1.091 job matcher din søgning 1.091 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Kohberg Bakery Group A/S
Bagere til bageriet i Bolderslev

Kohberg Bakery Group A/S

Til Bake off-afdelingen og hvedebrødsafdelingen i Bolderslev i Sønderjylland søger vi snarest faglærte bagere.

For at blive en del af holdet skal du mestre bagerhåndværket med passion for at levere kvalitet hver gang.

Vores forventninger til dig:

 • Du er uddannet bager
 • Du er stolt af dit håndværk
 • Du er ansvarlig og har en positiv indstilling

Du kan glæde dig til at komme ind i en virksomhed i konstant udvikling. Du får professionelle og dygtige kollegaer. Du får naturligvis også en konkurrencedygtig løn og er øvrigt omfattet af den gældende overenskomst for det pågældende bageri. Derudover bliver du omfattet af en sundhedsforsikring.

Kohberg Bakery Group A/S
SuperBrugsenDelikatesseassistent, SuperBrugsen, Otterup

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt ca. 50 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vores kunder får den bedste kvalitet, og møder salgsklare bokse hver dag. Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Produktion af det kolde & varme køkken
 • Overholdelse af egenkontrol
 • Være en del af slagter/delikatesseafdelingen, som består af 6 personer.
Gem
ISS Facility Services A/S
Dygtig kok søges til vores kantine på Frederiksberg

ISS Facility Services A/S

Vil du gerne servere mad i særklasse? Så søger vi hos ISS lige nu en dygtig kok til vores kantine på Frederiksberg.

Du bliver en del af et stærkt team, som sammen sikrer, at de daglige opgaver løses med høj kvalitet.

Din opgave vil bestå i at sørge for at få koldt og varmt køkken til at fungere optimalt samt producere salater og pålægsfade i henhold til centralt bestemt menuplan med islæt i egen fantasi.

Stillingen er på 37 timer om ugen. Du vil arbejde mandag til fredag fra kl. 06.30 til kl. 14.30.

ISS Facility Services A/S
Gem
Irma A/SDelikatessemedarbejder, Irma Hørsholm Midtpunkt

Irma A/S

Som delikatessemedarbejder i Irma bliver du en vigtig del af Irmas ansigt udadtil og du vil derfor have et stort medansvar for, at vores kunder oplever den uovertrufne service og den særlige ånd, som Irma er kendt for.

I Irma brænder vi for at gøre en forskel for vores kunder og vores kollegaer. Som medarbejder i Irma afspejles din succes derfor både i kundernes tilfredshed og dine kollegaers trivsel.

Vi tilbyder:

 • Et spændende job med masser af udfordringer
 • Et stærkt delikatessekoncept, der skal inspirere vores kunder
 • At blive en del af en stærk virksomhedskultur på en af Danmarks Bedste Arbejdspladser

Som delikatessemedarbejder i Irma har du et spændende og udfordrende job med stor handlefrihed. Dit primære ansvarsområde vil være delikatesseafdelingen og du vil bl.a. befinde dig på gulvet, som en synlig hjælp for kunderne.

Scandic Hotel A/S
Night receptionist, deltid, Scandic Front

Scandic Hotel A/S, København

Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt selv ud på de sene nattetimer? Så tror vi på, at du er vores nye deltids ”natteravn” på Scandic Front. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.

Scandic Hotel A/S

Opgaver:

 • Ind- og udcheckning af hotellets gæster
 • Servicering af gæster inkl. opsalg af værelser
 • Daglige rutiner i receptionen inkl. kasseafstemninger og natkørsel
Scandic Hotel A/S
Hillerød KommuneKostfaglig eneansvarlig/kok til Chili

Hillerød Kommune

Chili søger fra 1. december 2021 eller snarest derefter en kostfaglig eneansvarlig til 37 timer pr. uge.

Chili er en aldersintegreret daginstitution der modtager børn i alderen nul til seks år, og som har sølvmærket i økologi. Chili er aldersintegreret med 105 herlige børn, fordelt på tre vuggestuegrupper og tre børnehavegrupper og ca. 24 personaler.

Vi tilbyder

 • dejlige børn og søde kolleger, som du bliver en del af
 • åbenhed og ærlighed i en personalegruppe med plads til forskellighed
 • fælles ansvar for et godt arbejdsklima, med megen grin og humor
 • et godt forældresamarbejde
Alsik A/SKONFERENCE- & SELSKABSKOORDINATOR

Alsik A/S, Sønderborg

Steigenberger Alsik Hotel & Spa i Sønderborg søger en salgs- og serviceorienteret konference- & selskabskoordinator. Vi søger dig, der har erfaring i at booke og koordinere møder, konferencer og større selskaber - gerne fra lignende virksomhed.

I jobbet arbejder du målrettet med at planlægge og skabe unikke oplevelser for gæsterne – fra mindre møder, til store konferencer eller uforglemmelige fester. Du følger gæsteoplevelsen fra start ved indsalg og frem til afslutningen, hvor du sikrer en effektiv evaluering.

Du har overblikket, kan aflæse gæsternes behov og finder løsninger, der harmonerer med hotellets unikke ramme og muligheder. I hele indsalget fremtræder du inspirerende og tillidsfuld og sikrer, at der hele tiden er øje for detaljen og kvaliteten.

21-5 A/S
Office Manager

21-5 A/S, Hørsholm

Kan du skabe de perfekte rammer for kollegaer, ejere og gæster på vores smukke lokationer i Hørsholm – så er det lige dig vi leder efter

Med reference til vores CEO bliver du leder for et team af 8 dedikerede kollegaer i vores house keeping, som driver reception og køkken samt drift af faciliteter inde og ude ved vores to kontorer.

Sammen med vores dygtige receptionist og kok, planlægger og driver du servicering ved et stort antal møder, generalforsamlinger og arrangementer for vores ejere, som afholdes in-house. Du er ligeledes tovholder på, at vores faciliteter altid fremstår indbydende og lækre i samarbejde med dit team, der også tæller to handymen og en række unge mennesker.

21-5 A/S
Gem
Meyers
MEYERS SØGER FAGLÆRTE TJENERE

Meyers

Meyers søger et par serviceminded og selvstændige, faglært tjenere med passion for gastronomi og service til vores kantiner i København city.

Vi serverer dagligt alt fra morgenmadsbuffet, frokost til 3-retters aftenmenu og ved lejlighed arrangementer i weekenden, så vagter både aften og i weekenden må forventes i et vist omfang.

Vi lægger vægt på et kompromisløst servicegen, og at du leverer nærværende værtskab. Kvalitet er en integreret del af alt, hvad du gør, og godt humør, empati og et smil er naturligt for dig.

Vi tilbyder gode kolleger, et godt arbejdsmiljø og god løn efter kvalifikationer og overenskomstmæssige satser.

Meyers
Scandic Hotel A/S
Assisterende køkkenchef, Scandic CPH Strandpark

Scandic Hotel A/S, Kastrup

Er du ambitiøs i køkkenet, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye assisterende køkkenchef på Scandic CPH Strandpark. Vi ved, at du tager ansvar på din vagt, har overblik over dit køkken og er god til at kommunikere, lede og dele din viden.

Opgaver:

Scandic Hotel A/S
 • Ansvarlig for det daglige arbejde i køkkenet på din vagt
 • Fremstilling af varme og kolde retter af høj kvalitet
 • Køkkenets synlige ansigt i restauranten, f.eks. i forbindelse med opfyldning af buffeter, tranchering og præsentation af menuer
Scandic Hotel A/S
Scandic Hotel A/S
Shiftleader Front Office, Scandic Copenhagen

Scandic Hotel A/S

Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Copenhagen. Vi ved, at du tager ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder. Og vi ved, at du på din vagt altid går forrest med god energi og er til inspiration for dine kolleger og alle andre, som arbejder sammen med dig.

Opgaver:

Scandic Hotel A/S
 • Overordnet ansvar for driften på din vagt
 • Ind- og udcheckning af hotellets gæster
 • Servicering af gæster inkl. opsalg af værelser
Scandic Hotel A/S
Passion Performance ApSKlinisk diætist/diætist til førende livsstilsforløb

Passion Performance ApS, København

I Passion Performance søger vi netop nu en klinisk diætist/diætist i en fuldtidsstilling til vores kontor i København. Vi bestræber os på at bibeholde og endvidere udbygge vores position som Danmarks førende livsstilforløb, og du kan nu blive en del af teamet.

I rollen som diætist hos Passion Performance kommer du til at indgå i team, hvor du bliver tovholder for kommunikationen med vores klienter, hvor du vil svare på spørgsmål, coache og give feedback for at hjælpe dem med at nå deres mål om fx vægttab eller muskelopbygning via en sund kost og balanceret livsstil.

Arbejdsopgaver

 • Kommunikation med vores klienter over chat, video og telefon
 • Udarbejdelse af personlige kostplaner og kostcoaching til klienter
 • Udvikling af nye lækre retter
Alm. Brand
Tjener søges

Alm. Brand, København

Du er uddannet tjener, eller har tjenererfaring med godt kendskab til gastronomi og vin. Du er serviceminded og trives med variation af arbejdsopgaver.

Vi forventer at du er vant til at indgå i et team, er fagligt engageret og har erfaring fra lignede stilling. Du vil indgå i et professionelt team med højt til loftet og hvor alle deltager i planlægning og udvikling.

Dit arbejdsområde vil primært være servering til møde, frokoster, samt arrangementer.

Fastansættelse på fuldtid. Gode personalefordele.

Alm. Brand
Gem
Scanomat A/S
Barista med passion for kaffe og kundesupport

Scanomat A/S

Scanomat A/S har brug for en kollega med stor passion for kaffe og med et stort servicegen, da vi gerne vil forkæle vores kunder. Du vil modtage en grundig oplæring indenfor kaffeverdenen og du vil blive oplært til at varetage et job som TopBrewer barista.

Du vil i det daglige fungere som barista ude hos vores kunder, så de får den bedste kaffeoplevelse med vores TopBrewer kaffemaskiner. På daglig basis vil du regelmæssigt revidere drikkeoplevelsen, overvåge CoffeeCloud, foretage nødvendige justeringer af opskriftssoftware, indgå dialog med brugerne og kontinuerligt fremme TopBrewer-oplevelsen hos kunden.

Arbejdet vil primært foregå i hovedstadsområdet, hvorfor din bopæl gerne må ligge i dette område. Du finder det naturligt at kommunikere med kunder og du evner at levere service på et højt niveau. Der vil ydermere være dage et par gange om året til store kunder i Jylland.

Scanomat A/S
Frederiksberg Forsyning
Køkkenassistent

Frederiksberg Forsyning

Køkkenassistent 25 timer om ugen til hyggelig kantine med grøn profil

Brænder du for at arbejde med økologi, sundhed og glade kunder? Giver det mening for dig at mindske madspild? Så er du måske den helt rigtige til jobbet som køkkenassistent i vores kantine.

Kantinen sørger for frokost til ca. 135 medarbejdere og servicerer desuden møder og kurser i huset.

Dine primære opgaver:

 • Tilberedning af varm og kold mad
 • Tilberedning af salat og sandwich
Frederiksberg Forsyning
Ikast-Brande Kommune
Barselsvikariat for køkkenleder i Engesvang Børnehus

Ikast-Brande Kommune

Vi søger en vikar for vores ansvarlige i køkkenet til vores kostordning. Er du interesseret og tænker, at det kunne være dig, så læs endelig videre :)

I vores nybyggede daginstitution Engesvang Børnehus søger vi en imødekommende og fagligt kompetent køkkenchef, der drømmer om at lave mad til ca. 140 sultne børnehave- og vuggestuebørn.

Arbejdsopgaver:

 • fuld forplejning til alle børn fra formiddag til eftermiddag
 • koldt/varmt frokostmåltid og enkelte gange madpakker til en gruppe børn, der skal på tur
 • at være medskaber til, at måltiderne fungerer som en pædagogisk aktivitet
Café Peace ApS
Rar kok på fuldtid søges

Café Peace ApS, Aalborg

Café Peace er et familieforetagende, hvor den vigtigste ingrediens er vores gæster. Begge vores caféer er centralt placeret med skønne terrasser og udeservering. Vores køkken værdsætter gode og til dels lokale råvarer, som er tilberedt af vores team på 10 uddannede kokke samt elev(er).

Du vil blive mødt af et erfarent hold, der har været i vores køkken i mange år. De er kendt for at tage godt i mod nyt personale, så du vil hurtigt blive integreret både socialt samt fagligt.

Vores sidst ansatte kok, Mikkel, siger følgende om Café Peace: ”Godt fællesskab og en god organiseret arbejdsplads hele vejen rundt." Han sætter også pris på en god løn samt at evt. overarbejde bliver udbetalt.

Café Peace ApS
Gem
Meyers Kantiner
SOUSCHEF TIL STOR KANTINE I KØBENHAVN

Meyers Kantiner

Vi har gang i gryderne i Meyers, og vi søger derfor en passioneret souschef til en af vores store kantiner på fuld tid med start hurtigst muligt. Kan du tilberede en rodfrugt på alverdens forskellige måder, og har du ligesom os fokus på dyrevelfærd, økologi og bæredygtighed, så har vi måske jobbet til dig i en af Danmarks mest innovative og markedsførende kantiner.

Du kommer til at arbejde i en virksomhed, hvor vi laver unik kantinemad af sæsonens råvarer til vores kunder på restaurantniveau. Stillingen kræver stor selvstændighed, og det forventes, at du har lyst og evner til at påvirke din egen hverdag og medvirke til kreativitet, inspiration og udvikling af dig selv og dine kollegaer.

Du vil spille en vigtig rolle i, at vores mad præsenteres professionelt og indbydende. I den daglige drift skal du være synlig, motiverende og med til at sikre et godt samarbejde.

Meyers Kantiner
SuperBrugsenDelikatesseassistent, SuperBrugsen, Ringe

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 70 medarbejdere. Vi er centralt placeret på Midtfyn og er områdets største madbutik med dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik og som står klar til at hjælpe vores mange kunder. Delikatessen er betjent og består af 6 medarbejdere – hvor du indgår i teamet af 5 fuldtidsansatte og en delikatesseleder.

Opgaver:

 • Daglig produktion i varmt/koldt køkken og kundebetjening i en helt ny moderniseret delikatesseafdeling
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
KvicklyDelikatesseassistent, Kvickly, Ry

Kvickly

Varehuset er en del af Brugsforeningen tryg som ejer yderligere 2 SuperBrugser. Vi er 150 ansatte, som står klar til at hjælpe vores mange kunder og sikrer, at butikken hver dag fremstår med masser af dynamik og kundeservice

Opgaver:

 • Sætte kunden i fokus og yde den service, der skal til
 • Varebestilling
 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen, med primær opgave i færdigretter og convenience.