VVS-EKSPERTEN A/S
Silkeborg eller Herning

Branchekendte butikschefer

VVS-EKSPERTEN A/S

Ved du en del om VVS- og el-artikler, og kan lede et lille lokalt team af dygtige kollegaer? Her er chancen for at:

  • lede din egen afdeling
  • bruge din viden til at give vores kunder den bedste rådgivning i branchen
  • få en hverdag med gode kolleger, højt humør og stor frihed til at træffe beslutningerne selv.

Bliv en del af VVS-eksperten

VVS-eksperten A/S har 31 butikker fordelt over hele Danmark og er landets største aktør inden for salg af VVS-artikler til private og professionelle. Vores kernekompetence er energibesparende opvarmning (solenergi, pillefyr, kedler og varmepumper). Der er efterspørgsel på vores produkter, og nu kan du komme til at stå i spidsen for enten vores afdeling i Herning eller Silkeborg.

Tag ansvar for butikken, salget og rådgivningen af kunder

I dagligdagen indgår du på lige fod med dine kolleger i driften af butikken. Du bruger dit skarpe blik for behov og efterspørgsel, når du taler med kunderne om deres projekter og rådgiver om den bedste løsning. Salget er dit fra start til slut; du tager imod bestillingen, finder varerne frem og udleverer dem til kunden. Hverdagen er alsidig, og hver salgssituation unik.

Som butikschef er det derudover din opgave at sørge for en høj standard i din afdeling, og at butikken står snorlige. Løbende sørge for, at kunderne får skarpe tilbud og rådgivning på deres spændende projekter. Du planlægger arbejdsplaner for dig og dit team, i forhold til det budget og de medarbejdere du har til rådighed.

Få sparring og gode kolleger

Du får en bred kontaktflade, når du hjælper med alt fra gør det selv-projekter til professionelle løsninger. Du mærker hurtigt, at her er frie rammer i hverdagen og et stærkt fællesskab omkring den service, vi yder. Et godt team står klar til at tage godt imod dig, og her er altid sparring ved hånden, også fra de andre butikschefer i regionen, som du mødes med hver tredje måned.

Branchekendskab og ledelseserfaring

Vi forestiller os, at du er måske uddannet inden for VVS eller lignende, men det kan også være, du har erfaring fra branchens grossister eller byggemarkeder. Lige meget hvad er det din viden om branchen og gør det selv-projekter, der er det afgørende – for du skal kende til produkterne og de nyeste teknologier, og du skal kunne præsentere dem for kunderne.

  • Du har mindst 1 års erfaring som leder.
  • Du er serviceminded, så du kan sikre vores kunder branchens bedste service.
  • Du har gode salgsegenskaber, kan lide at tale med folk og har en åben personlighed.
  • Du har fingeren på pulsen, når det kommer til, hvad der sker i lokalområdet, som kan påvirke din butik, samt lyst til at holde dig ajour med de nyeste teknologier inden for VVS- og el-artikler, herunder også energibesparende opvarmning. Vi holder løbende interne kurser.

Derudover er det vigtigt, at du trives i rollen som daglig leder, hvor du er nærværende, motiverende og synlig. Du har et naturligt drive, og du er selvkørende med ønske om at sikre kunderne branchens bedste rådgivning.

Lyder det som noget for dig?

Vi holder samtaler løbende, så ansøg gerne snarest. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte regionschef Lars Nyberg Nielsen på 21 17 82 89.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.