2 jobannoncer matcher din søgning 2 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
TP Radio

Tekniker til produktion af kommunikationsudstyr

Greve

Har du lyst til at arbejde i en innovativ virksomhed, som byder på spændende udfordringer og en alsidig hverdag? Brænder du for elektronik og sætter du pris på at følge et produkt fra idé til færdigvare klar til brug?

Du kommer rundt om stort set alle elektroniske produkter i vores sortiment og jobbet består grundlæggende af at afprøve, trimme og fejlfinde på radioer af forskellige type. Du vil ligeledes komme til at supportere vores udviklingsafdeling ved test og afprøvning af nye produkter.

TP Radio
BS Sikring & Elteknik ApS

Sikringstekniker

Hasselager eller Greve

Hos BS Sikring & Elteknik har vi rygende travlt med mange spændende opgaver og søger derfor nye kolleger til vores fantastiske team. Vi er stolte af at være de nørdede og tekniske dygtige i branchen. Vi arbejder med integrerede løsninger, indenfor bl.a. tyverialarm, adgangskontrol og overvågning til både virksomheder og den offentlige sektor. Skal du med på holdet?

Du kan forvente tæt samarbejde og sparring på nye, samt igangværende opgaver og løbende uddannelse i form af både interne og eksterne kurser

BS Sikring & Elteknik ApS

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV