213 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

213 jobannoncer

Gem
Miljøstyrelsen

Dygtig kollega søges til naturovervågning i Miljøstyrelsen Midtjylland

Herning

Vil du være med til at overvåge naturens tilstand i Midtjylland? Har du gode kompetencer til at artsbestemme fauna og flora, og holder du af udendørs og selvstændigt feltarbejde?

Så kan du få mulighed for at bruge dine kompetencer i Miljøstyrelsens enhed i Midtjylland, hvor vi er med til at sikre datagrundlaget for at kunne vurdere naturens tilstand regionalt og nationalt.

Vi tilbyder masser af spændende god natur, spændende opgaver både ude og inde, gode muligheder for fleksibilitet, samt en rigtig god arbejdsplads med dygtige, uhøjtidelige kollegaer.

Miljøstyrelsen
Gem
Miljøstyrelsen

Miljøstyrelsen Midtjylland søger sejladskyndig medarbejder til overvågning af fjord og hav

Herning

Kan du sejle en båd, har du forstand på prøvetagning og ved du noget om livet i fjord og hav? Og vil du være med til at gennemføre statens overvågningsprogram på fjord og hav?

Du vil blive tilknyttet Miljøstyrelsens enhed i Herning, der i henhold til det Nationale Overvågningsprogram for Vand og Natur (NOVANA) bl.a. arbejder med overvågning af naturens tilstand i Ringkøbing Fjord, Nissum Fjord, Limfjorden og den kystnære del af Vesterhavet. Du vil blive en del af et team på 4 i en velfungerende enhed med ca. 34 dygtige, uhøjtidelige kolleger og god trivsel.

Miljøstyrelsen
Gem
Ege Carpets A/S

Customer Experience Manager Technical Design

Herning

Se video om Ege Carpets A/S som arbejdsplads

Til at styrke og udbygge vores strategiske ambitioner og bringe Teknisk Design mere i spil søger vi nu en Team Manager for vores Tekniske Design Team i Danmark og vores udenlandske datterselskaber.

Arbejdsopgaverne omfatter bl.a.:

  • Danne et ”one team” og sikre løbende udvikling af teamet
  • Udføre tekniske beregninger på lige fod med teamet

For den rette kandidat tilbyder vi en spændende og udfordrende stilling i en international virksomhed med stærke værdier, hvor du får mulighed for at påvirke virksomhedens vækst og succes.

Ege Carpets A/S
Kleven & Partners Rekruttering ApS søger for Rafinor A/S
Gem
Kleven & Partners Rekruttering ApS

Ingeniør med erfaring på tag og facader

Herning
  • Er du uddannet ingeniør og har du kommerciel forståelse?
  • Har du erfaring med rådgivning til arkitekter, ingeniører og kunder?
  • Motiveres du af at arbejde med tyndplader og statik?

Du bliver en del af et fagligt stærkt team på kontoret i Herning, hvor dine opgaver vil være af spændende, udfordrende og varierende karakter.

Din primære opgave vil være at vejlede kunder og udføre statiske beregninger på tagkonstruktioner og etageadskillelser for at finde de bedste løsningsforslag.

Gem
InfoSuite A/S

Forretningskonsulent til projektimplementering

Herning

Vil du være med til at implementere værdiskabende løsninger inden for budgettering, konsolidering og Business Intelligence – med et af markedets stærkeste værktøjer?

Du vil indgå i et konsulentteam, der spiller en stor rolle i implementering, opgaveløsning og sparring hos både nye og eksisterende kunder.

Vi tilbyder bl.a. mulighed for fleksible arbejdstider og hjemmearbejdsdage.

Gem
Jydsk Aluminium Industri

Projektchef

Herning

Vil du være med til at lede vejen i spændende projekter og skabe resultater, der gør en stor forskel?

Se video om Jydsk Aluminium Industri som arbejdsplads

Hvis du brænder for at være en del af en virksomhed, der stræber efter at levere komplekse aluminiumsemner af høj kvalitet, og hvis du trives i et miljø med høj intensitet og udfordrende opgaver, så er dette job måske det næste skridt i din karriere.

Som projektchef vil du være ansvarlig for at styre og koordinere projekter fra start til slut.

Jydsk Aluminium Industri
Gem
GE HealthCare

MR Product Sales Specialist

Brøndby or remote
Mulighed for hjemmearbejde

As a Product Sales Specialist, at GE Healthcare, every moment visiting customers is an opportunity to impact the lives of patients.

While selling MR products and solutions you’ll be the face of our life-changing products, you’ll drive customer satisfaction through excellent partnerships, and you’ll help healthcare professionals deliver world-class care to patients using innovative medical technologies.

GE HealthCare
Gem
DAT-Schaub A/S

Produktionsmedarbejdere til DAT-Schaub i Herning

Herning

Har du lyst til at lære et stolt og traditionsrigt håndværk i en traditionsrigt international fødevarevirksomhed?

Vi tilbyder et interessant job, hvor du kommer til at være med i vores team på ca. 30 kollegaer. Dine primære arbejdsopgaver bliver sortering, rensning og forarbejdning af grisetarme til pølsefremstilling og medicinalindustrien.

Arbejdstiden er 06:40 – 15:50 mandag til fredag. Der er en god afspadserings ordning og en god løn.

DAT-Schaub A/S
Gem
Dansk Wilton A/S

Produktionsmedarbejdere

Herning

Dansk Wiltons hovedaktivitet er design, udvikling og produktion af kundespecifikke tæppeløsninger i høj kvalitet til det professionelle kontraktmarked.

Vi søger nye kollegaer til forskellige roller i vores væveri, som består af et hold, som skiftevis arbejder dag og aften, samt et fast nathold.

Truckcertifikat og erfaring med tæppeproduktion vil være at foretrække, men er ikke en nødvendighed.

Gem
Itm8

Kubernetes Administrator – bliv en del af itm8

Du vil arbejde med alt fra projekter til udvikling og vedligehold af vores Kubernetes-løsninger. Dine primære opgave er at sikre, vores kunders infrastruktur og Kubernetes-clusters kører som en velsmurt maskine, og at vi kontinuerligt optimerer og forbedrer deres systemer.

Vi tilbyder

  • Et kvalificeret multinationalt team med et stærkt sammenhold og fantastiske m8s.
  • Work-life balance og fuld remote arbejdsmulighed.
Itm8
People Company søger for Brunsgaard A/S
Gem
People Company

Medarbejdere til stilladsafdeling

Herning

Brunsgaard A/S i Herning søger medarbejdere til vores stilladsafdeling. Du kommer til at indgå i et team af stilladsmontører, og derfor er det vigtigt, at du er en holdspiller.

De daglige arbejdsopgaver vil bl.a. være opbygning, omforandringer og nedtagning af stilladser – primært i industrivirksomheder.

Brunsgaard A/S tilbyder en fast stilling (ikke sæsonarbejde) med udviklingsmuligheder i flere retninger.

Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Sagro I/S

Økonomiassistent

Esbjerg, Billund, Herning eller Holstebro

Du skal blive økonomiassistent hos SAGRO, hvis du gerne vil kunne styre din hverdag ligeså meget, som du styrer regnskaber.

Helt grundlæggende læser du nok dette, fordi du godt kan lide tal og struktur.

Det er bare rigtig vigtigt for os, at du også kan lide fællesskab. Her løser vi tingene sammen. Det betyder, det er naturligt for dig at spørge om hjælp og hjælpe andre.

Sagro I/S
Gem
Sagro I/S

Økonomiassistent til lønservice

Holstebro, Esbjerg, Billund eller Herning

Hos SAGRO har vi enkelte økonomiassistenter, som også månedligt kører løn for vores kunder. Det betyder, at du arbejder som økonomiassistent noget af tiden, og noget af tiden laver du løn.

Det giver et fint afbræk i det normale arbejde, og så kan jeg godt lide kontakten med kunden. Til slut kan alle jo godt lide at få deres løn, så jeg er jo med til at gøre folk glade.

En af dine (måske) kommende kolleger
Sagro I/S
Gem
Egholm Group ApS

Telemarketingmedarbejder

Hjemmearbejdsplads

Har du talegaverne i orden og søger nye udfordringer inden for telemarketing, så er et job hos os måske noget for dig.

Som mødebooker vil din opgave bestå af at kontakte potentielle kunder og få arrangeret møder med disse til vores kunder.

Du kan bl.a. forvente yderst fleksible arbejdstider samt ingen transporttid til arbejdsplads, idet man arbejder hjemmefra.

Gem
Byhappyme

Erfaren medarbejder til lager og let produktion på daghold

Herning

Har du mod på nye udfordringer i en virksomhed med fart på? Kan du løfte ansvar og have smil på læben, selv når det går stærkt?

Din opgave bliver at få det færdige produkt ud til kunderne, hvad enten det er gravering af navn på sutter, bestik eller produktion af navnemærker. Hverdagen bliver alsidig. Du vil sammen med opgaverne i produktionen skulle træde til og hjælpe med diverse ad hoc-opgaver på kontoret.

Vi er et mindre team, hvor hjælpsomhed og en glad hverdag er naturligt. Tempoet er højt og vi er vilde med det!

Gem
Pilgrim A/S

Deltidsansat til Herning Centret

Herning

Vi søger en fleksibel, servicemindet og ansvarlig deltidsansat med udvidet ansvar, til en 10-15 timers stilling til vores butik i Herning Centret. Der kan være ekstra timer ved højtider, ferier og sygdom.

Du skal være servicemindet til fingerspidserne, da vores ypperste formål er at give vores kunder en unik og fantastisk oplevelse, når de besøger vores butikker. I Pilgrim arbejder vi som ét stort team, så derfor er det afgørende, at du er en teamplayer, der vil tage del i fællesskabet og bidrage med godt humør og gode resultater.

Pilgrim A/S
Gem
Ege Carpets A/S

Studentermedhjælper til laboratorie og kvalitetsafdeling

Herning

Se video om Ege Carpets A/S som arbejdsplads

Til vores laboratorie og kvalitetsafdeling søger vi en analytisk, omhyggelig og struktureret studentermedhjælper, som skal hjælpe os med at sikre den gode kvalitet i vores tæpper gennem prøver og test af tæpperne.

Dine arbejdsopgaver vil inkludere flere af nedenstående opgaver:

  • Udstansning af tæppeprøver
  • Laboratorietest af garn, råvæv, færdige tæpper mv.
  • Produktionsovervågning

Der er tale om en stilling på 10-20 timer ugentligt på hverdage primært i tidsrummet 07:00-15:00 med opstart snarest muligt.

Ege Carpets A/S
Gem
DANISH CROWN A/S

Bliv slagterelev

Sønderborg, Holsted, Rønne, Horsens og Herning

Uddannelsen veksler mellem praktik her hos os i Danish Crown og skoleophold. Når du er i praktik hjemme på virksomheden lærer du at opskære, partere og slagte, samtidig med, at du får en grundlæggende viden om sikkerhed, forarbejdning, kvalitets- og kødkontrol og hygiejne.

Når du er på skole, er du sammen med de elever, som startede på samme tid som dig. Her er der mulighed for at have det sjovt sammen både når I er sammen i skolen og i tiden udenfor undervisninger, hvorfor I får skabt et stærkt socialt fællesskab.

DANISH CROWN A/S
Gem
Witt A/S

Teamleder til Sales Back Office

Herning

Brænder du for at motivere andre? Prioriterer du trivsel og et godt arbejdsmiljø? Kan du formidle budskaber klart og tydeligt? Og selv være en del af holdet?

Du er ansvarlig for at opbygge og vedligeholde stærke relationer til kolleger på tværs af virksomheden. Dit primære fokus er at lede et dedikeret team på 13 medarbejdere, der sikrer en effektiv support til den interne organisation og vores kunder.

Witt A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV