595 job matcher din søgning 595 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Moguntia A/S

Product Developer

Randers

Moguntia FOOD GROUP is a innovative concept- and product development company with several locations in Germany, Austria, UK and Denmark.

For our location in Denmark, we are looking for a Product Developer.

Your tasks include:

 • New development and optimization of liquid and powdered products and technical solutions according to the latest state of the art for national and international customers in the food industry incl. food service and retail sector.
 • Continuous further development of existing recipes
 • Observation of technological trends and new products on the market together with the marketing team
FUGL LEONHARDT søger for kunde
Gem
FUGL LEONHARDT

Fine Dining supervisor - Butler, Tjener, Sommelier

København

Vi søger en Butler, Tjener eller Sommelier til vores Fine Dining - du er engageret og dygtig og din opgave vil altid være at sikre bedst mulige service oplevelse.

Vores arbejdsplads er en ganske særlig arbejdsplads i et unikt miljø. Vi varetager en bred vifte af opgaver i forbindelse med gæstearrangementer og særlige møder. I stillingen som supervisor for vores Butler og tjener bliver du en del af et hus, der fungerer som en dynamisk, diskret og moderne organisation.

Supervisorrollen er en butler/tjenerrolle, hvor teamet består af ca. 15 medarbejdere, alle meget dygtige og passionerede kolleger.

SuperBrugsen

Delikatesseleder søges til SuperBrugsen, Strib

Middelfart

Vi er i en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik og som står klar til at hjælpe vores mange kunder.

Vi tilbyder blandt andet:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Fleksible og gode arbejdsforhold, hvor du selv sætter dit præg på din hverdag og får frie rammer til udfoldelse af talent
Østhimmerlands Ungdomsskole

ØU – Efterskolen for det skabende og kunstneriske søger ny køkkenleder

Bælum

På Østhimmerlands Ungdomsskole vil du blive en del af et fællesskab, hvor dialog, humor og positive forventninger til hinanden står centralt.

Vi laver nærende mad fra bunden og vægter årstidens frugt og grønt. Vi arbejder målrettet med at minimere madspild og tænke bæredygtige tiltag ind i både kost og køkkendrift. Vegetariske måltider er en naturlig del af den ugentlige madplan.

Fairfield & Residence Inn by Marriott

Morgenmadspersonale til dual Marriott hotel i Nordhavn

Nordhavn

Vil du have ansvar for vores morgenmadsbuffeter på vores nye Marriott hotel, der åbner i Københavns Nordhavn til januar?

Du vil bl.a. få ansvar for at:

 • Forberede og klargøre morgenmadsbuffeten til vores gæster i overensstemmelse med vores høje standarder for kvalitet og service
 • Sørge for, at morgenmadsbuffeten er velassorteret og præsentabel til enhver tid
 • Imødekomme vores gæster og sikre, at de får en behagelig start på dagen
ISS Facility Services A/S

ISS søger erfaren tjener til mødeservice, Ørestad

København

Brænder du for at yde service på højt niveau? Har du tung erfaring med mødeservice og bliver motiveret af at skabe gode kundeoplevelser? Så har vi måske jobbet til dig

Se video om ISS Facility Services A/S som arbejdsplads
Til vores kunde i Ørestaden søger vi nu - til en nyoprettet stilling – en tjener til mødeservice. Med den rette kandidat, kan der blive mulighed for daglig ledelse af teamet i mødecenteret.

I rollen som mødeservicetjener bliver dine opgaver meget varierede, da du periodevis skal stå i café og tage imod kunder, være juice-runner på lokationens etager – og på andre tider af dagen er du ansvarlig for mødeforplejning. I mødeforplejninger ligger der opgaver som; mødeopdækning, opfyldning af forplejning samt afrydning efter daglige møder.

ISS Facility Services A/S
Kurhotel Skodsborg A/S

F&B Manager

Skodsborg

Vi søger en ambitiøs og engageret F&B Manager til at videreudvikle dette forretningsområde på Kurhotel Skodsborg. F&B-ydelserne spænder i dag over en a la carte restaurant, stor banquet forretning, lobby restaurant og servicering af mødegæster.

Vi tilbyder at du bliver en del af et stærkt fællesskab, hvor vi sammen sikrer de gode gæsteoplevelser, der gør, at vores gæster glædeligt kommer tilbage til Kurhotel Skodsborg igen.

The Burger Concept ApS

Restaurantchefer i hele landet

Vil du være en del af vores vækstrejse, hvor du har muligheden for at præge din egen restaurant?

Du er på en super vigtig mission: At sikre en stabil forsyning af Danmarks lækreste burgere i din restaurant. Kvaliteten af både bøffer og kundeservice er dit ansvar, og den skal være i top. Restauranten skal være i vækst – både ift. forretningen og det menneskelige aspekt.

Du får en konkurrencedygtig løn i en ung og dynamisk virksomhed med et koncept, som er i rivende udvikling og med plads til din medindflydelse.

The Burger Concept ApS
Gem

Kan du lide at lave mad? Så er det dig vi mangler i MENY Faxe!

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye delikatesseassistent?

I MENY hjælper og støtter vi hinanden. Og vi er naturligvis klar med et grundigt introduktionsforløb med masser af god, kollegial sparring, så du hurtigt kommer ind i jobbet og bliver en del af fællesskabet i MENY Faxe.

MENY Faxe skal ikke bare være et godt sted at handle. Det skal også være en arbejdsplads, hvor tiden går hurtigt, fordi du har haft det sjovt.

Meny
Gem

Kan du lide at lave mad? Så er det dig vi mangler i MENY Sorø!

Sorø

MADarbejdere – er du vores nye delikatesseassistent?

I MENY hjælper og støtter vi hinanden. Og vi er naturligvis klar med et grundigt introduktionsforløb med masser af god, kollegial sparring, så du hurtigt kommer ind i jobbet og bliver en del af fællesskabet i MENY Sorø.

MENY Sorø skal ikke bare være et godt sted at handle. Det skal også være en arbejdsplads, hvor tiden går hurtigt, fordi du har haft det sjovt.

Meny
Gem
Kvickly

Delikatesseassistent, Kvickly, Herning

Herning

Vi har travlt og stor vækst i vores delikatesse og ønsker at profilere os endnu mere på dette.

Derfor søger vi dig, der trives i en butik med masser af dynamik, højt humør, faglig stolthed og som står klar til at hjælpe vores mange kunder.

Vi tilbyder et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet og præsentation sættes i højsædet.

Scandic Hotel A/S

A la carte kok, fuldtid, Restaurant Ansvar - Scandic Spectrum

København V

Er du ambitiøs og drømmer om at få en af Danmarks bedste kokkejobs inden for grøn gastronomi, så tror vi på, at du er vores nye a la carte kok i Restaurant Ansvar på Scandic Spectrum. Restaurant Ansvar - Greenery Lab, er Scandics frontløber og udviklingssted for en bæredygtig grøn økologisk profil og er en af Københavns førende restauranter inden for grøn gastronomi.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

I Restaurant Ansvar bliver madglæde og kvalitet serveret med respekt for gode råvarer. Der er et stort fokus på vegan og vegetarisk venlige retter, produceret på lokale råvarer i harmoni med naturen og i balance med miljø og bæredygtighed.

Scandic Hotel A/S
SuperBrugsen

Kok/Delikatesseassistent, SuperBrugsen, Give

Vi er en butik i konstant udvikling, som altid er salgsklar. Vores medarbejdere er ansvarsbevidste, dygtige og står altid klar til at hjælpe vores kunder.

Vi tilbyder en spændende fuldtidsstilling med gode personlige udviklingsmuligheder.

Opgaver

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen.
 • Salgsklar og inspirerende disk med høj standart hver dag.
 • Basis på plads, herunder priser - datovarer - salgsklar m.m.
SuperBrugsen

Delikatesseassistent, SuperBrugsen, Tommerup

Tommerup

Du bliver en del af en butik med i alt 35 medarbejdere.

Vi tilbyder et spændende og udviklende job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder.

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
Vissenbjerg Storkro

Tjener søges til Vissenbjerg Storkro, Fyn

Vissenbjerg

Vi søger en tjener til fuldtidsstilling med erfaring fra selskabs- og konferencesservering fra 1. november 2023 eller snarest muligt.

Som tjener er du ansvarlig for at betjene vores restaurantgæster såvel som ved selskabsservering. Du er en ildsjæl der brænder for vores branche, der med positiv energi er indstillet på at levere en god kvalitet og service som kan være med til at give vores gæster de allerbedste oplevelser.

Gem
føtex

Medarbejder til delikatessen - Ølstykke

Ølstykke

Her bliver du en del af et ungt og socialt miljø. Vi sørger for, at du får den rette oplæring til jobbet, og hvis du er klar på mere, er der masser af veje, du kan gå.

Hos føtex deler vi en vinderånd og en stolthed over at gøre det hele lidt mere lækkert. Vi er sammen om at give kunderne en ekstra god service og tilbyde de bedste varer i en indbydende butik med højt til loftet.

Hotel Koldingfjord A/S

Konferencekoordinator

Kolding

Hotel Koldingfjord blev kåret til Årets Danske Venue/Konferencecenter 2023, og nu kan du blive en central del af vores team. Vi søger en barselsvikar til konferenceafdelingen.

Vi tilbyder et job, der kræver lyst og evne til at tage ansvar og arbejde aktivt med i et travlt miljø. På Hotel Koldingfjord har den enkelte medarbejder stor indflydelse på egne opgaver og mulighed for at løse dem selvstændigt.

Hotel Koldingfjord A/S
Grønlands Selvstyre

Dygtig medarbejder til Tamu-kantinen

Har du lyst til at blive en del af et nyt team med fokus på sundhed og med rig mulighed for at sætte dit personlige præg?

Har du samtidig lyst til at prøve nye opskrifter og være med til at sammensætte spændende menuer, kan du få rig mulighed for at vise dit personlige håndværk og sætte dit eget præg på din hverdag. Du vil blive en del af et omstillingsparat team, der har fokus på løbende at udvikle det sunde koncept

Alt arbejde ligger i dagtimerne og ingen aften- eller weekendarbejde.

Grønlands Selvstyre
Gem
Realdania

Dygtig kok til Realdanias kantine

København

Er du uddannet kok, og brænder du for at lave god mad fra bunden af gode, friske råvarer?

Vi laver dagligt mad til ca. 150 kolleger, og vi arbejder med økologi, friske råvarer, mad lavet fra bunden og med et minimum af madspild. Vi arbejder med kreative løsninger, og vi vil rigtig gerne have dig med til at præge menuen og udvikle dine egne ideer sammen med køkkenchefen og dine andre kolleger i køkkenet.

Gem

Delikatesseassistent

Skagen

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye delikatesseassistent?

Du skal være med til at inspirere vores kunder, og til at skabe en flot og indbydende delikatesseafdeling. Du har lysten, viljen og den faglige viden, til at deltage i udviklingen af afdelingen. Vi er et team på 3 MAD-arbejdere der arbejder tæt sammen med slagterafdelingen.

Meny

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV