90 job matcher din søgning 90 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

LindbergHR Network Architect

LindbergHR søger for Fibia P/S i Tilst eller Haslev

Som netværksarkitekt omsætter du ideer og behov til services og infrastruktur, der giver værdi for kunder, partnere og kolleger.

Fibias fiberforretning udvikler sig med lynets hast, og målene er ambitiøse. Vi er allerede en af Danmarks største leverandører af internet, og vi har åbnet vores net for partnerskaber med andre aktører, hvilket vækster vores forretninger yderligere. Derfor søger vi en netværksarkitekt, til at designe, skabe og udvikle fremtidens fibernet i Danmark.

Sammen med det øvrige teknikerteam, som består af 18 højtspecialiserede kolleger, understøtter du udvikling og implementering af netværksløsninger inden for mange forskellige teknologier, der bygger infrastruktur som kan skaleres mange år frem i tiden. Du vil have ansvaret for at udvælge og undersøge de tekniske løsninger hvormed nettet skal udbygges, hvilken teknologi der skal vælges, afholde mindre udbud blandt leverandører mv.

BAUHAUS
F&R Planner/Vareflowkoordinator

BAUHAUS, Tilst

Har du kendskab til detailhandel? Er du klar til at styre et kæmpe vareflow og har du styr på detaljen? Så er det måske dig, der skal være vores nye F&R Planner/Vareflowkoordinator.

I BAUHAUS er vi i gang med at implementere SAP S4/HANA i hele den nordiske organisation samtidig med, at vi er på en vækstrejse, ekspanderer og bygger nye varehuse.

Du trives i en hverdag, hvor der ofte er travlt og tempoet er højt, og du går ikke på kompromis med kvaliteten og detaljen af den grund. Det er en fordel, at du har erfaring med supply chain og SAP eller en erfaring fra en lignende stilling i detailhandlen indenfor varebestilling.

Som F&R Planner bliver din primære opgave at sikre, at der altid er varer på hylderne til vores kunder i varehusene i hele Danmark, Island og i webshoppen.

BAUHAUS
Invita Køkkener
Digital koordinator - barselsvikariat

Invita Køkkener, Tilst

Brænder du for at arbejde med digital marketing? Og har du hands-on erfaring med at udvikle og implementere content på vores digitale kanaler?

Du vil blive tilknyttet vores marketingteam, der arbejder med alt fra TVC, web, kommunikation, visuel identitet, sociale medier og kampagner. Mere konkret bliver dine overordnede arbejdsopgaver:

 • Analysering, rapportering og evaluering af performance af trafik og kpi’er af de forskellige tiltag på tværs af kanaler
 • Løbende optimering og udarbejdelse af content til vores website
 • Planlægning, opsætning, eksekvering og optimering af digital annoncering
Invita Køkkener
Fibia P/S
Deltidssælgere til salg af fibernetløsninger

Fibia P/S, Haslev eller Tilst

Brænder du for at sælge markedets bedste fiberløsninger til kunder på det private marked? Og vil du være med til at gøre Fibia til Danmarks bedste fiberselskab?

Fibia forbinder Danmark med fremtiden. Vi er allerede en af Danmarks største leverandører af fibernet stærkt på vej mod 300.000 kunder, og vores ambition er at blive endnu større. Det er din opgave at formidle på en god og letforståelig måde, hvad fibernettet kan, og hvilke fremtidsmuligheder det giver den enkelte.

Dine arbejdsopgaver er fx:

 • deltagelse på markeder/messer
 • salgsarrangementer med fiberbil
 • foretage proaktiv opfølgning og ajourføring af egne tilbud
Fibia P/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Bilka Medarbejder til slagterafdelingen - Tilst

Bilka

Vil du have et job med ordnede forhold og gode udviklingsmuligheder? Så er en stilling i Bilka måske lige noget for dig.

Her bliver du en del af et ungt og socialt miljø. Vi sørger for, at du får den rette oplæring til jobbet, og hvis du er klar på mere, er der masser af veje, du kan gå.

Vi har Danmarks største og bedste slagtervaresortiment, så du præsenterer kunderne for alt, hvad hjertet og maven begærer – både til hverdag og fest. Om det så er MesterHakket, friskfangede rødspætter, importeret kobekød, økologisk plantefars, nylavet smørrebrød eller spansk tapas, skal du sørge for at både kampagnevarer og basissortimentet står frisk og indbydende.

Bilka Medarbejder til slagterafdelingen - Tilst

Bilka

Vil du have et job med ordnede forhold og gode udviklingsmuligheder? Så er en stilling i Bilka måske lige noget for dig.

Her bliver du en del af et ungt og socialt miljø. Vi sørger for, at du får den rette oplæring til jobbet, og hvis du er klar på mere, er der masser af veje, du kan gå.

Der er ingen dage, der er helt ens, så dine opgaver varierer. Nogle opgaver løser du alene, andre løser du med dine kolleger. Du sikrer, at kunderne bliver mødt af en frisk og lækker afdeling, og du møder kunderne med et smil, hjælpsomhed og god service, så du er med til at skabe den gode kundeoplevelse.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

BEVCO A/S
Internal Sales Consultant (Fuldtid)

BEVCO A/S, Tilst

Brænder du for den gode relation og forstår du at sælge igennem telefonen? Kan du rådgive vores kunder til at optimere deres indkøb blandt en bred portefølje af både egenimporterede og internationalt anerkendte drikkevare-brands? Så er du måske vores nye interne salgskonsulent!

Din dag kommer primært til at gå med at tale i telefon med nye og eksisterende kunder, og dit fokus bliver både på nysalg, mersalg og gensalg. Nogle eksempler på opkald til kunder kunne være:

 • Kontakte kunder for at rådgive dem om, at de kan forbedre deres indtjening, ved at skifte et produkt i deres portefølje ud med et andet – eller kan spare X-tusinde kr. pr. år ved at ændre i deres indkøbsmønstre.
 • Identificere nye kunder ved opsøgende salg samt handlende i vores webshop.
 • Kontante eksisterende kunder med henblik på gavesalg, afdækning af nye behov og præsentation af nyt produktsortiment.
BEVCO A/S
Kemp & Lauritzen A/S
Projektleder til højspænding – tag din faglighed til nye højder

Kemp & Lauritzen A/S, Tilst

Kan du lægge den solide slagplan for store og små tekniske projekter? Så er du måske klar til en rolle, hvor du aldrig kommer til at kede dig – for vi har altid et spændende projekt, du kan stå i spidsen for.

Kemp & Lauritzen

Du får din base i vores lokation i Aarhus, men vil lige så ofte være ude ude blandt dine folk. Her kan du nemlig bidrage med synlig ledelse, faglig sparring og et konstant fokus på sikkerhed og kvalitet.

Du har planen, men er samtidig i stand til at imødekomme, hvad dagen byder på af uforudsete udfordringer, og derfor er det dig, der:

 • leder, motiverer og udvikler dit team af medarbejdere, hvor du kan gøre brug af alle dine kompetencer og din erfaring
 • deltager og får medbestemmelse i tilbudsfaser, kalkulation og i opgaveselektionen
 • får ansvar for egne projekter hos vores nøglekunder i Infrastruktursektoren.
Kemp & Lauritzen A/S
Nobia Denmark A/S
HR Assistant

Nobia Denmark A/S, Tilst

Brænder du for at arbejde med HR? Trives du i en foranderlig og spændende hverdag, hvor du arbejder selvstændigt, tager ansvar og følger dine opgaver til dørs?

Som HR Assistant hos Nobia Danmark bliver du en del af den danske People & Culture-organisation, hvor du får 12 dygtige kollegaer, som arbejder med en bred palet af opgaver inden for HR – alt fra løn, rekruttering, employer branding, overenskomster, HR-processer, trivselundersøgelser, HR-system og masterdata, kontrakter mv.

Som HR Assistant vil du få en vigtig rolle i, at supportere vores 3 P&C Consultants og vores Talant Aquisition Partner i det daglige arbejde. Derfor vil du generelt have en stor koordinerende rolle, hvor du er i kontakt med mange mennesker både internt i organisationen og eksternt.

Nobia Denmark A/S
BAUHAUS
Produktchef til BAUHAUS Indkøb

BAUHAUS, Tilst

Trives du i en dynamisk hverdag, arbejder du struktureret, og har du et godt overblik? Så kan det være dig, vi søger.

BAUHAUS Indkøbsafdeling er en professionel organisation, der sikrer, at kunderne i vores varehuse møder Danmarks største udvalg til de helt rigtige priser. Uanset om det er til mindre private projekter eller til erhvervskunders større projekter.

Som Produktchef har du reference til Indkøbschefen og bliver en vigtig del af Team Lifestyle/Garden-teamet på ca. 12 kollegaer, der alle har base på vores Servicecenter i Tilst. Din kontaktflade bliver bred, men primært til kollegaer i vores varehuse i Danmark og Island samt nationale og internationale leverandører.

BAUHAUS
CRH Concrete A/S
BIM Specialist

CRH Concrete A/S, Tilst

Trives du med opgaver som udvikling og implementering af BIM? Er du skarp til at modellere i Revit? Så er det måske dig der skal være vores nye kollega!

Som BIM Specialist vil du indgå i udviklingen og vedligehold af vores bibliotek af families og modelleringsværktøjer til betonelementer.

CRH Concrete A/S

Du vil også fungere som bindeleddet mellem vores projekteringsmedarbejdere og udviklingen af projekteringsværktøjer. Du vil arbejde tæt sammen med projekteringsafdelingerne i Danmark og være deres kontaktperson på Revit tekniske opgaver.

CRH Concrete A/S
Idealcombi A/S Interne salgskonsulenter

Idealcombi A/S, København og Aarhus

Idealcombi, Danmarks største vinduesfabrik, søger flere interne sælgere til vores salgsafdelinger i København og Aarhus.

Du bliver en del af vores dygtige team, hvor vi betjener og servicerer vores kunder og samarbejdspartnere.

Vi er uformelle, har det sjovt og nyder daglig dialog og selskab med kollegaer og forskellige kundetyper, som vi er i kontakt med på mail, telefon eller ved fysisk fremmøde på kontor eller showroom.

Du får selvstændigt ansvaret for at være bindeled mellem vores kunder som typisk er tømrermestre, entreprenører, trælaster.

Dine hovedopgaver er kundeservice i ordets bedste mening: beregning og udarbejdelse af tilbud, ordrekoordinering med fabrikken, opfølgning på dine kunder og sager samt kundemøder i showroomet.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
betterpeople A/S Projektkonsulent

betterpeople A/S søger for Labflex A/S i Tilst

Er du detaljeorienteret, og trives du med at have overblikket? Vil du være en del af et innovativt team, hvor kvalitet og gennemsigtighed er essentiel? Er du god til at gøre det komplekse forståeligt og transparent? Så er du måske den nye kollega, vi søger til Labflex.

Som projektkonsulent vil du blive en del af et innovativt og nytænkende team med et højt fagligt kompetenceniveau. Din hverdag vil blandt andet indeholde arbejdsopgaver, hvor eksekvering af projekter samt salgs- og projektopfølgning er væsentlige for, at kunder og samarbejdspartnere er tilfredse. Du er kvalitetsbevidst i dine arbejdsopgaver, og så er din forståelse for kalkulation og licitationer stor.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Fibia P/S
Fibia søger datateknikerelev – med speciale i infrastruktur

Fibia P/S, Tilst

Vi søger en datateknikerelev med speciale i infrastruktur til vores NOC-afdeling i Fibia. NOC-afdelingen består af 11 medarbejdere og er en del af driftsdivisionen i Fibia.

Fibia forbinder Danmark med fremtiden. Vi er allerede en af Danmarks største leverandører af fibernet stærkt på vej mod 300.000 kunder, og vores ambition er at blive endnu større.

I Fibia’s NOC har vi fokus på optimal oppetid og kundetilfredshed, og samtidig forsøger vi altid at give vores samarbejdspartnere den bedste oplevelse.

Dine arbejdsopgaver

 • Overvågning af vores udstyr og infrastruktur
 • Fejlretning på vores udstyr og infrastruktur
 • Netværks-konfiguration
Fibia P/S
Bilka Salgsassistentelev til Frugt og Grønt - Tilst

Bilka

Du er det første kunderne møder ude i varehusene og butikkerne. Du kender det sikkert godt – som kunde mærker man hurtigt forskellen på en medarbejder, der er serviceminded og engageret i sit arbejde, og én, der ikke er. Det er forskellen, der gør, at kunderne kommer igen og igen.

I Salling Group har vi derfor store forventninger til dig. Det er en ubegrundet fordom, at du blot fylder varer på hylder – for hos os vil du i høj grad komme til at arbejde med områder som kundevejledning, samarbejde, salg, drift og mange andre fede opgaver.

Du bliver med det samme en del af et velfungerende team i en af Danmarks største virksomheder. Du kan forvente en afvekslende hverdag, hvor du får kundekontakt fra første dag og hurtigt ansvar for dine egne områder.