8.616 job matcher din søgning 8.616 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 8.616 resultater.
Blue Water Shipping A/S
Teamleder til eksportluftfragtsafdeling

Blue Water Shipping A/S, Greve

Vil du være en del af et stærkt team, som hver eneste dag samarbejder om at styrke forretningen og skabe gode resultater? Har du flair for struktur, og kan du bidrage til at sikre kvalitet i vores leverancer?

Blue Water Shipping A/S

Af vigtige ansvars- og fokusområder kan bl.a. nævnes:

 • Ansvar for fordeling af arbejdsopgaver i luftfragtsteamet
 • Daglig kontakt og udvikling af kunder
 • Strukturering og optimering af arbejdsprocedurer
Blue Water Shipping A/S
Vordingborg KommuneYdelsesberegner til Ydelseskontoret

Vordingborg Kommune

Ydelseskontoret søger 1 ydelsesberegner til kontanthjælpsgruppen

Ydelseskontoret er en del af Borgerservice & Ydelse, som desuden består af kontrolgruppe, borgerservice, opkrævning og hovedomstilling.

Opgaverne vil primært være:

Beregning og udbetaling af ydelser indenfor områderne:

 • Kontanthjælp
 • Uddannelseshjælp
 • Integrationsydelse
 • Sanktioner
 • §34 særlig støtte
Vordingborg KommuneSocial- og sundhedsassistentelever

Vordingborg Kommune

Vordingborg Kommune søger elever med start på social– og sundhedsassistentuddannelsen til april og august 2021. Mulighed for skoleophold ved SOSU Nykøbing eller ZBC, afdeling Næstved.

Hvilke færdigheder opnår du på uddannelsen?
Som social– og sundhedsassistent er du medskaber af det vigtigste i verden: At gøre en forskel i et andet menneskes liv. Du får en uddannelse, der ruster dig til selvstændigt at løse sundhedsfaglige og sygeplejefaglige opgaver professionelt både hos borgeren i eget hjem og på sygehuset. Den praktiske del af uddannelsen foregår på plejecenter, i hjemmeplejen, i psykiatrien og på sygehus.

Godt uddannelsesmiljø og gode jobmuligheder
Vi tilbyder et godt lærings– og uddannelsesmiljø med engagerede vejledere og anser uddannelsesopgaven som værende vores vigtigste opgave for at du trives og kan udvikles fagligt såvel personligt under hele uddannelsen. Der vil være gode jobmuligheder efter endt uddannelse.

Vordingborg KommunePædagoger til Autismecenter Storstrøm afdeling Skovhusevej med erfaringer fra § 107

Vordingborg Kommune

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor der er et seriøst og målrettet arbejdsmiljø samt kollegaer som værdsætter samarbejde og ærlighed. Stillingen er på 37 t/uge og til besættelse pr. 1. april eller 1. maj 2021.

Autismecenter Storstrøm er et dag-, døgn- og aflastningstilbud til voksne, samt børn og unge med en diagnose inden for autismespekteret. Vores arbejdsmetoder bygger på TEACCH principperne og har forudsigelighed – overskuelighed – visualisering og tryghed nøgleordet.

Vi tilbyder faglig udvikling;

 • Introforløb
 • Kursus i grundlæggende viden om autismespektrum forstyrrelse
 • Interne kurser og temadage
 • Tilbud om specialpædagogisk diplomuddannelse, i forhold til tur efter kompetenceplan for hele Autismecenter Storstrøm
FGU HovedstadenTo faglærere til Håndværk & Service

FGU Hovedstaden, Kastrup

FGU Hovedstaden søger to faglærere til Håndværk & Service-linjen på vores bydelsskole på Amager.

Linjen har forskellige værksteder, og du vil skulle indgå i et team, hvor I både selvstændigt og fælles sørger for, at eleverne opnår erfaring med de forskellige vinkler og arbejdsprocesser indenfor fagene tømrer, snedker, møbelsnedker, maskinsnedker, smed, maler, bygningsmaler, ejendomsservicetekniker, cykelmekaniker mv.

Der er gode muligheder for at sætte et personligt præg på undervisningen, inden for de rammer FGU sætter, bl.a. med projektbaseret undervisning.

Maskinmesterskolen København
Rektor

Maskinmesterskolen København, Lyngby

Har du interesse for, viden om og erfaring til at sikre kvalitet i uddannelsen af Maskinmesterskolens studerende? Kan du sikre retning, skabe følgeskab for dine visioner og skabe tætte samarbejdsrelationer både internt og eksternt? Så er du måske den kommende rektor for Maskinmesterskolen København.

Som rektor har du som øverste ansvarlig det overordnede ansvar for den faglige, pædagogiske, administrative og økonomiske ledelse af Maskinmesterskolen.

Opgaverne består især af:

 • Strategisk planlægning og ledelse i samarbejde med skolens bestyrelse
 • Sikre i samarbejde med den øvrige ledelse en engageret organisation med motiverede medarbejdere der samarbejder for at levere skolens målsætninger.
 • Fastholdelse af institutionsakkreditering.
Maskinmesterskolen København
Calldorado ApSSales agent to the mobile app industry

Calldorado ApS, Søborg

Do you have a rising sales talent? Do you find it motivating to identify and spot the stars of the app-industry worldwide?

By sourcing through the industry, you will spot potential apps meeting our criteria that can be onboarded to our Calldorado SDK. You will use your investigating skills to find the app publishers ensuring they are qualifying as a lead. You will be responsible for the initial contact to the publisher, with the goal to either establish the contact or book a meeting on behalf of the Publisher relation managers.

As you target potential customers, you know how to use your agent skills, investigating the lead, planning your approach, and ensuring everything is pitched correctly. In the process you will be working professional with HubSpot, Google play, LinkedIn, and other specific tools in the mobile abb business ecosystem.

Halsnæs KommuneStuderende med interesse for IT og GDPR søges til Kultur, Arbejdsmarked, Borger og Erhverv (KABE)

Halsnæs Kommune

Er du nysgerrig på IT og digitale projekter, eller vil du videreudvikle din erfaring med projektarbejde i en politisk styret organisation? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i staben for ”Kultur, Arbejdsmarked, Borger og Erhverv”.

Dine opgaver vil blandt andet være

 • Deltagelse i et fællesoffentligt projekt hvor der er mulighed for at sparre med andre kommuner med overlevering til driften juni 2021
 • Udarbejdelse af e-learning/brugervejledninger og uddannelsesmateriale vedrørende brugen af forskellige IT-systemer
 • Styring og vedligeholdelse af medarbejdernes IT-rettigheder i kommunens IT-systemer
 • GDPR-opgaver i forbindelse med tilsyn i området med fokus på læring i organisationen
Advised by I/SKreditrådgivere til Erhverv

Advised by I/S søger for DLR Kredit A/S i København

Har du en finansiel uddannelse og/eller erfaring med realkredit og kreditbelåning – gerne inden for erhvervsejendomssegmentet? Giver det arbejdsglæde hos dig at være specialist og dermed have det dybe kendskab til realkredit og erhvervskunder?

DLR Kredits Erhvervsafdeling er i vækst, og vi søger derfor flere Kreditrådgivere til Erhverv. Har du lyst til at være en del af en aktiv afdeling i udvikling – hvor du også er med til at sætte den gode stemning, selv om der er travlt, så lad os høre fra dig.

Arbejdsopgaverne omfatter

 • Behandling af låneansøgninger fra aktionærpengeinstitutterne
 • Stillingtagen til foretagne værdiansættelser af ejendomme
 • Gennemgang af regnskaber
Det Digitale FolkebibliotekSekretariatschef med digitalt udsyn til foreningen Det Digitale Folkebibliotek

Det Digitale Folkebibliotek, København

De danske folkebiblioteker gik i 2020 sammen i en forening, hvor de borgerrettede, digitale bibliotekstilbud blev samlet i én organisation. Nu søger vi en sekretariatschef til den nyetablerede forening: Det Digitale Folkebibliotek.

Som sekretariatschef har du visioner på det digitale public service-område og evnen til at få andre i det kommunale Danmark til at dele dine visioner og ambitioner. Du får ansvaret for den daglige ledelse af sekretariatets medarbejdere, ansvaret for en årlig økonomisk ramme på ca. 25 mio. kr. og en central rolle i opbygningen og udviklingen af den borgerrettede it på folkebiblioteksområdet.

Som sekretariatschef skal du:

 • Skabe visioner for en fortsat udvikling af bibliotekernes digitale services i tæt samarbejde med bestyrelsen og personalet
 • Lede og udvikle sekretariatets personale, som p.t. består af 15 fagspecialister
DMIT-digitaliseringskonsulent

DM, Frederiksberg

Har du erfaring med digitalisering af processer, arbejdsgange og medlemsløsninger? Kan du forbinde organisatoriske behov med konkrete IT-løsninger? Og har du brugernes behov i centrum? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, er du måske DM’s nye digitaliseringskonsulent.

DM står foran implementering af flere større IT-løsninger og søger en erfaren, innovativ digitaliseringskonsulent, som kan hjælpe med at forankre vores projekter succesfuldt - i tæt samarbejde med afdelingens øvrige medarbejdere og eksterne samarbejdspartnere.

Du får en bred portefølje af opgaver omhandlende digitalisering. Nogle af dem bliver at:

 • deltage i udviklingsprojekter med fokus på digitale medlemsløsninger
 • håndtere brugeradministration og bagvedliggende systemopsætninger
 • identificere og optimere interne digitale arbejds- og forretningsprocesser
TIMENGO A/SEr du vores nye salgskollega i vores kundeserviceafdeling?

TIMENGO A/S, Ballerup

Et job i en virksomhed med mange aktiviteter og fart på!

Cloud er en ny måde at tænke IT på og flytter grænserne for, hvad IT kan bruges til. Med den tilgang hjælper vi vores kunder med at realisere værdien af cloud og frigøre deres digitale potentiale.

Timengo søger en salgskollega til vores kundeserviceafdeling til vores stærkt vækstende virksomhed, som kan være med til at sikre gode relationer til vores mange kunder og levere service på højt niveau.

Opgaverne i Kundeservice har altid kunden i centrum og foregår via telefon, mail eller i vores kundeportaler. Du skal være en stærk kommunikator i både skrift og tale, og du skal kunne formidle til tider kompleks information til både kunder og kollegaer.

Advised by I/SAssistent til supportteamet i Erhverv

Advised by I/S søger for DLR Kredit A/S i København

Til vores supportteam i Udlån Erhverv søger vi en kandidat, som brænder for at få rutinerne til at fungere optimalt, formår at skabe en god stemning og godt kan lide at få arbejdet fra hånden. Desuden er samarbejde vigtigt, og derfor skal du have lyst til at være en del af et team!

Hvis du vil være med til at yde den allerbedste service til vores kunder, kolleger og samarbejds­partnere og ønsker at arbejde i en mellemstor virksomhed med en flad ledelsesstruktur og en åben og uformel omgangstone, så hører vi gerne fra dig. Hvis vi er heldige, er du vores nye kollega!

Arbejdsopgaverne omfatter:

 • Modtage og registrere låneansøgninger fra pengeinstitutter
 • Udarbejde lånetilbud med tilhørende dokumenter
 • Dialog med aktionærpengeinstitutter, vurderingssagkyndige og ejendomskonsulenter
NLMK DanSteel A/S
Salgsassistent

NLMK DanSteel A/S, Frederiksværk

Vil du være en del af Danmarks eneste stålvalseværk; en mastodont inden for sværindustrien, og vil du være med til at servicere salget af stålplader til brug i hele verden? Har du den rette strukturerede personlighed og er du god til sprog og tal, så er du måske vores nye salgsassistent.

Som salgsassistent i vores Middle Office bliver du en del af en stor international salgsorganisation. Derfor er det vigtigt, at du som person er serviceminded og åben. At give vore kunder en god og faglig korrekt oplevelse er et must for dig, uanset hvor i verden, kunderne befinder sig.

Du vil indgå i et velfungerende team af engagerede salgsmedarbejdere i en resultatorienteret virksomhed, hvor nøgleordene er kvalitet og effektivitet. Vi kan tilbyde et spændende og fagligt udfordrende job i en international virksomhed - et af Europas mest moderne pladevalseværker.

Næstved KommuneAlsidig økonomikonsulent til undervisningsområdet m.m.

Næstved Kommune

Vi søger en økonomikonsulent primært til den administrative del af undervisningsområdet og administrative funktioner på øvrige politikområder (fagområder). Stillingen er organisatorisk placeret i Center for Koncernservice i Team Økonomistyring, som bl.a. løser opgaver indenfor budget, opfølgning, regnskab, analyse og økonomistyring.

Som økonomikonsulent på undervisningsområdet vil du sammen med den anden økonomikonsulent på undervisningsområdet være kontaktperson for Center for Dagtilbud og Skole. I vil i tæt samarbejde med fagcentret og de 6 distriktsskoler og Ungdomsskolen skulle løse opgaver i tilknytning til den løbende økonomistyring, herunder vil du bl.a. få ansvaret for indberetning af budgetter, bogføring af udgifter mellem skoler, håndtering af indkøbsbesparelser, udarbejdelse af budgetopfølgninger og lettere beregninger.

Køge BørneasylGenopslag – Pædagog 27-30 timer

Køge Børneasyl

Køge Børneasyl søger en uddannet, dygtig og nærværende pædagog til vores unikke institution.

Køge Børneasyl er en lille integreret institution med plads til 26 børnehavebørn og 10 vuggestuebørn. Institutionen blev etableret den 16. november 1856, hvilket gør os til en af landets ældste. Vi har været en privat institution siden 1. februar 2011.

Vi er beliggende lige midt i Køge Centrum. Dette giver os muligheden for, at anvende nærområdet som læringsmiljø, og til at bruge byen som en ”ekstra legeplads”. Derudover tager vi ofte på udflugter til Teaterbygningen for at se teater, på biblioteket eller ture til Lovparken. Alt dette inden for gåafstand, så selv de mindste børn i vuggestuen har mulighed for, at komme på tur.

Vi søger en pædagog til vores vuggestue. Om du er nyuddannet eller erfaren pædagog vil du indgå i et samarbejde med den øvrige personalegruppe, hvor børnene er i centrum.

Havecentret Hobbyland ApSPlanteskolegartner

Havecentret Hobbyland ApS, Roskilde

Nyt job og nye søde kolleger... Nye udfordringer, nye omgivelser – lyder det som noget for dig?

Havecenter Hobbyland har eksisteret i 44 år. I 2020 tog vi 3000 m2 nye drivhuse i brug, så forretningen i dag fremstår ny og topmoderne til stor glæde for kunder og personale.

Vi søger fuldtidsplanteskolegartner, som brænder for faget, og som forstår at give kunderne service og rådgivning på et højt fagligt og professionelt niveau.

Arbejdet vil hovedsageligt bestå af kundevejledning, opsætning og pasning af planter, trimning af salgsarealer samt kasseekspedition.

Saint-Gobain Distribution Denmark A/SVirksomhedsjurist til Saint-Gobain Distribution Denmark (20 timer ugentligt)

Saint-Gobain Distribution Denmark A/S, Brøndby

Har du lyst til at gøre en forskel for vores forretning og vil du sætte din juridiske faglighed og forretningsforståelse i spil?

Som virksomhedsjurist yder du selvstændig og forretningsorienteret rådgivning til alle dele af forretningen. Du vil referere til vores Head of Legal og vil i tæt samarbejde med hende assistere med de daglige opgaver inden for en bred vifte af erhvervsretlige discipliner.

Du er i daglig kontakt med vores forretningsenheder, og dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. bestå i at:

 • yde juridisk rådgivning i forbindelse med indgåelse af kontrakter, køb og salg af fast ejendom, risikovurderinger og forretningsmæssige beslutninger
 • yde juridisk rådgivning og bistand til det kommercielle team i forbindelse med håndtering af reklamationssager og tvister.
JKS Bordplade ApSSmed søges

JKS Bordplade ApS, Espergærde

Vil du være en del af vores team?

Vi søger en person, som sætter en ære i både at levere et flot stykke arbejde og som synes, at det er sjovt at komme med ud og se det færdige resultat i ens arbejde.

Dine opgaver vil hovedsageligt være at indgå i produktionen af stålbordplader på værkstedet, hvor der skal svejses og slibes, samt at køre med ud til kunderne, typisk i hold på 2-4 mand og montere bordpladerne på køkkenerne.

Det gør ikke noget, hvis du ikke kan lave bordplader fra dag 1, hvis bare du har mod på at lære det og har flair for TIG svejsning og slibning.

Mugato ApSASP .NET-udvikler

Mugato ApS, København

Mugato er en dansk SaaS-leverandør stiftet i 2019 af folk med lang erfaring fra IT-branchen. Flere i teamet er tidligere Microsoft-ansatte, og vi arbejder direkte med Microsofts R&D i Redmond, USA.

Vi søger en ny kollega til vores interne udviklingsafdeling, hvor vi er ansvarlige for både design, udvikling og drift af de systemer, som vores partnere og kunder bruger hver dag.

Hvis du er en dygtig C#-udvikler med grundlæggende forståelse for JavaScript og gerne erfaring med JavaScript frameworks som Angular, React, Bootstrap eller Tailwind, så kan det være dig, vi skal have med!