Mekaniker til fremtidens
        lastbiler, varebiler og busser


"Jeg fandt lysten til at skrue her, og det jeg er megaglad for. Jeg har hænderne i mange varierende opgaver, og jeg bygger både nye biler og tager mig af service og vedligehold."

- fortæller den 29-årige lastbilsmekaniker Steffen

En gang lastbiler, altid lastbiler

Hvis du har det ligesom Steffen og Casper, så er du landet det helt rigtige sted. Det her er klubben for alle, der elsker lastbiler. Eller dem som endnu ikke ved, at de elsker lastbiler.

  • Vil du kombinere mekanisk arbejde med IT-tekniske udfordringer i et stærkt og humoristisk team, der har olie på fingrene og kunden i centrum?
  • Kan du se dig selv i en stor, international koncern og på et velrenommeret værksted med det allernyeste lir og udstyr?
  • Og vil du helt i dybden med dit fag og blive fuldgyldigt medlem af TRUCK LIFE-klubben – en sjælden klub med masser af fed værkstedsjargon?

Kongen af landevejen

Reperation af køretøj

Vores busser og lastbiler er 12 meter lange og 4 meter høje, men selvom der er langt op til førerhuset, har vi bevaret fødderne solidt plantet på værkstedsgulvet. Vi er med andre ord helt almindelige mennesker, der elsker vores fag, og som er stolte af at arbejde med de mest komplekse nybyg og reparationer.

”Du kommer til at lave både helt almindelig service og vedligehold men i høj grad også specialbyggede lastbiler med alverdens lir. Det kan være alt lige fra kaffemaskine og TV indvendigt til motorskift, ny krumtap, fjernlygter, slingrelamper og alt muligt andet, så vores kunder savler over lastbilen og ens arbejde. Det er fedt.”

- Steffen
Køretøjer Citat fra medarbejder Medarbejdere i MAN Steffen, lastbilsmekaniker MAN bygning

Skriv unikke kompetencer på CV’et

Når du bliver en del af en specialiseret virksomhed, har du selvfølgelig også mulighed for selv at specialisere dig via vores kursusprogram. Her kan du opnå helt nye kompetencer inden for eksempelvis elbusser, ellastbiler og elvarebiler med det nyeste teknik og IT. Hvis du står der i dit arbejdsliv, hvor du har lyst til at udvikle dig og specialisere dig ind i fremtiden, så er der masser af muligheder for det her hos os.

Reperation af køretøj Reperation af køretøj

Truck life

Reperation af køretøj

Nu er det tid til at tage de første skridt og blive en del af den eksklusive Trucker’s World-kollektion. Du får ikke et rygmærke, men du bliver en del af en smedelækker lastbilsklub med alverdens tøj. Det er TRUCK LIFE.

”Vi er ikke typerne, der praler normalt, men vi kan da godt prale af det, vi laver og den kultur, vi er en del af. Der er en fed stemning og masser af TRUCK LIFE-humor.”

- Casper

Vores lastbiler får dig med garanti til at kigge to gange. Vores motorer er både stærke som en hest og brøler som en løve, så der er ekstra power på vejen. Sådan er vi nu engang – truckere hele vejen igennem, med liv og sjæl, ganske enkelt. Fordi det betyder alt, at vi er der. Uden os går intet, men med os går alt.

Trucker’s World by MAN

Det kræver sin mand eller kvinde at blive medlem af TRUCK LIFE-klubben.

Krav til ansøgeren

Det er et krav, at du er udlært mekaniker, og du kan være nyligt udlært, men det er en fordel, hvis du har erfaring med lastvogne, varevogne og måske endda busser.

Krav til ansøgeren

Det er ikke et krav, at du kan dansk, men du skal kunne engelsk på et godt niveau.

Krav til ansøgeren

Vi hører også gerne fra dig, hvis du er klar på at begynde som lærling og blive udlært her hos os. Vi har en uddannelsespakke specifikt til lærlinge.



Vil du med på lastvognen?

Vi søger mekanikere til Greve, Avedøre, Hillerød, Tilst, Kolding, Padborg og Esbjerg. Så hop hurtigt og nemt i førersæde.

Send dine kontaktoplysninger ved at klikke på "Klik her" og dernæst udfyld dit navn og mail/telefonnummer, så hjælper vi dig videre.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Medarbejdere hygger mellem opgaver Medarbejdere hygger mellem opgaver