APM Terminals – Aarhus A/S
Aarhus C

Kølemontør/elektriker

Har du lyst til at arbejde under åben himmel på en containerterminal? Har du en positiv indstilling og godt humør? Har du fokus på sikkerhed, mens du arbejder? Så er du måske en af vores nye kølemontører/elektrikere.

Vores serviceafdeling er ansvarlig for vedligeholdelse og reparation af containere hos APM Terminals – Aarhus A/S på Aarhus Havn, som er Danmarks største containerterminal.

Vi søger en uddannet kølemontør/elektriker, som ikke er bange for at tage fat. Du vil indgå i et team med 6 øvrige kølemontører i vores unit reapir-afdeling.

Vi tilbyder:

  • Et spændende og alsidigt arbejde i en dynamisk virksomhed.
  • En teamorienteret tilgang til opgaverne med en god holdånd og engagerede kolleger.
  • Et godt arbejdsmiljø, hvor sikkerhed ALTID er 1. prioritet – både for dig selv og i det arbejde, du leverer.
  • Løn i henhold til overenskomst.

Ansvarsområder:

For at trives i stillingen er det afgørende, at du motiveres af at kunne arbejde selvstændigt, kan arbejde udendørs året rundt, samt at du kan lide at være fysisk i gang.

Du er engageret i dine opgaver, effektiv og udfører dit arbejde med fokus på høj kvalitet. Du skal være fleksibel i forhold til arbejdstid, da denne kan placeres mandag til fredag i tidsrummet 06.00-18.00.

Vi forestiller os, at du har en uddannelse som kølemontør og/eller en teknisk baggrund som elektriker og har erfaring med fejlfinding på elstyringer og lyst til og lære om køl.

De daglige arbejdsopgaver som kølemontør:

  • Kontrol af kølecontainere.
  • Fejlfinding og reparation.
  • Bidrage til godt samarbejde og et sikkert arbejdsmiljø.
  • Hvis du ønsker yderligere oplysninger omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte Manager Kim Væring Pedersen på telefon +45 89 34 87 25.

Generel information omkring APM Terminals findes på vores hjemmeside www.apmterminals.com.

Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale, og håber at besætte stillingen snarest muligt.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.