145 job matcher din søgning 145 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 145 resultater.
Blå Kors Danmark
Vil du hjælpe mennesker, der har det svært?

Blå Kors Danmark, Herning

Blå Kors Varmestue Herning søger en medarbejder på 30 timer om ugen til en fast stilling som nattevagt.

Vi søger en fast nattevagt, der kan tage del i arbejdet på varmestuen og med beboerne på herberget. Arbejdstiden ligger i tidsrummet 23.00-07.30 og hver anden weekend efter 5-2-modellen. Der er altid to vågne nattevagter på arbejde.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a. at indgå i varmestuens dagligdag – herunder madhåndtering, cafébetjening og rengøring – og være sammen med varmestuens brugere.

Målgruppen er hjemløse, misbrugere, socialt udsatte og ensomme, der har behov for at være en del af et fællesskab.

Blå Kors Danmark
Mølholm HR ResursenØkonomi- og regnskabsassistent med god forretningsforståelse

Mølholm HR Resursen søger for LINDLARSEN i Herning

Hos LINDLARSEN leverer vi produktionsoptimering, der gavner bundlinjen hos vores kunder. Solide kompetencer og løsninger bestående af maskiner, service, reservedele og forbrugsvarer til den træ-, alu- og plastbearbejdende industri og som er baseret på mere end 40 års erfaring i branchen.

Du vil blive en del af en spændende virksomhed, hvor dine primære opgaver vil være relateret til økonomistyring, herunder opgørelser og afstemninger, diverse rapporteringer, lagerstyring, kontrakt og styring af leasingaftaler samt andre ad hoc-opgaver i økonomiafdelingen.

Opgaver

 • Økonomi- og regnskabsrapportering
 • Driftsøkonomiske analyser
 • Personaleadministration
Hornsyld Købmandsgaard A/SEkspeditions- og servicemedarbejder

Hornsyld Købmandsgaard A/S, Gødstrup

Har du god ordenssans, og er du serviceminded? Så er du måske den medarbejder, vi søger til vores afdeling i Gødstrup.

Du bliver en del af en dynamisk og alsidig virksomhed med gode og engagerede kolleger. Du får en bred kontaktflade og bliver en vigtig del af vores Ordregruppe, som primært befinder sig i Hornsyld. Ligesom kollegaerne i teamet tager du pr. telefon imod bestillinger og forespørgsler fra kunder.

Derudover vil du i samarbejde med kollegaer i afdelingerne komme til at hjælpe med kontorarbejde, ekspeditionsopgaver og mindre salgsopgaver målrettet mod landbruget i nærområdet.

Sydbank
Udfordrende praktikforløb for finansbachelorer

Sydbank

Er du klar til et fedt praktikforløb med en hverdag fyldt med alsidige opgaver? Sydbank tilbyder et socialt og fagligt læringsmiljø, hvor du kan få luft under vingerne.

Det særlige ved et praktikforløb i Sydbank er, at du vil være med i hverdagens opgaver i en erhvervsafdeling, en privatafdeling og en private banking afdeling – herunder det lokale investeringscenter. Det giver dig et bredt fagligt fundament og et indblik, som muliggør, at du kan træffe det helt rigtige valg for din videre karrierevej.

Under praktikforløbet vil du få indblik i Sydbanks arbejdsområder, som bl.a. omfatter rådgivning af erhvervs- og privatkunder. Dette vil ske i tæt samarbejde med dine kolleger og din mentor, som du får tilknyttet i hele praktikperioden.

Som finansbachelor har du mulighed for at komme i praktik i en privatfilial, som kunderådgiver- lokal erhverv eller i en erhvervsafdeling, som erhvervsrådgiver.

Sydbank
erwin andersen a/s

erwin andersen a/s søger for JFP i Herning

Projektsekretær

Ny administrativ funktion i ”orkanens øje” * Solid og veletableret byggevirksomhed

Med udgangspunkt fra virksomhedens hovedsæde i Herning, og i tæt samarbejde med direktøren og produktionschefen, bliver du det administrative omdrejningspunkt for direktion, ledergruppe og produktionsledelse.

Stillingen er nyoprettet, og du skal selv være med til at udvikle funktionen, der får en bred berøringsflade, med mange ”tovender” der skal bindes sammen i en travl og dynamisk hverdag.

Én af dine væsentlige opgaver bliver løbende at støtte direktøren og produktionschefen administrativt, således at der altid er ”orden i papirerne” og ledelsen løbende kan være på forkant med situationen.

BilkaTekniker til daglig drift af varehuset - Herning

Bilka

Har du lyst til selv at planlægge din hverdag i et job med en høj grad af selvstændighed? Trives du i en central rolle, hvor dine opgaver er afvekslende og stiller krav til din brede håndværksmæssige kunnen?

I jobbet som tekniker i Bilka vil du få en udfordrende hverdag, hvor du vil blive mødt af mange forskellige opgaver af teknisk karakter inden for flere forskellige håndværksmæssige fagområder.

Dine primære opgaver og ansvarsområder:

 • Drift og vedligeholdelse af tekniske installationer inden for områderne: el, vand, varme, kloak, køl og ventilation.
 • Reparation/vedligeholdelse af produktionsmaskiner indenfor storkøkkener, bager- og slagterproduktion, samt øvrigt teknisk udstyr i varehuset.
FBG Medier
FBG Medier søger journalist med interesse for landbrug

FBG Medier, Herning

Synes du, landbruget er et spændende erhverv, og har du lyst til at udfolde dig journalistisk med landbruget og især kvægbrug og mælkeproduktion som fagligt omdrejningspunkt?

Så har du nu chancen for at komme med på holdet, der producerer nogle af branchens mest læste faglige medier. Holdet består af medarbejdere med et miks af journalistiske og faglige styrker.

Du bliver FBG Mediers faglige tovholder på det kvægbrugsfaglige indhold i medierne Bovi og Maskinbladet. Du kommer til at arbejde med nyheder og faglig formidling. Og du kommer til at formidle stoffet på alle moderne medieplatforme i form af tekst, billeder og video. Det indhold, du og det øvrige team producerer, skal være tilgængeligt for brugerne i den form og på den måde, som en travl hverdag giver behov for.

FBG Medier
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Louis Nielsen A/S
Salgselev

Louis Nielsen A/S, Herning

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen. Du får en attraktiv og spændende uddannelse blandt et kompetent og professionelt team, som støtter dig i hele din oplæringsproces.

Louis Nielsen A/S

Du indgår i en hverdag hvor omdrejningspunktet er kundeoplevelsen. Vi arbejder ud fra målsætningen om at overgå kundens forventninger, hvilket stiller krav til vores rådgivning og ekspertise. Samtidig indgår du i vores egen salgselevuddannelse, der opkvalificerer dig til at yde en sublim kundeservice.

Du får derved branchens bedste uddannelse med et meget højt personligt og fagligt niveau, idet vi sammen med dig, tager ansvar for, at du til enhver tid kan give kunderne en ekstraordinær god service. Det er derfor også afgørende, at du tager ansvar for din uddannelse og forfølger dine mål.

Louis Nielsen A/S
HTH
Teamleder

HTH, Herning

Brænder du for at sælge og samtidig have ledelsesansvar? Så er du måske vores nye Teamleder til vores HTH-butik i Herning

Som Teamleder og Indretningskonsulent kommer du til at styre processen fra første kontakt til endelig levering hos vores kunder.

HTH

Du vil arbejde selvstændigt med tilbudsgivning og ordreopfølgning, hvor du vil rådgive og inspirere kunderne om indretning af køkken, bad og garderobe samt afdække deres ønsker og behov. Hertil kommer du til at skulle tegne skitser, præsenterer løsninger, styre leverancer og koordinerer montage.

Udover jobbet som Indretningskonsulent, vil du også have rollen som daglig teamleder, hvor du får ansvaret for budgetoverholdelse, varebestilling og lagerstyring samt udarbejdelse af vagt- og ferieplaner.

HTH
Ege Carpets A/S
Lageroperatørelev

Ege Carpets A/S, Herning

Vil du gerne arbejde med lager og logistik, køre gaffeltruck, lægge varer på rette hylde og registrere dem i vores IT-system?

Til Ege Carpets' afdeling i Herning søger vi til start medio august/september 2020 en lageroperatørelev, der brænder for faget og uddannelsen.

Ege Carpets

I løbet af uddannelsesperioden vil du skulle arbejde både i Varemodtagelsen, som forestår håndtering og administration af indleverede varer til Ege Carpets' produktion og administration, samt i Forsendelse/Lager, som står for lagerføring af producerede varer og forsendelse.

Ege Carpets A/S
Stoff & Stil A/S
Fotograf MED STÆRKT VISUELT UDTRYK

Stoff & Stil A/S, Herning

Energi, et stærkt visuelt udtryk og en ustyrlig trang til at skyde fantastiske fotos og skabe fedt video content til vores kreative univers. Det er kodeordene for den profil, vi har brug for i vores marketingafdeling i STOFF & STIL – og vi håber, det er dig!

Du bliver ansvarlig for at skabe, håndtere og opdatere foto- og videodatabasen til vores idébøger, webshop, nyhedsbreve, SoMe, DIY-guides og lignende. Dermed skal du mestre pack shots, livstilsbilleder og have solid erfaring med følgende:

 • Fotografere og redigere/farveredigere fotos
 • Planlægge, style og redigere photo shoots og packs samt produktbilleder til idébøger og hjemmeside
 • Filme og redigere korte DIY-videoer
Stoff & Stil A/S
IT Relation A/S
IT-infrastrukturkonsulent

IT Relation A/S, Herning, København, Kolding, Aalborg eller Aarhus

Til at styrke vores konsulentteam, søger vi IT-infrastrukturkonsulenter til at løse opgaver af varierende størrelse i hele kundens livscyklus. Der er tale om konsulentopgaver med IT-infrastruktur såsom migrering, fejlretning, implementering af nye løsninger og løbende tilpasning.

Du arbejder med spændende opgaver og projekter, hvor du har en høj grad af frihed og selv er med til at planlægge opgaverne sammen med kunden. Du bliver en del af et stærkt team med over 100 konsulentkollegaer på tværs af alle vores lokationer.

Du er en smilende IT-problemknuser, som har lysten til at sikre en høj kundetilfredshed og har ambitionerne om altid at finde den optimale løsning. Du er skarp på det tekniske og er vant til at rådgive eksterne IT-folk.

IT Relation A/S
IT Relation A/S
IT-implementeringskonsulent

IT Relation A/S, Herning, København, Kolding, Aalborg eller Aarhus

Til at styrke vores implementeringsteams søger vi MS infrastruktur implementeringskonsulenter til at løse opgaver af varierende størrelse i hele kundens livscyklus. Der er tale om konsulentopgaver med IT-infrastruktur såsom transition, migrering, fejlretning, implementering af nye løsninger og løbende tilpasning.

Du arbejder med spændende opgaver og projekter, hvor du har en høj grad af frihed og selv er med til at planlægge opgaverne sammen med kunden. Du bliver en del af et stærkt team med 20 implementeringskonsulenter på tværs af alle vores lokationer.

Du er en smilende IT-problemknuser, som har lysten til at sikre en høj kundetilfredshed og har ambitionerne om altid at finde den optimale løsning. Du er skarp på det tekniske og er vant til at rådgive eksterne IT-folk.

IT Relation A/S
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, Kolding, København, Odense, Svendborg, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Mølholm HR ResursenDirektør til nyt Bæredygtighedscenter i Herning

Mølholm HR Resursen søger for kunde

Med et nyt lokalt Bæredygtighedscenter vil vi være med til at understøtte og motivere arbejdet med den bæredygtige dagsorden hos virksomheder, uddannelsesinstitutioner og borgere i Herning Kommune – og allerhelst i et samspil. Derfor søger vi en ildsjæl med interesse for bæredygtighed, der har ambitioner – også på andres vegne – og som kan opbygge og drive en virksomhed ud fra et politisk besluttet idégrundlag.

Du bliver direktør af titel, men får funktion som igangsætter, projektleder og motivator. Du skal brænde for at gøre en forskel og flytte noget på den bæredygtige dagsorden, uanset om det angår en virksomhed, en iværksætter, et studieprojekt, en borger eller en forvaltning i Herning Kommune. Og du skal kunne se synergierne mellem de fire.

SPEKTRUM Advokater ApSSekretær/bogholder

SPEKTRUM Advokater ApS, Herning

Hos SPEKTRUM advokater har vi travlt, og vi har derfor brug for endnu en kollega til en kombineret stilling som sekretær/bogholder.

Vi har en målsætning om at være det foretrukne advokatfirma i vores lokalområde og for medarbejdere, og derfor stiller vi høje krav til os selv og til dig.

Vi søger en sekretær/bogholder til en stilling, hvor du skal varetage følgende opgaver:

 • Du bliver ansvarlig for vores bogholderi. I den forbindelse vil du bl.a. skulle arbejde med klienttilsvar, bankafstemning, momsregnskab, bogføring, lønregnskab og evt. refusion. Videre vil du skulle samarbejde med vores revisor – særligt i forbindelse med regnskabsaflæggelse.
 • Udover bogholderifunktionen skal du også kunne varetage opgaver som sekretær. Her kunne fokusområderne primært være bobehandling i form af behandling af konkursboer og dødsboer.
Mølholm HR ResursenHands-on økonomiansvarlig med ambitioner

Mølholm HR Resursen søger for Karup Design i Herning

Vi har de seneste år udviklet virksomheden kraftigt med fokus på branding, salg, marketing og operations og har nu brug for at kaste samme fokus på finansafdelingen.

Vi er inde i en rivende udvikling, hvor der uge for uge sættes nye rekorder og i takt hermed søger vi en Økonomiansvarlig, som sammen med COO’en og CEO’en kan styrke virksomhedens økonomifunktion.

Da økonomiafdelingen i dag vil bestå af DIG, vil der som udgangspunkt være en del hands-on-arbejde, og du skal have evnen og motivationen til at gennemføre en transformation af økonomifunktionen. Gennem automatisering, digitalisering og outsourcing skal du skabe rum til at øge din indsats indenfor controlling, rapportering og driftsoptimering i tæt samarbejde med ledelsen.