155 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

155 jobannoncer

Gem
BILA A/S

Teknikere til PLC og Robot Hotline Support søges

Drømmer du om faglige udfordringer inden for PLC og Robot, en spændende hverdag som en del af et stærkt team og muligheden for at arbejde med højteknologiske løsninger?

Du får derfor en solid oplæring af dine teamkolleger, så du kan begå dig i vores PLC- og Robotmiljøer. Du kommer med på on-site oplæring hos kunder samt idriftsættelser af nye systemer som en naturlig del af din løbende udvikling og indsigt i BILA’s produkter og anlæg.

BILA A/S
Gem
Vurderingsstyrelsen

BI-specialist med solid erfaring inden for data og udarbejdelse og optimering af rapporter

Herning

Vil du være med til at sikre, at et korrekt rapporteringsbehov er tilgængelig for alle i organisationen, samt sikre den bedste udnyttelse af vores BI-værktøjer?

Som BI-specialist vil du være med til at sikre fundamentet for Vurderingsstyrelsens fortsatte arbejde med standardiseret og automatiseret ledelsesinformation på tværs af hele organisationen. Du vil sammen med dine kolleger bistå kontorchefen med forretningsanalyse, driftsstyring og produktionsopfølgning, herunder udarbejdelse af afrapporteringer i PowerBI.

Vurderingsstyrelsen
Gem
Dansk Retursystem A/S

Tilkaldeoperatør til pantstationen i Herning

Er du studerende eller gået på efterløn/pension, og kunne du tænke dig at arbejde som tilkaldeoperatør på vores pantstation i Herning og blive en del af vores fantastiske team? Hvis ja – så læs videre.

Du vil indgå i et mindre team, som vil stå for driften af pantstationerne. Teamet sørger for drift, rengøring og vedligeholdelse af pantstationerne samt servicering af kunder. I denne forbindelse vil du også være i tæt dialog med teknikere, men du skal også selv have en teknisk forståelse.

Dansk Retursystem A/S
PwC
Gem
PwC

Regnskabsmedarbejder

Herning

Vi tror på et stærkt fællesskab og at succes skaber vi sammen. Vi lærer af hinanden, udvikler os sammen og tager ansvar for opgaverne. Vi har fokus på værdiskabelse, og vi brænder for at forstå og understøtte den forretning, vi er en del af.

Dine opgaver vil være varieret og bredt funderet i vores kreditor-/finansafdeling, ligesom du vil få ansvaret for visse opgaver.

PwC
Gem
Brunsgaard A/S

Mekaniker til service og reparation af lifte, teleskoplæssere mv.

Herning

Brunsgaard A/S er en veletableret virksomhed, der gennem mere end 50 års virke har opbygget en solid position på det danske marked for løsninger til byggeriet og industrien, herunder udlejning af materiel.

Du tilbydes en unik arbejdsplads med et fantastisk kollegaskab. Du bliver en del af en handlekraftig, solid midtjysk vækstvirksomhed med nogle sunde værdier og en flad organisationsstruktur, hvor du får tæt samarbejde med øvrige kollegaer i afdelingen.

Gem
Geopartner Landinspektører a/s

GIS Konsulent i Geopartner

Er softwareudvikling, datajonglering og GIS lige dig? Vil du være en del af vores team, hvor vi har ansvaret for Geopartners GIS løsninger?

Jeg har tid og rum til fordybelse og frihed til at administrere min egen hverdag. Der bliver lyttet til mig som medarbejder, så jeg kan arbejde med opgaver, jeg finder interessante og samtidig være med til at præge den fremtidige retning og udvikling i teamet.

Lars Klindt, GIS konsulent, Odense
Gem
Storm Group

Landets bedste kollega søges

Herning, Aalborg, Aarhus, Viborg, Kolding, Odense, Roskilde, Næstved, Hillerød eller København

I Storm Group er der en helt særlig tillid til folk. Har man lyst til at udvikle sig og lære en masse indenfor salg, så synes jeg man skal kaste sig ud i det.

– Benjamin, teamleder i Storm Group.

Se video om Storm Group som arbejdsplads

Er du frisk på en udfordring? Vores dedikerede field marketing team har haft en forrygende start på året og har nu en plads ledig på holdet. Søger du et job med et stærkt sammenhold, fede fredagsbarer og gode udviklingsmuligheder? Så er vi allerede et godt match!

Vores mantra er – NEVER STOP GROWING!

Hvad tilbyder vi?

  • Grundigt introforløb – erfaring er ikke et krav
  • Personlig og faglig udvikling via vores talentprogram
  • Branchens stærkeste sociale fællesskab

Fanget din interesse? Så ansøg i dag!

Storm Group
Gem
Ege Carpets A/S

Medarbejder til Vareindlevering / Lager

Herning

Vi søger en medarbejder til daghold i vores vareindlevering. Arbejdstiden er man-tors 6:45-15:00 og fre 6:45-12:05.

Se video om Ege Carpets A/S som arbejdsplads

Arbejdsopgaverne er:

  • Aflæsning/læsning af lastbiler
  • Lagerlægning i M3
  • Flytning af varer

Vi tilbyder et alsidigt og spændende job med personlige og faglige udfordringer i et travlt miljø.

Ege Carpets A/S
Gem
Micha A/S

Bogholder/økonomimedarbejder

Herning

Vi søger en dygtig bogholder/økonomimedarbejder til vores økonomiafdeling, som består af 4 personer. Du er glad for at arbejde med regnskab og sætter en ære i at hjælpe dine kollegaer. Det er vigtigt, at du har en solid regnskabsmæssig baggrund.

Overordnede arbejdsopgaver:

  • Klargøring af periode- og årsregnskaber
  • ”Hands-on” opgaver, f.eks. bogføring, afstemning, statistikker m.v.
  • Momsafstemninger og indberetninger
Gem
Vurderingsstyrelsen

Analytisk stærk projektkoordinator med flair for data

Herning

Vil du være med til at sikre, at Vurderingsstyrelsens strategiske mål nedbrydes i egentlige driftsplaner? Har du flair for data, og er du god til at sikre informationsindsamling og koordinering på tværs af kontorer og fagligheder?

Du vil være med til at sikre fundamentet for Vurderingsstyrelsens fortsatte arbejde med tværgående driftsplaner, som skal sikre, at vi når vores fælles produktionsmål. Du vil sammen med dine kolleger bistå kontorchefen med produktionsplanlægning, ressource- og driftsstyring, forretningsanalyser og produktionsopfølgning.

Vurderingsstyrelsen
Gem
ALPI Danmark A/S

ALPI søger speditør til de nordiske trafikker

Herning

Kan du bidrage med din erfaring og engagement til vores Nordens-team i Herning? Er du klar til at blive en del af vores dygtige team på 10 medarbejdere og styrke vores transportløsninger?

Hos ALPI tilbyder vi et bredt udvalg af internationale og nationale transportløsninger, herunder distribution, kurér, lagerhotel og pick-pack-tjenester. Indenfor ALPI-familien bliver du en del af en global virksomhed med kontorer i mere end 77 lande.

ALPI Danmark A/S
Gem
DANISH CROWN A/S

Vedligeholder

Herning

Kunne du tænke dig en høj grad af frihed i dit arbejde, og motiveres du af at have en spændende og afvekslende dag, hvor du har stor indflydelse på egne opgaver?

Dit overordnede ansvar bliver at opretholde et komplekst produktionsanlæg, herunder:

  • Fejlfinding og service på produktionsmaskiner samt robotter – både mekanisk og elektrisk.
  • Vedligehold og optimering af produktionsanlægget, herunder planlægning og udførsel.
DANISH CROWN A/S
Børn og Forebyggelse
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Mosaikken Bohuset
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Itm8

TEAMLEAD til Cyber Defence Center i itm8

Herning, Aalborg SØ or Viby J

The Cyber Defence Center at itm8 is expanding, and we are now looking for a Teamlead who wants to participate in enhancing our customers' Cyber Threat Defences and Cyber Security Posture.

As Teamlead for our highly specialized implementation team in the Cyber Defence Center, you will be responsible for ensuring smooth transitions for our customers, both during on- and offboarding. You will have the overview of all ongoing implementations and ensure planning and progress on these – including ensure the overview across different total deliveries from our different divisions.

Itm8
Gem
Blå Kors Danmark

Nattevagt til Blå Kors Varmestue i Herning

Blå Kors Varmestue i Herning søger en socialfaglig medarbejder på 34 timer om ugen med nattevagter på hverdage samt dag- og aftenvagter i weekenden.

Vi søger en kollega, som har lyst til at være en del af varmestuens mangfoldige arbejde og skal derfor kunne rumme og skabe relationer til mennesker med komplekse problemstillinger, være omstillingsparat og gribe de bolde, der bliver kastet op. Arbejdet består af både omsorgs- og relationsarbejde, samtaler og praktiske gøremål i driften af varmestuen.

Blå Kors Danmark
Dansk Svæveflyver Union, Svæveflyvecenter Arnborg

Økonomimedarbejder og administrativ

Herning

Dansk Svæveflyver Union (DSvU) repræsenterer de danske svæveflyveklubber og er en paraplyorganisation for svæveflyvning i Danmark.

Du bliver et værdifuldt medlem af et lille team, som arbejder med økonomi og administration. I teamet har vi har fokus på at optimere arbejdsgangene og sikre det korrekte regnskabsgrundlag.

Vi tilbyder en lille organisation med flad struktur og et uformelt arbejdsmiljø, hvor vi hjælper hinanden.

Gem
Itm8

Teamlead – for et hold af IT-specialister i Danmark, Tjekkiet og på Phillippinerne

Herning eller Viby J

Brænder du for ledelsesdisciplinen og kunne du tænke dig en rolle, hvor dit primære ansvarsområde er ledelse, herunder distanceledelse? Har du tilstrækkeligt med ledelseserfaring til at kunne påtage dig ansvaret for et større team af IT professionelle, som ikke blot er fordelt på forskellige lokationer i Danmark, men også befinder sig i Prag og på Phillippinerne?

Vi tilbyder en central lederrolle i en vækstorienteret, entreprenant og innovativ virksomhed med en fleksibel arbejdskultur, hvor du med garanti kommer til at udvikle dig både fagligt og personligt.

Itm8
PwC
Gem
PwC

Controller - vær med til at outsource og kvalitetssikre vores kunders økonomifunktion

Aarhus C, Herning eller Vejle

Trives du i et job, hvor din succes skabes i samspil med vores kunder, dine kolleger og dig?

I jobbet som Controller får jeg mange spændende og udfordrende arbejdsopgaver. Vi leverer høj kvalitet, og sammen er vi et professionelt team.

- Linda Jakobsen, Controller

Dét, der gør det unikt at arbejde som controller hos lige netop os, er, at dine udviklingsmuligheder er enormt brede.

PwC

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV