30 jobannoncer matcher din søgning 30 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Miljøstyrelsen

Miljøstyrelsen søger chef i Midtjylland

Herning

Vil du være med til at løfte overvågningen og planlægningen af natur og vandmiljø i Danmark? Er du drevet af ledelse og har en faglig baggrund inden for natur og miljø? Så har du nu muligheden for at blive chef for Miljøstyrelsens enhed i Herning, hvor du vil stå i spidsen for 30 engagerede faglige medarbejdere.

Du får en central rolle med ansvar for koordinering af overvågningen af den terrestriske natur og for at sætte rammer og retning for Danmarks naturovervågning, herunder for at fortsætte arbejdet med at udvikle og digitalisere overvågningen med nye teknologier.

Miljøstyrelsen
CBRE Teknisk Servicepartner

Elektriker til E-mobility i Herning

Har du lyst til en udfordrende hverdag, med stor frihed og selvstændighed? Så søger vi lige nu en engageret elektriker, hvis primære opgave bliver at installere ladestandere til el-biler.

Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv, og derfor får du en hverdag med stor teknologisk spændvidde, faglige udfordringer og gode udviklingsmuligheder. Du vil opleve en stor opbakning og faglig sparring fra både kollegaer og ledelse i et værdibaseret arbejdsmiljø med god balance mellem arbejde og fritid. Vi bakker op om din faglige og personlige udvikling, og derfor er der rig mulighed for såvel kurser som efteruddannelse.

CBRE Teknisk Servicepartner
Servicehundeforeningen

Hundetræner

Hjemmearbejdsplads

Servicehundeforeningen arbejder dagligt for at uddanne og udplacere psykiatriske servicehunde til folk med psykiske udfordringer. Servicehundeforeningen er en stor landsdækkende forening, som samarbejder med kommuner over hele landet.

Vi søger en eller flere nye kollegaer, som er klar til at træne hunde til at hjælpe mennesker, der er udfordret i hverdagen. Hvis du vil være med til at skabe forandringer for et psykisk sårbart menneske og være med til at uddanne servicehunde af høj kvalitet – kunne jobbet være noget for dig.

Slagter Theilgaard A/S

Slagtermester søges

Herning

Er du uddannet slagter, og søger du nye udfordringer, hvor du kan dyrke din glæde ved god mad og særligt godt kød, så hører vi gerne fra dig.

Vi tilbyder dig en fuldtidsstilling som slagtermester i en ambitiøs virksomhed, hvor du vil arbejde sammen med nogle af branchens dygtigste slagtere, og hvor vi ikke er bange for at stille krav til hinanden for at kunne levere topkvalitet hver dag.

JELD-WEN A/S

Tekniker til ved­li­ge­hol­del­ses­af­de­ling i Herning

Herning

JELD-WEN i Herning søger erfaren tekniker til vores vedligeholdelsesafdeling. Afdelingen er en vital del af opfyldelsen af målet om at kunne levere vores produkter i rette kvalitet til rette tid. Du kommer til at arbejde i en afdeling, der servicerer vores produktion, som producerer i tre skift.

Vi er et lille teknisk team på 11 dygtige teknikere og elektrikere i et team hvor der er højt til loftet, og du har mulighed for selvstændigt at styre og præge din hverdag og dine arbejdsopgaver. Der er stor grad af frihed under ansvar, så vi giver dig gode betingelser for at trives og udvikles.

People Company søger for Brunsgaard A/S
Gem
People Company

Medarbejdere til stilladsafdeling

Herning

Brunsgaard A/S i Herning søger medarbejdere til vores stilladsafdeling. Du kommer til at indgå i et team af stilladsmontører, og derfor er det vigtigt, at du er en holdspiller.

De daglige arbejdsopgaver vil bl.a. være opbygning, omforandringer og nedtagning af stilladser – primært i industrivirksomheder.

Brunsgaard A/S tilbyder en fast stilling (ikke sæsonarbejde) med udviklingsmuligheder i flere retninger.

DANISH CROWN A/S

Vedligeholder

Herning

Kunne du tænke dig en høj grad af frihed i dit arbejde, og motiveres du af at have en spændende og afvekslende dag, hvor du har stor indflydelse på egne opgaver?

Dit overordnede ansvar bliver at opretholde et komplekst produktionsanlæg, herunder:

  • Fejlfinding og service på produktionsmaskiner samt robotter – både mekanisk og elektrisk.

  • Vedligehold og optimering af produktionsanlægget, herunder planlægning og udførsel.

DANISH CROWN A/S
Bjarne Nielsen A/S

Erfarent Volvo-værksted søger skarp mekaniker

Herning

Vi har meget travlt - og derfor søger vi til vores store bilhus i Herning en skarp og gerne erfaren mekaniker til vores Volvo-værksted, hvor vi udelukkende håndterer modeller fra Volvo.

Her er kontakten mellem kunden og dig som mekaniker meget direkte, hvilket netop er en af idéerne i Volvos VPS-koncept (Volvo Personal Service). Det betyder også, at du som mekaniker følger kunden helt fra første kontakt og til aflevering af bilen.

Vi tilbyder bl.a. moderne faciliteter med alt i specialværktøj og indretning samt gode muligheder for efteruddannelse

Bjarne Nielsen A/S
Bjarne Nielsen A/S

Mekaniker til Renault i Herning

Herning

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan skabe Danmarks mest moderne bilkoncern.

Til vores store og moderne bilhus i Herning søger vi en dygtig mekaniker til Renault. Ligeledes er det en fordel, hvis du har erfaring fra et autoriseret værksted - og har du erfaring med eksempelvis Renault, er det selvfølgelig et plus.

Vi lægger stor vægt på medarbejdertrivsel med fokus på respekt, kvalitet, engagement for hinanden og det arbejde, vi leverer.

Bjarne Nielsen A/S
Miljøstyrelsen

Miljøstyrelsen Midtjylland søger biolog, miljøtekniker eller lignende til overvågning af fjord og hav

Herning

Har du viden om marin biologi, og trives du både med praktiske sejlture på havet og koncentrerede dage i laboratoriet og foran skærmen?

Som en del af vores marin-team vil du blive involveret i alle typer af opgaver knyttet til den marine overvågning, omfattende praktiske undersøgelser med sejlads og prøvetagning, laboratoriearbejde med artsbestemmelse af makroalger og bunddyr samt kvalitetssikring af data ved pc’en – for blot at nævne nogle.

Vi tilbyder masser af saltvand, spændende opgaver både ude og inde, samt en rigtig god arbejdsplads med dygtige, uhøjtidelige kollegaer.

Miljøstyrelsen
Gem
XL-BYG

Intern trælastsælger til XL-BYG Roslev Trælasthandel A/S, Holstebro og Herning

Vores PROF-afdelinger betjener byggefirmaer, totalentreprenører, håndværksmestre og andre professionelle håndværkere med salg af byggematerialer, beslag, værktøj m.m.

Arbejdsopgaver:

  • Salg til professionelle kunder
  • Tilbudsberegning og disponering af projektsalg
  • Opfølgning på tilbudsgivning
  • Servicering og vejledning af kunder
XL-BYG
VVS-EKSPERTEN A/S

Branchekendte butikschefer

Silkeborg eller Herning

Ved du en del om VVS- og el-artikler, og kan lede et lille lokalt team af dygtige kollegaer? Her er chancen for at:

  • lede din egen afdeling
  • bruge din viden til at give vores kunder den bedste rådgivning i branchen
  • få en hverdag med gode kolleger, højt humør og stor frihed til at træffe beslutningerne selv.

Du mærker hurtigt, at her er frie rammer i hverdagen og et stærkt fællesskab omkring den service, vi yder. Et godt team står klar til at tage godt imod dig, og her er altid sparring ved hånden, også fra de andre butikschefer i regionen, som du mødes med hver tredje måned.

KP Invest Herning A/S

Drifts- og vedligeholdelsesmedarbejder for KP Invests ejendomsportefølje

Herning

Vi søger en dygtig og engageret medarbejder til at udfylde rollen som drifts- og vedligeholdelsesmedarbejder. Den ideelle kandidat vil – i samarbejde med projektchefen, sikre optimal drift og vedligeholdelse af vores ejendomsportefølje samt udføre ind- og udflytningsrapporter ved nye lejere.

Vi ser frem til at høre fra dig og tilbyder en spændende mulighed for at blive en del af vores team.

Textilia Group A/S

Energiske servicechauffører søges til Textilia Group a/s i Herning

Herning

Servicechauffører hos Textilia dækker meget mere end A til B leveringer, da vi hjælper vores kunder med en professionel håndtering, vask og distribution af tekstilløsninger.

Vores servicechauffører har den daglige dialog med kunderne, og det er derfor vigtigt, at du er serviceminded og smilende.

Vi tilbyder:

  • En selvstændig og afvekslende hverdag i en dynamisk virksomhed
  • En spændende arbejdsplads med en god og uformel tone
Textilia Group A/S
Aunetto A/S

Automekaniker/Tekniker

Vi søger en engageret automekaniker som enten har overbygning som autotekniker, elbil tekniker eller har lyst til at bliv det samt at assistere vores værkfører i travle perioder med lette opgaver som modtage kunder og aflevere biler m.v. Oplæring vil finde sted, hvis det er nyt for dig.

Arbejdsopgaver:

  • Udføre alle former for auto reparationer, fejlfinding/udmåling og vedligeholdelse på biler.
  • Assistere værkføreren med at modtage kunder og telefoner i travle perioder.
Birthes Blomster v/ Sarah Hall

Blomsterdekoratør søges

Herning

Birthes Blomster i Herning søger en blomsterdekoratør, der elsker at bruge sin kreativitet, faglighed og ikke mindst ønsker at yde den bedste oplevelse for vores kunder.

Birthes Blomster er en veletableret blomsterforretning igennem 38 år, som vægter det gode håndværk højt.

Vi kan tilbyde dig en spændende arbejdsplads, hvor du kan få lov at bruge din kreativitet og hvor en god ide altid er velkommen. Vi ønsker hele tiden at følge med i tiden tendenser og forny os. Det gør vi bedst som et godt og stærkt team.

Textilia Group A/S

Tekniker med håndværksmæssig baggrund

Herning

Du har en vigtig rolle i virksomheden i at sikre, at vores produktionsapparat kører optimalt.

Vi søger en kompetent medarbejder, der kan hjælpe med at sikre den løbende servicering og reparation af vores omfangsrige maskinpark i vores Herning-afdeling.

Vores nye kollega bliver en del af et mindre team i en afdeling med store ambitioner og et højt aktivitetsniveau.

Textilia Group A/S

Klargører

Herning

Medarbejdere til klargøring og opstilling af støbeforme.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Produktionsmedarbejder

Herning

A/S Jydsk Aluminium Industri i Herning - er et af Europas største kokillestøberier.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Byggethuset Danmark
Gem

Murer søges til opgaver i Herning

Herning

Er du en dygtig Murer med lyst til at arbejde i Herning?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV