30 jobannoncer matcher din søgning 30 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Banedanmark

Byggeledere til stærkstrøm eller sikring

København V, Fredericia, Aarhus

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Har du erfaring med udførelse af baneprojekter, og er du særligt glad for at arbejde med stærkstrøm eller sikring?

Du ansvar for udførelsen af nogle af vores store anlægsprojekter og du kommer til at bidrage til, at projekterne bliver til virkelighed. Du vil få en central rolle på byggepladsen, hvor du medvirker til det gode samarbejde med vores entreprenør, fagtilsyn og rådgiver.

Vi har stort fokus på efteruddannelse og videreudvikling af vores byggeledere.

Banedanmark
A. Enggaard A/S, Entreprenør- og Byggefirma

Ejendomsinspektør til AE Ejendom i Aarhus

Vores ejendomsportefølje vokser i takt med, at A. Enggaard A/S opbygger gode, strategiske samarbejder med større investorer. Derfor har vi brug for en ejendomsinspektør til vores erhvervsejendomme med udgangspunkt fra vores kontor i Ceres Byen, Aarhus C. Ejendommene er primært beliggende i Aarhus, men vi servicerer også en række mindre ejendomme rundt om i Midtjylland. Hovedvægten af arbejdsopgaverne vil være centreret omkring drift af større og nye/nyere kontorejendomme i Aarhus.

Vi tilbyder:

  • Et job med afvekslende opgaver
  • Et job med høj grad af selvstændighed
  • Et godt arbejdsmiljø
Career søger for Knorr-Bremse
Gem
Career

Truckførere søges til fastansættelse

Aarhus

Er du erfaren truckfører med flair for lagerbeholdningssystemer? Er du samtidig omstillingsparat og kan tilgå opgaverne med selvstændighed? Så er det netop dig Knorr-Bremse mangler!

Du vil blive del af et togværksted, der står for reparationer og vedligehold af DSB’s togflåde, og hvor kvalitet er i højsædet. Som truckfører hos Knorr-Bremse vil du være en vigtig del af vores daglige drift og bidrage til effektiv håndtering af materialer.

Servicehundeforeningen

Hundetræner

Hjemmearbejdsplads

Servicehundeforeningen arbejder dagligt for at uddanne og udplacere psykiatriske servicehunde til folk med psykiske udfordringer. Servicehundeforeningen er en stor landsdækkende forening, som samarbejder med kommuner over hele landet.

Vi søger en eller flere nye kollegaer, som er klar til at træne hunde til at hjælpe mennesker, der er udfordret i hverdagen. Hvis du vil være med til at skabe forandringer for et psykisk sårbart menneske og være med til at uddanne servicehunde af høj kvalitet – kunne jobbet være noget for dig.

APM Terminals – Aarhus A/S

Mekaniker

Aarhus C

Er du mekaniker og har interesse for store maskiner? Har du samtidig en teamorienteret tilgang til arbejdsopgaverne og en positiv indstilling?

Du vil blive del af et team af dygtige mekanikere, som vil sikre dig en grundig oplæring. Du vil i stillingen opleve en spændende og alsidig arbejdsdag på værkstedet. Værkstedet er ansvarlig for vedligeholdelse og reparation af Straddle Carriers, Reach Stackers og Trucks for APM Terminals på Aarhus Havn.

APM Terminals – Aarhus A/S
Gem
VERO MODA

Designer

Aarhus

Do you love designing and are curious about children’s fashion? Are you also capable of utilizing your experience and knowledge about design to create childrenswear? Then this is your opportunity to challenge yourself!

As Designer for VERO MODA GIRL you will reimagine existing VERO MODA designs, tailoring them into smaller sizes across all product categories. Additionally, you create unique designs specifically for the line.

It will be your responsibility to hold the overall overview, ensuring that styles in the collection are cohesive and target children aged 6 to 14. You utilize ideas and contribute to a valuable collaboration between Buying and Sales. W

APM Terminals – Aarhus A/S

Kølemontør/elektriker

Aarhus C

Har du lyst til at arbejde under åben himmel på en containerterminal? Har du en positiv indstilling og godt humør?

De daglige arbejdsopgaver som kølemontør:

  • Kontrol af kølecontainere.
  • Fejlfinding og reparation.

Vi tilbyder en teamorienteret tilgang til opgaverne med en god holdånd og engagerede kolleger.

APM Terminals – Aarhus A/S
Gem
Vikingbus

Minibuschauffører – til vores afdeling i Aarhus

Aarhus C

VIKINGBUS har en central rolle for at mange borgere med psykiske eller fysiske handicap hver dag kan blive kørt til og fra skole, til genoptræning eller til deres aktivitetstilbud, værksteder mv. Det er derfor afgørende at du som minibuschauffør i VIKINGBUS skaber en omsorgsfuld og tryg tur for vores borgere, og det vil være dig der er med til skabe den gode og positive oplevelse af turen.

Vores motto i VIKINGBUS er ”Vi kører med mennesker”, og derfor søger vi chauffører der udviser både professionalisme og empati i deres arbejde.

Vikingbus
Ejendomsselskabet Olav De Linde A/S

Faglærte murere

Aarhus C

Din arbejdsplads vil primært være på vores byggeplads på Mindet 6 i Aarhus, hvor vi i øjeblikket er i gang med at opføre et kontorhøjhus. Samtidig renoverer og transformerer vi det gamle kornlager, og det er i dette arbejde, at vi har brug for dine kompetencer og faglighed.

Du vil arbejde med forskellige materialer og metoder, herunder opmuring, gulve, facadepuds og klinke- og flisearbejde.

DSB
Gem
DSB

Teamkoordinator til IC3- og IC4-tog

Aarhus C

Kan du se dig selv som teamkoordinator i DSB Vedligehold? Og kunne du tænke dig at blive en del af et godt arbejdsmiljø med højt til loftet, tillid til hinanden og stor grad af selvstændighed i arbejdet?

Nogle af vores personalegoder er gratis transport med DSB, mulighed for kurser og efteruddannelse og gode pensionsforhold og sundhedsforsikring.

DSB
Sandagerhr ApS søger for Refako Autodele
Gem
Sandagerhr ApS

Afdelingsleder Aarhus

Tager du en aktiv og deltagende rolle i teamet og ønsker du et arbejde med fokus på salg og service til forretningens professionelle kunder?

Trives du med at drifte din forretning og skabe ekstraordinære resultater i et team med fokus på udvikling af både Refako og dig som person?

Vi tilbyder:

  • En udfordrende lederstilling, hvor din indsats gør en synlig forskel
  • Et job i en virksomhed hvor der ikke er langt fra tanke til handling
DSB
Gem
DSB

Nathold – Bliv Håndværker i DSB

Aarhus C

Kunne du tænke dig at arbejde om natten og være med til at forme fremtidens togdrift?

Vil du arbejde med mange forskellige opgaver sammen med gode kollegaer?

Det tager kun 10 min. at søge jobbet. Vi vil gerne have dig med på rejsen!

DSB
DSB
Gem
DSB

Stationsbetjent til DSB Vedligehold

Aarhus C

Vil du være med på rejsen mod bæredygtighed? Og lægger du vægt på at skabe løbende forbedringer og sikre rettidige togafgange til vores kunder?

Efter en grundig oplæring vil dine primære opgaver omfatte

  • At supportere vedligeholdelses- og reparationsopgaver, herunder truckkørsel, brug af løftebukke m.m.
  • At assistere håndværkerne med reparationer og eftersyn
  • Udførelse af diverse miljøopgaver samt daglig rengøring på værksteder og udearealer

Du vil blive en del af et uformelt arbejdsmiljø, hvor arbejdsglæden er i højsædet.

DSB
Den Gamle By

Tømrerformand til Den Gamle By

Aarhus C

Som tømrerformand skal du lede og fordele opgaverne i tæt samarbejde med lederen af håndværk, men du vil også fungere som udførende tømrer sammen med resten af holdet. Din funktion kommer primært til at være som faglig leder, mens lederen af håndværk har det primære ansvar for personaleledelse.

Din faglighed vil blive udfordret med interessant restaureringsarbejde, ombygninger og en masse traditionel vedligeholdelse. Vi vil i fremtiden også arbejde med at sælge kompetencer ud af huset, og fungere som kursussted for traditionelt håndværk i regi af Den Gamle Bys center for håndværk.

Den Gamle By
AAK Denmark A/S

Servicetekniker

Aarhus

Er du teknisk kyndig og har du erfaring med vedligeholdelse af pumper, ventiler, gear, hydrauliske systemer og pneumatik?

Arbejdsopgaverne:

  • Fejlsøgning og reparation af mekaniske fejl samt vedligeholdelse af automatiserede procesanlæg
  • Deltagelse i planlagte vedligeholdelsesstop samt tilgængelighed for vagtordning

Du får en spændende og varieret arbejdsdag med dygtige kolleger i en virksomhed, der har et åbent og uformelt arbejdsmiljø.

AAK Denmark A/S
Brødrene A & O Johansen A/S

Salgsmedarbejder med VVS-kompetence søges til AO Aarhus

Se video om Brødrene A & O Johansen A/S som arbejdsplads

Ser du kundebetjening som et naturligt springbræt til en spændende og udfordrende salgskarriere i en dynamisk og innovativ virksomhed, og har du flair inden for VVS?

Så er det måske dig, vi står og mangler til vores butik i Aarhus C. Som salgsmedarbejder hos Brdr. AO Johansen får du en varieret og spændende hverdag, hvor ikke to dage er ens.

Brødrene A & O Johansen A/S
Cykelgear A/S

Produktspecialist til cykel-webshop

Terndrup eller Aarhus C

Er du passioneret omkring cykling og de cykeltekniske begreber? Eller er du i en cykelforretning i dag, men har lyst til at prøve noget andet indenfor branchen?

Du bliver en del af et ungt og energisk team, som alle brænder for cykling og for at yde en verdensklasse kundeservice – hver gang. Vi er dedikerede omkring vores arbejde og vægter det faglige aspekt højt.

Gem
VERO MODA

Pattern Designer/Konstruktør

Aarhus C

Er du en kreativ og kompetent Pattern Designer med fokus på kvalitet fra skitse til det godkendte færdige produkt?

Som Pattern Designer hos VERO MODA kommer du til at arbejde med forskellige kvaliteter på tværs af vores Main- og Express-kollektioner. Dit primære ansvarsområde er at træffe beslutninger vedrørende snit, pasform og mål.

Byggehuset Danmark
Gem

Brolægger søges til opgaver i Aarhus

Aarhus C

Er du en dygtig Brolægger med lyst til at arbejde i Aarhus?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Byggehuset Danmark
Gem

Elektriker søges til opgaver i Aarhus

Aarhus C

Er du en dygtig Elektriker med lyst til at arbejde i Aarhus?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV