9 jobannoncer matcher din søgning 9 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

MAN Truck & Bus Danmark A/S

Salgskonsulent Truck – MAN Aarhus

Tilst

Har du en passion for lastbiler? Er du relationsbygger, udpræget holdspiller med næse for business? Så har vi en spændende stilling til dig.

Se video om MAN Truck & Bus Danmark A/S som arbejdsplads

Vi leder efter dig, som har et brændende entreprenørhjerte, som kan smøge ærmerne op og bidrage til at tage afdelingen til nye niveauer. Det danske marked ligger åbent, og dine arbejdsdage varierer lige så meget som dine arbejdsopgaver.

MAN Truck & Bus Danmark A/S
Gem
TIP Group

Mekaniker – lær af gode kolleger, og få ægte fleksibilitet

Vil du fylde ny viden i værktøjskassen hver eneste dag? Nyder du, at opgaverne altid er forskellige? Og vil du ind et sted, hvor vi både dyrker fleksibilitet og den gode tone?

Alt efter, hvad du byder ind med, vil arbejdsopgaverne kunne være:

  • reparere trailere, fx deres bremser og presenninger
  • reparere lifte, hydraulik, overvågning og andet ekstraudstyr
  • løse el- og/eller svejseopgaver
TIP Group
TechRecruit søger for Overgaard Electric Design ApS
Gem
TechRecruit

El-rådgiver til el-projektering

Tilst

Har du en el-teknisk baggrund og har du lyst til at bruge dine kompetencer til at rådgive og projektere elektriske installationer i spændende byggeprojekter? Så har vi dit drømmejob!

Som el-rådgiver spiller du en afgørende rolle i at rådgive og projektere de elektriske installationer i byggeprojekterne. Du er med til at sikre, at kundernes installationer lever op til standarderne og lovgivningen, samtidig med at du tager del i den tekniske udvikling og innovation i projekterne. Du kommer til at indgå i et erfaren og engageret team af seks medarbejdere, der enten projekterer eller kalkulerer opgaver.

Servicehundeforeningen

Hundetræner

Hjemmearbejdsplads

Servicehundeforeningen arbejder dagligt for at uddanne og udplacere psykiatriske servicehunde til folk med psykiske udfordringer. Servicehundeforeningen er en stor landsdækkende forening, som samarbejder med kommuner over hele landet.

Vi søger en eller flere nye kollegaer, som er klar til at træne hunde til at hjælpe mennesker, der er udfordret i hverdagen. Hvis du vil være med til at skabe forandringer for et psykisk sårbart menneske og være med til at uddanne servicehunde af høj kvalitet – kunne jobbet være noget for dig.

Gem
Nomeco A/S

Plukkere/lagerekspedienter til lageret

Tilst

Danmarks største lægemiddelgrossist Nomeco søger lige nu plukkere/lagerekspedienter med engagement og lyst til at være en del af vores velfungerende ekspedition i Aarhus.

Som plukker/lagerekspedient hos os indgår du som en vigtig del af det team, der plukker, pakker og distribuerer medicinalvarer til de danske apoteker.

Der indgår ikke tunge løft i stillingen, og selve plukturene rundt på lageret køres på el-vogne.

Nomeco A/S
MAN Truck & Bus Danmark A/S

Mekanikere

Greve, Avedøre, Hillerød, Tilst, Kolding, Padborg og Esbjerg

MAN Truck & Bus er en stor international virksomhed, så vi tilbyder dig:

  • Gode og stabile arbejdsforhold
  • Et velrenommeret værksted med det allernyeste lir og udstyr
  • Mekaniske opgaver med IT-tekniske udfordringer i et stærkt og humoristisk team

Se videoen med Casper og Steffen, der fortæller om jobbet, når du klikker ind på annoncen.

Ansøgningsskemaet tager 2 sekunder at udfylde, så vi glæder os til at høre fra dig.

MAN Truck & Bus Danmark A/S
Leighton Foods A/S

Tekniker til vores aftenhold

Tilst

Selvstændig og erfaren reparatør? Så er du måske vores nye tekniker. Kan du se dig selv i et produktionsmiljø, hvor kvaliteten er i fokus, og det gode fællesskab er i højsæde. Har du lyst til et stabilt job i en succesfuld virksomhed i vækst?

Så bliv en del af vores vedligeholdelsesteam i Tilst, hvor vi tilsammen er ca. 35 medarbejdere i produktionen og 3 teknikere på nuværende tidspunkt.

Du er energisk, imødekommende og fleksibel. Du trives i en hverdag, hvor du bliver mødt af varierende opgaver i vores produktion.

Leighton Foods A/S
Gem
Moment

Pladsmedarbejder til genvindingsvirksomhed

Tilst

Bliv en del af teamet hos en kunde nær Aarhus, som brænder for at bevare jordens ressourcer, og derfor har fokus på grøn omstilling og bæredygtighed.

Indrykket:
Hentet fra Moment
Gem

Bagermester - Tilst

Tilst

Bliv en del af en stærk kæde, hvor du både får ansvaret for dit eget bageri og mulighed for at bidrage til vores stærke koncept.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV