277 job matcher din søgning 277 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Nel Hydrogen A/S Project Manager, Product Integrity

Nel Hydrogen A/S, Herning

The Product Integrity department at Nel Hydrogen Fueling focus on fleet performance and product improvements of hydrogen filling stations.

As a Project Manager in Product Integrity, you will be responsible for the global portfolio of larger improvement tasks and projects. You should expect 30-40 travelling days per year.

We imagine that you:

  • Lead 1-2 projects/teams at a time focusing on improvements.
  • Develop, deploy, and manage the project execution strategy, policy, and processes within the team.
Nel Hydrogen A/S Mechanical Designer

Nel Hydrogen A/S, Herning

The Engineering team in Product Integrity, focuses primarily on compressor system development, engineering, and general support to regional fleet responsible teams.

As our Mechanical Designer, you will play a key role in various tasks and projects supporting the development and implementation of improvements and solutions in the field. The key responsibilities of the position include:

  • Design and development of mechanical engineering systems.
  • Mechanical component design using 3D CAD tools (preferably using AutoDesk Inventor)
  • Master data management and BOM creation (preferably using Navision)
Gem
PwC
Regnskabsmedarbejder

PwC, Herning

Har du lyst til at arbejde med kreditorbogholderi og samtidig være del af regnskabsfunktionen i en virksomhed, hvor kollegialt samarbejde og faglig sparring vægtes højt?

Som regnskabsmedarbejder bliver du en del af PwC’s Finance-afdeling i Herning bestående af 6 medarbejdere. Du vil blive en del af en behagelig og dynamisk atmosfære, hvor du vil få en alsidig hverdag med en bred variation af opgaver.

For Selfmade®/STOF & STIL
Fotograf med et stærkt visuelt udtryk

For Selfmade®/STOF & STIL, Herning

Vi har brug for en teamplayer fyldt med god energi og skæve idéer. Vi er et hus fyldt med gode, skøre og vilde idéer - vil du være med til at realisere dem?

Dine opgaver bliver mange og alsidige. Hos Selfmade gør vi meget ud af, at man selv er med til at skabe sin hverdag. Vi vil gerne have en, der kan tænke og skabe sjove, ægte og skæve billeder, som formår at fange vores kunder på alle vores platforme. Det kunne være SoMe, idébøger, webpage, corporate niveau og hvilke andre marketingtiltag vi ellers finder på.

For Selfmade®/STOF & STIL
Pro-Safe A/S Salgs-/marketingsmedarbejder - Studentermedhjælper

Pro-Safe A/S

Pro-Safe A/S er en førende RIB-bådsproducent beliggende i Korsør. Vi har specialiseret os i produktion, service og levering af RIB-både siden 1999 og betragtes i dag som førende inden for projektopbyggede og nøgleklare RIB- og gummibåde i Danmark. Her søger vi en motiveret medarbejder til at assistere med marketing- og kommunikationsmæssige tiltag i virksomheden.

Stillingen er annonceret som en "remote-stilling", hvilket betyder, at du kan arbejde hjemmefra ved hjælp af din egen computer. Hvis du bor i nærheden af vores beliggenhed i Korsør, er du velkommen til at arbejde på kontoret efter behov. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er cirka 12 timer.

Mølholm HR Resursen Projektleder med stort planlægger gen søges

Mølholm HR Resursen søger for Zystm A/S i Herning

Zystm A/S er tilblevet på en drøm om at gøre en forskel i branchen inden for indretning og rådgivning af logistiske løsninger til sundhedssektoren, laboratorier og uddannelsesinstitutioner.

Du vil få ansvaret for udvalgte projekter, hvor hele logistikken og planlægningen omkring montage bliver en stor del af jobbet.

Vi kan tilbyde en spændende stilling, hvor du hele tiden vil udvikle dig i takt med at vi vækster.

Bygma
Bliv salgstrainee i Bygma

Bygma

Vil du være en del af en stolt virksomhed med masser af historik, succes og visioner? Vil du gøre en forskel for både kunder og kolleger i hverdagen? Er du frisk på at være én af de mange dygtige elever, vi løbende uddanner?

Bygma Gruppen A/S

Som salgstrainee hos os får du landets bedste handelsuddannelse. Du får ekspertviden om alle vores produkter, bliver uddannet i at kunne rådgive om alt fra mindre renovationer til de største byggerier og sikre, at vores leverancer af materialer lever op til Bygmas høje kvalitetskrav.

Hos Bygma får du:

  • 2 års grundig handelsuddannelse, hvor du veksler mellem praktik og skole.
  • Eksamen i “Salg og salgspsykologi” på niveau med en akademimerkonom (10 ECTS-point).
  • Din egen Bygma-mentor, der følger dig hele vejen.
Bygma
Gem
Webhelp
Tech-gigant søger skarpe supporters! Opstart 29. juni

Webhelp

Er du træt af myldretid, kø på motorvejen eller tid brugt på transport i det hele taget? Vi leder efter nye medarbejdere til at arbejde hjemmefra, for et af verdens mest innovative og populære IT-brands.

Som supporter vil du rådgive kunderne omkring telefoner og computere og …

  • modtage opkald fra danske kunder og i perioder britiske kunder for at rådgive og hjælpe dem med deres henvendelser.
  • finde løsninger og formidle disse, så kunderne kan vende glade tilbage til deres teknologiske dagligdag.

Digitale tiltag bliver gjort for at skabe et kollegialt sammenhold, selvom vi alle sidder hjemme og har haft stor success med online bingoaftner, digitale fredagsbare, turneringer i forskellige spil mv.

Webhelp
Q8 Danmark A/S Souschef til Q8 Tjørring

Q8 Danmark A/S, Herning

Skal du være en del af Q8-familien, hvor vi hjælper hinanden på kryds og tværs af Danmark? Og vil du være med til at sætte retningen for stationen sammen med forretningschefen?

”Du får et meget vigtigt samspil med forretningschefen, som du lærer rigtig meget af. Og jeg elsker at møde mange forskellige kunder og give dem en lille pause i en travl hverdag,” fortæller souschef Mathilde Nerving.

Nysgerrig? Læs mere her.

Scan Global Logistics Speditørelever 2023

Scan Global Logistics

Vi søger lige nu 20 speditionselever til opstart på et af vores danske kontorer.

Som speditørelev hos os planlægger du, hvordan varer transporteres fra A til B i hele verden. Det kan være en kunde som skal have fragtet varer fra Kina til Danmark inden for en bestemt tidsfrist og til den helt rigtige pris, men hvad gør du hvis en havn bliver lukket eller et fly aflyses?

Her skal du som speditør få det hele til at gå op i en højere enhed med fokus på vores kunder behov og den gode service.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Everfuel A/S
Project Developer

Everfuel A/S, Herning

Vil du være med til at sætte yderligere sol og vind på Danmarkskortet? Tænker du nemt lokalplaner og miljøvurderinger ind i dit arbejde?

Som Project Developer bliver du ansvarlig for facilitering og planlægning af din egen portefølje af sol- og vindprojekters fremdrift fra underskrift af jordaftale til byggeri.

Vi tilbyder en spændende stilling i en virksomhed i rivende udvikling og en attraktiv branche. Som medarbejder hos Everfuel tilbyder vi dig et godt arbejdsmiljø og fleksible arbejdstider.

Everfuel A/S
Nel Hydrogen A/S Project Manager - Project Execution

Nel Hydrogen A/S, Herning

Are you passionate about the energy transition?

An immediate opportunity exists for a qualified candidate with demonstrated project management competences and a proven track record. The successful candidate will work directly with customers, authorities, project engineers and local service and installation teams, to ensure deliverables fall within the applicable scope, schedule, and budget.

He or she will coordinate with suppliers and stakeholders, to ensure all aspects of each project are on track throughout the entire project timeline, from handover of the signed contract from the Sales department, to handing the finalized project over to the customer and the Service organization.

Nel Hydrogen A/S Technical Designer

Nel Hydrogen A/S, Herning

The R&D department at Nel Hydrogen consists of 6 teams: Mechanical, System, Process, Electrical, Software and Test/Lab.

As a Technical Designer at NEL hydrogen you will be part of the Mechanical Development team, working full time developing 3D / 2D designs and documentation.

You will have varied days working in different areas such as Mechanics, Structural Mechanics, Electrical and Process. You will be a key player in the technical development process in gaining experience from other parts of the organization such as Service, Production, Product Integrity, and Installation.

VIA University College
VIA Design og business søger underviser til Fashion Design

VIA University College, Herning

Har du lyst til at præge fremtidens designuddannelser og være med til at sikre, at de unge bliver klar til at møde kravene om grøn omstilling og mere ansvarlige processer i modebranchen?

Vi søger en underviserprofil med relevant designuddannelse og praktisk erfaring fra branchen. Du skal have interesse for den teknologiske udvikling og kunne arbejde med 3D-design som et vigtigt optimeringsredskab.

Du skal undervise på den 2-årige Designteknologuddannelse, som er på akademi-niveau, og på vores Professionsbachelor i Design og business, der er en overbygning på 1½ år. Du kommer til at indgå i et velfungerende underviserteam, og sammen dækker I både vores danske og engelsksprogede klasser.

VIA University College
Gem
Würth Danmark A/S
Start en stjernekarriere inden for kørende salg – Holstebro, Herning eller Silkeborg

Würth Danmark A/S

Er du klar til en uddannelse, der gør dig seriøst eftertragtet?

Se video om Würth Danmark A/S som arbejdsplads

At blive en god sælger er et håndværk. Derfor har vi sammensat en salgsuddannelse, hvor vi på 12 måneder lærer dig alt vi ved om salg, og gør dig klar til at få din egen kundeportefølje i dit eget distrikt. Du står i butik og får din egen firmabil, mens du lærer og opbygger relationer med kunder.

Hør Tasja, Lasse og Mathias fortælle om deres oplevelser lige her.

Würth Danmark A/S
Gem
PRO&CO Sales Manager - Speditør med kommercielt fokus

PRO&CO søger for DTK East A/S i Herning

Er du speditør, eller har du bred erfaring indenfor transport og logistik - og drømmer du om at gøre en forskel og få mulighed for virkelig at skabe resultater, der kan ses på bundlinjen? Er du interesseret i at arbejde med opsøgende salg såvel som relationsdannelse og netværksopbygning indenfor transport- og logistikbranchen? Trives du med et stort ansvar og ligeledes høj grad af frihed?

Jobbets primære ansvar vil være salg af speditionsløsninger, men alt efter dine ønsker, vil der også være mulighed for at varetage disponeringsopgaver.

PRO&CO
BDO
Start din karriere som trainee inden for Business & Outsourcing - september 2024

BDO

Vi søger lige nu nysgerrige og dygtige profiler, der ønsker at kickstarte deres karriere inden for digital økonomisk rådgivning i vores forretningsområde Business Services & Outsourcing (BSO).

Hos BDO klæder vi dig godt på og skaber rammerne, så du kan udfolde dit talent og dine personlige ambitioner.

Vi tilbyder dig en uddannelse i en organisation præget af vilje, indlevelse og ambitioner om at være de bedste til det, vi gør.

BDO
Storm Group
Landets bedste kollega søges

Storm Group, Esbjerg, Herning, Aalborg, Aarhus, Odense, Roskilde, Næstved, Hillerød eller København

Vi i Storm Group søger netop nu udadvendte og imødekommende kollegaer til vores ni field-marketing kontorer i hele landet. Så søger du et job hvor din positive energi og dit drive kan komme 100% til udtryk?

Storm Group

Du er formentlig i starten af din karriere – måske har du sabbatår eller søger dit første job – og drømmer om et arbejde, hvor du møder en masse søde og rare mennesker. Du er udadvendt og trives i et snakkesaligt arbejdsmiljø med masser af daglige interaktioner. Small talk med kunderne er en vigtig del af din dag som salgskonsulent hos os, så hér bliver du ikke bedt om at tie stille. Du er desuden ambitiøs, og ser dig selv udvikle dig inden for salg og salgsledelse. Du skal have din chefs job en dag!

Storm Group

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV