5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
twoday A/S

Erfaren Enterprise Architect profil til vores Digital Strategy & Transformation team

København V

Du vil være ansvarlig for at drive analyser/udarbejdelse af high-level target- arkitekturer/roadmaps i dialoger med nogle af vores strategiske kunder. Du vil typisk arbejde i et team sammen med såvel teknologiske specialister, som med kommercielt ansvarlige, men med ansvar for at drive egne dele af processen.

Vi har respekt for forskellighed og ser det som en styrke. Vi er forskellige som mennesker, og så insisterer vi på work-life balance, så vi kan kombinere en ambitiøs IT-karriere med et liv ved siden af. Når dagen er omme, er menneskene og vores måde at skabe værdi på – dét, der gør forskellen.

twoday A/S
Gem
twoday A/S

Seniorkonsulent til at drive kundeengagementer

København V

Vi er specialister i en række teknologier og domæneområder, herunder bl.a. Application Modernization/Development, BI/AI, Microsoft Business Central, Microsoft Dynamics og en række portal- og e-businessløsninger.

For at sikre at vores kunder får den bedst mulige rådgivning, leder vi lige nu efter erfarne konsulenter, som skal være en del af vores private team. Teamet har i dag opgaver, som kommer fra to steder. Til dels er der opgaver forbundet med en intern kunde, som er vores produktafdeling, hvor man håndterer kundespecifikke løsninger.

twoday A/S
Visma DataLøn og ProLøn

System Developer

København V

Får du helt hjertebanken af en tech stack med Kubernetes, Azure, Kafka og C# .NET? Så skal du blive vores System Developer kollega i Product Development.

Du bliver en del af Product Development, som består af en masse skarpe og skønne hjerner, der hver især bidrager til, at vores produkter er state of the art.

Hvis vi skal komme med lidt buzzwords og bullets, vil du skulle arbejde med:

  • C# .NET
  • GitHub
  • Kubernetes,
Visma DataLøn og ProLøn
Visma DataLøn og ProLøn

Full Stack Developer

København V

Drømmer du i kodelinjer? Her er i hvert fald koden til, at du glad åbner computeren hver morgen for at arbejde: bliv vores nye Full Stack kollega i Product Development!

Du vil blive en del af Team Frontend i vores Product Development, hvor der er 10 dygtige og krøllede hjerner fordelt på .NET udviklere, testere, en PO og en UX designer. Vi ser dem ofte med fingrene på tastaturet, hænderne om controlleren til vores Playstation eller midt i en high five hen over skrivebordet.

Visma DataLøn og ProLøn
Gem
twoday A/S

Senior Azure Udvikler - Business Applications

København V eller Aarhus C

For at sikre at vores kunder får den bedst mulige support og rådgivning fra vores team, er vi i gang med at udvide med en seniorudvikler til Business Applications, som bruger velkendte Microsoft-teknologier som Power Platformen, Dynamics 365 CE og Azure Integrations.

Vi insisterer på work-life balance, så vi kan kombinere en ambitiøs IT-karriere med et liv ved siden af.

twoday A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV