131 job matcher din søgning 131 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 131 resultater.
Jobindex A/S
Brand Management Assistant som trives i krydsspændet imellem produktudvikling, marketing og indkøb

Jobindex A/S søger for Svendsen Sport A/S i Gadstrup

… og er du typen, der møder ind på arbejde og siger: ”Det bliver pissegodt det her?”

Vi er i øjeblikket i en meget spændende udvikling, og i stillingen får du mange brede opgaver og redskaber der giver dig helt konkret indsigt i hvad der foregår nede i maskinrummet og hos direktionen indenfor produktudvikling, marketing og indkøb. Derudover får du en hverdag med et internationalt islæt, da 90 % af vores omsætning er udenfor Danmark.

Du supporterer bl.a. produkt- og marketingdirektøren med:

 • at analysere og udfordre tal og data
 • varetage controller-agtige opgaver som datastyring og rapportering
 • opretholde varemærkerettigheder til forskellige brands

Vi leder efter en person, der kan se potentialet i lige netop denne stilling, som selv tager initiativ igennem en proaktiv og opsøgende adfærd - er det dig?

Jobindex A/S
Lemvigh-Müller A/SProduktchef til vækstområde

Lemvigh-Müller A/S, Herlev

Vil du være med i teamet af Produktchefer med ansvar for teknologiområderne automatik, proces og mekanik?

Du bliver en del af vores markedsorganisation, hvor du sammen med dine kompetente kolleger får det strategiske ansvar for vores sortiment og vækstplanerne for vores mærkevareleverandører. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores salgsorganisation omkring vækstscenarier, et forstærket markedstryk og udvikling af vores kunder og markedsposition.

Du bliver en del af produktområdet El og automation, som er et af vores vækstområder, og dine ansvarsområder bliver indenfor automatik, proces og mekanik alt efter din profil og erfaring.

Dine primære opgaver bliver:

 • Fastlægge leverandørstrategi, produktsortiment og politikker i samråd med Kategorichefen
 • Udarbejde business planer og implementerende handlingsplaner for sælgerindsatser
 • Leverandørforhandlinger
2care4 ApSPurchase Assistant

2care4 ApS, Esbjerg

Do you have an outgoing profile with a high commercial drive? Are you service-minded and thrive on a mix of routine and versatile tasks - even on a hectic day?

You will have the chance to take on an interesting position with good opportunity to grow further in the role. You can expect a working environment where cooperation and sparring are main drivers.

As our Purchase assistant you will be part of the Purchase department with 7 colleagues where you will support the team and contribute to the strong cooperation in the team and with other departments in the company.

Your primary tasks will be:

 • Assisting purchasers with document management (including certificates, transport invoices, delivery confirmations etc.)
 • Communicating with our suppliers throughout Europe
 • Maintaining licenses and purchasing data
Foodjob Nordic
Indkøber til VikShop

Foodjob Nordic søger for VikingDanmark i Aarhus

Foodjob Nordic søger en dygtig indkøber til vores kunde VikingDanmark. Den rette kandidat har et godt købmandskab og trives med at udføre en bred vifte af opgaver, lige fra indkøb af varer til prisforhandlinger samt produktsupport til vores kunder.

Foodjob Nordic søger en dygtig indkøber til vores kunde VikingDanmark. Den rette kandidat har et godt købmandskab og trives med at udføre en bred vifte af opgaver, lige fra indkøb af varer til prisforhandlinger samt produktsupport til vores kunder.

Som indkøber får du ansvar for at sortimentet i VikShop er afstemt med målgruppen, hvor dit succeskriterie er, at Vikshop har det bedste sortiment til konkurrencedygtige priser. Du vil sikre professionelle forretningsgange, der støtter op omkring driften af VikingDanmarks online forretningsområder overfor professionelle kvægbrugere.

Foodjob Nordic
ALDI DanmarkCategory Buyer

ALDI Danmark, Albertslund

Vil du med på vores forandringsrejse og blive en del af en stor international virksomhed, der hele tiden fokuserer på at forbedre og videreudvikle vores varesortiment? Så er du måske den nye Category Buyer, der skal være med til at løfte ALDI Danmark mod nye højder i enten vores Fresh Food eller Food team!

Som Category Buyer er du ansvarlig for indkøb af varer til din kategori inden for enten Food- eller Fresh Food-afdelingen. Du indgår i et team bestående af en kategoriassistent og en kategorichef, som du refererer ind til. Derudover indeholder stillingen følgende arbejdsopgaver inden for egen kategori:

 • Sortimentsudvikling, kampagneplanlægning og leverandørudvikling
 • Medansvar for levering af KPI’er som salg, indtjening og destruktion
 • Prissætning inden for ALDIs politikker
Forsvarsministeriet
Vil du være med til at transformere måden, vi drifter, udvikler og styrer vores SAP-platform og -kontraktkompleks?

Forsvarsministeriet, Hvidovre

I Forsvaret bringer du dine kompetencer i spil og bidrager til, at en af landets største SAP-installationer driftes og udvikles optimalt. Hvad end du har specialiseret dig som contract manager/erhvervsjuridisk specialist, forandrings- og organisationsrådgiver eller projektledelse og projektstøtte inden for transitioner, så har vi med garanti udfordringer, der matcher dig.

Med dine stærke evner og kompetencer, dit engagement og dine ambitioner kan du være med til sikre vores rejse fra enkelt- til multileverandør-organisering, ny kontraktramme og fremtidig implementering af mere agile metoder i en afdeling, der arbejder med en af de største og mest komplekse SAP-platforme i Danmark.

Forsvarsministeriet
Staten og Kommunernes Indkøbsservice A/S (SKI)
Konsulent til nyt softwareteam

Staten og Kommunernes Indkøbsservice A/S (SKI), København

Brænder du for rådgivning om softwarelicenser? Og kunne du tænke dig at være med til at opbygge en helt ny softwareaftale til det offentlige? Så er det måske dig, vi søger til stillingen som konsulent i et helt nyt softwareteam i SKI.

Dine primære arbejdsopgaver består i:

 • Rådgivning af kunder ang. softwareanskaffelser og brugen af SKI’s softwareaftaler
 • Kundemøder (SKI har kunder over hele Danmark)
 • Dialog med nuværende og kommende SKI-leverandører på softwareområdet

I SKI har vi travlt, men har plads til humor, og vi sætter pris på en uformel omgangstone. Du bliver mødt med store forventninger og klare mål, som støttes op af en relevant personlig og faglig sparring.

Staten og Kommunernes Indkøbsservice A/S (SKI)
nemlig.comSupply Planner til Danmarks største online-supermarked

nemlig.com, Brøndby

Er du disponenten, der altid har ’nok på lager til kunderne, ingen udsolgte varer, høj rotation og minimalt spild’? Trives du med stramme deadlines, og er du god til at samle trådene i en travl hverdag? Så er det dig, vi mangler i vores disponeringsteam, hvor vi sammen er med til at sikre varer til Danmarks mest tilfredse kunder.

Dit primære arbejdsområde er disponering, hvor du i samarbejde med kollegaer i disponeringsteamet, kategori og lager, samt vores leverandører, sikrer at vi aldrig har udsolgt og altid har varer der lever op til Danmarks bedste friskhedsgaranti.

Din dagligdag består af indkøb, disponering, udvikling af samarbejdet og opfølgning på performance af dine egen portefølje af varer og leverandører. Du bliver ansvarlig for disponeringen af en vareportefølje på omkring 1.000 varer fra ca. 40 leverandører.

Jobindex A/S
Strategisk indkøber – brug dine evner inden for category management

Jobindex A/S søger for Saint-Gobain Distribution Denmark A/S i Brøndby

Vil du spille en central rolle i at udvikle sortimentet for Danmarks største VVS-grossist, Brødrene Dahl – og selvstændigt forhandle leverandøraftaler på plads?

Så kan vi tilbyde dig gode udviklingsmuligheder i en international koncern med høj faglighed, et professionelt miljø og en flok gode kolleger.

Vil du vide mere? Så læs mere her og bliv vores nye strategiske indkøber.

Jobindex A/S
TUNN3L JV I/S
Senior Store Administrator

TUNN3L JV I/S, Copenhagen

Would you like to be part of the construction of the Copenhagen Metro – Sydhavn branch?

AsSenior Store Administrator, you will be responsible for liaising with Procurement Department regarding all purchase requests for the Plant Department. In addition, you will also be contact person for suppliers regarding call-off orders. Your daily work place will be the office in our Store, which is located on the construction site at Enghave Brygge.

We are looking for someone with the following profile:

 • Previous experience from Store/Warehouse within the construction industry
 • Previous experience with Cassius is a requirement
 • MS Office proficient
TUNN3L JV I/S
DANISH CROWN A/S
Teknisk disponent

DANISH CROWN A/S, Sæby

Har du teknisk indsigt og erfaring med indkøbsrelaterede opgaver? Og vil du være med til at varetage og støtte den fysiske fremskaffelse af reservedele på vores slagteri i Sæby? Så er du måske den friske og kompetente tekniske disponent, vi søger.

Du kommer til at indgå i vores indkøbsteam bestående af i alt 43 medarbejdere i teknisk afdeling. Du kommer til at varetage og støtte den fysiske fremskaffelse af reservedele samt yde god service over for slagteriets håndværkere. Vi arbejder i et uformelt miljø med en frisk omgangstone og højt til loftet.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Indkøb til lager
 • Opsøgende indkøb af ikke-specificerede reservedel
 • Opfølgning på indkøbsordrer og afslutning af fakturaer
DANISH CROWN A/S
Arla Foods
Senior Procurement Category Manager for IT, Aarhus

Arla Foods, Viby J.

Would you like to take on category management on a strategic level in an organisation where your ideas are appreciated and listened to?

“No process or framework is rigidly locked into place here, so you will have many great opportunities to make a difference both from a commercial and process-oriented perspective. And although you can expect to face many complex stakeholder and project management challenges, you will always have great support from your team and Arla as a whole,” says Procurement Director Anja Laursen.

With responsibility for driving and optimising procurement for your categories, you will:

 • Define, develop and implement the sourcing strategy as well as tools and processes to facilitate sourcing decisions within your categories
 • Manage tender and negotiation projects, involving and efficiently coordinating between colleagues and suppliers
Arla Foods
AMBIZZIONIndkøbschef

AMBIZZION søger for Marius Pedersen A/S i Ferritslev

Har du erfaring fra lastbilsbranchen? Er du en erfaren, professionel indkøber og leder? Har du en teknisk uddannelse og flair/interesse for teknik? Ser du dig være en del af en veletableret og markedsledende virksomhed i vækst? Så er du måske den kandidat som AMBIZZION ApS søger for vores kunde, Marius Pedersen A/S.

Du vil med reference til Drifts- og produktionsdirektøren blive ansvarlig for det strategiske indkøb i Danmark af bl.a. en stor lastbils-flåde, containere, trucks, sortér-maskiner, entreprenørmaskiner etc.

Du bliver daglig leder for en mindre indkøbsorganisation samtidigt med, at Værksteds- og vedligeholdelseschefen, som er ansvarlig for værkstedsafdelingens ca. 25 montører, smede og mekanikere, har reference til dig. Du får ansvaret for en kompetent og veldrevet organisation.

Nutricia A/S
3rd PARTY SUPPLY & DEMAND PLANNER NUTRICIA DENMARK

Nutricia A/S, Allerød

Are you an ambitious professional looking for the next step in your career in an international environment? Do you want to be a part of a purpose driven FMCG-company and be a key player in ensuring supply of our products for our patients? Maybe the 1 year contract as 3rd Party Supply & Demand Planner at our office in Allerød, Copenhagen, is the right opportunity for you!

As 3rd Party Supply & Demand Planner in Nutricia, Danone, you are responsible for managing the flow from 3rd party suppliers to Denmark warehouse within agreed standards (inventory policies, target service, batch sizes, lead time for make to order products), in order to achieve customer service level, inventory and write-off targets.

You will be a part of the Nordic & Baltic Supply Chain team, be based in our office in Allerød, Denmark, and report to Nordic Planning and Activity Manager, based at our HQ in Stockholm, Sweden.

Nutricia A/S
NCC Danmark
IT Sourcing Lead

NCC Danmark

The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization. NCC is leading the way by developing our business and future proofing our IT platform.

We are currently recruiting IT professionals who thrive on becoming important players in our digital transformation journey. We promise that you will face interesting challenges to be solved together with a team of smart colleagues in a rewarding work environment.

We are looking for a leader and a change driver that want to be part of our team of IT Improvement Leads and work with the whole spectrum of IT Procurement, taking functional leadership of all the IT Procurement practices.

NCC Danmark
STARK
Kategorichef til byggematerialer

STARK A/S, Viby J.

Har du evnen til at skabe ny udvikling på byggematerialer i STARK? Bidrage til at øge markedsandele indenfor dit ansvarlige kategoriområde? Og kunne du tænke dig at være en del af det kommercielle team hos Danmarks største leverandør af byggematerialer? Så er dette din mulighed for at præge STARKs fremtid som vores nye Kategorichef.

Vi søger en ildsjæl, der kan fungere selvstændigt som Kategorichef i vores organisation. Her skal du udvikle og øge indtjeningen i dit kategoriområde, så dette flugter med STARKs forretningsområder, bæredygtighedsprincipper, mål og strategier.

Du skal gerne have arbejdet som Kategorichef, Indkøber, Produkt- eller Salgschef i 3-5 år. Du har også den faglige tyngde og personlige gennemslagskraft, som det kræver at udvikle vores markedsandele gennem kategori-management.

STARK A/S
EET Group
Indkøber/Vendor Responsible til vores internationale logistikcenter

EET Group, Ballerup

Som indkøber hos EET Group indgår du i et team, af erfarne medarbejdere som i dag står for indkøbsdelen af produkter fra en række leverandører. Du vil komme til at indgå i tæt samarbejde med vores Product Managers, Master Data team, Demand Planners og Support funktion som er lokaliseret både i Danmark og udlandet. Opgaverne er mange og varieret og ingen dage er ens.

Vendor Responsible teamet/ indkøbsteamet består af 10 personer i alt, hvoraf nogle sidder i udlandet eller på andre lokationer i DK. Vi er en del af et erfarent og dedikeret Procurement team med base i Ballerup. Du vil komme til at arbejde i flere forskellige systemer, men primært i Navision og Zendesk.

EET Group
DR ByenDR Koncernindkøb søger en dygtig konsulent til udbud og strategisk indkøb

DR Byen, København

Er du skarp til udbud og indkøb? Er du kvalitetsbevidst, resultatorienteret og elsker du at arbejde strategisk og selvstændigt? Kan du med et smil på læben ”oversætte” udbudsreglerne, så dine kollegaer føler sig i trygge hænder? Så er her muligheden for et job med fuld fart på og med fokus på professionel understøttelse af DR på indkøbsområdet.

DR Koncernindkøb søger en skarp udbudskonsulent, der kan hjælpe os med at rådgive, udfordre og understøtte DR på indkøbsområdet. Du får ansvar for en række spændende projekter og opgaver inden for afdelingens samlede årlige indkøbs­volumen på ca. 800 mio. kr. Som konsulent hos os kommer du til at gennemføre konkurrenceudsættelser og udbud, hvor du sammen med forretningen varetager hele processen fra analyse, indkøbsstrategi og selve udbuds­processen til kontraktindgåelse og efterfølgende kontraktstyring.

Nordsjællands Hospital
Projektleder til udstyrsinvesteringer på årtiers megaprojekt

Nordsjællands Hospital, Hillerød

Med Nyt Hospital Nordsjælland er vi i gang med at skabe et referenceværk for fremtidens hospital. Vi skal over de næste 4 år foretage store investeringer i it-, medico- og logistikudstyr, som skal ind på det nye hospital og være med til at flytte rammerne for fremtidens hospital. Vi har brug for dig som projektleder til at være med til at planlægge og gennemføre vores udstyrsprojekter fra specifikation og udbud til ibrugtagning.

Du bliver en del af vores projektorganisation, der arbejder dedikeret for at gøre det nye hospital i Nordsjælland til mere end et hospital. Hvor koncepter for fremtidens patientforløb, forsyningsflow mv. er styrende, ikke bare for bygningen, men også for vores investeringer i it-, medico- og logistikudstyr.

Nordsjællands Hospital
European Energy A/S
Sourcing & Procurement Manager

European Energy A/S, Søborg

Are you our new sourcing and procurement manager for utility scale photovoltaic sites with comprehensive knowledge within commercial and contractual negotiations for assessment and purchasing of solar PV components and EPC related works?

As our new Sourcing and Procurement Manager, you will be part of the Sourcing and Procurement team.

Your areas of responsibilities:

 • Sourcing of suppliers, contractors and collaboration partners
 • Building up and maintaining relationship to our growing supplier base
 • Preparation of tender material for sourcing of electrical and mechanical components in accordance with design specifications
European Energy A/S