54 jobannoncer matcher din søgning 54 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Elite Gaming A/S

Controller på deltid

Tilst

Er du en talknuser med en skarp analytisk sans, der kan sikre kvalitet og struktur indenfor de økonomiske nøgletal?

Vi søger en medarbejder, som har lyst til at indgå aktivt i et dynamisk team, hvor tonen er fri og uformel.

Som organisation hylder vi fællesskaberne, både dem vi skaber internt, men også dem vi skaber hos vores kunder. Vi har glimt i øjet og smil på læben, og håber du har det ligeså.

Jobindex søger for Traels.It
Gem
Jobindex

Ruby on Rails-udvikler – arbejd 100 % remote

Hjemmearbejdsplads

Vil du have fuld fleksibilitet hjemmefra og samtidig mærke kollegerne i hverdagen?

Så kom med og få øremærket tid til at lære, uanset dit erfaringsniveau – og uanset, om du arbejder fuld- eller deltid.

Hvis jeg ikke hører fra dig i 3 dage, stoler jeg på, at du har begravet dig i koden. Jeg orker ikke et arbejdsforhold baseret på mistillid og kontrol.

- Simon Træls Ravn, din nye leder.
Jobindex
Kemp & Lauritzen A/S

Teknisk projektleder med interesse for E-Mobility

Tilst

Se video om Kemp & Lauritzen A/S som arbejdspladsHar du erfaring med at udvikle kunder samt lede teknikere? Har du lyst til at være med på rejsen i at videreudvikle vores forretningsområde indenfor E-Mobility? Vil du ligeledes gerne have en nøglerolle i forhold til det løbende arbejde med at servicere danske virksomheder og ladeoperatører?

Som teknisk projektleder får du ansvaret for at drive projekter på nye og eksisterende kunder og desuden sikre, at ledelsen og driften af projekterne følger projektplanen.

Kemp & Lauritzen A/S
Stena Recycling A/S

Logistikkoordinator til succesrig genanvendelsesvirksomhed

Tilst

Ønsker du at blive en del af en spændende arbejdsplads, hvor vi arbejdere for at gøre en mærkbar forskel for miljø og klima. Synes du også, at logistik er spændende, og vil du et job, der er lidt mere komplekst og udfordrende end mange andre?

Nu er affald ikke bare affald. Der er mange forskellige typer af plastic, metal, papir, miljøfarlige produkter etc. Det betyder, at vi opererer med fire forskellige biltyper. De skal matches op med kundernes varer og vores forskellige filialer, der kan håndtere de forskellige affaldstyper.

Det er her, du kommer ind i billedet. Du planlægger de optimale ruter, håndterer papirarbejdet og den tilhørende dialog med kunder, vognmænd og kolleger.

Stena Recycling A/S
CRH Concrete A/S

Projektassistent

Se video om CRH Concrete A/S som arbejdspladsVi søger dig der gerne vil stå for dokument- og sagshåndtering i forbindelse med vores mange byggeprojekter i hele Danmark.

Som projektassistent i CRH Concrete, ansættes du i en fast stilling på mellem 30 og 37 timer, som aftales ved ansættelse. Ansættelsesstedet kan tilpasses dit ønske, da vi har kontorer flere steder i Danmark.

Din oplæring vil ske i samarbejde med en kollega fra Esbjerg, hvorfor der vil være behov for din fleksibilitet i forhold til transport, indtil du er selvstændig i dine opgaver.

CRH Concrete A/S
Gem
Plantorama

Logistik- og lageransvarlig til Plantorama Tilst

Brænder du for logistik, og motiveres du af en stilling med ansvar?

Som logistik- og lageransvarlig bliver dine arbejdsopgaver:

  • Håndtering af vores 'klik & få leveret'-ordrer
  • Pakning af lastbiler med varer til hjemmelevering ved kunden
  • Oprydning på lageret
  • Udkørsel af varer til kunden

Vi lægger vægt på, at du udvikler dig hos os. Derfor prioriterer vi videreuddannelse og sundhedsinitiativer højt, så du får ideelle muligheder for faglig og personlig udvikling.

Billigblomst A/S

Indkøbschef Non-plant

Tilst

Billigblomst søger en indkøbschef for non-plant. Her vil du have en bred opgaveportefølje. Billigblomst har siden vores start i 2009 været på en udviklings- og vækstrejse og er i dag en af Danmarks hurtigst voksende detailkæder.

Vores 10. center åbnede vi i Holbæk i marts i 2023. Og det går stærkt! Vi har i november 2023, lanceret vores City-koncept med første City-butik i KBH og til september åbner vores 11. plantecenter op i Fredericia.

Skynd dig at skrive en ansøgning og kom med på vores vækstrejse!

Plantas Group A/S

Regnskabschef

Tilst

Trives du med en stor grad af frihed under ansvar, i et uhøjtideligt og uformelt arbejdsmiljø, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og ønsker du at spille en central rolle i vores fremtidige strategi?

Som regnskabschef vil du være ansvarlig for at sikre nøjagtigheden af vores finansielle rapportering og økonomiske data samt lede vores team af regnskabsmedarbejdere.

En stilling i en virksomhed i stor vækst og med gode udviklingsmuligheder. Vi tilbyder derudover en fleksibel arbejdsplads, hvor hjemmearbejde og fleksible arbejdstider er en mulighed.

Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Midsona Danmark A/S

Export Key Account Manager – Urtekram Beauty

Tilst

Dit primære fokus vil være på salg af økologisk, certificerede personlige plejeprodukter. Forvent ca. 30 rejsedage årligt.

Arbejdsopgaver og ansvarsområder

  • Selvstændig markedsbearbejdning af udvalgte Europæiske markeder igennem kundebesøg samt messedeltagelse
  • Udarbejdelse og eksekvering af salgsaktiviteter til både eksisterende samt nye kunder. Du vil være budgetansvarlig for egne markeder
Gem
Carglass®

Bilrudetekniker, Aarhus

Se video om Carglass® som arbejdsplads

Carglass søger bilrudetekniker med flair for teknik og god service.

Stillingen kræver ikke en speciel uddannelse eller mekanikererfaring. Alle vores bilrudeteknikere får en grundig oplæring efter et fast program. Derefter er du udlært i at udskifte og reparere bilruder efter Carglass’ høje standarder.

Du kunne måske blive den næste vinder af Best of Belron, vores verdensmesterskab for bilrudeteknikere, som finder sted hvert andet år.

Carglass®
Louis Nielsen A/S

Bliv salgselev

Tilst

Drømmer du om et arbejdsliv i butik, hvor du laver mere end bare at sælge et produkt? Når du starter som elev, står dine nye kolleger klar til at tage godt imod dig. Du vil opleve hurtigt at få ansvar, men vi er med dig hele vejen, så du lærer lidt efter lidt.

I teamet er vi meget sociale og kan være ærlige omkring vores liv og arbejde. Det er tilladt at fejle, og jeg har det sjovt hver dag, mens jeg lærer. Pludselig er klokken fem, og så skal vi lukke.

Emilie
Louis Nielsen A/S
CRH Concrete A/S

Maskinoperatør

Tilst

Til vores fabrik i Tilst søger vi en medarbejder til vores bøjlemaskine med opstart snarest muligt.

Jobbet består i at producere armeringsbøjler af alle slags og størrelser til vores betonproduktion. Du vil indgå i et team med 3 gode kollegaer, hvor de vil indgå i din oplæring.

Vi stiller ingen krav til din uddannelsesmæssige baggrund, da du vil blive oplært i jobbet og få de nødvendige kurser. Det vil dog være en fordel, hvis du har krankort og evt. har en teknisk faglig baggrund samt kan læse tegninger.

CRH Concrete A/S
Advokatanpartsselskabet Invictus

Sagsbehandler til ejendomshandel – vær med til at skabe orden i papirjunglen!

Hjemmearbejdsplads

Er du en (gerne erfaren) sagsbehandler med passion for ejendomshandel? Vil du være en del af et fantastisk hold på 10 kollegaer og have mulighed for meget hjemmearbejde?

Det er muligt at sidde hjemmefra fuldtid, men noget systemoplæring vil kræve tilstedeværelse et par dage til opstart.

Primært vil du blive involveret i eftersagsbehandlingen, herunder særligt håndtering af skøder, refusionsopgørelser, debitorskifter og andre tinglysningsmæssige ekspeditioner.

Gem
Carl's Jr.

Shift Leader - Tilst

Tilst

Har du masser af drive, og er du god til at sætte i gang? Er du organiseret, og har du flair for at planlægge? Yder du service i verdensklasse?

Du sikrer, at restauranten lever op til Carl’s Jr.'s standarder både inden for kundeservice, kvalitet og omsætning, og du går forrest som det gode eksempel for dine kolleger.

Mindmill Denmark

Norsktalende mødebooker

Mulighed for hjemmearbejde

Brænder du for kommunikation, og elsker du at skabe nye relationer?

Så har du nu muligheden for at tilegne dig dybdegående viden om og opbygge erfaring med telemarketing, hvor dit primære arbejde vil bestå i at skulle tage kontakt og skabe dialog med en række af de største B2B-virksomheder i Danmark, såvel som i udlandet.

Du kan arbejde mellem 1 – 36 timer ugentligt og gøre det hjemmefra eller på kontoret i Aarhus.

Mindmill Denmark
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Kemp & Lauritzen A/S

Projektleder til ventilationsentrepriser

Tilst

Drømmer du om en hverdag, hvor du kan udfolde din ekspertise som leder og være en central spiller i ventilationsprojekter?

Se video om Kemp & Lauritzen A/S som arbejdsplads

Vil du arbejde med projektstyring, økonomi og ressourcestyring i en spændende virksomhed i fortsat fremgang og udvikling? Ønsker du garanteret faglig og personlig udvikling i et professionelt miljø?

Så læs med her!

Kemp & Lauritzen A/S
Kemp & Lauritzen A/S

Servicekoordinator

Tilst

Kan du sikre både effektiv koordinering og support til dine kolleger og samtidig give kundeoplevelser i højeste kaliber?

Se video om Kemp & Lauritzen A/S som arbejdsplads

Du vil have mulighed for at arbejde med varierende opgaver, som bl.a. vil bestå af:

  • Sikre korrekt og optimal brug af Field Service
  • Sikre optimale SOP'er, processer og forretningsgange
  • Tage imod opkald fra kunder og besvare mails
Kemp & Lauritzen A/S
Gem
BAUHAUS

Network Systems Engineer

Tilst

Are you experienced in network design, architecture, SD-WAN, and management in both cloud (Azure) and on prem?

You will make sure that BAUHAUS Network solutions across all Nordic countries is always up to date, are taking advantage of the newest solutions and is running smoothly and with as little down time as possible.

BAUHAUS

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV