354 job matcher din søgning 354 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Region MidtjyllandUnik stilling og karrieremulighed som Forsknings- og uddannelseschef NIDO|danmark, Regionshospitalet Gødstrup

Region Midtjylland, Herning

Har du ambitioner om være med til at sætte forskning og uddannelse på landkortet i Vestdanmark i det nybyggede center forskning og udvikling NIDO|danmark? Vil du have en unik karrieremulighed, hvor du får mulighed for at udvikle forsknings- og uddannelsesmiljøet ved Regionshospitalet Gødstrup og eksponere forskningsresultaterne udadtil? Så søger vi en forsknings- og uddannelseschef, som vil stå i spidsen for og i midten af det spændende arbejde, der fortsat ligger foran os.

Som forsknings- og uddannelseschef får du det ledelsesmæssige ansvar for at understøtte udvikling af hospitalets forskning og uddannelse. Du skal være med til at forny og implementere hospitalets forsknings- og uddannelsesstrategier.

Kvickly
Salgselev, Kvickly, Herning

Kvickly

Er du klar til en sjov og lærerig hverdag, der indeholder praktik og korte, fede skoleophold?

Brug 2 år på at få venner for livet, og tag en uddannelse, hvor du kan blive alt fra salgsassistent til mellemleder.

Som salgselev arbejder du fuldtid i Kvickly i Herning og har i alt 8 uger på skolebænken. I butikken prøver du kræfter med alt fra opfyldning af varer over lagerarbejde til at sidde ved kassen.

Vi vil give vores kunder en oplevelse, der er så god, at de går hjem med smil på læben. Sådan en oplevelse skaber du, når du for eksempel hjælper kunderne med at finde specialvarer. Og du kommer hen ad vejen på banen med gode ideer til, hvordan vi kan skabe de bedste kundeoplevelser.

I løbet af uddannelsen er du på 8 korte skoleophold af 1 uges varighed sammen med en masse andre elever. Vi sørger for det hele. Det er et godt break fra dit job i butikken.

Kvickly
KvicklySalgsleder food, Kvickly Herning

Kvickly

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • bruge din viden inden for detailhandel og samtidig være mellemleder for nogle af gode medarbejdere
 • prøve kræfter med ledelse og få mulighed for at udvikle dig gennem Coops talent- og ledelsesprogrammer
 • præge og udvikle et specifikt fagområde i samarbejde med din afdelingschef

I Kvickly lægger vi stor vægt på at have en god kontakt med kunderne. Som salgsleder bruger du tid på at tale med kunderne for at kende deres behov og skabe en god relation. Du har her gode muligheder for at præge sortimentet i afdelingen. Det er først og fremmest din opgave, at:

 • sørge for, at der altid er en høj standard i din afdeling og altid levere en salgsklar butik
 • være sparringspartner for afdelingschefen om drift og økonomi i jeres afdeling
 • inspirere og sikre, at afdelingens medarbejdere trives
Invita Køkkener
Salgskonsulent

Invita Køkkener, Herning

Invita Herning søger dedikeret indretningskonsulent

Er du klar til at bruge din erfaring fra køkkenbranchen, eller fra anden relevant branche, til at opfylde kundernes drømme om nyt køkken, bad og garderobeløsninger og se dem blive bragt til live?

Som salgskonsulent hos et af Danmarks stærkeste køkkenbrands, sælger du ikke et produkt – du sælger en drøm. Du får en rigtig spændende arbejdsdag, hvor du får udviklet din kreativitet og dine salgskompetencer, når du skaber kundernes drømmekøkken og står for det administrative fra tegning og tilbud til ordre og entreprisestyring.

Invita Køkkener
Flying Tiger Copenhagen
Butikschef

Flying Tiger Copenhagen, Herning

Har du erfaring med ledelse og detailhandel, og er du en haj til drift og planlægning?

Lad os bare sige det, som det er; det kræver noget ud over det sædvanlige at være butikschef i Flying Tiger Copenhagen. En Flying Tiger Copenhagen butik er nemlig ikke bare en butik – det er et sted, hvor kunden hver gang får sig en positiv overraskelse og tager gode oplevelser med hjem.

Vi forventer, at du blandt andet:

 • Har tidligere erfaring med detailhandel og daglig drift
 • Har et ekstra øje for planlægning og strukturering
 • Har en detaljeorienteret tilgang til arbejdet med KPI’er, indrapportering og budget
Frivilligcenter HerningLeder

Frivilligcenter Herning

Har du lyst til at være med til at udvikle det frivillige, sociale arbejde i Herning Kommune? Kan du lide kontakt med mennesker, og trives du med forskelligartede opgaver?

Til at fremme denne udvikling søger vi en leder, der kan skabe vækst og konsolidering, så Frivilligcentret også på sigt kan leve op til de krav og forventninger, der er til et Frivilligcenter i en stor kommune.

Dine opgaver kan variere meget men er primært

 • At tegne Frivilligcenter Herning med stor gennemslagskraft.
 • At sætte klare mål og retning og være en stærk sparringspartner og sekretær for bestyrelsen.
 • At arbejde strategisk og mål- og resultatorienteret samt skabe synlige resultater.
DAHL AdvokatfirmaFaktureringsguru

DAHL Advokatfirma, Esbjerg, Aarhus, Viborg, Herning og København

Vi søger en engageret og struktureret medarbejder til vores centrale enhed for forretningssupport. Har du lyst til at være en del af et advokatfirma i vækst?

I DAHLs forretningssupport venter mange alsidige og spændende opgaver til vores kommende faktureringsansvarlig. Som vores nye kollega vil du spille en vigtig rolle i en stærk stabsenhed, hvor vi dagligt understøtter vores jurister i forbindelse med fakturering og forretningssupport.

Primære arbejdsopgaver:

 • Fakturering – du vil være den primære på at initiere og understøtte faktureringsprocessen – herunder klargøring af fakturaudkast, samt bogføring og udsendelse af fakturaer fra centralt hold
 • Løbende arbejde med en optimering, effektivisering og yderligere centralisering af faktureringsprocessen, herunder implementering af IT-understøttende værktøjer
Matas A/SSouschef til Matas Herning Centeret

Matas A/S

Brænder du for personaleledelse, salgstræning og for at give dine kunder en uovertruffen service? Så tag et kig på denne mulighed! Vi søger netop nu en Souschef til vores butik i Herning Centeret.

Som Souschef i Matas fungerer du som medarbejdernes rollemodel, og du sikrer butikkens daglige drift sammen med butikschefen. Sammen planlægger I også diverse salgsaktiviteter og andre spændende kundearrangementer.

Dine daglige opgaver vil spænde bredt, men vil blandt andet indbefatte:

 • Coaching og undervisning af personalet i salgsteknikker og produktkendskab.
 • Opstille salgsmål i samarbejde med butiks- og driftschefen
 • Sikre, at butikken fremstår salgsklar og indbydende for vores kunder hver dag.
BoConcept A/SDebitor bogholder/AR Specialist

BoConcept A/S, Herning/Ølgod

Har du flair for tal og interesse for økonomi? Kan du lide direkte kontakt og en stor international berøringsflade? Hvis du kan svare ja til dette, er du måske vores nye Debitor Bogholder/AR Specialist!

Du vil blive en del af vores Accounting-team, som blandt andet er ansvarlig for alle vores processer og opgaver i forhold til vores debitorer, som er BoConcepts mange globale franchisepartnere. Det vil være dit primære ansvar at sørge for opfølgning på debitorforfald og betalinger, og du vil være den primære kontaktperson til vores franchisepartnere.

Dine primære opgaver vil være:

 • Debitor controlling
 • Sikre overholdelse af kreditpolitikker
 • Rapport om kritiske konti til BoConcepts Credit Committee
BoConcept A/S
Meny
Slagtersvend

Meny, Herning

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye slagtersvend?

Som slagtersvend er du musklerne bag vores succes, for du er både bag skæredisken, hvor du udskærer og tilbereder kød, og bag køledisken, hvor du inspirerer og servicerer vores kunder. Samtidig får du også mulighed for at bruge din viden og dine ideer til at forme afdelingen og have medindflydelse på, hvilket sortiment vi skal tilbyde vores kunder.

Det bliver bl.a. din opgave at:

 • være en del af den daglige produktion og sikre en fantastisk kundebetjening
 • kontinuerligt optimere og udvikle ferskvareområdet sammen med slagtermesteren
 • sikre eksekvering af vores stærke koncepter og faste rutiner vedr. fødevaresikkerhed

MENY skal ikke bare være et godt sted at handle. Det skal også være en arbejdsplads, hvor tiden går hurtigt, fordi du har haft det sjovt og er blevet udfordret.

Meny
Sika Footwear A/S
PRODUKTUDVIKLER MED STÆRKE DIGITALE KOMPETENCER & SOLIDT MATERIALEKENDSKAB

Sika Footwear A/S, Herning

Brænder du for at udvikle nye produkter og fange nye tendenser og trends? Vi søger en dygtig, engageret og erfaren Produktudvikler med fokus på tilbehørssortiment, strømper og indlægssåler.

Du har måske arbejdet indenfor sko- eller sportsbranchen og er klar til at omsætte dine erfaringer til sikkerhedsskoområdet. Du kommer til at arbejde tæt sammen med det øvrige team og vores direktør.

Primære arbejdsopgaver:

 • Være primær ”driver” ift. sortimentet af strømper, indlægssåler og tilbehør i øvrigt.
 • Anvende Adobe-pakken f.eks. tegne i Photoshop-illustrator
 • Deltage i produktudviklingsprojekter
Sika Footwear A/S
Telenor
Salgskonsulenter til Telenors butikker i Holstebro & Herning

Telenor

"Jeg får et kick af at sælge og tale med så mange forskellige mennesker. Og du får bare det bedste team og masser af muligheder for at gøre karriere, hvis det er det, du vil," Deniz Alincak, salgskonsulent

I Telenor ønsker vi at levere de bedste oplevelser til vores kunder hver eneste dag. Som salgskonsulent er du sammen med dit team på gulvet for at rådgive kunder og hjælpe dem med at finde den bedste af vores mange løsninger. Du afdækker kundens behov og finder frem til lige netop den løsning, som den enkelte kunde drager mest fordel af.

Du kan se frem til en rigtig god oplæringsperiode, hvor du får masser af salgstræning og indgående kendskab til Telenor-løsninger inden for mobiltelefoni og bredbånd.

Telenor
BEC
Development Manager for Credit Risk Reporting

BEC, Herning

The manager will be working out of the BEC Financial Technologies office in Herning in the credit risk domain and be reporting to the development director. The credit risk domain is responsible for the overall credit surveillance, customer assessment and regulatory and financial reporting.

In the position as development manager, you will work closely with the management team within your domain, product owners, architects, team members and other development managers in BEC to ensure cross-company collaboration.

Your primary tasks and responsibilities will include:

 • Accountable for delivering team contribution of domain roadmap according to agreed objectives
 • Set up and maintain delivery strategy and team organization to effectively deliver on team backlog
BEC
ABAS MiljøserviceE-Miljø supporter / sales support affaldsløsninger - Autobranchen ABAS Miljøservice

ABAS Miljøservice, Herning

Vi kan næsten ikke følge med. Kunderne strømmer til vores innovative miljø- og arbejdsmiljøstyringssystem E-Miljø. Vi søger derfor en supporter, der kan få implementeret nye kunder og yde telefonisk support til brugerne samt yde sales support til vores Key Account Manager på affaldsløsninger.

Kan du jonglere med mange bolde i luften, samtidigt med at data står snorlige i vores systemer? Kan du lide kundekontakt og at yde en god service? Så er det dig, vi har brug for!

Stoff & Stil A/S
Vedligeholdelsestekniker

Stoff & Stil A/S, Herning

Vi søger en teknisk allround profil til vores servicecenter i Herning. Herfra servicerer og producere artikler til vores i alt 30 butikker, med lokationer i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Østrig.

Jobbet bliver meget alsidig og vil udover nogle faste ansvarsområder, bestå af en portion ad hoc-opgaver der skal til for at holde driften kørende.

Den brede vifte af fagområder kræver mange forskellige kvalifikationer og mangfoldigheden blandt kollegaerne er en af de områder vi er meget stole af.

Stoff & Stil A/S
fakta a/s
Ledertrainee, Fakta Herning, Grøndahlsvej

fakta a/s

Er du ambitiøs omkring at blive leder? Vil du på vilde skoleophold, der rykker dine grænser og giver dig venner for livet? Vil du kick-starte din karriere nu og her? Så har vi jobbet til dig.

Du bliver en del af teamet, og du kommer til at bruge langt størstedelen af din uddannelsestid med at prøve dine kræfter af i butikken. Vi vil sende vores kunder afsted med et smil på læben og med en oplevelse, der er værd at dele. Du er med til at gøre kundernes besøg til noget ud over det sædvanlige hver gang du viser vej, hjælper med en specialvare eller deler et godt råd.

Du skal på 8 skoleophold af en uges varighed sammen med ledertrainees fra de andre Coop-butikker fra hele landet. To af modulerne er helt særlige; Det ene er en outdoor-”overlevelsestur” med fokus på ledelse, samarbejde og motivation. Og det andet er en studietur i udlandet, hvor du får inspiration til butiksindretning og koncepter i verdensklasse.

fakta a/s
Hjemmearbejdsplads
Sport Import GmbHSALES SPECIALIST (M/F/D) FOR DENMARK (B2B) SALES REPRESENTATIVE

Sport Import GmbH

Sport Import GmbH – THE distribution company for MTB, Road, Triathlon and BMX. Bikes have been our passion since 1982 and we share this passion with more than 3500 bike dealers across Europe, our customers. After focusing on Germany, Luxemburg and Austria, Sport Import is now expanding into new markets like Belgium, the Netherlands, Croatia, Slovenia, Poland and Denmark.

At the earliest date possible we are looking for a Sales Specialist (m/f/d) for Denmark (B2B) Sales Representative

Our Offer:

 • A versatile job in the B2B bike business
 • Co-worker training on the job
 • Working in a company that´s industry-leading when it comes to digital transformation

Your Responsibilities:

 • Drive sales with existing customers
 • Acquisitions of new customers and establishing a trusted relationship
 • Develop brand awareness on shop floors
PRO&COIndkøber

PRO&CO søger for HT Bendix i Herning

Er du indkøber med et godt købmandskab og klar til at bidrage til udvikling af en international virksomhed i vækst? Så har vi jobbet til dig.

Du får en spændende rolle i virksomheden med ansvar for indkøb af egen produktgruppe og understøtter derudover dine kolleger på indkøb af virksomhedens produktgrupper. I den del af jobbet er det dit ansvar, at varerne indkøbes til den rigtige pris og i den rigtige kvalitet. Derudover får du ansvar for kvalitetssikring samt ansvaret for evaluering og optimering af processer vedrørende disse områder. Du kommer til at arbejde i et internationalt miljø med kontakt til leverandører i Fjernøsten og Europa.

Dine vigtigste opgaver bliver:

 • Produktsøgning
 • Leverandørbesøg
 • Leverandørforhandling
PRO&CO
DESIGNA
Inventarmontør til fast stilling

DESIGNA

Vi har forrygende travlt og søger derfor en erfaren montør med kendskab til køkkenbranchen til en 37-timers stilling.

Du skal have en håndværksmæssig uddannelse og kan arbejde selvstændigt og struktureret. Desuden lægger vi vægt på, at du er serviceminded, har overblik og kan tackle mange bolde i luften.

Du vil varetage montageopgaver mellem Aarhus og Herning i nærområderne.

Vi står for værktøjspakke, arbejdstøj, bil og IT-udstyr samt nødvendige kurser ift. nye materialer m.m.

Har du lyst til et spændende job med masser af udfordringer, så er det lige dig, vi har brug for. Det er dog en betingelse, at du har erfaring med opstilling af køkken, bad og skydedøre.

DESIGNA
Indretningskonsulent

DESIGNA, Herning

Vi har forrygende travlt hos DESIGNA i Herning, og derfor søger vi en kreativ indretningskonsulent til privatkunder med stort drive og engagement til at indgå i butikkens stærke team.

Har du erfaring fra køkkenbranchen? Så er det dig, vi mangler!

Salg er dit udgangspunkt og er der, hvor du befinder dig som en fisk i vandet. Du har naturligt flair for at vinde kundernes tillid, afdække deres behov og afslutningsvis lukke ordren, når du har chancen.

Du vil indgå i en spændende køkkenbutik med et stort og inspirerende udvalg, og er du den rette profil med indstillingen og sælger-værktøjskassen på plads, tilbyder vi:

 • Ansvar for salg af danske kvalitetsprodukter til privatkunder indenfor køkken, bad og garderobe
 • Et spændende job, hvor ikke to dage er ens og med frihed under ansvar
 • En attraktiv løn, der modsvarer dine kvalifikationer