8.846 job matcher din søgning 8.846 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 8.846 resultater.
Tjele-Center A/S
Psykolog til barselsvikariat

Tjele-Center A/S, København

Du er måske nyuddannet og brænder efter at komme i gang – du har måske et ønske om i en periode at arbejde lidt mindre - du har måske trukket dig tilbage fra arbejdsmarkedet, men vil stadig gerne arbejde lidt

Behandlingscenter Tjele søger en psykolog til en deltidsstilling i vores afdeling for ludomanibehandling i København. Tiltrædelse snarest muligt.

Hvem er du, og hvad kan du?

 • Du er uddannet psykolog
 • Du har interesse for misbrugsområdet
 • Du har erfaring med samtaleterapi og gruppeterapi
Matas A/SHR-supporter

Matas A/S, Allerød

Fra Matas' HR-afdeling supporterer vi salgspersonalet i Matas-butikker over hele landet. Som HR-supporter hos Matas byder arbejdsdagen på mange og varierede opgaver med alt inden for HR og uddannelse, så vi sikrer, at vores butikker fungerer optimalt med veluddannet personale og gode ordnede arbejdsforhold.

Opgaverne omfatter blandt meget andet diverse opdateringer i vores HR-systemer og hjælp til udarbejdelse af skrivelser, kontrakter m.v. Dagen byder på mange telefonsamtaler, hvor du yder rådgivning i diverse personalespørgsmål. Du yder support til rekrutteringer, hjælper med planlægning og administration i forbindelse med efteruddannelse, yder rådgivning og opfølgning ved sygdom m.v. Derudover deltager du i diverse ad hoc-arbejde i HR samt på tværs i salgsorganisationen.

Studymind ApSLEAD UNITY DEVELOPER FOR WELL ESTABLISHED STARTUP WITH GLOBAL POTENTIAL

Studymind ApS, Frederiksberg

Presenting knowledge in exams or job interviews is a stressful situation for a lot of people. StudyMind helps people build the skills they need to master such situations, in order to perform with confidence in order to get the desired result.

To achieve this StudyMind have developed a psychology based interactive mobile application that use e-learning and VR for training the necessary skills. You now have a chance to become a part of a high-achieving team and get to work with state-of-the-art technologies.

StudyMind has global potential and is backed by Vækstfonden, Innovationsfonden and private investor Stig Myken. Yet it is a startup with lots of room for responsibility.

Dansk-Skimmel A/S
Sanitør

Dansk-Skimmel A/S

Har du lyst til at være med i en spændende virksomhed i rivende udvikling? Vi søger en kollega, der gerne har erfaring med rengøring, nedrivning eller skadeservice!

Du har gerne bopæl i Københavnsområdet, da det er primært arbejdsområde og du vil være udekørende fra din hjemmeadresse. I Dansk-Skimmel kommer du til at arbejde sammen med engagerede og kompetente kolleger, hvor ideer og kreative løsninger altid er velkomne.

De primære arbejdsopgaver vil være:

 • Sanering af skimmelsvamp
 • Nedrivningsopgaver
 • Affugtningsopgaver
Mountain Top (Denmark) ApS
Global Marketing Manager

Mountain Top (Denmark) ApS, Frederikssund

Mountain Top is the market leader in retractable tonneau covers and other accessories for pickup trucks marketed through B2B and B2C channels globally. The company is targeting high growth through further expansion into new markets as well as additional sales in its existing markets. To support our high ambitions we are looking for a Global Marketing Manager with the ability and desire to run a strong marketing function for Mountain Top Group.

Mountain Top Industries ApS

Over the past years, Mountain Top has opened up sales offices and production sites in a number of high-potential markets. A key responsibility of Global Marketing will be to integrate and co-ordinate the new sites to achieve cross-market synergies for our marketing activities and ensure that our global branding strategy is adopted and adhered to across the organization.

Mountain Top (Denmark) ApS
Tjellesen Max Jenne A/S
Financial Controller

Tjellesen Max Jenne A/S, Høje-Taastrup

Vil du gøre en forskel i en dynamisk og spændende virksomhed i medicinalindustrien? Trives du i en stilling, hvor du løbende udvikler din faglighed, har selvstændigt ansvar for egne opgaver, og er du analytisk og forandringsparat?

Så har vi et spændende job til dig!

Som medicinalgrossist og distributør er vi centralt placeret i forsyningskæden af lægemidler mellem producenten og detailleddet og er dermed en del af et betydningsfuldt nationalt og internationalt miljø.

Økonomiafdelingen er en central del af virksomheden og bidrager med løsning af traditionelle bogholderiopgaver, planlægning, controlling og agerer også som sparringspartner for den øvrige organisation.

Tjellesen Max Jenne A/S
Sani Nudge ApSField Service Technician

Sani Nudge ApS, Taastrup

Do you want to help save lives by analysing data? Then keep reading. Sani Nudge is a healthcare technology company, our mission is to eliminate medical errors through the creation of the connected hospital.

Sani Nudge is an advanced IoT sensor network which is installed in rooms of healthcare facilities. This adds up to a great number of sensors that needs to be implemented in complex and busy clinical environment where consideration to patients, staff and other stakeholders plays a large role in planning and executing of an implementation.

We are looking for a structured and experienced Field Service Technician to join our implementation team. Your tasks will consist of:

 1. Managing and planning implementation projects
 2. Hands on implementation of the system
 3. Improving and mapping implementation processes
 4. Managing maintenance of the system
Ballerup KommuneTo socialrådgivere/socialformidlere til myndighedsfunktionen på det sociale område

Ballerup Kommune

Vi søger to kollegaer i Social Vejlednings afsnit. En stilling på 37 timer om ugen i en fast stilling, da vores kollega går på pension samt en stilling på 30 timer om ugen til et barselsvikariat. Stillingerne er på det specialiserede voksenområde og er til besættelse fra 1. september 2020 eller snarest derefter. Barselsvikariatet løber til 31. december 2021.

Vi er et dynamisk og udadvendt afsnit med plads til alle typer kollegaer. Vi har stor fokus på velvære og udvikling af faglige kompetencer såvel som fokus på den enkeltes styrker. Faglig sparring er en helt naturlig del af det samlede afsnits dynamik. I vores fælles kommunikation har vi en grundlæggende respekt for hinanden og en tro på, at alle har noget at bidrage med i de faglige drøftelser.

Halsnæs KommuneBeskæftigelsesrådgiver søges til ”Job og Beskæftigelse”

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Brænder du for beskæftigelsesindsatsen? Arbejder du ressourceorienteret? Trives du med udfordringer og krav om høj faglighed? Så er du måske vores nye kollega.

I Halsnæs Kommune er vi resultatorienteret og tør prøve nye indsatser af i relation til at understøtte vores borgere til job og beskæftigelse. Det har vi blandt andet på grund af vores ressourcesyn og vores tro på, at alle ønsker at tage aktiv del i arbejdsmarkedet.

Vi har stort fokus på ordinært job og den virksomhedsrettede indsats. Vi har fokus på samtalen som værktøj i beskæftigelsesindsatsen, og lægger vægt på en anerkendende dialog med borgerne. Vi er ambitiøse og lægger vægt på høj faglighed i en travl hverdag, samtidig med at medarbejdernes trivsel er højt prioriteret.

Saxogården1 pædagog og 1 uddannet pædagog til barselsvikariat søges til Saxogårdens Børnehave

Saxogården, København

Vi søger:
En fagligt velfunderet pædagog, til en fast stilling i vores børnehave. Stillingen er på 33 timer om ugen. Vi har brug for dig fra 17. august eller snarest derefter.

En fagligt velfunderet pædagog i et barselsvikariat. Vikariatet er på 37 timer om ugen. Vi har brug for dig fra 17. august eller snarest derefter.

Saxogården er en selvejende integreret institution med en lang historie og mange traditioner – og med en dynamisk og engageret personalegruppe. Her er højt humør og højt til loftet – vi ser hellere muligheder end begrænsninger.

Vi har nogle gode indendørs faciliteter, vi har en stor legeplads og vi nyder godt af vores beliggenhed midt på Vesterbro, hvor vi kan bevæge os ud på mange forskelligartede ture og tage imod byens mange tilbud.

Ballerup KommuneSocial- og sundhedshjælper/-assistent til fast aftenvagt på Rosenhaven plejecenter

Ballerup Kommune, Skovlunde

 • Stillingen er på enten 28 timer/17,5 timer med weekendvagt hver 2. weekend – fordelt på 5/2-ordning.
 • Ansættelse 1. september eller snarest derefter.

VI TILBYDER

 • Fokus på kerneopgaverne, som er at understøtte et godt liv og en værdig død, i respekt for den enkelte borgers individuelle behov og ønsker.
 • Alle skal deltage i vores fælles introduktionsprogram og fastlagte undervisning i relevante faglige emner.
 • Et levende hus i udvikling.
Jobindex A/S
Brand Management Assistant, som trives i krydsspændet imellem produktudvikling, marketing og indkøb

Jobindex A/S søger for Svendsen Sport A/S i Gadstrup

… og er du typen, der møder ind på arbejde og siger: ”Det bliver pissegodt det her?”

Vi er i øjeblikket i en meget spændende udvikling, og i stillingen får du mange brede opgaver og redskaber, der giver dig helt konkret indsigt i, hvad der foregår nede i maskinrummet og hos direktionen indenfor produktudvikling, marketing og indkøb. Derudover får du en hverdag med et internationalt islæt, da 90 % af vores omsætning er udenfor Danmark.

Du supporterer bl.a. produkt- og marketingdirektøren med:

 • at analysere og udfordre tal og data
 • varetage controller-agtige opgaver som datastyring og rapportering
 • opretholde varemærkerettigheder til forskellige brands

Vi leder efter en person, der kan se potentialet i lige netop denne stilling, som selv tager initiativ igennem en proaktiv og opsøgende adfærd – er det dig?

Jobindex A/S
Ballerup KommuneHede-/Magleparkens fritidscenter søger barselsvikar

Ballerup Kommune

Hede/-Magleparkens fritidscenter er et fritidstilbud for børn og unge i alderen 10-14 år og aftenklub for unge imellem 13-18 år. Fritidscenteret tilbyder idrætsaktiviteter, kreativt værksted, computerrum, ture ud af huset, daglig madlavning og flere andre aktiviteter.

Vi søger en barselsvikar i 21,5 timer ugentlig i 15 uger med start 10. august 2020 til 20. november 2020.

Vi ser gerne, at du besidder en særlig kompetence, der kan inspirere vores medlemmer. Det kunne eksempelvis være dans, musik, spil eller en form for sport.

De ugentlige arbejdstider er: Mandag kl. 14-22 inklusive aftenklub, tirsdag, onsdag og torsdag kl. 14-17.30 og fredag kl. 14-17. Der kan forekomme ekstra timer eller weekendarbejde i form af overnatningsture.

Jobindex A/S
Konsultationssygeplejerske

Jobindex A/S søger for Roskilde Lægehus

Roskilde Lægehus er en moderne lægepraksis i Roskilde centrum med omkring 8000 patienter. Vores store hus er placeret tæt på stationen (6 min. gåafstand), og vores to etager byder på moderne udstyr, gode forhold og i det hele taget et dejligt miljø.

Som konsultationssygeplejerske arbejder du med stor selvstændighed og mange alsidige opgaver. Du får egne konsultationer med patienter, hvor du bl.a. skal:

 • kunne varetage kontrol af vores kronikere, specielt vores KOL- og diabetespatienter i vores behandlerteams
 • varetage konsultationer i vores kort tid med patienter med infektioner, sår, stress, osv.
 • tage blodprøver og foretage vaccinationer
Jobindex A/S
La OficinaServicemedarbejder med værtskabsgen og interesse for mad

La Oficina, Frederiksberg

La Oficina er en medlemsklub, La Oficina er et kontor og La Oficina er en café – og meget, meget mere. Her forenes den skandinaviske professionalisme med den sydeuropæiske måde at mødes, netværke og være sammen på! La Oficina har super beliggenhed på Frederiksberg.

Teamet bag La Oficina er en stor del af den specielle oplevelse det er at være en del af La Oficina og vi søger derfor positiv, smilende og altid hjælpsom kollega der sammen med os kan tage initiativ, ansvar og ejerskab.

Vi leder efter dig som;

 • er engageret og i besiddelse af et højt servicegen
 • har en naturlig interesse for mad når det gælder indkøb, anretning og nytænkning i udvikling af menuer og sortiment i vores café
 • kan assistere i vores kursusdel, sætte lokaler op, rydde af m.m.
Stevns KommuneFamilieterapeut søges til Familiehuset i Stevns Kommune

Stevns Kommune, Store Heddinge

Unik mulighed for familieterapeut med pædagogisk baggrund.

Hvis du har lyst til at arbejde konsultativt og behandlende i forreste række, så har du en unik mulighed i denne stilling. Stevns Kommune ønsker at styrke det tidlige forbyggende arbejde for kommunens børn, unge og deres familier.

Stillingen som familieterapeut er således halvt i PPR-regi, konsultativt tværfagligt arbejde samt halvt terapeutisk familiebehandling inden for servicelovens ramme.

Det er et hus med meget travle medarbejdere, som sætter pris på humor, højt til loftet og fagligt og personligt engagement. Behandlergruppen består at 15 engagerede kollegaer, terapeuter og psykologer.

Lemvigh-Müller A/SProduktchef til vækstområde

Lemvigh-Müller A/S, Herlev

Vil du være med i teamet af Produktchefer med ansvar for teknologiområderne automatik, proces og mekanik?

Du bliver en del af vores markedsorganisation, hvor du sammen med dine kompetente kolleger får det strategiske ansvar for vores sortiment og vækstplanerne for vores mærkevareleverandører. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores salgsorganisation omkring vækstscenarier, et forstærket markedstryk og udvikling af vores kunder og markedsposition.

Du bliver en del af produktområdet El og automation, som er et af vores vækstområder, og dine ansvarsområder bliver indenfor automatik, proces og mekanik alt efter din profil og erfaring.

Dine primære opgaver bliver:

 • Fastlægge leverandørstrategi, produktsortiment og politikker i samråd med Kategorichefen
 • Udarbejde business planer og implementerende handlingsplaner for sælgerindsatser
 • Leverandørforhandlinger
Ballerup KommuneTræning og Aktivitet i Ballerup Kommune søger to ergoterapeuter og en fysioterapeu

Ballerup Kommune

Vi søger en ergoterapeut, 32 timer/uge med bred viden inden for ergoterapifaget og gerne med erfaring inden for rehabiliteringspladser/korttidspladser til vores korttidspladser. Du må også gerne have specifik erfaring med genoptræning af borgere med mange konkurrerende diagnoser. Du skal kunne indgå i et tæt tværfagligt samarbejde i en selvtilrettelæggende hverdag.

Vi søger en fysioterapeut, 37 timer/uge med neurologiske kompetencer, som kan varetage genoptræning i forhold til vores borgere med neurologiske diagnoser på avanceret niveau. Erfaring inden for rehabiliteringspladser/korttidspladser vil være en fordel.

Vi søger også en ergoterapeut, 32 timer/uge med bred viden inden for ergoterapifaget til at varetage ambulante træningsopgaver – bl.a. ADL-træning, energiforvaltning, dysfagi screening og træning. Ambulante borgere træner i vores sundhedshus eller i deres eget hjem.

Vordingborg KommuneSocial- og sundhedhjælperelever

Vordingborg Kommune

Social -og sundhedshjælperelever søges til Vordingborg Kommune med opstart på uddannelsen november 2020 – Skoleophold ved SOSU ZBC, afdeling Næstved.

Uddannelsen varer 1 år og 2 måneder og veksler mellem skoleundervisning og praktik. I praktikken lærer du bl.a. at udføre personlig pleje, herunder at hjælpe borgeren med at blive vasket, soigneret og klædt på, endvidere at yde praktisk bistand, som rengøring, varme mad etc.

Vi tilbyder et spændende og varierende uddannelsesforløb med praktik på henholdsvis plejecenter og i hjemmeplejen, hvor du har mulighed for at gøre en forskel for de borgere, der ikke selv kan få dagliglivet til at fungere.

Center for LudomaniForebyggelsekonsulent

Center for Ludomani, København

Som Center for Ludomanis nye forebyggelseskonsulent er du med til at skubbe til en vigtig samfundsdagsorden, der har stor bevågenhed fra medier og politiske partier. Det anslås, at ca. 125.000 danskere har problemer med pengespil.

Spilbranchen har siden liberaliseringen i 2012 haft held til at normgøre gambling igennem aggressiv markedsføring for sportsbetting, online casino, poker mv. Samtidig er pengespilsmekanismer blevet den gængse forretningsmodel i flere og flere computerspil målrettet børn og unge. Det er ikke det samfund vi ønsker og det har vi været gode til at fortælle - og med dig ombord bliver vi endnu bedre, for du har både værktøjerne og viljen til at gøre os stærkere.

Eksempler på arbejdsopgaver:

 • Udvikle nye og relancere tidligere kampagner.
 • Udvikling og/eller pleje af strategiske samarbejder (opsøgende).
 • Bidrage til at sætte dagsordenen på vores område, fx vha. sociale medier.