746 job matcher din søgning 746 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ikast-Brande Kommune
Køkkenassistent

Ikast-Brande Kommune

Tumlehøjs nye Køkkenalf – er det dig?

Vi tilbyder:

  • en rummelig arbejdsplads, fyldt med nysgerrighed, initiativ, godt humør og høj faglighed.
  • et trygt, udviklende og inspirerende børnehaveliv, hvor alle trives som en del af fællesskabet.
  • åbenhed overfor dine nye ideer interesser og erfaringer i forhold til, hvordan maden kan indgå i endnu flere dele af hverdagen i Tumlehøj.
  • Medbestemmelse og frie muligheder for at lave god, sund og nærende mad i første omgang i Tumlehøj, på sigt for alle tre børnehaver sammen med køkkenhjælp.

Vi arbejder målrettet efter Ikast-Brande kommunes Børne-unge politik, læreplaner og strategier. Brande Børnehavernes mission er at fremme børnefællesskaberne ved hjælp af børneperspektivet, høj faglighed, spændende individuelt tilpassede læringsmiljøer og samarbejde på tværs.

Strandmarkens Børnehave
Ernæringsassistent eller køkkenassistent

Strandmarkens Børnehave, Hvidovre

Vi søger en ernæringsassistent/køkkenassistent 30-35 timer pr. uge med ønsket tiltrædelse 1. november 2022 eller snarest derefter.

Efter 8 år har vores medarbejder besluttet at søge nye græsgange, og hun vil blive savnet. Derfor skal vi nu have en ny til vores køkken, som har lyst til at sætte sit eget præg i vores professionelle køkken, som blot har 8 år på bagen.

Strandmarken er en selvejende institution med 54 børn og ca. 11 ansatte.

Dit arbejde vil bestå i madlavning med skabelse af sunde og varierende menuer, som tager afsæt i fødevarestyrelsens anbefalinger – vaske op, holde køkkenet rent, lave egenkontrol, dække vogne, lave økoregnskab samt bestille varer – og hvad der ellers er brug for i et travlt institutionskøkken.

Strandmarkens Børnehave
Lübker Golf Resort ApS Kok

Lübker Golf Resort ApS, Nimtofte

Har du et godt tag på det nordiske køkken? Og vil du lave lækkert mad til vores gæster i brasseriet, caféen samt til konferencer og selskaber?

Der er fart på i vores populære køkken, så nu leder vi efter dig som vores næste stjernekok. Du bliver en del af et tæt og velfungerende team med plads til masser af humor.

Du skal være kok hos Lübker, hvis du vil:

  • Have stor indflydelse på menuen
  • Være en del af et team, som arbejder godt sammen og nyder hinandens selskab
  • Have adgang til de mange goder på resortet – såsom wellness- og golffaciliteter
FUR Bryghus ApS
Ambitiøs køkkenchef til Restaurant Bryghuset

FUR Bryghus ApS

Restaurant Bryghuset, der er en del af Fur Bryghus, søger en passioneret, struktureret og faglig dygtig køkkenchef med tiltrædelse efter aftale.

Køkkenchefen skal drifte køkkenet med alt det, det indebærer. Køkkenchefen refererer til Restaurant- & Eventchefen Danni Boysen, der har det overordnede ansvar for restaurations- og eventdriften på Fur Bryghus.

Der er tale om en arbejdsplads med højt til loftet og mulighed for maksimal medindflydelse på, i hvilken retning den positive og spændende rejse, Fur Bryghus er på i disse år, skal gå. Vi har sat barren højt, men ønsker at tage den endnu et step op, så derfor forventer vi, at du som køkkenchef er yderst kreativ og ambitiøs, samt at du har styr på dine teknikker.

FUR Bryghus ApS
Fonden DGI-Huset Aarhus
Souschef i DGI-Husets køkken

Fonden DGI-Huset Aarhus

Ambitiøs kok søges til DGI-Husets konferencekøkken og café snarest muligt.

Køkkenet leverer sund forplejning til DGI-Husets møde- og konferencegæster og servicerer i sin café de mange idrætsbrugere, der hver dag kommer i huset.

Hovedsageligt vil du udføre praktisk arbejde i den daglige produktion og service samt have ledelsesopgaver sammen med DGI-Husets køkkenchef. Køkkenet har det økologiske sølvmærke, elitesmiley og Green Key-certificering. Du har gode ideer til at samarbejde med køkkenchefen for at udvikle vores café og menuer.

Fonden DGI-Huset Aarhus
Hotel Fjordgaarden
Køkkenchef

Hotel Fjordgaarden, Ringkøbing

Se video om Hotel Fjordgaarden som arbejdsplads

Vil du være en del af et ambitiøst, bæredygtigt og awardvindende hotel & kurbad på Vestkysten? Så er muligheden der for dig, som søger en ny udfordring og ønsker at gøre en forskel for køkkenteamet og gæsterne.

I rollen som køkkenchef på Fjordgaarden kommer du til at spille hovedrollen i udviklingen af vores gastronomi, hvor fundamentet er mad fra bunden, god smag og med økologi for øje.

Dine overordnede ansvarsområder vil bl.a. være:

  • Daglig ledelse af medarbejderne, sikre høj trivsel i teamet
  • Vagtplanering og kontinuerlig optimering af denne
  • Forhandling og implementering af indkøbsaftaler
Hotel Fjordgaarden
Bryggeriet Herning
En erfaren, nytænkende kok med kreativitet og lysten til at skabe den bedste mad i fællesskab

Bryggeriet Herning

Bryggeriet Herning var i første kvartal af 2022 igennem en lettere moderniseringsproces for at højne den gastronomiske kvalitet og samtidig imødekomme den voksende efterspørgsel på en high-end vin-/ølbar i Herning.

I restauranten fokuserer vi på høj madkvalitet til betalige priser samt simpelhed i maden, der følger sæsonen.

Vi skal bruge en dygtig køkkenchef, med et kreativt mind-set, som er frisk på at tage denne rejse sammen med os og udvikle Bryggeriet Herning til et af byens bedste spisesteder.

Du får et attraktivt job i en velrenommeret, familieejet virksomhed, hvor vi ikke gør tingene halvt. Du får mulighed for at udfolde dig som person/kok inden for dit felt i samarbejde med den daglige leder og et dygtigt gastronomisk team.

Bryggeriet Herning
BEC
Køkkenassistent - Barselsvikar

BEC, Roskilde

Er du holdspiller, engageret og en effektiv kantinemedarbejder? Har du lyst til at prøve mange opgaver i et storkøkken? Så er det måske dig, vi søger til vores personalekantine i Roskilde.

Du får del i ansvaret for at servere gode og sunde måltider til BEC’s medarbejdere og gæster. Vi lægger stor vægt på at betjene kunderne med stor professionalisme og godt humør. Du kommer til at arbejde i vores velfungerende moderne køkken og kantine. Opgaverne består for en stor del af producere salatbar, forfaldende opgaver og opvask.

Vi tilbyder dig blandt andet:

  • Et udviklende og inspirerende miljø med fagligt dygtige kolleger
  • 37 timers arbejdsuge, med en arbejdstid fra kl. 7.00 til kl. 15.00
  • Gode ansættelsesvilkår
BEC
Dansk Arbejdsgiverforening Souschef til ambitiøs kantine

Dansk Arbejdsgiverforening, København

Vi søger en kok, der både vil udfordre vores smagsløg og i tæt samarbejde med køkkenchefen vil løfte ledelsesopgaven i Dansk Arbejdsgiverforenings kantine. Kodeordene er service, fleksibilitet og samarbejde.

I samarbejde med dine kolleger i kantinen skal du bidrage til at levere en frokostbuffet og mødeforplejning af høj kvalitet i et spændende og travlt hus. Du skal bidrage med input til menuplanlægning, bestilling af madvarer og planlægning af temadage. Nytænkning og produktudvikling med fokus på sundhed og kvalitet ønskes, og du skal deltage aktivt i vores egenkontrol.

Du kommer både til at arbejde selvstændigt og til at deltage i alle de opgaver, køkkenet har – og også at give et nap med i opvasken, når der er behov for det. Du vil også skulle bidrage ved selskaber og events, der kræver både kreativitet, evne til timing og en ekstraordinær indsats.

Gem
Meyers Kantiner
Køkkenmedhjælper søger til Meyers Kantiner i Herning

Meyers Kantiner

Vi søger en positiv og udadvendt medarbejder med interesse for mad og service, der har lyst til at varetage en bred vifte af opgaver i en kantine i Herning. Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i at hjælpe kokkene med tilberedning af mad, servicering af gæster, være ansvarlig for mødeforplejning og efterfølgende sikre, at der bliver ryddet af og vasket op.

Der er tale om en stilling på 20-25 timer om ugen, mandag til fredag hovedsageligt mellem 09.00-14.00 – aften og weekendarbejde kan forekomme.

Du kommer til at arbejde i en virksomhed, hvor vi laver unik kantinemad på restaurantniveau. Det betyder, at alt er hjemmelavet med fokus på høj kvalitet.

Meyers Kantiner
Scandic Hotel A/S
Aften Supervisor tjener, fuldtid, Scandic Sydhavnen

Scandic Hotel A/S, København

Har du ro i maven, når du har det fulde overblik over dine gæster, og hver eneste tallerken er serveret med stor respekt for god mad? Så tror vi på, at du er vores nye aften Supervisor tjener på Scandic Sydhavnen.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Vi ved, at du sætter en ære i at kende menukortet, så du kan rådgive bedst muligt. Og vi ved, at for dig er glasset altid halvt fyldt, og at din positive indstilling spreder sig i hele restauranten. Du nyder at præsentere vores gæster for nye smagsoplevelser og ved, hvordan et bord står knivskarpt. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

  • Personlig og professionel servering i restaurant, bar og ved mødelokalerne
  • Vejledning til gæster i valg af menu og vine inkl. opsalg
  • Præsentation af menuer og vin
Scandic Hotel A/S
Gem
ISS Facility Services A/S
Vi leder efter en souschef til vores køkken i Højbjerg

ISS Facility Services A/S

Er du kreativ, har du høje ambitioner og kan du skabe uforglemmelige mad og serviceoplevelser? Går du op i råvarernes kvalitet og bæredygtighed? Så er du måske vores kommende souschef.

Se video om ISS Facility Services A/S som arbejdsplads

Vi søger lige nu en souschef til vores kantine hos vores offentlige kunde i Højbjerg. Til hverdag laver teamet mad til 200+ kuverter, og der vil også forekomme en del mødeservering. Du bliver del af et team på 4 ISS’ere. Der er stor fokus på høj kvalitet, bæredygtighed, personlig service og ikke mindst god og ærlig mad, der emmer af FOOD passion.

Vi kan tilbyde dig en alsidig stilling som souschef, hvor det er essentielt, at du deltager i den daglige produktion og viser vejen for teamet. Vi serverer både de klassiske retter og mad fra hele verden, og den personlige service spiller en central rolle. Vi går op i grønne retter, økologi og bæredygtighed.

ISS Facility Services A/S
Koncerncentre
Faglært tjener, ernæringsassistent eller køkkenmedhjælper til Center for Ejendomme

Koncerncentre, Hillerød

Til vores kantine på Regionsgården søger vi en medarbejder med et stort servicegen, der skal stå for mødeserveringen på Regionsgården og indgå i et medarbejderteam bestående af i alt otte medarbejdere og tre elever i Hillerød og seks medarbejdere og en elev på Borgervænget 7 på Østerbro, som sammen står for den daglige produktion.

Du skal være indstillet på en travl hverdag med bl.a. følgende arbejdsopgaver:

  • Styr på mødebestillinger, der kommer ind via mail/bestillingssystem
  • Servering af mødeforplejning
  • Hjælpe til i de forskellige produktionsområder, når der ikke er møder

Hvis du brænder for at arbejde med bæredygtighed, madspild og økologi, så er det her, du har stor mulighed for at udfolde dine kompetencer. Vi er med i projektet køkkenomstilling, hvor vi er godt på vej fra sølv til guld i økologi.

Koncerncentre
Plantorama Shiftleader til vores restaurant og cafe

Plantorama, Tilst

Er du en haj til at lave lækker kaffe, og vil du være med til at skabe en oplevelse udover det sædvanlige for vores gæster? Har du mod på at tage ansvar, når afdelingslederen ikke er på arbejde?

I denne stilling vil din primære opgave være at servicere vores gæster, så de får den bedste oplevelse i Restorama og Espresso House hver gang. Du vil desuden skulle agere stedfortræder for afdelingslederen, hvilket betyder, at du i høj grad skal evne at tage ansvar og formå at arbejde selvstændigt. I den forbindelse bliver du også, i samarbejde med afdelingslederen, ansvarlig for både udvikling og optimering af medarbejdere og drift.

Som person er du udadvendt, har overblik og brænder for at give gæsterne en oplevelse ud over det sædvanlige. Du har gode samarbejdsevner og gør dit til, at der er god stemning i teamet, hvilket også smitter af på vores gæster.

Gem
Cheval Blanc Kantiner A/S
Kreativ kok til 20 timers stilling i Brædstrup

Cheval Blanc Kantiner A/S

Kan du sætte hak ved følgende punkter?

  • Jeg brænder for at være en del af en kantine, der laver mad af højeste kvalitet med de bedste råvarer, sæsonen kan tilbyde
  • Jeg har erfaring fra lignende stilling eller branche
  • Jeg har ja-tak!-hatten på, og formår selv at finde en løsning på mine problemer
  • Jeg nyder at arbejde i et lækkert køkken med fantastiske kolleger – det er endda okay, at nogle har dårlig humor, bare de har humor!
  • Jeg er ikke bange for at tage opvasken!

Hak i nul felter? Ærligt - så skal du ikke bruge mere krudt på at læse denne jobannonce.

Hak i alle felter: Så er det nu, du skal slå læselapperne ud og spidse din blyant – for så er det måske dig vi står og mangler!

Cheval Blanc Kantiner A/S
Kirkens Korshær Køkkenfaglig medarbejder med erfaring og flair for socialt arbejde

Kirkens Korshær, Kongens Lyngby

Værestedet Paradiset i Lyngby søger en medarbejder, der sætter en ære i at lave god mad for få midler, og som kan inddrage frivillige i køkkenet.

Paradiset har eksisteret i 31 år og drives af Kirkens Korshær. Vi er en aktiv samarbejdspartner i det sociale arbejde for udsatte mennesker i Lyngby-Tårbæk.

I Paradiset kommer mennesker, der oplever alvorlig ensomhed og/eller har svært ved at skabe relationer, mennesker med fysiske og psykiske lidelser, mennesker, som er i økonomisk nød, og som har stået udenfor arbejdsmarkedet i kortere eller længere tid. Vi byder også mennesker velkommen, der har misbrugsproblematikker, og som på anden vis befinder sig i svære livssituationer. Her kan man mødes med andre i trygge og varme omgivelser, blive en del af et fællesskab, bygge netværk, føle sig værdsat og få hjælp til at komme videre i livet.

Gem
ISS Facility Services A/S
Vi søger en erfaren og kreativ Kok/Cater til kantine hos en vores kunde i Indre København

ISS Facility Services A/S

Er du klar til at skabe spændende madoplevelser og er du klar til at tage imod dine gæster ved front servering?

Se video om ISS Facility Services A/S som arbejdsplads

Her kommer du til at indgå i et stærkt og velfungerende team, som sammen sikrer, at de daglige opgaver løses med høj kvalitet. Der bespises 1400 gæster dagligt i kantinen, så vi søger en medarbejder med erfaring fra stor drift. Der er fuld fart på i køkkenet, men vi glemmer ikke hinanden. Stemningen i teamet er uformel og dynamisk, og du kan glæde dig til at blive en del af et køkkenhold, hvor man altid hjælper hinanden og træder til, når det brænder på!

Stillingen er på 37 timer ugentligt mandag til fredag og arbejdstiden vil være i tidsrummet kl. 6-15. Tiltrædelse hurtigst muligt.

ISS Facility Services A/S
Idrætshøjskolen Aarhus Faglært kok søges til at blive en del af et højskolekøkken fyldt med liv og lækker mad

Idrætshøjskolen Aarhus, Risskov

Intet hjem uden et køkken. Og Idrætshøjskolen Aarhus er netop hjem for 150 elever, som hver dag glæder sig til dagens måltider, og som en gang imellem kigger forbi vores køkken til en kop kaffe.

Vores elever har en aktiv hverdag med masser af sport, aktivitet, musik og dans, og derfor skal der fyldes op med både rigtigt og godt brændstof – mange gange om dagen. Og fra den 1. november står vi og mangler en faglært medarbejder i køkkenet 37 timer om ugen, som vil være med til at gøre måltiderne og hverdagen til en fornøjelse for skolens elever.

Højskoleeleverne er en naturlig del af vores arbejdsdag, og vi søger derfor også en person, som kan trives i et køkken, hvor der er liv og aktivitet, og hvor der samtidig skal organiseres og kommunikeres med eleverne, som hjælper til ved måltiderne – meget gerne med et smil og godt humør.

EBIC
EBIC – Ebeltoft Idrætscenter og DanHostel ”Toppen af Ebeltoft” søger kompetent og erfaren direktør

EBIC, Ebeltoft

Ønsker du et ansvarsfuldt og alsidigt job med succes, meget menneskekontakt og gode kolleger?

Med dine kompetencer indenfor personaleledelse formår du at danne rammen om en tryg, effektiv og struktureret arbejdsplads. Dine kommunikationsevner og relationsskabende adfærd kan videreudvikle såvel samarbejdet med de lokale samarbejdspartnere som med medarbejdere, brugerne af idrætscentret og vandrehjemmet ”Toppen af Ebeltoft” samt bestyrelsen.

Din erfaring med hoteldrift vil have en stor betydning i jobbet, da vandrehjemmet er en afgørende vigtig brik i EBIC’s succes. Administration, mødeplaner, ledelse, køkkendrift, økonomi, et højt serviceniveau og evnen til en god snak med mennesker både på dansk og engelsk vil være et must for din succes i jobbet.

EBIC
GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA
Kreativ kok søges til fuldtidsjob

GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA

Vi søger en dygtig og engageret kok, som kan skabe madglæde.

I GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA har vi haft øget fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer. Heller ikke når det nogle gange går rigtig stærkt.

Til daglig laver vi mad til parkens gæster, selskaber, lejrskoler og gæster på GIVSKUD ZOO - HOSTEL. Der er aldrig to dage, der er ens. I højsæsonen er du omgivet af mange sæsonmedarbejdere, som du skal motivere og hjælpe. Vi sætter stor pris på at have det sjovt, og grin fylder meget i en ellers meget travl hverdag.

GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV