Din browser (Safari 1.0) er mere end 3 år gammel.
Vi anbefaler at du opgraderer til den nyeste version, da vi ellers ikke kan garantere at alt funktionalitet på Jobindex vil fungere korrekt.
457 jobannoncer matcher din søgning 457 jobannoncer fundet
Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?
Er du Hotel Alexandra og Hotel Christian IV’s nye receptionist?
Vi søger en proaktiv og engageret receptionist, som kan holde mange bolde i luften på en gang og være midtpunkt for vores gæster. Du er let til smil og nysgerrig på gæsterne og har lyst til at være en central figur i det daglige arbejde i receptionen.
Hvad tilbyder vi
- Et dynamisk og støttende arbejdsmiljø.
- Konkurrencedygtig løn og gode arbejdsforhold.
- Mulighed for personlig og faglig udvikling.
- Fleksible arbejdstider og vagtplaner.
Kok/Ernæringsassistent til EUC Sjællands kantine i Køge
EUC Sjælland søger en ernæringsassistent/kok, der kan varetage den daglige drift af kantinen i Køge i samarbejde med afdelingslederen.
Opgaverne er mangfoldige og rummer bl.a. følgende:
- Varebestilling, håndtering af ordre via pronestor, egenkontrol
- Faktura i faktura flow
- Bidrage til fornyelse og udvikling i kantinedriften
- Tilberedning og anretning af varm og kold produktion/bagning
Ernæringsassistent til hyggeligt plejecenter
Vi søger en engageret ernæringsassistent til Plejecenter Højstruphave, som brænder for at tilberede gode hjemmelavede måltider, inspireret af både traditioner og højtider. Din kreativitet og omhyggelighed skal afspejle sig ud fra beboernes ønsker og behov i dagligdagen.
Vi tilbyder en positiv og hjemlig arbejdskultur, mulighed for kreativ indflydelse på menuer og kostplaner samt godt kollegaskab og en nærværsorganisation, der bygger på tillid og dialog.
Vil du være en del af Danmarks største erhvervsskole og være med til at uddanne til fremtiden?
Vi søger primært kokke som timelærere, der kan hjælpe os med at varetage undervisningen af fremtidens unge.
Måske arbejder du i et fast rul i et køkken, der gør det muligt for dig sporadisk at snuse til undervisningsverdenen på erhvervsuddannelserne? Måske har du et vikariat et andet sted, og kan forene det med løbende opgaver hos os i vores spidsbelastningsperioder i stillingen som timelærer?
Vores nye timelærere skal fungere, som faglærervikarer til både vores hovedforløb og grundforløb.
Tjenere søges
Er du passioneret omkring service og klar til at være en del af et ungt og dynamisk team? Hyttefadet søger to dedikerede tjenere til fleksible arbejdstider i vores hyggelige restaurant.
Vi søger kandidater, der er indforstået med at arbejde aften i hverdagene samt arbejde hver anden weekend. Fleksibilitet er nøglen til succes i vores team.
Pædagogisk medhjælper med ansvaret for madlavning
Kan du lide at være kreativ og fysisk aktiv, og lave dejlig mad for børn og unge, med lidt flere udfordringer end de fleste - så har vi det perfekte job til dig.
Vi søger en pædagogisk medhjælper med ansvaret for madlavning, gerne med pædgogisk erfaring, hver anden weekend ca. 52 timer i måneden.
I vores grupper går der 9 glade drenge i alderen 9 til 15 år med diagnoserne indenfor autismespektret og ADHD. Udover fysisk aktivitet bliver der selvfølgelig også tid til hygge, som er et andet vigtigt element på koloni. Der er rig mulighed for at dyrke dette ved stedets mange indendørs faciliteter, bl.a. i vores køkken, hvor vi samles om bordet og nyder hjemmelavet økologisk mad.
A la carte Chef, Restaurant Ansvar at Scandic Spectrum
If you are ambitious in the kitchen and enjoy working with the best ingredients and serving quality and pleasure on every plate, we believe you could be our new a la carte Chef at Restaruant Ansvar - Greenery lab, which is Scandics front-runner and development site for a sustainable green ecological profile.
At Restaurant Ansvar, you become part of a team that is passionate about and takes great pride in the food served. You will help to create a vegetable-oriented menu at a high level, which is always based on seasonal ingredients. The kitchen is handled by our head chef with experience from Denmark and abroad, including several Michelin restaurants.
A la carte kok til Restaurant Ansvar, Scandic Spectrum
Er du ambitiøs og drømmer om at få en af Danmarks bedste kokkejobs inden for grøn gastronomi, så tror vi på at du er vores nye a la carte kok i Restaurant Ansvar på Scandic Spectrum.
Restaurant Ansvar - Greenery Lab, er Scandics frontløber og udviklingssted for en bæredygtig grøn økologisk profil og er en af Københavns førende restauranter inden for grøn gastronomi.I Restaurant Ansvar vil madglæde og kvalitet blive serveret med respekt for gode råvarer.
Der vil være et stort fokus på vegan og vegetarisk venlige retter, produceret på lokale råvarer i harmoni med naturen og i balance med miljø og bæredygtighed.
Køkkenassistent/kok til køkkenet på Plejecenteret Sandmarksbo
Vi arbejder hele tiden for at udvikle vores vision for nærende og varieret kost til de ældre borgere. Vi har højt fokus på ”Det gode måltid” for vores borgere og arbejder ud fra en forventning om, at alle vores kollegaer yder det bedste. Vi er i gang med at omlægge til økologisk og har på nuværende tidspunkt bronze.
Brænder du for dagligt at lave frisklavet mad, vil du få rig mulighed for det hos os.
Du vil få en grundig oplæring, varierende arbejdsopgaver og løbende sparring. Endelig får du mulighed for at sætte dit eget præg på din arbejdsdag.
Service Manager in Facility Management at Novo Nordisk Engineering
Does the idea of operational excellence and strategic facility management excite you? And do you thrive on overseeing essential services and enhancing customer satisfaction? Then you’ll fit right in!
Your role will be key in ensuring that our colleagues benefit from superior facilities and services. Highly committed, you will oversee our outsourced canteen, café, reception, cleaning services and other related services. Your responsibilities extend beyond service quality assurance; You will also serve as an essential bridge between FM and our service partners, maintaining the seamless execution of services that FM is known for.
Vi søger en stabil og kvalitetsbevidst slagtersvend, viktualieassistent eller ekspedient til hyggelig slagterbutik
Slagter Lise & John søger en ny kollega.
En stabil og kvalitetsbevidst slagtersvend eller viktualieassistent med kendskab til pølsemageri, butik og ekspedition.
Har du kendskab til faget, vil det være en fordel.
Stillingen er på fuldtid. Tiltrædelse snarest muligt.
Henvendelse på tlf. 40 15 51 34.
Timelønnede værter søges til cafè & event
Tør du dykke ned og få mange oplevelser i dybet?
Til vores cafe & events søger vi kollegaer, som vil elske at give vores gæster en oplevelse ud over det sædvanlige.
Cafe Plankton ligger med udsigt over Øresund, og byder på 150 indendørs siddepladser.
Hos os er det ikke kun vores dyr der skal trives, men i den grad også os som medarbejdere og kollegaer. Derfor prioriteres arbejdsglæden meget højt, vi skal have det sjovt, også når det går stærkt.
Chef wanted for canteen in Copenhagen
We are currently looking for a passionate chef for our ambitious in-house canteen located in the heart of Copenhagen.
As a central part of our team, you will help create a welcoming atmosphere for breakfast and lunch for up to 600 employees and external guests. Your role will also involve attending special events, receptions and events that require creativity and dedication.
Friske og smilende medarbejdere søges!
Er du klar til at blive en del af et hold, hvor arbejdsopgaverne er varierende, og der er mulighed for at lære nye færdigheder?
Vi byder velkommen til ansøgere både med og uden erfaring, da oplæring vil blive givet. Jobbet indebærer tilberedning og anretning af mad, is og kaffe, kundebetjening samt opvask og afrydning mv.
Lad os sammen skabe gode oplevelser for vores glade og trofaste kunder. Vi glæder os til at høre fra dig!
Kok/ernæringsassistent
Arresødal Slot savner ny kollega i vores produktionskøkken. Vi er tre personaler i køkkenet, hvor vi dagligt laver 120 kuverter som er fordelt til Arresødal bosted og til Hospice, frokost og aften.
Vi har nogle timer om dagen én beboer med i køkkenet, i skånejobstilling, og nogle gange om ugen er vi i trænigskøkkenet 1 ½ time med en beboer, hvor vi laver aftensmad til hele bostedet. Vi går op i alsidig sund kost.
Trives du med udfordringer og høj faglighed? Bidrager du aktivt til det gode arbejdsmiljø, fællesskabet og sparring til dine kollegaer i hverdagen? Synes du det er spændende at undervise og støtte? – Så kan det være dig, der er en af vores nye medarbejdere.
ZBC Ringsted søger Kok eller Ernæringsassistent til vores Food Hall
Til vores Food Hall i Ringsted, hvor teamet kræser for vores cirka 600 spisende gæster dagligt, søger vi en faglig stærk og kreativ person.
Man skal kunne arbejde både i det kolde og det varme køkken, da vi roterer rundt mellem partierne i køkkenet samt på tværs af enhederne.
Du får en hverdag med mange udfordringer og kan regne med et godt kollegialt samarbejde.
Ernæringsassistent til Børnehuset Elva
Brænder du for at lave ernæringsrigtig og velsmagende mad til børn i alderen 0-6 år? Kan du lide at arbejde i et team, hvor høj kvalitet og effektiv drift er hverdag? Er økologi og bæredygtighed højt på din dagsorden?
Vi søger en ernæringsassistent, der i samarbejde med den kostfaglige eneansvarlige i Elva, vil være med til at lave mad til ca. 140 børn og voksne. I ELVA arbejder vi ud fra en fælles kerneopgave; børnene, da det er dem der skal have et godt udbytte at dagen.
Bliv vores nye kok hos Novonesis i Hørsholm
Vi leder efter en passioneret kok, som kan tiltræde hurtigst muligt i vores nye kantine. Der kører hyppige busser fra København til Hørsholm under myldretiden, så det er nemt og bekvemt at komme til og fra arbejde.
Som en central del af vores team, vil du sikre høj kvalitet og fremragende smagsoplevelser i hver ret. Din daglige indsats vil være essentiel for vores frokostservering, hvor du med dit smil og din service skaber en varm og imødekommende atmosfære.
Assisterende Café-leder til spritnyt Domicil i indre København hos en af Danmarks største finansielle virksomheder
Kan du jonglere med kaffekopper og skabe førsteklasses cafeoplevelser? Er du ekspert i at sikre, at caféen altid fremstår strømlinet og indbydende, så den skiller sig ud fra mængden?
Dine primære opgaver og ansvarsområder
- Supervision af medarbejderne og sikre rammerne for afvikling af cafeens daglige drift
- Træning og udvikling af medarbejdere
Vi tilbyder en enestående mulighed hos en af Danmarks største Facility Management leverandører, hvor du vil få en vigtig nøglerolle i at være med til at sikre succes med vores nye kontrakt.
Vi søger en faglært kok til vores kunde i Søborg
Brænder du for at skabe unikke gastronomiske oplevelser, har du erfaring fra restaurationsbranchen og er du uddannet kok? Så har vi måske jobbet til dig
I denne kantine står kvalitet, bæredygtighed, økologi, service og god trivsel øverst på agendaen. Teamet i kantinen leverer hverdag en foodcourt løsning, som består af tre tallerkenanrettede retter.
Det er vigtigt, at vores personale tager et medansvar og oplever medbestemmelse i sammen at sikre, at vi hver dag leverer en kanon service. Leverancen kræver en nytænkende og kreativ tilgang til råvarer og menuplanlægning.