172 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

172 jobannoncer

Gem
Andel Holding A/S

Sustainability Supply Chain Specialist – Skab en bæredygtig fremtid i vores indkøbsafdeling!

Virum

Vil du være med til at prioritere grønne indkøb og arbejde med ansvarlig leverandørstyring?

Vær med til at sætte dit præg på bæredygtighedsrejsen i vores indkøb og leverandørkæde.

Vi er en ny funktion i indkøbsafdelingen; det betyder, at dit ansvarsområde og dine opgaver løbende tilføres og tilpasses i forhold til din og forretningens udvikling.

Andel Holding A/S
Gem
Flying Tiger Copenhagen

Project Manager, Indirect Procurement (maternity cover)

København K

Are you ready to drive sourcing projects and business optimization in an international work environment?

As Project Manager you will be responsible for identifying sourcing opportunities, execute tender processes and participate or lead negotiations with our suppliers. Furthermore, you will be involved in developing supplier relationships, spend analysis and opportunity assessments.

Gem
N1 A/S

Senior Manager – led et kompetent Sourcing & Contracts-team til topresultater

Silkeborg eller Esbjerg

Du får muligheden for sammen med en flok dygtige og dedikerede medarbejdere at fortsætte både vedligeholdelsen af og sikringen af den fortsatte udvikling af vores forretning til den grønne omstilling. Du og teamet er drivkraften bag vores evne til at levere, og teamet spiller en betydelig rolle i forhold til at realisere N1’s forretningsmål og vækststrategier.

Du er ansvarlig for en forholdsvis ny afdeling, der skal udvides og udvikles. Din evne til at balancere forretningsforståelse med ledelsesfærdigheder vil være nøglen til succes i denne rolle.

N1 A/S
Gem
Gjensidige

Indkøbsanalytiker

København SV

Har du stærke analytiske evner og vil du være med til at udvikle Skadeindkøb i Gjensidige?

Du får en helt central rolle med stor indflydelse på vores fremtidige skadeindkøb, i meget tæt samspil med erfarne kolleger.

Frank Lauritzen, Leder af Skadeindkøb DK

Du får store frihedsgrader og mulighed for at skabe synlige resultater i en organisation med en stærk forandringskultur. Og så får du en dagligdag med et team af entusiastiske og imødekommende kolleger, der glæder sig til at byde dig velkommen.

Gjensidige
Gem
Black:Cotton ApS

Indkøbskoordinator

Trige

Har du interesse indenfor indkøb og ordrebehandling? Har du lyst til at blive en del af en designvirksomhed i positiv udvikling? Så har Black:Cotton ApS en spændende jobmulighed til dig.

Du bliver en del af en virksomhed, hvor vi tror på, at gode resultater bliver lavet af mennesker, der har det godt sammen. Derfor er det sociale fællesskab højt værdsat og du kan deltage i sociale arrangementer med søde kollegaer.

Gem
Banedanmark

IT-kontraktholder med sort bælte i leverandørstyring

København V

Har du, hvad der skal til for at styre kontrakter, som er indgået med globale leverandører?

Se video om Banedanmark som arbejdspladsVi har brug for en teknisk erfaren kontraktholder med juridisk indsigt i leverandørstyring. Stillingen som kontraktholder er en nøglerolle, hvor du kommer til at være den centrale spiller i vores team af ildsjæle, der professionelt varetager driften af fremtidens jernbane.

Banedanmark
Gem
SERVIA A.M.B.A.

Udbudsjurist eller udbudskonsulent til SERVIAs kontor på Sjælland

Helsingør

Du bliver en del af et fællesskab, hvor der både er plads til seriøsitet og humor.

I SERVIA prioriterer vi at have en god arbejdsplads. Det er ikke kun noget, vi siger. Vi efterlever det også.

Vi har netop fået resultaterne af vores medarbejdertilfredshedsundersøgelse, og den bekræfter, at vi har et hold af motiverede og engagerede medarbejdere med høj arbejdsglæde på tværs af SERVIAs forskellige afdelinger.

Gem
Globus Wine A/S

Barselsvikariat - Supply Chain Assistent

Køge

Hos Globus Wine søger vi en engageret og struktureret vikar, der er klar til at blive en del af vores dynamiske team. Globus Wine er en virksomhed i vækst og det bæredygtige valg indenfor vin. Vi tapper og distribuerer en bred vifte af egne brands og private labels til primært detailkæderne og til Norden.

Dine primære opgaver:

  • Indkøb af handelsvarer
  • Opfølgning på indkøbsordrer
Forsvarsministeriets materiel og indkøbsstyrelse

SAP-indkøbsprocesspecialist

Ballerup

Har du fokus på detaljerne, og er du samtidig i stand til at bevare helhedsperspektivet?

Vi tilbyder dig spændende arbejdsopgaver bl.a. procesudvikling. Du er ansvarlig for at udvikle og optimere forretningsprocesser på tværs af organisationen.

Vi stræber efter at skabe en arbejdskultur, der giver mulighed for at opretholde en sund balance mellem arbejdet og fritiden. Derfor tilbyder vi fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde.

Forsvarsministeriets materiel og indkøbsstyrelse
Gem
Silvan A/S

Category Manager

Brabrand

Are you excited about purchasing and category management? Do you want to be responsible for entire categories at one of the largest DIYretailers in Denmark?

You will be responsible for the performance of your categories and all related commercial interests – such as development of the assortments, negotiating with suppliers, and planning campaigns.

You will be responsible for either Outdoor build or Electrical & Lamps based on you wishes and qualifications.

Gem
NKT Photonics A/S

Sourcing Specialist, Mechanics

Birkerød

Are you looking for an exiting new position in a global and fast-growing international company ?

NKT Photonics is an inspiring place to work where we encourage both personal and career development. To support our plans, we are now upscaling our team as we are looking for a Sourcing Specialist, Mechanics.

Our new Sourcing Specialist, Mechanics, will be part of a global Procurement team of 11 engaged colleagues.

NKT Photonics A/S
PRO&CO søger for Priess A/S
Gem
PRO&CO

Operationel indkøber med drive og flair for forbedringer

Vinderup

Trives du i en hverdag, hvor effektivitet, struktur og koordinering er nøgleord? Motiveres du af mangeartede opgaver, hvor omdrejningspunktet er disponering til lager kombineret med leverandørkontakt?

Du tilbydes en spændende stilling i et uformelt miljø, der arbejder målrettet på at optimere virksomheden og klargøre den til yderligere kraftig vækst. Væksten er baseret på løsninger til den grønne omstilling, og du kommer derfor til at arbejde for en mere bæredygtig verden.

PRO&CO
Gem
Telia Danmark

Demand & Supply Coordinator

København S

Er du god til indkøbsanalyse og har erfaring med at optimere og udvikle indkøbsprocesser? Er du fortrolig med både SAP og Excel og åben for at lære nye systemer at kende?

Telia Danmark er blevet en del af Norlys, Danmarks største energi- og telekoncern, og vi står nu over for en stor IT-migreringsopgave, dertil søger vi en Demand & Supply Coordinator.

Du skal:

  • Analysere indkøbsbehov og udvikle strategier for effektiv indkøb
  • Oprette og vedligeholde materialedata i SAP
Gem
DTU, Danmarks Tekniske Universitet

Indkøbsmedarbejder- og supporter - DTU Campus Service

Kgs. Lyngby

Føler du dig motiveret af arbejdet med indkøb og support til kolleger, hvor du hurtigt vil blive hele afdelingens vidensperson inden for indkøb? Kunne du derudover tænke dig et liv i sund balance mellem arbejde og fritid? I dette job kan du få hele pakken og mere til som indkøbsmedarbejder- og supporter hos DTU Campus Service.

Dine primære ansvarsområder

  • Indtastning og godkendelse af ordrer
  • Support og undervisning til kolleger i afdelingen fra indtastning af ordre til betaling af faktura.
  • Controlling af indkøbsområdet
Gem
Scandi Standard

Group Procurement Manager

In this role, you and your team will be responsible for leading procurement within our group Scandi Standard, with companies in Denmark, Finland, Ireland, Norway, and Sweden, the leading supplier of poultry products in the Nordics.

You ensure that the procurement process, from inquiry to contract, is carried out efficiently and in line with the company's strategy and goals. You develop and implement category strategies focusing on economic competitiveness, contract compliance, and sustainability.

Scandi Standard
Gem
Witt A/S

Barselsvikar til Logistikafdeling

Herning

Du kommer til at arbejde med indkøb og logistik af nogle af branchens mest spændende og innovative brands inden for bl.a. elektriske husholdningsartikler og outdoor-produkter.

Vi tilbyder en spændende fuldtidsstilling på 37 timer på en arbejdsplads, der aldrig står stille. Gode kolleger, en uformel omgangstone, fantastisk frokostordning, smukke omgivelser og i det hele taget ’højt til loftet’. Vores Logistikafdeling består af 7 personer, der sidder i et godt og uformelt arbejdsmiljø på vores hovedkontor i Gødstrup lige uden for Herning.

Witt A/S
Gem
Nomeco A/S

Customer & Supplier Relations Coordinator

København SV

Din opgave bliver at koordinere og eksekvere apotekskædeaktiviteter. Det drejer sig om alt fra kampagnehåndtering, prisvedligeholdelse og håndtering af rabat- og sortimentsaftaler, hvor du vil have stor mulighed for at få indflydelse på optimering og udvikling af opgaverne.

Derudover vil du have ansvaret for stamdata i sortimentet af frihandelsvarer, hvor det er opgaven at sikre korrekte stamdata til apotekerne.

Nomeco A/S
Gem
HEARTLAND

Sourcing Manager - Tech

Aarhus C

Brænder du for at arbejde med indkøb, og vil du være med til at skabe synergier på tværs af en af Danmarks største koncerner, er det måske netop dig, vi leder efter.

HEARTLAND A/S er et familiejet holdingselskab, som ejer og varetager en alsidig investeringsportefølje inden for en bred vifte af brancher.

Som Sourcing Manager vil du være ansvarlig for planlægning og eksekvering af indkøbsprocessen på tværs af porteføljeselskaber indenfor kategorien Tech. Fokus indenfor Tech er kategorierne Software, Hardware og Konsulenter.

Gem
Marel A/S

Strategic Purchaser - Mechanical Parts

Aarhus N

As a Strategic Purchaser at Marel in Aarhus, you will have a challenging key role where you will help continue our growth journey.

As a Strategic Purchaser you will:

  • Implement and execute regional and global procurement strategies
  • Conduct contract negotiations and develop trading strategies in cooperation with suppliers
Marel A/S
Gem
Solar Danmark A/S

Senior Sourcing Manager - Concept Sourcing

Vejen, Sweden or Norway

You will manage a small team consisting of 1-2 sourcing employees. Together with the team, you will work close together with our category team across our nine product categories but there will also be stakeholder management up against our market and sales departments. Travel activities should be expected.

We cultivate the feeling of being part of a TEAM, by sharing best practices and helping each other out, when necessary. On top, we offer an informal working environment, powered by a strong and professional yes-we-can-culture.

Solar Danmark A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV