4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Grundfos A/S

System Engineer Analyst for Network

Bjerringbro

Søger du en roller hvor du kan uddybe din viden om netværkssikkerhed? I denne stilling får du mulighed for at fordybe dig i forretnings kritiske IT-løsninger i et internationalt setup.

Se video om Grundfos A/S som arbejdsplads

Dine primære opgaver vil omfatte

  • Firewall setup herunder implementering, optimering og support m.m.
  • Cloud network og connectivity som dækker og sikrer performance på en global platform.
Grundfos A/S
DS Smith Packaging Denmark A/S

Er du DS Smiths nye SAP Application Specialist?

Vejle, Grenaa, Taulov
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdspladsDu vil sammen med dine kolleger supportere og gennemføre optimerings-/og udviklingsopgaver inden for SAP og andre IT-applikationer.

Rollen giver mulighed for at arbejde med mange spændende opgaver og blive del af et internationalt team. Du får mulighed for at arbejde inden for et professionelt specialistområde, f.eks. inden for procesoptimering og systemudvikling. Jeg oplever at dagene og opgaverne varierer meget, og at jeg hver dag stadigt udvikler mig.

Din kommende kollega Application Specialist Anne-Mette Buch Kristensen
DS Smith Packaging Denmark A/S
Grundfos A/S

Senior System Engineer - SUSE Linux for SAP

Bjerringbro

Se video om Grundfos A/S som arbejdspladsAre you looking for the chance to drive the optimization of server security in a SUSE Linux for SAP environment?

Your responsibility will be driving the ongoing update of our server solutions. We are transitioning into SUSE Linux for SAP. With two colleagues you will be mapping and driving the process and collaboration across our IT organization specifically the teams covering our SAP environment on-premise and in the cloud.

Grundfos A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV