22 jobannoncer matcher din søgning 22 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

ROI Consulting A/S søger for Artelia
Gem
ROI Consulting A/S

Senior Commissioning & Qualification Engineer

Søborg, Vipperød eller Kalundborg

Vi søger en Commissioning & Qualification Engineer, der elsker at blive udfordret inden for sit fag, og som deler vores passion for at arbejde med pharma.

Du vil komme til at arbejde med projekter inden for idriftsættelse, test og fejlfinding på anlæg - hovedsageligt på projekter i pharmasektoren. Stillingen berører stort set alle aspekter inden for idriftsættelse, og det er vigtigt for os, at du har en solid erfaring med maskin- og processtyring samt praktisk idriftsættelse.

Du får rig mulighed for at være med til at præge udviklingen af afdelingen, hvor vi gør en stor indsats for at skabe et godt sammenhold i en travl hverdag.

Søborg Tømmerhandel

Erfaren pladsmedarbejder

Søborg

Som pladsmedarbejder bliver du involveret i en bred vifte af opgaver – lige fra at pakke kundeordrer, hjælpe kunderne på lageret, fylde varer på plads og i galger – samt losse og læsse lastbiler.

Du kan forvente et spændende job med gode udviklingsmuligheder, fantastiske kolleger og en daglig omgangstone, som er fri og uformel. Vi sætter en ære i at bevare et godt arbejdsmiljø, hvor medarbejdertrivslen vægtes højt.

Darios Truffles ApS

Operations Associate

Søborg

Dario's Truffles er førende leverandør i Norden af de fineste trøfler, og vi betjener et eliteklientel, herunder toprestauranter og eksklusive detailbutikker.

I rollen som Operations Associate vil du være ansvarlig for daglig kundekontakt, lagerstyring, inklusiv ordrehåndtering og levering af vores produkter for at sikre den bedst mulige kundeoplevelse.

Med fleksible arbejdstider tilbyder denne fuldtidsstilling en balanceret tilgang til arbejde og privatliv samtidig med, at den giver rigelige muligheder for karrierevækst.

Darios Truffles ApS
Semler Gruppen

Ansvarlig Servicerådgiver til aftenhold hos Volkswagen & SKODA Gladsaxe - En del af Semler Mobility

Søborg

Har du lyst til at blive den stærke, ansvarlige og ledende rolle for vores aftenhold? Og sætter du en ære i at udføre dit arbejde, hvor kunden altid får den ekstra gode oplevelse?

Som vores nye Servicerådgiver for vores aftenhold vil du være med til at udvikle og bevare de gode relationer til vores kunder og kolleger. Vi er en forretning med fokus på den digitale kunderejse og klæder dig selvfølgelig godt på til opgaven.

Semler Gruppen
British MotorGroup Danmark

Garantiansvarlig

Søborg

Har du gode kommunikative evner, er du struktureret og ser du styrken i at opnå mål sammen?

Vi søger en garantiansvarlig, der sikrer at garantiregler efterleves og som sparrer med kolleger omkring garantireparationerne. Herudover giver du professionel rådgivning til vores kunder, når du tager imod dem i indskrivningen.  

Du vil indgå i et professionelt team, hvor alle arbejder sammen for at sikre høj service og god kvalitet til vores kunder og kolleger.  

SIF Gruppen

Afdelingsleder til sikringsafdeling

Søborg

Drømmer du om at være frontløberen i sikkerhedsverdenen?

Er du klar til at sætte dit præg på et dedikeret team af 16 medarbejdere og lede vejen inden for personsikring? Her er der højt til loftet og plads til både faglig og personlig udvikling.

Som afdelingsleder vil du få ansvaret for den daglige drift, kundepleje og udvikling af vores personsikringsafdeling. Med din tekniske baggrund og passion for sikkerhed, vil du være med til at forme fremtidens løsninger inden for AIA/ADK/TVO.

Politiets Efterretningstjeneste

Driftsmedarbejdere til PET’s Operativ Logistik

Søborg

En professionel styring af PET’s flåde, udgør et vigtigt element i den interne støtte til organisationen. For at sikre en velkørende vognpark og de bedste økonomiske rammer, skal Operativ Logistik forstærkes med medarbejdere, der kan hjælpe med at fremtidssikre og gøre sektionen endnu stærkere.

Vi tilbyder en central rolle i Stabsafdelingens Center for Kapacitetsstyring, hvor støtten til PET’s enorme flåde vil være blandt dine primære opgaver. I kategorien Vognpark, skal vi forstærke måden logistikken drives på og opgraderer derfor på medarbejdersiden.

Det daglige arbejde vil bl.a. bestå i værksteds- og synsindkaldelser, bookinger samt koordineringer af kørsler til og fra værksteder.

PPG Coatings Danmark A/S

Technical Product Manager

Søborg

As Technical Product Manager you will be important in our product and brand strategy in close collaboration with our Brand, Sales Manager, supply chain and our regional team.

Product management is the driving support and link between our customers, sales, marketing, supply chain and R & D. Product management includes our application center, Tinting Lab, Tinting service and product managers.

As Technical Product Manager you will work and collaborate cross functional and cross regional with colleagues across EMEA and sometimes globally on different projects.

PPG Coatings Danmark A/S
Contura International A/S

Operatører søges til aftenhold

Søborg

Vil du være med til at gøre en forskel for patienters liv over hele verdenen? Kan du holde hovedet koldt i en tempofyldt hverdag? Har du en stærk sans for kvalitet og er omhyggelig med dokumentation i dit arbejde? Kan du arbejde selvstændigt, samtidigt med at du bidrager til teamets positive atmosfære og optimisme?

Du bliver en del af en dynamisk virksomhed i vækst, hvor vi søger flere nye medarbejdere til alle vores afdelinger. For operatørteamet markerer dette begyndelsen på en spændende vækstrejse.

Contura International A/S
Friis Nielsen Automobiler ApS

Mekaniker

Søborg

Vi søger en stabil og erfaren automekaniker til en stilling på 37 timer om ugen.

Du skal kunne arbejde selvstændigt og have en ansvarsbevidst indstilling til jobbet.

Vi tilbyder

  • Konkurrencedygtig løn.
  • Fleksible arbejdstider og gode kollegaer.
  • Mulighed for efteruddannelse.
ROI Consulting A/S søger for Artelia
Gem
ROI Consulting A/S

Afdelingsleder til E&I i Pharma & Life Science Divisionen

Vipperød eller Søborg

Hvis du har interesse for ledelse og en elektrisk fagnørd indeni, er dette job som afdelingsleder i Pharma & Life Science måske noget for dig.

Dine primære arbejdsopgaver omfatter bl.a.

  • Lede og udvikle E&I-afdelingen
  • Udarbejde og vurdere udbudsmateriale og design
  • Udarbejde indstillinger til kontrakter

Det skal være sjovt at gå på arbejde. Både i dagligdagen og også uden for arbejdstid, hvor der er et væld af muligheder for at dyrke sammenholdet med kolleger. Som en fast del af vores kultur inviteres alle medarbejdere hvert år med på en skitur i foråret.

PPG Coatings Danmark A/S

Production Operator - Resin

Søborg

Vi søger en dygtig operatør både på aftenhold og nathold. Du kommer til at arbejde med processen omkring produktion og fremstilling af resin. Vi arbejder med høje rengøringsstandarder, og ønsker at udvikle os mere mod Lean-baseret produktion.

Du skal bl.a:

  • Arbejde med resinproduktion
  • Klargøre råvare og udstyr til produktion
  • Opstart og overvågning af proces
PPG Coatings Danmark A/S
RB Business ApS
Gem

Skiltemaler søges til spændende arbejdsopgaver i Københavns området

Søborg

Vi søger en dygtig skiltemaler til vores team!

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Moment

Lagermedarbejder til pluk og pak aftenhold

Søborg

Står du og mangler et godt studiejob eller fastarbejde, så er her en god mulighed for et spændende job.

Indrykket:
Hentet fra Moment

Leveringschauffør for Lindebjerg A/S på sjælland søges

Søborg

Vi er inde i en meget positiv udvikling.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Moment

Lagermedarbejder til deltid

Farum, Glostrup, Herlev, Skovlunde, Smørum, Søborg, Taastrup, Værløse

Vi tilbyder dig lige nu mulighed for at komme til at arbejde på et lager ved en større virksomhedskæde lidt uden for København.

Indrykket:
Hentet fra Moment
North Media A/S
Gem

Entreprenant forretningsudvikler til handel med el-energi

Søborg

I North Media er vi stærkt entreprenante og skaber og driver forretninger, som skaber værdi for vores kunder.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
RB Business ApS
Gem

Dygtig og erfaren maler søges!

Søborg

Hvis du er klar til at vise dine færdigheder og bidrage til vores team, vil vi meget gerne høre fra dig!

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
RB Business ApS
Gem

Kompetent malersvend søges til arbejdsopgaver i Gentofte

Søborg

Vi søger en dygtig og erfaren malersvend til at styrke vores team.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV