65 job matcher din søgning 65 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 65 resultater.
Jobindex A/S
Vedligeholdelsestekniker til nathold

Jobindex A/S søger for Leighton Foods A/S i Tilst

Har du en mekanisk baggrund og en smule interesse for el? Og har du mod på at tage ansvar for service og vedligeholdelse af produktionsmaskinerne hos en virksomhed i vækst?

Leighton Foods A/S producerer og sælger tortilla wraps, fladbrød m.m. til et internationalt marked. Du kender os sikkert fra de mexicanske produkter på hylderne i supermarkedet. Vi er i dag 35 kolleger.

Som vedligeholdelsestekniker på vores nathold udfører du service på de maskiner, som ikke kører om natten. Hvis der opstår et akut behov, udfører du også service på de maskiner, der kører om natten. To linjer kører om dagen og aftenen, og en linje er i gang om natten.

Jobindex A/S
Min Bolighandel ApS
Mæglerkæde i rivende udvikling søger sagsbehandler

Min Bolighandel ApS

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med mulighed for alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kommer til at indgå i et relativt ungt team, med en uformel tone og i øvrigt en god portion humor.

Din hverdag vil i høj grad ske i samarbejde med vores nuværende sagsbehandlere i Servicecentret. Vi har kunderne i fokus og forventer derfor, at du er serviceminded i din dialog med alle kunder, hvad enten det er i telefon eller på mail.

Vi har i 2020 foretaget en ekstern undersøgelse som viser, at Servicecenteret scorer 9,7 ud af 10 mulige på tilfredshed fra de tilknyttede mæglerforretninger. Du træder således ind i et firma med et velfungerende setup, og hvor mæglerne, som bruger Servicecenteret, påskønner arbejdet.

Min Bolighandel ApS
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
BAUHAUS
Marketingkoordinator der behersker islandsk i skrift og tale

BAUHAUS, Tilst

Har du islandske rødder og en allround marketingbaggrund? Så grib muligheden for at blive en del af Team BAUHAUS Marketing, Aarhus.

Til vores Servicecenter i Tilst, ved Aarhus, søger vi en ambitiøs marketingkoordinator – BAUHAUS Island, der med stort engagement og fleksibilitet vil sikre en god koordinering af de islandske marketingaktiviteter med maksimal synergi til den danske marketingindsats.

Du er struktureret og har et godt overblik, hvilket gør dig til en skarp koordinerende profil, der kan få det bedste frem i dine samarbejdspartnere. Med dit gode humør og positive livssyn er du med til at skabe god stemning, imens vi får noget for hånden.

Indrykket: 
Bravida Danmark A/S
Medarbejder til arbejdsmandsarbejde til vejbelysning

Bravida Danmark A/S, Tilst

Til vores el-infrastruktur afdeling i Tilst søger vi en dygtig medarbejder til vejbelysning, med snarest tiltrædelse.

Bravida er meget mere end en traditionel el, vvs og ventilationsforretning. Igennem adskillige år har vi udviklet en række specialer og kompetencer, hvor vi har en unik styrke i forhold til vores konkurrenter.

I El-infrastruktur afdelingen udfører vi bl.a. opgaver i forbindelse med nybygning og vedligehold af elforsyning på alle spændingsniveauer, gadebelysningsanlæg, ITS-anlæg, elektriske systemer til jernbanedrift og letbanedrift, endvidere teleinstallationer. Kort sagt alt der har med el-arbejder at gøre i forbindelse med Danmarks infrastruktur.

Bravida Danmark A/S
Indrykket: 
PlantoramaFuldtidskassemedarbejder

Plantorama, Tilst

Er du smilende, imødekommende og en ørn til kundeservice? Og kan du samtidig bevare overblikket i travle situationer? Så er du måske vores nye kollega, til den nye Plantorama Tilst, der slår dørene op i marts 2021.

Vi søger en fuldtidsmedarbejder til kassen, der har lyst til at blive en del af teamet i den nye Plantorama Tilst. Du skal kunne arbejde i dagtimerne i hverdagene, samt være fleksibel med weekendarbejde.

Din primære arbejdsopgave bliver at servicere vores kunder, så de får den bedst mulige oplevelse i vores center – hver gang!

Som kassemedarbejder bliver dine arbejdsopgaver:

 • Kunderådgivning og personligt salg primært ved kassen
 • Klargøring og optælling af kassen
 • Bestilling og opfyldning af varer ved kassen
 • Diverse ad hoc-opgaver
Indrykket: 
PlantoramaDeltidskassemedarbejdere

Plantorama, Tilst

Er du smilende, imødekommende og en ørn til kundeservice? Og kan du samtidig bevare overblikket i travle situationer? Så er du måske en af de kollegaer vi søger til den nye Plantorama Hørsholm, der slår dørene op i marts 2021.

Vi søger kassemedarbejdere over 18 år, der har lyst til at blive en del af teamet i den nye Plantorama Tilst. Din primære arbejdsopgave bliver at servicere vores kunder ved kassen, så de får den bedst mulige oplevelse i vores center – hver gang!

Som kassemedarbejder bliver dine arbejdsopgaver:

 • Kunderådgivning og personligt salg primært ved kassen
 • Klargøring og optælling af kassen
 • Bestilling og opfyldning af varer ved kasseområdet og i boligafdelingen
Indrykket: 
PlantoramaMedarbejder til Restaurant & Espresso House 25-30 t.

Plantorama, Tilst

Brænder du for at lave lækker mad og kaffe? Vil du desuden være med til at skabe en kundeoplevelse udover det sædvanlige? Så er det nu du skal søge stillingen som medarbejder til Espresso House og restauranten i den nye Plantorama Tilst, der slår dørene op i marts 2021.

I denne stilling er dine primære opgaver at være barista i Espresso House samt tilberedning af mad i køkkenet til vores restaurant. Du vil skulle servicere vores gæster, så de får den bedste oplevelse i vores kaffebar og restaurant – hver gang.

Dit arbejde vil også indebære:

 • Ekspedition og personligt salg
 • Holde kaffebaren og restauranten ren og indbydende
 • Andet forefaldende arbejde
Indrykket: 
PlantoramaMedarbejdere til Restaurant & Espresso House U18

Plantorama, Tilst

Kunne du tænke dig at blive en del af et stort og nyt oplevelsescenter med en masse kollager? Og vil du samtidig være med til at skabe en oplevelse udover det sædvanlige for vores gæster? Så er det nu du skal søge stillingen som medarbejder til Espresso House og restauranten i den nye Plantorama Tilst, der slår dørene op i marts 2021.

Du vil skulle stå for at servicere vores gæster samt holde cafe og restaurant ren og indbydende, så vores gæster får den bedste oplevelse - hver gang!

Øvrige arbejdsopgaver vil være:

 • Betjening af isbar
 • Lettere madlavningsopgaver
 • Afrydning og opvask
 • Andet forefaldende arbejde
Indrykket: 
PlantoramaMedarbejder til Restaurant & Espresso House 10-15 timer

Plantorama, Tilst

Er du en haj til at lave lækker kaffe og servere lækre retter? Vil du desuden være med til at skabe en kundeoplevelse udover det sædvanlige? Så er det nu du skal søge stillingen som medarbejder til Espresso House og restauranten i den nye Plantorama Tilst, der slår dørene op i marts 2021.

I denne stilling, vil din primære opgave være at servicere vores gæster, så de får den bedste oplevelse i vores kaffebar og restaurant. Du bliver en del af et dygtigt team, som alle lægger vægt på kvalitet og sætter en ære i at skabe en god atmosfære, der giver kunderne lyst til at komme igen. Dit arbejde vil bl.a. indebære:

 • Ekspedition og personligt salg
 • Brygge og servere kaffe
 • Hjælpe i køkkenet
Indrykket: 
BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

MAN Truck & Bus Danmark A/S
Varevognsmekaniker

MAN Truck & Bus Danmark A/S, Tilst

MAN Truck & Bus Danmark A/S

MAN er ejet af Volkswagen, som giver os betydelige ressourcer og gode rammer for at videreudvikle os og fortsætte med at øge vores markedsandele på det skandinaviske marked. Når vi kombinerer vores potentiale med dygtige folk, en jordnær kultur og en bred international forankring med produkter i verdensklasse, skal vi nu have dig med om bord.

Vores filosofi er, at vores medarbejdere gør et meget bedre job, når de er trygge ved det, som skal gøres, og ved hvad der skal til for at komme i mål. Derfor er coachende ledelse noget vi træner, og feedback noget vi efterspørger. En flad, organisatorisk struktur gør også, at vejen er kortere mellem idé og handling. Du vil opleve arbejdsdage præget af stor frihed under ansvar, med støtte og værktøjer, som bidrager til at løse opgaverne.

MAN Truck & Bus Danmark A/S
Indrykket: 
Lading MaskinforretningMontør og reparatør til robotplæneklipper

Lading Maskinforretning, Tilst

Arbejdet er som udgangspunkt meget selvstændigt og kræver tilrettelæggelse med såvel kollegaer som kunder.

I sommerhalvåret skal robotplæneklipperne installeres hos kunderne, der skal fejlfindes og repareres. I vinterhalvåret skal robotterne afhentes og serviceres. Al service af robotterne foregår på vort værksted i Tilst ved Aarhus. Vi forventer en teknisk forståelse og en håndværksmæssig kunnen.

Dine primære arbejdsopgaver er altså som følgende:

 • Montering, servicering og reparationer af robotplæneklipper.
 • Håndtering og udarbejdelse af optimale tekniske løsninger
 • Afhentning og montering af robotter, efterår og forår.
 • Administrativ håndtering af robotter.
 • Planlægning og styring af egne arbejdsopgaver
Energysolution A/SLCA-rådgiver

Energysolution A/S, Tilst

Vil du være en del af et dynamisk hold, der rådgiver industrikunder inden for LCA og bæredygtighed. Kan du se dig selv bidrage i opbygningen af vores LCA-team i en nyoprettet stilling? Så er det måske dig, vi mangler!

Som vores nye LCA-rådgiver kommer du med i hele processen fra tilbudsgivning til rapportering. Du er med i dataopsamling, analyse og rapportering - og har løbende kommunikation med kunderne. At udarbejde kundespecifikke beregningsværktøjer til opgørelse af fx CO2-udledninger er også en del af jobbet.

Vi tilbyder en virksomhed med en uformel omgangstone, hvor det er sjovt at gå på arbejde. Vi værdsætter et godt grin (gerne selvironi), og vi har stor indflydelse på egen arbejdsdag. Du kommer til at indgå i et stærkt fagligt og kollegialt fællesskab, hvor der er fokus på at lykkes som hold gennem sparring og samarbejde.

Kemp & Lauritzen A/SGas- og vvs-service tekniker til vores serviceafdeling i Midtjylland

Kemp & Lauritzen A/S

Til vores VVS-serviceafdeling i Tilst søger vi en Gas- og VVS-service tekniker med erfaring inden for service som arbejder på A- og gerne B-certifikatkedler, samt VVS-installationer i almindelighed.

Du vil indgå i et dynamisk team, hvor samarbejde og humoristisk sans bliver vurderet højt. Der er tale om en udfordrende og spændende stilling med gode muligheder for at præge afdelingens udvikling.

Vi tilbyder en afvekslende hverdag med udfordringer, råderum og gode muligheder for at udvikle dine kompetencer i takt med at virksomheden udvikler sig med kundernes behov.

DESIGNAAmbitiøs sælger til flagship store

DESIGNA, Tilst

Vi søger en person, som har ønsker om at gøre langvarig karriere i indretnings- og køkkenbranchen med et drive og vilje til at blive blandt de dygtigste i branchen.

Salg er således dit udgangspunkt og er der, hvor du befinder dig som en fisk i vandet. Du har naturligt flair for at vinde kundernes tillid, afdække deres behov og afslutningsvis lukke ordren, når du har chancen. Du trives med at sparre med dine kollegaer om, hvordan I får endnu flere kunder i butikken til at sige ”ja tak”, når de besøger butikken for at kigge og få inspiration til at opfylde køkken, bad eller garderobedrømmen.

Som sælger hos DESIGNA Aarhus får du en stor kontaktflade til både privat- og erhvervskunder samt håndværkere. Dine primære opgaver vil være at:

 • Rådgive og inspirere kunderne i forbindelse med inventarløsninger til deres hjem
 • Medvirke til at servicere og udbygge samarbejdet med professionelle håndværkere
Indrykket: 
ABAX
Solutions Sales Advisor

ABAX, Aalborg and home office

ABAX is strengthening our sales team in Denmark! Working from both our office in Aalborg and home, you will be part of a team with your Danish colleagues as well as your colleagues at the HQ in Norway.

Your main tasks will be to follow up our leads and prospect new customers through both physical and online meetings, present ABAX Access solutions, negotiating new contracts and secure that new customers get the best value out of our services.

At ABAX, no two days are alike, and we offer a varied role with a lot of responsibility. With the right mindset, this role will challenge and allow you to keep developing your skills within this field. We take pride in that ABAX workplaces are pleasant and designed for personal advancement and fulfilment. We do our utmost to facilitate employee satisfaction — at work and in their free time.

ABAX
BAUHAUS
Forecast & Replenishment Consultant (F&R)

BAUHAUS, Tilst or Stockholm

BAUHAUS is looking for a dynamic and competent F&R consultant for our new SAP S/4 Hana project

You will refer to the project manager for the SAP implementation project with a close interaction to the Head of IT.

Our future S/4 Hana solution will be based on the Model Company for Retail, including CAR, Promotion Management – and Forecast & Replenishment. It is a greenfield project and we have just started the Realize phase with the actual development.

Job tasks include:

 • Act as Product Owner for the F&R area – as we are developing our solution in an agile approach
 • Define requirements and coordinate setup of the technical environment
 • Understand and possibly maintain F&R configuration
Indrykket: