BILA A/S

Nordens førende automationshus

BILA A/S er et dansk projekthus, der hjælper industrivirksomheder med at øge indtjeningen og konkurrenceevnen gennem automatisering og robotteknologi.

Vores løsninger skaber et bedre arbejdsmiljø, frigiver ressourcer og øger produktionskapaciteten. Vi udvikler alt fra simple løsninger til automatisering af hele produktionslinjer – og gennem de sidste 30 år har vi på tværs af BILA Group leveret over 6,000 løsninger verden over til blandt andet fødevarebranchen, vindindustrien, fremstillingsvirksomheder og medico-branchen.

Unikt for BILA er, at vi har alle fagkompetencer in-house; fra rådgivning, løsnings- og konceptudvikling, maskinkonstruktion, montage og idriftsættelse til servicering af løsninger og anlæg.

BILA A/S blev grundlagt i 1988 på Mors. Hovedkontoret ligger stadig på Mors, men vi er vækstet kraftigt gennem årene og har nu lokationer i Aalborg, Fårevejle, Herning, Mariager, Randers, Skive, Svendborg, Sønderborg, Thisted og Vemmelev. BILA A/S er en del af BILA Group, som også består af DAN Palletiser, KILDE Automation, PJM og REO-PACK, PALOMAT® og Global AGV.

Vi dyrker fællesskabsfølelsen og har fokus på at vækste forretningen

Kom og vær med på Team BILA – en arbejdsplads med fart over feltet og et hold, der brænder for robotteknologi, automation, innovation og vækst. Det kræver mange forskellige kompetencer at drive nordens førende automationshus – uanset baggrund kan du (næsten) altid finde et relevant job hos BILA. Og er drømmestillingen ikke opslået, er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Vi tror på, at væksten skal baseres på vores medarbejdere. Derfor gør vi også vores ypperste for at skabe Danmarks bedste tekniske arbejdsplads med gode rammer for faglig udvikling – og for at skabe succes gennem initiativ og indsats.

Som medarbejder kan du se frem til:

  • En god start med fælles introdag, individuel onboardingplan og en makker tilknyttet
  • Tæt samarbejde med din nærmeste leder
  • At skabe resultater og innovative løsninger for vores kunder
  • At møde både kloge hænder og kloge hoveder
  • At udvikle dig fagligt
  • En aktiv medarbejderstab, der geografisk er spredt, men dyrker fællesskabet