6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

inforevision a/s

IT-supporter til infrastruktur- og supportteam

Søborg

Skal Windows-servere, VMware, Veeam backup og Microsoft 365 være nøgleord i dit arbejde? Kan du lide en hverdag, hvor du skifter mellem IT-support og at arbejde på projekter? Vil du også gerne arbejde med cloud og infrastruktur uden at slippe support helt?

Arbejdsglæde, humor, engagement og hjælpsomhed betyder meget for os i dagligdagen, og vi styrker det gerne ved at gå en tur efter frokost og tale et konkret projekt igennem. Uden for arbejdstid mødes vi gerne til gokart, simulatorgolf eller andre hyggelige aktiviteter.

inforevision a/s
ISS Facility Services A/S

IT-supporter

Aarhus, Søborg

Brænder du for at arbejde med it, service og brugersupport? Ser du dig selv som en attraktiv medspiller i et stærkt team af dynamiske og engagerede kolleger, hvor opgaverne er både udfordrende og afvekslende? Er du teknisk velfunderet og vil du være en del af at udvikle og få succes i vores Servicedesk?

Se video om ISS Facility Services A/S som arbejdsplads

Træd ind i en stor dansk virksomhed, hvor du ikke blot er en betroet kollega, men hvor du også får mulighed for at tage ejerskab. Vores IT-afdeling er et mangfoldigt fællesskab, hvor forskellige perspektiver og ideer mødes for at skabe løsninger, der ikke kun fungerer på papiret, men også i virkeligheden.

ISS Facility Services A/S
Andersen Biler A/S

IT Infrastruktur specialist

Søborg

Brænder du for at sætte dit fodaftryk og drive forandringer der understøtter forretningen.

Se video om Andersen Biler A/S som arbejdsplads

Midt i Gladsaxe ligger vores hovedkontor, hvor du også finder IT-afdelingen, som kunne være din kommende arbejdsplads. Her søger vi nemlig en serviceminded kollega som trives med at vedligeholde eksisterende software og hardware samt implementere nyt.

Afdelingens daglige aktiviteter består blandt andet i at vedligeholde netværk og applikationer, modtage og håndtere sager i vores Zendesk ticket system samt sparre med forretningen omkring løsninger så som Power BI, RPA og andre spændende aktiviteter. Udover det har vi en række spændende projekter i pipeline.

Andersen Biler A/S
Zealand Pharma A/S

IT Infrastructure Engineer

Søborg

As an IT Infrastructure Engineer at Zealand Pharma A/S, you will implement new infrastructure solutions and support existing systems.

Responsibilities include:

  • Provides day to day support of overall infrastructure including network, physical and virtual servers, hypervisors, and storage platforms.
  • Configures and implement new systems and enhancements to existing systems in support of business needs.
Zealand Pharma A/S
Politiets Efterretningstjeneste

Netværks- og/eller firewallspecialister i PET

Søborg

Som netværks- og/eller firewallspecialist i PET kommer du til at bidrage til vores mål om at skabe et IT-landskab, hvor data er omdrejningspunktet, og de bedste og mest moderne teknologier er midlet til at arbejde effektivt - og dermed være et skridt foran fjenden.

Du vil få en central rolle som netværks- og/eller firewallspecialist i sektionen Core Infrastruktur, som er en del af kernen i vores IT-organisation. Du kommer til at bidrage til PET’s IP-sikkerhed, og indgå i den gruppe, som arbejder med design, udvikling, implementering og administration af netværk og firewalls, samt en række andre særlige sikkerhedsløsninger på infrastrukturområdet.

Politiets Efterretningstjeneste

Digital workplace-/klientspecialister til PET

Søborg

PET har brug for dig til at sikre PET’s medarbejdere den helt rigtige arbejdsstation, så de kan værne om demokratiet og rigets sikkerhed. Brænder du for endpoint- og workspace-optimering har vi måske jobbet til dig.

Du bliver en del af vores platformsektion, hvor du indgår i vores selvstændige klientteam, der udarbejder grundlaget for vores kollegaers digitale arbejdsplads.

Du og dit team vil have ansvaret for at finde de rette løsninger, deployment-metoder, konfigurationer og skabe optimale sammenhænge mellem de grundlæggende infrastrukturservices i PET.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV