Taasinge Elementer
Svendborg

Group Planner hos Danmarks førende producent af præfabrikerede træelementer

Taasinge Elementer søger en resultatorienteret Group Planner, som kan være drivkraften i vores stræben efter at forbedre og effektivisere produktionsprocesser.

Dine opgaver bliver:

  • Planlægning, koordinering og controlling: Planlæg produktionen af færdigvarer og halvfabrikata på tværs af vores fabrikker, sikre at produkterne produceres til tiden og i de rette mængder, samt opfølgning på efterkalkulationen.
  • Optimering af produktionsflow: Som Group Planner bliver du en central del af vores driftsteam og det centrale bindeled mellem salg, indkøb og produktion for at strømline produktionsprocesserne og sikre overholdelse af tidsfrister og kapacitetsudligning mellem fabrikkerne.

Dine ansvarsområder inkluderer:

  • Udvikling af produktionsplaner: Sørge for at arbejdsordrer opfyldes effektivt ved at udnytte de tilgængelige ressourcer optimalt.
  • Styring af deadlines og lager: Sikre at alle produktionsfrister og løbende optimering af lager.
  • Evaluering og forbedring af planlægningsværktøjer: Øge produktiviteten og reducere omkostningerne ved at udnytte og forbedre de værktøjer, der anvendes til planlægning.
  • Kapacitetsplanlægning: Sikre en effektiv brug af fabrikkernes kapacitet.

Du bliver en del af et dedikeret og fagligt stærkt planlægningsteam med direkte reference til COO.

Hvad skal du kunne?

Du har en relevant uddannelse kombineret med et par års erfaring fra lignende stilling i produktionsvirksomhed, hvor du har opnået en god forståelse for hele forsyningskæden. Alternativt er du nyuddannet inden for supply chain management og klar til at kickstarte din karriere i en virksomhed, hvor dine kolleger står klar til at hjælpe dig godt i gang.

I denne rolle forventes det, at du:

  • Besidder en analytisk tilgang og anvender en struktureret og systematisk arbejdsmetode, som giver dig et solidt overblik.
  • Effektivt kan håndtere kommunikation på tværs af organisationen, og kan samarbejde med kolleger på tværs af geografi, funktioner og kulturer.
  • Har evnen til at bevare overblikket, selv når du håndterer flere opgaver samtidigt, og du hurtigt kan tilpasse dig til ændringer i en dynamisk hverdag.
  • Kommunikerer flydende på både dansk og engelsk, hvilket sætter dig i stand til at engagere dig bredt både nationalt og internationalt.
  • Er rutineret i brugen af MS Office og har praktisk erfaring med ERP-systemer.

Som kollega:

  • Du drives af at være den, der både kontrollerer og styrer planlægningen.
  • Du er proaktiv i dit arbejde, hvor din indsigt og evne til at følge op på aftaler, deadlines og udfordringer sikrer, at du konsekvent opnår dine mål og bidrager til projektets succes.
  • Du er initiativrig og har evnen til at identificere muligheder samt vurdere og styre risici.
  • Du er en stærk kommunikatør og er god til at lytte.

Vi ser frem til at byde velkommen til en produktionsplanlægger, der ikke kun vil opfylde disse krav, men som også vil være med til at forme og fremme en kultur af kontinuerlig forbedring og innovation hos Taasinge Elementer.

Vi tilbyder:

  • En udfordrende og spændende rolle i en virksomhed, der vægter kvalitet og innovation inden for trækonstruktioner højt.
  • Mulighed for at arbejde tæt sammen med et dedikeret team og bidrage til vores fælles mål om at bygge en bedre verden.
  • At blive en del af et mangfoldigt team hos Taasinge Elementer, hvor vi anerkender og værdsætter hver medarbejders unikke bidrag til forbedring og innovation af vores trækonstruktionsløsninger.
  • En kultur, der fokuserer på kontinuerlig forbedring, hvor vi sammen arbejder mod at optimere uden at gøre processerne for komplicerede.
  • Konkurrencedygtige løn- og ansættelsesvilkår.

Stillingen er fuldtid og på vores hovedkontor på Taasinge.

Ansøg nu:

Hvis du har en passion for træ som bærende element i byggebranchen, og ønsker du at være med til at definere fremtiden for træbyggeri, så send din ansøgning til os nu via knappen "Ansøg".

For spørgsmål vedrørende stillingen:

Har du spørgsmål til stillingen som Group Planner, kan du kontakte COO Morten Walsted på mow@taasinge.dk

Ansøgningsprocessen er i gang og fortsætter, indtil vi finder den rette kandidat.

Vi ser frem til at bygge fremtiden sammen med dig!


Om os:

Taasinge Elementer Gruppen har været førende inden for produktion af præfabrikerede tag- og facadeelementer siden 1971. Vi er en del af ive Nordic Waterproofing Group og står i spidsen for udviklingen af det industrialiserede træelementbyggeri. Med beskæftigelse af ca. 240 medarbejdere i tre lande og med produktion på flere fabrikker, er vores fodaftryk tydeligt i branchen. Vi arbejder målrettet mod at udbrede vores træbaserede byggeløsninger og styrke vores position i markedet ved at optimere og innovere hver eneste dag. Vi vægter fællesskab og mangfoldighed højt og ser frem til at inkludere endnu en medarbejder, der deler vores passion for at bygge en bedre verden.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.