, hvorpå vi i Metroselskabet og Hovedstadens Letbane arbejder med drift af vores IT-applikationer - fra at definere governance, processer, support, vedligeholdelse og udvikling m.m. til den videre dialog med forretningen omkring den fremtidige digitale retning?

Vi tilbyder et udviklende job i et fagligt stærkt og dynamisk miljø. Der er fart på i hverdagen, og sammen er vi med til at forandre og forbedre hovedstadens kollektive transport. Vi tilbyder attraktive og fleksible ansættelsesvilkår.

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
Metroselskabet og Hovedstadens Letbane

SharePoint-administrator – læg IT-grundstenen til den kollektive transport

København S

Som vores nye SharePoint administrator vil du være med fra starten af en rejse, hvor vi skal sætte vores ESHD-system, WorkPoint, i drift. Det betyder, at vi skal finde den bedste måde for hvordan support, vedligeholdelse og fremtidig udvikling skal gøres på den mest optimale måde.

Sammen med teamet får du mulighed for at påvirke hele processen og sætte dit aftryk. Du vil også være med til at modernisere vores eksisterende on-prem SharePoint løsning, gennem migrering til en SharePoint online løsning.

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
Gem
Deloitte

Nordic Support Consultant

Copenhagen

Do you have experience with IT and customer service, and want to deliver high-level service to employees in a global company?

You will support employees in all the Nordic countries. You will be in the position to perform IT support and tasks of a diverse nature which includes:

  • Optimization and strengthening of our Deloitte systems and applications
  • Assist setting up computers and installation of software
  • Support the Nordic end-users by phone, e-mail, and physical inquiries in our office

Depending on your motivation and drive, there is a great opportunity to influence the content and develop responsibilities in the job.

Gem
HOFOR

HR proces- og systemkonsulent til HOFOR (barselsvikariat)

København S

Trives du i arbejdet med systemer og kompetenceudvikling? Vi er lige nu på udkig efter en en kollega, der selvstændigt kan løfte og tage ansvar for netop disse opgaver

Se video om HOFOR som arbejdsplads

Arbejdsopgaver:

  • Systemansvarlig for læringsplatformen HOFOR Akademi
  • Intern kontaktperson for udfordringer og fejl i læringsplatform
  • Sparring og planlægning af kurser faciliteret af HR
HOFOR
Gem
Nationalt Genom Center

Data & Database Specialist

København S

Er du passioneret omkring data og har du stærke kompetencer inden for Linux-systemer?

Du bliver en del af NGCs HPC center, som spænder bredt. Vi har ansvaret for den daglige drift og support af vores supercomputer og står i spidsen for den kontinuerlige udvikling af den nationale infrastruktur til opbevaring og behandling af blandt andet genetiske oplysninger inde for personlig medicin.

Din rolle bliver at sikre at NGC’s data håndteres og opbevares effektivt og sikkert under hele deres livscyklus. I praksis vil dine opgaver omfatte arbejde med Linux systemer, Netværksdrev, S3-objektarkiv og enkelte databaser (og på sigt evt. nyere teknologier).

Gem
Skattestyrelsen

Faglig stærk databeskyttelsesrådgiver (DPO) til Skatteministeriets koncern

København S

Vil du være med til at sikre, at skatteydernes personoplysninger behandles i overensstemmelse med de databeskyttelsesretlige regler? Har du flere års solid erfaring med databeskyttelse og compliance-arbejde, har du gennemslagskraft og har du mod på at sætte retning i Skatteministeriets koncern?

Hvis svaret er ja, og du samtidig brænder for at få de databeskyttelsesretlige regler til at leve i praksis, vil vi meget gerne høre fra dig!

Skattestyrelsen
Academic Work søger for kunde
Gem
Academic Work

1st line IT supporter søges til større dansk virksomhed!

København

Brænder du for IT-support og drømmer du om at blive en del af Nordens førende leverandør af innovative kommunikations- og logistikløsninger? Så er du kommet til det rette sted! Send din ansøgning i dag, da vi kører med løbende rekruttering.

Du vil blive en del af et uundværligt team som er knudepunkt for IT-hændelser, serviceanmodninger og relaterede spørgsmål. IT Service Desk-teamet supportere virksomhedens interne brugere i forbindelse med deres administrative og produktionssystemer.

Indrykket:
Gem
KOMBIT A/S

KOMBIT styrker kommunernes cybersikkerhed. Vil du være med?

København S

Som en del af vores nye strategi "Kommunal Digital Bevægelse" styrker KOMBIT cybersikkerheden i den kommunale digitalisering. Du får dermed en unik mulighed for at være med i opstarten af et helt nyt team, hvor vi skal hjælpe landets kommuner med at møde store udfordringer inden for cybersikkerhed. 

Vi tilbyder dig et job på en dynamisk arbejdsplads med indflydelse på den digitale velfærd i Danmark. Du vil arbejde sammen med erfarne og dedikerede kollegaer i et inspirerende miljø. Hos KOMBIT vil du få udviklingsmuligheder, der matcher dine ambitioner. 

KOMBIT A/S
Gem
KOMBIT A/S

Informationssikkerhedskonsulent

København S

Som en væsentlig og naturlig del af vores nye strategi har KOMBIT fået et endnu stærkere fokus på at styrke informationssikkerheden i den kommunale digitalisering. Det er en spændende udvikling, og i højt tempo ikke mindst, i kraft af NIS2-direktivet. Som teknisk informationssikkerhedskonsulent i KOMBIT får du dermed muligheden for nye og højaktuelle udfordringer.

I InfoSec bliver du en del af et tværfagligt team med den helt centrale hovedopgave at yde tværgående rådgivning og støtte til hele organisationen i forhold til styring og efterlevelse af krav om informationssikkerhed, herunder cybersikkerhed og persondatabeskyttelse.

KOMBIT A/S
Gem
KOMBIT A/S

Governance Risk Compliance (GRC)-konsulent

København S

Som en væsentlig og naturlig del af vores nye strategi har KOMBIT fået et endnu stærkere fokus på at styrke informationssikkerheden i den kommunale digitalisering.

I InfoSec bliver du en del af et tværfagligt team med den helt centrale opgave at yde tværgående støtte til hele organisationen i forhold til styring, risikovurdering og efterlevelse af krav om informationssikkerhed, herunder cybersikkerhed og persondatabeskyttelse.

Du vil opleve, at det er rig mulighed for at sætte dit præg i en hverdag fyldt med spændende opgaver. Vi har som organisation fokus på dig og dit (arbejds)liv i balance – vi kalder det LiFE.

KOMBIT A/S
Gem

Teknisk systemejer til Teknik- og Miljøforvaltningen

København S

Har du erfaring med systemdrift og systemunderstøttelse?

Indrykket:
Hentet fra Computerworld it-jobbank
Gem

Infrastrukturspecialist til IT-afdelingen

København, København S

Vi søger en nysgerrig og passioneret infrastrukturspecialist til vores team for core infrastruktur.

Indrykket:
Hentet fra Computerworld it-jobbank
Gem

Linux-systemadministrator til IT-afdelingen

København, København S

Vi søger en erfaren og passioneret Linux-systemadministrator til vores Infrastruktur Core-team.

Indrykket:
Hentet fra Computerworld it-jobbank

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV