11.275 job matcher din søgning 11.275 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Lion Entertainment ApS
Marketingchef

Lion Entertainment ApS, København

Vi søger en engageret, kreativt tænkende og selvstændigt arbejdende medarbejder, der kan lægge den rigtige marketing- og salgsstrategi til vores løbende og fremtidige projekter.

Du vil få ansvar for at analysere vores produkter i forhold til målgrupper og være drivende kraft i udviklingen af de marketing- og salgsplaner, der får vores produkter helt frem på hylden på det danske marked. Samtidig skal du have en kreativ åre, så du kan byde ind med de gode og innovative ideer til vores kampagner.

Lion Entertainment ApS
Snedkermester Arne Pedersen A/S
Beregner med vinderinstinkt

Snedkermester Arne Pedersen A/S, Greve

Vil du være en del af en virksomhed i stærk udvikling, som sætter kvalitet og arbejdsglæde i første række?

Arne Pedersen A/S søger en engageret beregner.

I tilbudsafdelingen tilbyder vi en spændende og varieret hverdag, hvor du vil spille en vigtig rolle i arbejdet omkring Arne Pedersen A/S afgivelse af tilbud. Konkret vil du sammen med tilbudschefen skulle planlægge og udføre hele processen omkring afgivelse af tilbud på større byggesager, i hoved- og totalentreprise for kunder og samarbejdspartnere.

Vores speciale er renovering af klimaskærm på eksisterende ejendomme samt de følgearbejder, der følger med.

Snedkermester Arne Pedersen A/S
Gem
Amok ApS
Vi søger chauffører til studenterkørsel!

Amok ApS

Vi har igen i år udvidet med flere lastbiler, og derfor søger vi dygtige og ansvarsbevidste chauffører med højt humør til at servicere årgangens studenter. Vi lægger vægt på højt humør og mødestabilitet – lastbiler fra !AMOK kommer altid til tiden, og vi forventer det samme af dig.

Kan du krydse ovenstående kvaliteter af, og er du i besiddelse af et C-kørekort samt EU-kvalifikationsbevis, er det måske dig, vi søger til Danmarks fedeste chaufførjob!

Vores kørsler foregår i hele Danmark i perioden d. 22 juni–d.4 juli 2023, hvor begge dage er inkluderet. Der bliver taget hensyn til, hvor i landet du er bosat, men du skal være klar til at overnatte på vandrehjem el.lign. under kørslen, som vi selvfølgelig betaler for.

Amok ApS
Dan Mark Ejendomme A/S Receptionist

Dan Mark Ejendomme A/S, Roskilde

Dan Mark Ejendomme Udvikling A/S er et ejendomsselskab med udlejningsejendomme i hele landet og med hovedsæde i Roskilde, hvor du vil få 12 kollegaer.

Vi søger en receptionist til fuldtidsjob i Dan Mark Ejendomme Udvikling A/S, Hersegade 3, 4000 Roskilde.

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af:

 • Modtagelse af husets gæster
 • Håndtering af indkommende mails, post og telefonopkald
 • Korrespondance med lejere og leverandører

Vi tilbyder gode ansættelsesforhold i en travl virksomhed præget af en frisk, fri og humoristisk omgangstone.

ILLUM A/S
Sales Manager - ILLUM Beauty Hall

ILLUM A/S, København

Brænder du for ledelse, udvikling og salg? Sætter du en ære i, at alle kunder får en fantastisk shopping oplevelse? Vil du være med til at drive vores eksklusive Beauty Hall i ILLUMS unikke oplevelsesunivers?

Du vil, som ny leder, være med til at drive den daglige drift og fremtidige strategi og udvikling af afdelingen. Som Sales Manager i ILLUM Beauty Hall leder du et passioneret salgsteam på +50 medarbejdere, hvor du med reference til vores Sales Director får ansvaret for den daglige ledelse.

Din fornemste opgave bliver at drive salget, at være motivationsfaktor for dine medarbejdere og konstant at forbedre vores Beauty Hall til at skabe succes med udgangspunkt i nøgletal og KPIer.

ILLUM A/S
Gem
GoTutor – en del af Egmont Bliv privat lektiehjælper – et unikt studiejob eller deltidsjob

GoTutor – en del af Egmont

Vi søger studerende på videregående uddannelser, unge på sabbatår samt ældre erfarne lærere.

GoTutor tilbyder lektiehjælp i alle fag på folkeskole- og gymnasieniveau, hvor undervisningen foregår i hjemmet eller online. Den enkelte underviser angiver i sin ansøgning, i hvilke fag og på hvilke alderstrin han/hun kan og vil undervise.

GoTutor tilbyder

 • Startløn på 135-145 kr. i timen
 • Tjen op til 170 kr. i timen over tid
 • Reference til at styrke dit CV
 • Uddannelse som lektiehjælper
 • Certificeringer (fx ordblinde-tutor)
 • Adgang til materialer og opgaver

Som lektiehjælper er det din opgave at undervise eleven samt skabe motivation og skoleglæde. Din arbejdstid vil være fordelt over eftermiddage, aftener og weekender.

GoTutors lektiehjælpere er studerende på universiteter såsom KU, DTU, AU og SDU m.fl, men GoTutor ansætter også unge, der går på gymnasiet eller holder sabbatår, samt ældre, erfarne lærere.

Autohuset Vestergaard A/S Kundemodtager

Autohuset Vestergaard A/S, Birkerød

Vil du trives i en vigtig nøglefunktion mellem værksted og kunder, hvor vi lever af kvalitetsarbejde og at yde høj kundeservice?

Vi er på udkig efter en kundemodtager til vores indskrivning i Birkerød, der kan hjælpe kunderne, når de skal have deres bil på værksted. Du vil være en vigtig nøgleperson i samarbejdet mellem værkstedet, indskrivningen og kunderne, da det vil være dig og dit team, der planlægger og koordinere værkstedets opgaver.

Du behøver ikke have en interesse indenfor biler. Det vigtigste for os, er din indstilling til dit arbejde samt din personlighed. Resten finder vi ud af hen af vejen.

Gammel Hellerup Gymnasium Gymnasiesekretær

Gammel Hellerup Gymnasium

Gammel Hellerup Gymnasium søger en gymnasiesekretær pr. 1. august 2023 til at udføre kontoropgaver og praktisk hjælp til lærere og elever.

Der er tale om en stilling på minimum 30 timer ugentligt – enten fordelt over 5 dage eller med en ugentlig fridag. Dine opgaver vil være mangfoldige og varierede, men overordnet håber vi, at du kan hjælpe med bl.a.:

 • SU-vejledning til elever og studievejledere samt SU-administration i US2000
 • SPS-administration i samarbejde med læsevejledere, herunder oprettelse af ansøgning i US2000
 • Administration ifm. optagelse af nye 1.g elever
 • Kvartalsvis aktivitetsindberetning
Bülowsvej – for børn og familier Familievejleder - barselsvikar

Bülowsvej – for børn og familier, Frederiksberg

Vi søger en familievejleder, der særligt brænder for og ønsker at bidrage til udviklingen af vores tilbud med vejledning i hjemmet. Du vil indgå i et team på fire familievejledere og derudover indgå i et samarbejde og fællesskab med husets dygtige og engagerede familiebehandlere i ambulant og døgn samt én specialpædagogisk konsulent.

På Bülowsvej - for Børn og Familier lægger vi vægt på høj faglighed, fleksibilitet og kreativitet i opgaveløsningen. Vi arbejder helhedsorienteret og vægter samarbejdet mellem forskellige sektorer og fagprofessionelle højt i den praktiske udførelse af indsatsen.

European Energy A/S
Coordination Manager to our M&A and Project Financing department

European Energy A/S, Søborg

Are you looking for an opportunity to bring your coordination skills into play in the renewable energy sector?

As Coordination Manager you will be responsible for coordination and administration of our internal tasks.

You will take charge of a big variety of topics to ensure that things are in order internally as well as with clients externally.

European Energy A/S
PwC
Rutineret konsulent som brænder for at arbejde i spændingsfeltet mellem løn og digitalisering hos PwC, CFO Service

PwC, Hellerup eller Aarhus

Er du en erfaren konsulent med kompetencer indenfor projektledelse, procesoptimering og implementering af lønsystemer eller tidsregistrerings systemer?

I CFO Service arbejder vi tæt sammen med vores kunder om at drifte, udvikle og optimere lønadministrationen. Digitale løsninger er en del af vores DNA og vi drives af at udvikle og optimere den traditionelle lønfunktion til nutidens kontekst og krav.

PwC
Ørsted
Cloud DevFinOps Engineer

Ørsted, Gentofte, Kuala Lumpur or Warsaw

Imagine a future where you shape global growth with digital technology while creating a world that runs entirely on green energy.

Ørsted

Join us in this role where you’ll work on innovative IT cloud solutions in the ever-changing and digitalised world. You’ll play a key role in streamlining technologies and adopting them to be faster, more flexible, and more resilient.

Find out how IT can supercharge climate action and join a fascinating green transformation journey to create a world that is powered by renewable energy.

Ørsted
DAB
Cafémedarbejder til Glashuset i Stenbjerggård, Ishøj

DAB

Kan du lide at lave mad, og har du lyst til at arbejde med mennesker?

Vi søger en cafémedarbejder, der har pædagogisk forståelse, er initiativrig og elsker at tænke ud af boksen. Hvis du kan svare ja til dette, så er du måske vores nye cafémedarbejder.

Din nye arbejdsplads bliver i Glashuset Stenbjerggård, der er en del af Ishøj Boligselskab, afdeling Stenbjerggård. Glashuset er et beboerhus med udlejning af festlokaler samt café. Endvidere er driftskontoret beliggende her.

Herudover vil dine opgaver i hovedtræk bestå i:

 • Lette anretninger til caféens daglige kunder
 • Udarbejdelse og planlægning madplaner
 • Foretage indkøb til beboercaféen
DAB
Billigblomst A/S Planteskolegartner

Billigblomst A/S, Holme-Olstrup

Billigblomst gennemgår i disse år en rivende udvikling og hurtig vækst. Vi søger derfor en planteskolegartner til en fuldtidsstilling hos vores afdeling i Holme-Olstrup.

Hos os er du, sammen med dine kolleger, ansvarlig for at vores havecenter fremstår pænt og indbydende således at vores kunder nemt og hurtigt kan finde vores produkter. Vi ønsker at tilbyde vores kunder et bredt sortiment af kvalitetsbevidste produkter til lavest mulig pris. Det er vigtigt, at du trives i en stilling med højt tempo og hvor udviklingen går stærkt.

Arbejdet hos Billigblomst er afvekslende og sæsonbetonet. Der skal i dit arbejde være fokus på pasning og pleje, samt opsætning af varer i haveplanteafdelingen samt andre vare i butikken.

Banedanmark
Projekteringsspecialister til historisk store jernbaneprojekter

Banedanmark, København, Aarhus eller Fredericia

Vil du sætte dit personlige præg på udviklingen af fremtidens klimavenlige jernbane og ligger din faglige interesse inden for feltet teknologi og design? Du har nu chancen for at stige om bord på, hvad vi selv synes er Danmarks mest spændende projekter inden for anlæg og infrastruktur.

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

I rollen som projekteringsspecialist vil du være med til at løfte vores samfundskritiske projekter, hvor du kommer til at udforme det tekniske grundlag for projekteringen og udføre beregninger samt skitsere løsninger.

Du får mulighed for at byde ind med innovative løsninger i forhold til designoptimering med henblik på at gøre banen endnu mere grøn.

Banedanmark
Magenta ApS
Studenter til salgsenhed

Magenta ApS, Aarhus og København

Hos Magenta søger vi studenter til vores salgs- og analyseenhed på vores kontorer i både Aarhus og København. Du vil komme til at indgå i et tværfagligt salgsteam bestående af studerende med forskellige fagligheder.

Dine opgaver kommer primært til at omhandle:

 • Indledningsvis kontakt til kunder
 • Opdatering og vedligeholdelse af CRM (Customer Relationship Management) system
 • Salgsopfølgning

I Magenta arbejder vi med open source softwareprodukter, som hjælper vores kunder med alt fra organisations- og medarbejderoverblik til datasikkerhed. Vi har i en lang årrække arbejdet meget tæt med særligt vores kommunale kunder, og vores salgsindsats er i høj grad baseret på direkte dialog med de enkelte kunder.

Magenta ApS
Gem
POWERCARE A/S
SOSU'er til vikariater i primærsektoren på hele Sjælland

POWERCARE A/S

Netop nu kan POWERCARE tilbyde vikariater i hele København og resten af Sjælland til både Social- og sundhedsassistent og Social- og sundhedshjælpere.

Som en del af en stor ny aftale med Statens- og kommunernes indkøbsservice (SKI), skal POWERCARE de kommende år levere sundhed- og omsorgsvikarer til en lang række kommuner og flere regioner i Danmark.

Det betyder, at uanset om du er Social- og sundhedsassistent, – hjælper eller hjemmehjælper, så kan POWERCARE tilbyde dig spændende vikariater i København (+ omegnskommuner) og på resten af Sjælland.

Der er tale om både korte og længere vikariater i primærsektoren, så der er helt sikkert noget, der passer til dig!

POWERCARE A/S
Bjarne Nielsen A/S
Salgskonsulent – Kia og brugte biler

Bjarne Nielsen A/S, Birkerød

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan videreudvikle en af Danmarks mest moderne bilkoncerner.

Er du klar på at blive en del af Bjarne Nielsen-koncernen – og derved være med til at skabe værdi for vores kunder?

Til vores store Bjarne Nielsen-forretning i Birkerød søger vi en dygtig salgskonsulent til afdelingerne for nye Kia-modeller og brugte biler generelt. Vi er et stort bilhus med godt 30 dygtige og engagerede kolleger, der alle ser frem til at tage godt imod dig. Du vil indgå i et stort og velfungerende salgsteam. 

Bjarne Nielsen A/S
NKT Photonics A/S
Product Specialist

NKT Photonics A/S, Birkerød

Are you one of those rare people that like both cutting edge technology, structure, as well as other human beings? Then we have an exciting Product Line Specialist job for you!

We make fiber lasers for quantum computing, smart city sensing, laser fusion, quantum sensing, vibrometry, and a whole range of other applications at the cutting edge of technology - and we are good at it. So good in fact, that one of our main product lines has grown to the extent that our Product Line Director needs help.

Not many days will be the same, and as you gain expertise and a broader knowledge of the inner workings of Product Marketing, your tasks will expand.

NKT Photonics A/S
Banedanmark
Projekteringsledere til historisk store jernbaneprojekter

Banedanmark, København, Aarhus og Fredericia

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Vil du sætte dit præg på udviklingen af fremtidens klimavenlige jernbane?

I rollen som projekteringsleder, vil du være med til at løfte vores samfundskritiske projekter, når de skal gennem undersøgelsesfasen, projekteringsfaserne og selve udførelsesfasen. Vi tilbyder som bygherre helt unikke muligheder for projekteringsledelse i de tidlige projektfaser, hvor de komplekse projekter skabes, og hvor de store tekniske beslutninger tages.

Som projekteringsleder i Anlægsprojektering kan du få ansvar for projekteringen inden for fagområder såsom spor, geoteknik, afvanding, broer, støttekonstruktioner mv.

Banedanmark

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV