217 job matcher din søgning 217 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 217 resultater.
Herning KommuneTo socialfaglige kolleger med stærke forhandlingskompetencer til Handicap og Psykiatri

Herning Kommune

Vi er i gang med en udvikling af det specialiserede socialområde i Herning Kommune, hvor vi er ambitiøse på flere parametre. Vigtigst for os er fortsat at lykkes med kerneopgaven, ”at skabe merværdi for de borgere vi skal tage os af”. Det betyder, at vi har et fornyet syn på tilgangen til opgaverne og arbejder med en forstærket faglig og økonomisk tydelighed.

Nu ønsker vi at ansætte to top-engagerede og fagligt stærke medarbejdere, med specifikke kompetencer, der kan være med til at fortsætte den positive udvikling.

Vi forestiller os, at disse to medarbejdere skal udgøre et team, hvor opgaverne er

 • Struktureret opfølgning på eksterne tilbud med et skarpt fokus på kvalitet og pris
 • Undervisning/videndeling således der arbejdes efter samme effektive skabeloner
 • Bidrage til udvikling af målkoncept og implementering i interne tilbud
Indrykket: 
Herning KommuneCenterleder til autismeområdet

Herning Kommune

Er du den nye centerleder for Herning Kommunes tilbud til voksne med autisme?

Kan du forene menneske, faglighed og økonomi og skabe de bedste forhold for borgere og medarbejdere?

Forestil dig at du leder et tilbud, som først og fremmest møder mennesker med autisme som mennesker, der vil have et godt liv på samme præmisser som alle andre. Hvor borgeren møder en stærk og sammenhængende faglighed og støtte til at mestre eget liv. Hvor vi skaber fleksible løsninger sammen med borgeren, pårørende, frivillige, civilsamfund og foreninger. Hvis det lyder som noget for dig, så læs videre.

Vi søger en centerleder, som kommer til at lede i et tæt og positivt samarbejde med cirka 35 borgere og deres pårørende, cirka 80 veluddannede medarbejdere, fire dygtige afdelingsledere, fire centerlederkolleger samt handicap- og psykiatrichefen. Alle glæder sig til at tage godt imod dig, lære dig at kende og arbejde sammen med dig.

Indrykket: 
Mølholm HR ResursenERP-konsulent med Uniconta-erfaring

Mølholm HR Resursen søger for Concept Data A/S i Herning

Har du erfaring som ERP-konsulent? Kan du lide at være opsøgende og servicere kunder? Er du god til at undervise og formidle? Har du kendskab til Uniconta? Kan du svare JA, så er det måske dig vi netop står og mangler til vores team i Herning, som udgør 12 meget engagerede og dedikerede kollegaer.

Som ERP-konsulent får du ansvaret fra A-Z med at sælge, sparre, implementere og servicere kunden inden for Uniconta, derved ved vi at kunden altid er i de bedste hænder og de får netop den løsning der passer til dem. For at få succes i jobbet indebærer det at du:

 • Står for opstart af kunden
 • Tilpasser udskrifter til kunden
 • Implementerer løsninger i tæt samarbejde med vores udviklere
 • Underviser i Uniconta – både i vores egne kursuslokaler og ude hos kunderne
 • Deltager i vores faste vagtteam
BILA A/S
Senior Project Manager til automatiseringsløsninger i vindindustrien

BILA A/S, Herning

Vil du stå i spidsen for at udvikle og implementere innovative løsninger til automatisering af vindmølleproduktionen i hele verden?

Du får en afvekslende hverdag med en stor berøringsflade internt og eksternt. Din rolle varierer fra at være den rådgivende partner for dine kunder, til at definere og scope opgaven, samt udvikle løsninger og til ikke mindst at lede dit projektteam. Du får fast arbejdssted på vores projektkontor i Herning, men idet vores hovedkontor ligger på Mors, må der beregnes min. 1 dag om ugen på Mors.

Arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Samarbejde med kunden om konceptudvikling, design og projekteksekvering
 • Ledelse af dine projektteams og koordinering med eksterne samarbejdspartnere
 • Ansvar for projektleverancen, herunder tidsplan, kvalitet og økonomi
BILA A/S
Indrykket: 
EDC

En tillidsvækkende Partner til EDC Erhverv Poul Erik Bech i Herning

EDC

Vi søger en partner med erfaring og pondus, som sammen med Kasper Ladekjær ønsker at gå forrest i udviklingen af vores nye erhvervscenter i Herning.

Du bliver en del af at udarbejde og eksekvere vores handlingsplan, som indfrier vores målsætning om erobring af markedsandele - og det at blive kundernes foretrukne erhvervsmægler i Herning og omegn.

Som partner hos EDC Erhverv Poul Erik Bech kommer du med relevant baggrund i det professionelle ejendomsmarked – herunder eventuelt indenfor bank, forsikring eller realkreditinstitut. Med din naturlige samt positive tilgang til kunder, kollegaer og samarbejdspartnere, kan du vinde andres tillid. Du er typen der går forrest og inspirerer dine omgivelser og er en stærk holdspiller.

EDC
EQUIDAN VETLINE ApSEr du vores nye kollega i logistik- & kundeserviceteamet?

EQUIDAN VETLINE ApS, Herning

GENOPSLAG!

Vi ekspanderer og derfor søger vi endnu en dygtig logistik- og kundeservicemedarbejder. Du er glad for dyr og har måske hund, kat eller hest selv.

Er du handlingsorienteret, proaktiv, serviceminded, god til at styre et lager og leverer ypperlig kundeservice? Kan du se dig selv i en handelsvirksomhed med fart over feltet? Så er dette job lige noget for dig!

En væsentlig del af jobbet består i kontakt til kunder og samarbejdspartnere. Denne funktion er et vigtigt bindeled imellem kunder, salgskonsulenter, logistik, lager, indkøb osv.

 • Ordremodtagelse, indtastning af ordrer og ordrebehandling
 • Styring af lager og lagerpersonale og prioritering af pakning af ordrer m.m.
 • Klargøring til transport-, fragtbestilling samt fakturering
LEMAN A/S
Forwarding Agent SEA Export

LEMAN A/S, Herning

Vi er nu på udkig efter en kompetent speditør, der har lyst til at være med til at drive vores vækst indenfor sø og skabe unikke løsninger overfor vores kunder. I Sea Export er der i alt 12 medarbejdere fordelt på 2 lokationer, og du vil referere til aktivitetschefen.

Ansvar og arbejdsopgaver

 • Daglig operation af Sea Export til USA/Canada
 • Rådgivning af kunder i en positiv og proaktiv dialog
 • Daglig leverandør- og agentkontakt

Vi tilbyder en spændende karriere i en flad og dynamisk organisation, hvor vi har fokus på vækst. Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke med dertilhørende benefits. Du bliver en del af en global virksomhed, som lægger stor vægt på at være værdidrevet.

LEMAN A/S
Indrykket: 
IT Relation A/S
Account Manager

IT Relation A/S, Herning

Vi søger vi en Account Manager til vores mindre og mellemstore kunder, der vil være med til at styrke IT Relations vækst på markedet for IT-outsourcing.

Du bliver en del af Product Sales der servicerer mindre og mellemstore kunder, teamet består af 9 kompetente medarbejdere. Du får primært ansvar for at vedligeholde, udbygge samt udvikle en større kundeportefølje. En vigtig opgave bliver ligeledes at fungere som bindeled mellem kunderne og resten af organisationen.

De øvrige arbejdsopgaver indebærer bl.a.:

 • Status- og salgsmøder med eksisterende kunder, primært via Teams og telefon
 • Genforhandling og udvidelse af kontrakter
 • Udvide egen kundeportefølje
IT Relation A/S
Jobboozt ApSNybolig Herning søger sagskoordinator

Jobboozt ApS søger for Nybolig i Herning

Er du selvstændig og serviceminded? Kan du lide at være en vigtig del af et ambitiøst team? Og trives du med stort ansvar i en travl hverdag? Så er du måske den helt rigtige kandidat til vores team. Som sagsbehandler hos os får du et spændende udfordrende job, hvor der er plads til personlig og faglig udvikling.

For at få succes i jobbet skal du kunne arbejde selvstændigt og struktureret. Du skal også være god til at samarbejde, for en vigtig del af dit arbejde bliver at understøtte mæglerne. Det er vigtigt, at du er serviceminded ud over det sædvanlige, og at du leverer høj kvalitet, når du løser dine opgaver. Som sagsbehandler kommer du til at have meget kontakt med kunderne. Så det er en stor fordel, hvis du kan lide at arbejde med mennesker og går op i at give kunderne en god oplevelse.

Jobboozt ApS
Nel Hydrogen A/SHealth and Safety (HSE) – Specialist

Nel Hydrogen A/S, Herning

Brænder du for at arbejde med sikkerhed og kvalitet i et teknisk inspirerende miljø, og ved du hvad konsekvensen er hvis sikkerhed tilsidesættes? Så kan dette være jobbet for dig.

Du vil i det daglige fungere som en support/sparring/kontrol overfor kollegaer hos Nel Hydrogen, og dit arbejde er opdelt i 3 overordnede områder: Sikkerhed, kvalitet og dokumentation.
Du skal deltage i gennemgang af sikkerhedsrisici/-krav og kvalitetskrav i forbindelse med de interne processer, hvor det er relevant, og du kan deltage i kontrol af sikkerhed og kvalitet af trykbærende komponenter og moduler.
Endvidere deltage i gennemgang af konstruktion, design og service manualer og deltage i implementering af kvalitetsstyringssystemet for Modul D – PED.

Indrykket: 
Administrations- og ServicestyrelsenStudentermedhjælper til Kompetencer og læring - Herning

Administrations- og Servicestyrelsen

Har du interesse for kompetenceudvikling, læreprocesser og særligt effektmåling, og er du i gang med en uddannelse, der klæder dig teoretisk på indenfor dette område, så er du måske vores kommende studentermedhjælper.

Vi er et kontor i rivende udvikling og med masser af spændende udviklingsopgaver for vores kunder i Skatteforvaltningen. Dine arbejdsopgaver vil være at hjælpe dine kommende kolleger med opgaver til gavn for vores interne kunder og eksterne samarbejdspartnere.

I samarbejde med engagerede kolleger skal du assistere i udviklingen og implementeringen af et effektmålingskoncept. Derudover vil du:

 • Bidrag til udvikling af selve konceptet for effektmåling og afrapportering
 • Bidrag til udvikling af understøttende materialer og undervisningsmateriale til ledere og undervisere, f.eks. guides til effektmåling og transfer
Administrations- og Servicestyrelsen
Indrykket: 
Min Bolighandel ApS
Mæglerkæde i rivende udvikling søger sagsbehandler

Min Bolighandel ApS

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med mulighed for alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kommer til at indgå i et relativt ungt team, med en uformel tone og i øvrigt en god portion humor.

Din hverdag vil i høj grad ske i samarbejde med vores nuværende sagsbehandlere i Servicecentret. Vi har kunderne i fokus og forventer derfor, at du er serviceminded i din dialog med alle kunder, hvad enten det er i telefon eller på mail.

Vi har i 2020 foretaget en ekstern undersøgelse som viser, at Servicecenteret scorer 9,7 ud af 10 mulige på tilfredshed fra de tilknyttede mæglerforretninger. Du træder således ind i et firma med et velfungerende setup, og hvor mæglerne, som bruger Servicecenteret, påskønner arbejdet.

Min Bolighandel ApS
A-TEX A/S
Brand Coordinator Packaging Denmark

A-TEX A/S, Herning

Brænder du for indkøb, salg, gode relationer og masser af udfordringer i en international virksomhed? Så vil vi glæde os til at høre fra dig.

Du får en stor grad af frihed og variation i jobbet, idet vi udelukkende leverer kundetilpassede løsninger. Opgaverne løses i tæt samarbejde med kollegaer i hele verden.

Vi servicerer kunderne hele vejen fra idé, design, indkøb, logistik, lagerstyring og til endelig levering, og dine beslutninger er derfor synlige i hele denne proces. I tæt samarbejde med Key Account Managers får du en nøglerolle med ansvar for egne kunder, og du skal derfor trives med at være proaktiv og tage store beslutninger.

Dine opgaver vil være at koordinere hele processen fra produktudvikling til levering hos kunden via daglig kontakt til kunder, datterselskaber og produktionssteder rundt om i verden.

A-TEX A/S
Indrykket: 
Just-Eat.dk ApSJust Eat søger deltidschauffører til Herning med egen bil

Just-Eat.dk ApS

Er du serviceminded og ansvarsfuld, og elsker du at køre bil? Just Eat søger friske og imødekommende chauffører, der har lyst til at udbringe mad for vores restauranter i egne private biler. Kan du derfor med et stort smil svare ja til ovenstående, så læs videre, for så er det lige præcis dig vi venter på.

Som chauffør hos Just Eat repræsenterer du virksomheden i Hernings gader. Vi lægger således stor vægt på sikkerhed og hensynsfuld kørsel. Din opgave bliver at afhente mad og bringe den hjem til vores sultne brugere i hele Herning.

At være chauffør hos Just Eat er et fleksibelt og selvstændigt job, med muligheden for at blive en del af et ungt og dynamisk team. Du har således mulighed for, selv at forme jobbet til det du ønsker. Om der skal være hiphop- eller rockkoncert i bilen, er helt op til dig.

Indrykket: 
Front-Z A/SØkonomiassistent (30-37 timer/uge)

Front-Z A/S, Herning

Med reference til økonomichefen får du det daglige ansvar for afvekslende arbejdsopgaver i økonomiafdelingen.

Dine primære arbejdsområder vil være:

 • Daglig bogføring, afstemninger og betalinger (finans, kreditor og debitor)
 • Debitoropfølgning
 • Momsafregninger
 • Intrastat og andre indberetninger
 • Assistance til udarbejdelse af månedsregnskab

Vi er en mindre organisation og har brug for en kollega, der har evnen til samarbejde på tværs af afdelinger, og som har lyst til at deltage i forskelligartede opgaver. Det er væsentligt, at du kan og tør tage ansvar for dit eget arbejde og evner selvstændigt at føre en opgave til ende.

Indrykket: 
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex A/S
IT-sy­stemad­mi­ni­stra­tor

Jobindex A/S søger for KPC i Herning

Motiveres du af at arbejde selvstændigt med specialistopgaver inden for et bredt IT-område? Og vil du tage ansvaret for at holde virksomhedens IT-systemer kørende og yde vores interne kunder en god service?

Som systemadministrator får du ansvar for drift, support og videreudvikling af virksomhedens IT-systemer/platforme baseret på teknologier fra Microsoft, VMware, Cisco Meraki, Veeam mv. Som leder af IT-teamet på 3-4 personer skal du sikre IT-driften samt supportere ca. 180 brugere i Danmark. Vi anvender eksternt IT-firma til systemovervågning og sikkerhedsopdatering af servere.

Jobbet vil blandt andet bestå af

 • Drift og optimering af lokale servere og cloud-løsninger, infrastruktur, netværk og IT-sikkerhed
 • Projektleder for IT-projekter, som løses dels internt og dels via eksterne konsulenter
 • Færdiggøre igangværende implementering til Office 365-platformen herunder SharePoint
Jobindex A/S
Sagro I/S
HR- og ledelsesrådgiver

Sagro I/S, Holstebro, Herning, Billund eller Esbjerg

Brænder du for at rådgive og give sparring til både ejerledere og ansatte ledere inden for landbruget? Tricker det dig ekstra, at du skal være med til at sætte både ledelse og organisationsudvikling på dagsordenen? – Så skal du søge denne stilling hos SAGRO.

Som HR- og ledelsesrådgiver hos SAGRO kan du med stor selvstændighed planlægge din hverdag, så du får en varieret, udfordrende og motiverende hverdag, hvor du yder sparring og rådgivning til vores kunder. En hverdag, hvor du, med afsæt i strategien for bedriften og lederprofilens forudsætninger, bidrager til både at løfte ledere og medarbejdere og dermed også bidrager til vore kunders succes med at drive forretning.

Er du vores nye HR- og ledelsesrådgiver, så brænder du for at arbejde med:

 • Lederudvikling i praksis
 • Udvikling af en medarbejderorganisation
 • Personalestrategi, lederrekruttering, onboarding
Sagro I/S
Indrykket: