262 job matcher din søgning 262 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

HumanTrust A/S
Indkøber og produktudvikler

HumanTrust A/S søger for Society of Lifestyle i Ikast

Er du passioneret omkring mad og gode råvarer, og har du lyst til at arbejde med gastronomisk produktudvikling og indkøb for det populære gourmetbrand, Nicolas Vahé? Så har vi måske jobbet til dig.

Society of Lifestyle er et innovativt livsstilsunivers, der siden 2001 har produceret produkter i tidens ånd og højeste kvalitet. Virksomheden består af de fem stærke brands: House Doctor, Meraki, Monograph, by Nord og Nicolas Vahé.

Du får blandt andet følgende arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Tovholder på processer indenfor indkøb og produktudvikling
 • Skabe kreative input til ingredienser, smagsoplevelser og udseende og kvalitetssikre resultaterne
 • Identificere de rette leverandører og sikre de bedste aftaler gennem forhandling med leverandører
HumanTrust A/S
Körber Supply Chain DK A/S
Indkøber

Körber Supply Chain DK A/S, Arden

Vil du med på rejsen og være med til at videreudvikle vores indkøbsfunktion med fokus på support til projektafvikling og videre skalering til den positive vækst?

Körber Supply Chain DK A/S Som Indkøber hos Körber vil du indgå i et stærkt team med 4 kolleger, der hver dag arbejder målrettet med at optimere indkøb og supportere vores produktion og lager med stort fokus på ”just in time”-levering.

Du vil være en vigtig medspiller i at styrke og ruste indkøbsafdelingen til en spændende og udfordrende fremtid, i tæt samarbejde med dine kolleger i indkøbsafdelingen og på tværs af organisationen.

Körber Supply Chain DK A/S
Lidl Danmark K/SIndkøbsassistent

Lidl Danmark K/S, Kolding

Vil du være en del af et dynamisk team, og har du det rette mindset og drive til at agere i Europas største detail virksomhed? Så har du nu mulighed for at blive en del af Lidls indkøbsafdeling. Vi søger en indkøbsassistent, som er struktureret, energisk og detaljeorienteret, og som formår at bevare overblikket når tempoet er højt.

Du bliver en del af et lille team på 4 personer, hvor ingen dage er ens. Vi er en social afdeling, hvor vi kan lide at have det sjovt samtidig med, at vi arbejder på højtryk!

Mød din kollega Anne Kristine:
"I vores team bidrager vi hver især med vores kompetencer, vi har et godt samarbejde og løfter i flok. Vi har et bredt arbejdsområde, med kontakt til flere afdelinger i virksomheden og ingen dage er ens. Kort og godt; et job med spændende opgaver og fantastiske kollegaer der bidrager til at hver dag bliver en god dag."

Lidl Danmark K/S
Sirva ApSDispatcher/Planner

Sirva ApS, Hvidovre

Working within the Global Move Management team we are currently recruiting for the right person to join the business based in Hvidovre, Copenhagen. Reporting to the Site Manager, you will be responsible for, and involved in:

 • Staffing of all our moves with our subcontractors
 • Management of our stock of packing materials
 • Checking and ensuring that all procedures and instructions are followed

Requirements

 • Manage the dispatch department, negotiate rates and contracts with both current & new subcontractors og secure the best possible quality to the right price
 • Manage the service quality of the contractors, quality visits, training etc
 • Manage the warehouses, and the consolidation of warehouses in 2021
Amcor Flexibles HorsensKvalitetstekniker

Amcor Flexibles Horsens, Horsens

Motiveres du af at arbejde i en stor international virksomhed og samtidigt brænder for kvalitet tilbyder vi en spændende stilling i vort kvalitetslaboratorium.

Formålet med stillingen er udføre proces- og færdigvarekontrol.

Ligeledes vil der indgå elementer af kvalitets opgaver generelt i samarbejde med den øvrige kvalitetsorganisation.

Med reference til QC Lab Manager kommer du til at arbejde med en bred vifte af opgaver sammen med dine kolleger i afdelingen, herunder kan bl.a. nævnes:

 • Gennemførelse af proces- og færdigvarekontrol
 • Kontrolopgaver i forbindelse med reklamationer og produktionsafvigelser
 • Dokumentation i forbindelse med proces- og færdigvarekontrol
 • Fejlfinding og kalibrering af laboratorieudstyr
 • Metode- og apparatvalidering
 • Indkøb af diverse forbrugsartikler i laboratoriet
ENABL A/S
Indkøber med speciale i el-komponenter

ENABL A/S, Hedensted

Hos Enabl i Hedensted vækster vores forretning, og vi har travlt med udvikling, produktion og servicering af udstyr til vindbranchen.

Vi søger en dygtig kollega til en nyoprettet stilling, som skal supportere vores forretningsområde inden for automation. Du skal sikre, at vi altid får indkøbt de bedste produkter – både i forhold til pris, kvalitet og design.

Nogle af dine primære ansvarsområder er:

 • Indkøb til projekter, produktion og service
 • Daglig opfølgning på leverancer
 • Sikre optimering af priser i forbindelse med indkøb
 • Fakturakontrol

Enabl er en virksomhed i kraftig vækst, og der er derfor gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt. Vi tilbyder attraktive personaleforhold, løn efter kvalifikationer og en hverdag sammen med nogle af landets dygtigste teknikere og fagfolk inden for mekanik, plc, el og meget andet.

ENABL A/S
Profil Search

Teknisk Indkøber - Marinebranchen - Nordsjælland

Profil Search søger for Gertsen & Olufsen A/S i Allerød

Har du lyst til at arbejde med indkøb i en virksomhed, hvor vi er bevidst om at vejen til vækst sker gennem vores medarbejdere, og trives du i en rolle, hvor din indsats har stor indflydelse på virksomhedens resultat, så er denne stilling sikkert den rette udfordring for dig.

Vi søger en engageret, analytisk og aktionsorienteret teknisk indkøber til Gertsen og Olufsen A/S i Allerød. Som indkøber håndterer du alle indkøbsrelaterede opgaver, så du kommer derfor til at arbejde med en bred vifte af opgaver.

Du kommer til at arbejde i et team af engagerede og fagligt dygtige kolleger. Der er ikke to dage, der er ens, og vi hjælper hinanden i en travl hverdag. Vi lægger vægt på et åbent og uformelt arbejdsmiljø med respekt for hinanden og hinandens arbejde samt Gertsens og Olufsens værdier.

Søg information om virksomheden på www.gomg.dk/

Matas A/SKategoriassistent til Matas Velvære-kategori

Matas A/S, Allerød

Brænder du for kampagnestyring, varestamdata og i det hele taget at holde styr på detaljerne i en indkøbsafdeling og kan du se dig selv arbejde for en fremadstormende og ledende dansk virksomhed indenfor sundhed og skønhed, så har vi jobbet til dig.

I forbindelse med vores nye strategi om en massiv udvidelse af vores sortiment og udvikling af eksisterende og nye vareområder, udvider vi vores Helse & Velvære team med en kategoriassistent.

Vi stræber efter at sikre de helt rigtige produkter på hylderne til vores kunder og at markedsføre dem på den bedst mulige måde. Matas er en af de førende detailkæder i Danmark og har en af markedets mest omfattende medie porteføljer. Det kræver godt overblik, koordineringsevner og styring, og vi søger nu endnu en dygtig kategoriassistent til at supportere os i indkøbsafdelingen.

Ørsted
Senior transportation and customs procurement manager

Ørsted, Gentofte

Ørsted

Imagine a future where you join our Offshore O&M Components Procurement team to build up and drive our new scope of transport and customs.

You’ll play an important role in:

 • establishing the transportation strategy in Ørsted and building up the category to support the components procurement activities, logistics, and supply chain development in continental Europe
 • owning and managing the procurement process covering sourcing strategy, leading contract negotiation, contract signing and contract management, to support the overall module sourcing strategy
 • engaging with a diverse range of stakeholders to understand business needs in order to establish and execute suitable and effective sourcing strategies
Ørsted
Gem
ISS Facility Services A/S
Strategic Procurement Manager samt Strategic Sourcing Manager søges

ISS Facility Services A/S, Region Hovedstaden

ISS søger to stærke kandidater til at sætte og eksekvere strategien primært indenfor IT- og indirekte indkøb, herunder bl.a. Fleet. For at styrke holdet søger vi henholdsvis en Strategic Procurement Manager, der har ledelsesansvaret, samt en Strategic Sourcing Manager, der skal sætte rammerne for den forsatte udvikling af Supply Chain & Procurement.

I opgaven vil der blandt andet være fokus på:

ISS Facility Services A/S
 • Projektledelse – lede indkøbsprojekter og gennemføre indkøbsprocessen fra behovsafklaring og frem til implementering
 • Udvikling af kategori- og sourcingstrategi
 • Business cases til understøttelse af strategien

Teamet er ansvarligt for den strategiske udvikling og gennemførelse af udbud, planlægning og vedligeholdelse af alle indkøbsprocesser inden for kategorierne IT og indirekte indkøb.

ISS Facility Services A/S
Ferring Pharmaceuticals A/SCategory Manager Global Procurement

Ferring Pharmaceuticals A/S, Copenhagen

Ferring is about to introduce a new pharmaceutical product to the market. The product, a novel gene therapy, is currently transitioning from development to commercial supply.

You will be part of a team that will support the launch readiness consisting out of 3 streams:

Contracting & Negotiations

 • Establish and negotiate supply/service agreements with the direct material supplier base
 • Source and cost optimize

Risk management & supplier evaluation

 • Supplier evaluation and segmentation
 • Risk assessment of components/service provided

Supplier Management

 • Proactively work with suppliers to strengthen business relations (reduce lead times, improve overall supply chain performance, and reduce costs)
 • Select with relevant stakeholders the key suppliers we should have an SRM (or similar) program in place.
Ferring Pharmaceuticals A/S
VERO MODA
Creative Product Manager for Collab

VERO MODA, Aarhus

Are you ready to work with influencers, latest trend and creating product packages to be launched on social medias? Then VERO MODA has the job for you!

You focus all your efforts on ensuring we have the right product package for our selected influencers. You deliver on this in close collaboration with your team and Marketing in relation to building relations with the influencers. More specifically, your tasks include:

 • Lead a small, dedicated team
 • Product development for selected influencers every month
 • Act as link throughout the process - from product demand, development and to price negotiation
 • Build and maintain a strong collaboration with suppliers as well as VERO MODA colleagues.
VERO MODA
Kommuneqarfik Sermersooq
Chefkonsulent med fokus på Contract Management/job-nr. 655/21

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Med lyst og evne til at arbejde målrettet og dygtigt med kontrakthåndtering- og opfølgning i Kommuneqarfik Sermersooq, bliver du en del af afdelingen Indkøb og Kontraktstyring, og vil være nærmeste leder for en Facilitykonsulent samt en kontorfuldmægtig.

Du får en nøglerolle i Kommuneqarfik Sermersooqs indkøbsområde og i særdeleshed på kontraktområdet. Dit fokus bliver på arbejdet med kontrakter inden for køb af varer og tjenesteydelser til kommunens afdelinger og institutioner, både gennem offentlige udbud samt almindelig tilbudsindhentning.

Du skal bl.a. koordinere følgende opgaver og funktioner:

 • Være ansvarlig for indkøb og koordinering i kommunen på strategisk og operationelt niveau
 • Foretage interne behovsanalyser i organisationen, så der er et match mellem de aftaler, der indgås og kommunens behov – også i byerne uden for Nuuk
Kommuneqarfik Sermersooq
Danfoss A/S
Procurement Specialist, R&D

Danfoss A/S, Nordborg

Danfoss Climate Solution and, in detail, its division District Energy & Buildings is seeking a Procurement Specialist, R&D to work with our procurement and new product development projects. To wrap up the position in a nutshell, it’s all about supplier strategy development and management, risk management, negotiations and managing the supplier development process.

As our new Procurement Specialist, R&D, you will be mainly responsible for defining the optimal supply base for our new product development in tight collaboration with both internal and external stakeholders. You will make sure of the optimal costs of developed products and cooperate in setting up the supply chain. Project management to plan and execute procurement projects will also belong to your area of responsibility. You make sure that results are delivered in agreed timeframes and scope by motivating the stakeholders.

Danfoss A/S
Coop Danmark A/SJunior kategorichef til Personlig pleje & Helsekost

Coop Danmark A/S, Albertslund

Har du lyst til at drive dine egen kategorier i Danmarks førende virksomhed indenfor fødevarer?

I en nyoprettet stilling som junior kategorichef mangler vi en dygtig indkøber og leder. Dette er en stilling med gode udviklingsmuligheder og stor selvstændighed. Du bliver en del af kategorigruppen personlig pleje, helsekost, husholdning, dyremad og håndkøbsmedicin.

Vi tilbyder et udfordrende og selvstændigt job i en af Danmarks største detailvarekæde med en stærk ansvarlighedsprofil.

Jobbet indebærer en høj grad af frihed og ansvar og de primære opgaver bliver at:

 • Bidrage aktivt til strategien og optimering af forretningen i kategorigruppen
 • Omsætte Coops strategi til differentierende og forretningsskabende løsninger og handlingsplaner for egne vareområder
 • Udvikle sortiment og varekoncepter på baggrund af kundernes ønsker og kædestrategier
Vestas Wind Systems A/S
Director Supplier Quality & Development

Vestas Wind Systems A/S, Aarhus

Are you ready to create a culture of Quality for Everyone, Everywhere, in Everything we do? And are you ready to guide our quality change and empower your employees to make quality decisions?

We are looking for three qualified leaders to define our Quality Excellence Journey within Supplier Quality and Development and together with your teams encourage our suppliers to move towards a more sustainable future.

Your primary responsibilities will include:

 • Guide, develop and secure a solid quality culture in the Supplier Quality and Development department, including organisational and talent development
 • Secure sourcing for quality and design for quality within our cross-functional Module teams
 • Make sure we ‘walk the talk’ on quality ensuring a high degree of accountability from all internal as well as external stakeholders
Vestas Wind Systems A/S
Kamstrup A/SProcurement Specialist

Kamstrup A/S, Skanderborg

Do you have solid experience with purchasing processes and optimisation of these through data analysis? Are you data driven and good at presenting complicated data in a simple and manageable form? Do you want to have an exciting and a varied workday with a broad contact surface within and outside of the organization?

In the position of Procurement Specialist, you will be responsible for ensuring our cooperation with our suppliers through visualization of data in the form of reports, dashboards, analyses, and improvement activities primarily in Power BI.

Furthermore, you will be responsible for optimising our systems and processes, including forecast systems and S&OP processes. Finally, you will be involved in the negotiation process for logistic agreements and participate actively in the contract negotiations of these.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Advanced Procurement Engineer - Blades and Composite materials

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Brande or Hamburg

As an Advanced Procurement Engineer you will represent the Procurement function in the development of new wind turbines from the concept phase until the turbine is ready for serial production.

Siemens Gamesa You will ensure that our suppliers are involved early in the components development and will also work closely with the internal engineering teams where you will be the voice of suppliers and procurement. In this role, you will also…

 • Actively contribute to the product development/manufacturing process as well as implements cost reduction measures.
 • Closely align with R&D community.
 • Include suppliers and contribute to cost-benefit analysis workshops, innovation workshops and concept competitions with key suppliers in order to concentrate on the key functions of the components/projects.
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Silvan A/S
Junior Category Manager Garden, Furniture and Leisure

Silvan A/S, Brabrand

Are you excited about purchasing and product management? Do you see yourself contributing to the success of Silvan by bringing in your skills and knowledge, working together with your colleagues in the procurement team? Then the Junior Category Manager position may be the perfect fit for you.

We're looking for a Junior Category Manager at the Silvan Headquarters. In collaboration with the Head of Category Management and your colleagues in the department, you will be the driving force for the development of the teams categories within Garden, Furniture and Leisure.

Main responsibilities:

 • Ensure an optimal assortment and a supplier portfolio that meets customers' needs.
 • Develop strategies and concepts that match customer behaviours and preferences.
 • Structure and maintain content on silvan.dk with relevance for your categories.
Silvan A/S
Silvan A/S
Category Coordinator

Silvan A/S, Brabrand

Are you excited about purchasing and product management? Do you see yourself contributing to the success of Silvan by bringing in your skills and knowledge, working together with your colleagues in the procurement team? Then the Category Coordinator position may be the perfect fit for you.

We're looking for a Category Coordinator at the Silvan Headquarters. In collaboration with the Head of Category Management and your colleagues in the department, you will be the driving force for the development of the teams categories. You will be involved in strategic projects where you can align your ideas and work results with project steering committees.

Main responsibilities:

 • Ensure an optimal assortment and a supplier portfolio that meets customers' needs.
 • Develop strategies and concepts that match customer behaviours and preferences.
 • Structure and maintain content on silvan.dk with relevance for your categories.
Silvan A/S