17 jobannoncer matcher din søgning 17 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

FGU Syd- og Midtfyn

Vi søger en engageret og dygtig underviser med tiltrædelse 1. august 2024

Ringe eller Svendborg

Er du den, som kan få vores værksted til at emme af engement og variation, fordi du brænder for at undervise og sikre deltagelsesmuligheder for alle unge?

Motiveres du af udviklingsprocesser, hvor opgaven med elevernes læring og trivsel hele tiden er foran alt, hvad vi gør og beslutter?

Som underviser i ”industri og design” skal du ikke kun undervise i dine fag – du skal kunne undervise med dine fag. Vi arbejder som udgangspunkt praksisfagligt og tæt i teams, så undervisningen tager udgangspunkt i den virkelighed, som vi lever i.

Torneløkke Anlægsgartner og Servicefirma ApS

Serviceleder for anlægsgartner

Svendborg

Torneløkke søger ny Serviceleder for anlægsgartner – så har du solid erfaring inden for ledelse af mindre teams, har et højt serviceniveau og lyst til at stå i spidsen for processen fra besigtigelse og aftaleindgåelse hos kunden, til aftaler er fuldt udført og afregnet, så er det måske dig, vi leder efter!

Vi tilbyder:

  • Et selvstændigt job med frihed under ansvar.
  • Et godt arbejdsmiljø med fokus på høj faglighed og kvalitet.
  • Relevant efteruddannelse, sociale arrangementer og et godt kollegialt sammenhold.
Torneløkke Anlægsgartner og Servicefirma ApS

Selvstændig Kloakmester

Svendborg

Hos Torneløkke er der travlt med kloakopgaverne, så har du solid erfaring inden for kloakbranchen og er klar på at påtage dig en ledende rolle, hvor du leder processen fra besigtigelse af opgaven til kvalitetssikring og slutfakturering, er det måske dig, vi leder efter!

Vi tilbyder:

  • Et selvstændigt job med frihed under ansvar.
  • Et godt arbejdsmiljø med fokus på høj faglighed og kvalitet.
Oxford Biscuits A/S

Lagermedarbejder

Svendborg

Har du erfaring med lagerarbejde, er du struktureret og har truckcertifikat?

Dine daglige arbejdsopgaver vil variere efter behov. Det kan f.eks. være:

  • Pluk af ordrer med håndterminal (primær opgave)
  • Kørsel med pallestabler (certifikat kræves)
  • Hjælp ved varemodtagelse ved ferie/sygdom

Vi tilbyder et spændende job, med højt til loftet og i uformelle rammer. Du vil indgå i et team med 4 kollegaer, hvor vi i fællesskab hjælper hinanden på tværs af de arbejdsopgaver, der skal håndteres dagligt.

Servicehundeforeningen

Hundetræner

Hjemmearbejdsplads

Servicehundeforeningen arbejder dagligt for at uddanne og udplacere psykiatriske servicehunde til folk med psykiske udfordringer. Servicehundeforeningen er en stor landsdækkende forening, som samarbejder med kommuner over hele landet.

Vi søger en eller flere nye kollegaer, som er klar til at træne hunde til at hjælpe mennesker, der er udfordret i hverdagen. Hvis du vil være med til at skabe forandringer for et psykisk sårbart menneske og være med til at uddanne servicehunde af høj kvalitet – kunne jobbet være noget for dig.

Dbb Dredging ApS

Skipper til DBB Obelix

Svendborg

DBB Obelix vil de næste år primært arbejde i Denmark med stenarbejde samt uddybningsopgaver i de kommende store havneudvidelser, vi søger derfor en skipper med erfaring inden for denne branche.

Vi tilbyder

  • Fast løn og gode ansættelsesforhold
  • Sundhedsforsikring
  • 14:14 tørn
Dbb Dredging ApS

Styrmænd till DBB Obelix og DBB Idefix

Svendborg

Vi søger Styrmand af 4 grad. til vores Uddybningsfartøj DBB Obelix samt vores Multicat DBB Idefix.

Vi søger styrmænd der er klar på at tage fat på alle opgaver ombord, du skal som styrmand i DBB forvente opgaver på dækket, maskinen, kabyssen og i gravemaskinen.

DLG
Gem
DLG

Bliv høstmedhjælper til DLG's lagre i sommeren

I fællesskab får vi høsten i hus, og vi har brug for din hjælp. I DLG ansætter vi hvert år omkring 200 høstmedhjælpere rundt i hele Danmark fra ca. 15. juli til 31. august.

Trives du med selvstændigt og afvekslende lagerarbejde, som både involverer modtagelse af korn i høst samt rengøring af anlæg og kornhaller? Så kan dette sommerjob som høstmedhjælper være noget for dig.

Taasinge Elementer

Produktionschef hos Danmarks førende producent af præfabrikerede træelementer

Svendborg

Er det dig der kan tage fabrikken på Tåsinge til næste niveau? … så har vi et spændende job som produktionschef, du skal skynde dig at søge. Du bliver ansvarlig for den daglige drift og skal have et proaktivt drive, der bygger på lysten til at gøre det hele lidt bedre i morgen …

Vi er på udkig efter en kompetent Produktionschef med flair for LEAN, optimering og drift i en projektdreven virksomhed. Fagligt vægtes en kombination af teoretisk / praktisk baggrund med ledelseserfaring fra en lignende stilling og gerne erfaring fra byggebranchen og/eller en produktionsbaggrund.

Bravida Danmark A/S

VVS servicemontør

Svendborg

Hos os er vi specialiseret i at assistere vores kunder med en bred vifte af VVS-opgaver, lige fra komplekse installationer til simple reparationer og forebyggende vedligeholdelse inden for erhverv, industri og boligforeninger.

Som VVS-servicemontør vil din hverdag være alsidig og fleksibel, da den i høj grad er drevet af vores kunders individuelle behov. Du vil have ansvaret for et selvstændigt job, hvor der er en betydelig grad af frihed kombineret med ansvar.

Bravida Danmark A/S
Taasinge Elementer

Group Planner hos Danmarks førende producent af præfabrikerede træelementer

Svendborg

Du kommer bl.a. til at planlægge produktionen af færdigvarer og halvfabrikata på tværs af vores fabrikker, sikre at produkterne produceres til tiden og i de rette mængder, samt stå for opfølgning på efterkalkulationen.

Du bliver en del af en kultur, der fokuserer på kontinuerlig forbedring, hvor vi sammen arbejder mod at optimere uden at gøre processerne for komplicerede.

Petersen & Sørensen Motorværksted A/S

Skibsmontør/mekaniker til værft i Svendborg

Kunne du tænke dig at arbejde i en stærk lokal virksomhed med et godt ry? Er du en god håndværker med erfaring i maritim service- eller værftsarbejde? Og kan du godt lide at hver dag byder på nye og afvekslende opgaver?

Se video om Petersen & Sørensen Motorværksted A/S som arbejdsplads

Som skibsmontør/mekaniker vil du arbejde på de skibe, vi til enhver tid har inde. Du vil arbejde på motorer, gear, propelleranlæg og andre typer maskiner og udstyr ombord. Du skal arbejde med mekanik og hydraulik, og både reparere, teste og idriftsætte. Alt sammen med det formål at vores kunder får en problemfri drift. Der er altid mulighed for at tilegne sig ny viden og komme på nye maskiner/udstyr, så hvis du er en nysgerrig person, vil du finde dig godt til rette.

Petersen & Sørensen Motorværksted A/S
Svendborg Fjernvarme

Kundeorienteret fjernvarmetekniker

Svendborg

Har du lyst til et selvstændigt job, hvor du får mulighed for at kombinere din stærke el-faglige viden med din håndværksmæssige kunnen?

Du bliver tilknyttet vores tekniske afdeling og indgår i en gruppe med 5 kolleger, som er ansvarlige for døgndriften af produktion og forsyning af fjernvarme.

Jobbet omfatter bl.a.:

  • Bidrage til drift og driftsplanlægning af produktionsanlæg.
  • Deltagelse i rådighedsvagt med varierende arbejdstider en uge hver 5. uge.
Svendborg Andels-Boligforening

Grøn medarbejder - Afløser

Svendborg
  • Motiveres du af en arbejdsdag i det fri
  • Har du blik for beplantning og vedligehold af grønne områder?
  • Er du positiv og udadvendt?

Til vores driftsteam søger vi en serviceminded afløser på fuld tid til primært at varetage vedligehold af de grønne områder i og omkring vores 2.250 lejemål.

Svendborg Andels-Boligforening
Valsemøllen A/S

Produktionsmedarbejder til vores mølle i Svendborg søges til weekendarbejde

Svendborg

Vi søger en mødestabil og ansvarsbevidst medarbejder, der skal indgå i driften sammen med vores nuværende personale.

Arbejdet består af:

  • Produktions- og procesoptimering
  • Justering og kontrol af maskiner og produkter
  • Vedligeholdelsesopgaver
  • Kvalitetskontrol

Vi er uformelle i vores omgangstone, har en smal, flad organisation, hvilket gør os følsomme for fravær.

Valsemøllen A/S
Gem
BILA A/S

Mekanisk tekniker

Svendborg

Fra mekaniker til robotspecialist!

Jobbet består i at hjælpe vores kunder på Fyn og Sjælland med at servicere, optimere og programmere højteknologiske maskinanlæg. Vi forestiller os, at du har en teknisk uddannelse, og at du i forvejen har erfaring med at være udekørende tekniker.

Vi lover dig en hverdag, hvor du kommer til at arbejde med det fedeste udstyr indenfor automation, og som en bonus får du et godt kollegaskab og masser af personaleaktiviteter med dine kollegaer fra BILA´s afdelinger i hele Danmark.

BILA A/S
Tide Bus Danmark A/S

Værkstedschef

Haderslev, Ejby, Næstved, Svendborg og Odense S

Som Værkstedschef får du både stort ansvar og stor indflydelse – både på organisationen og på din egen dagligdag. Du får ledelsesansvar for godt 10 mekanikere/1.mænd.

Din opgave bliver at sikre vores drift i tråd med vores standarder, så vi leverer høj effektivitet og kvalitet på alle vores værksteder - Tide Bus er ISO certificeret i ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 18001. Derudover bliver det dit ansvar at planlægge og sikre et effektivt flow på service, reparationer, og vedligehold af vores busser (både el og diesel).

Tide Bus Danmark A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV