12.831 job matcher din søgning 12.831 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Fredensborg Kommune
Frisk social- og sundhedsassistent til Nivå Hjemmepleje

Fredensborg Kommune

I hjemmeplejen i Fredensborg Kommune er vi inddelt i fire mindre, lokale enheder. Dette gør, at vi dels er tættere på borgerne, dels har mulighed for en tæt sparring i hverdagen. Vi har dag og aftengruppen organiseret under samme leder.

Som social- og sundhedsassistent i vores hjemmepleje starter din dag kl. 7.30, hvor du mødes med monofaglige kollegaer og fordeler og sparer med sygepleje kollegaer. Du kan tilgå din dagsplan fra mobiletelefonen. Vi arbejder med helhedspleje, hvorfor du også vil skulle have plejeopgaver. Vi spiser frokost sammen på centeret, og her mødes du med dine kollegaer og har den faglige sparring både rundt om frokostbordet og til de tværfaglige møder, som du selvfølgelig også skal deltage i.

Fredensborg Kommune
Socialpædagog søges til Granbohus skolebørnsafdeling Villekulla

Fredensborg Kommune

Brænder du for at gøre en forskel for børn med særlige behov?

Granbohus skolebørnsafdeling Villekulla søger pr. 01. august eller snarest derefter, en socialpædagog med fagligt engagement og interesse for at arbejde med børn og unge med vidtgående fysiske og/eller psykiske handicap.

Villekulla tilbyder aflastning til børn fra ca. 9 til 15 år. Der er 7 pladser og børnene kommer på aftalte dage – efter skole/SFO - samt i et antal weekender og feriedage om året.

Børnene møder de samme børn og voksne når de er på ophold. Børnene kommer fra forskellige specialskoler, og flere af dem møder kun hinanden på Granbohus. Vi arbejder derfor med struktur og genkendelighed for at skabe et trygt og forudsigeligt ophold.

Vordingborg KommuneDistrikt Ulvsund søger SSH/SSA til udekørende aftenvagt

Vordingborg Kommune

Har du lyst til at arbejde med borgere i eget hjem, og har du en åben og anerkendende tilgang til borgere, arbejdsopgaver og kollegaer?

Distrikt Ulvsund er beliggende midt på det naturskønne Møn, og vi varetager opgaver hos borgere i eget hjem på den vestlige del af Møn.

Vi ønsker af vores nye kollega, at du blandt andet:

 • er uddannet social- og sundhedshjælper/social- og sundhedsassistent
 • har kørekort
 • er fortrolig med anvendelse af IT samt vant til at dokumentere og iværksætte indsatser - med afsæt i Fællessprog

Stillingen er på 28 timer pr. uge med arbejdsweekend hver 2. uge. Din grundplan er 2-3-2 vagter på 2 uger med rullende afspadsering af søndagstillæg hver 8. uge.

Tandlæge Katharina Axtmann Petersen ApSKlinikchef til populær tandlægeklinik i Farum

Tandlæge Katharina Axtmann Petersen ApS

Drømmer du om en ledelsesstilling med indflydelse på en tandlægeklinik med høj professionalisme og godt arbejdsmiljø? På den nyrenoverede tandlægeklinik Tandlæge Katharina Axtmann er vi et lille team der brænder for sund tandpleje. Vil du være vores tovholder og være med til at gøre vores hverdag glat og effektiv? Og drømmer du om at lede et lille professionelt team der prioriterer kvalitet og kommunikation i behandlingen?

Det vil være dit ansvar at lede den daglige klinikdrift ud fra fælles aftaler med klinikejeren.

Dine centrale arbejdsopgaver vil være at:

 • Lede og planlægge aftalebogen for klinikkens behandlinger.
 • Besvare telefonopkald, mails og henvisninger til klinikken.
 • Administrere klinikkens lagerbeholdning og foretage favorable varebestillinger.
 • Koordinere reparationer, servicetjek og vedligehold på klinikkens maskiner.
Vordingborg KommuneAktivitetsmedarbejder til Brænderigården

Vordingborg Kommune

Vi søger to dygtige og engagerede medarbejdere til Aktivitetscenter Brænderigården. Stillingerne kan være på 30-37 timer fordelt på alle ugens hverdage i dagtimerne med delvis fastlagt ferie.

Du skal selvstændigt kunne bidrage med sundhedsfremmende aktiviteter, med overvejende fokus på det fysiske, og vi lægger vægt på:

 • Erfaring med implementering af fysiske aktiviteter (holdtræning) i forhold til målgruppen.
 • Borgerens ressourcer, empati, ligeværd og respekt.
 • At hjælpe borgeren til at tage ansvar i eget liv.

Du skal derudover kunne omstille dig og være en del af de mange opgaver, som centret har, og du skal kunne observere, handle samt ikke mindst dokumentere skriftligt i omsorgssystem.

Egedal Kommune
Søhøjskolen søger kompetent børnehaveklasseleder

Egedal Kommune, Ølstykke

Søhøjskolen i Ølstykke søger en erfaren børnehaveklasseleder til en fuldtidsstilling. Du bliver en del af et professionelt læringsfællesskab bestående af pædagoger og børnehaveklasseleder samt lærere, der i fællesskab og på tværs af årgangene og i hele indskolingen arbejder med den første læring i vores skole.

På Søhøjskolen har vi en vision om at skabe en skole, som giver vores elever mod på livet og lyst til at lære mere – en skole, som vi er stolte af, og som vi selv gerne vil komme i hver dag.

Vores fælles skole tager afsæt i en målsætning om, at alle børn skal blive så dygtige, som de kan - med undervisere der lærer af og med hinanden. Det har vi rigtig mange gode forudsætninger for, da skolen har et stærkt fundament.

Egedal Kommune
Vordingborg KommuneSpændende barselsvikariat som udekørende hjemmesygeplejerske i aftenvagt

Vordingborg Kommune

Trives du med en blanding af faste og akutte opgaver? Har du erfaring som hjemmesygeplejerske – eller er du nysgerrig på jobbet?

Som aftensygeplejerske i Distrikt Solhøj, vil du blive en del af et lille team, hvor I har et tæt samarbejde, er afhængige af hinanden, og hvor der er gode muligheder for faglig sparring.

Den ledige stilling er et barselsvikariat i perioden fra den 13. august 2021 til den 22. september 2022. Stillingen er på 28 timer ugentligt i et 5/2 rul, og arbejdstiden er fra kl. 15.00 til kl. 23.00 med weekendvagt i ulige uger.

Aftensygeplejen dækker hele Vordingborg Kommune, og du vil få samarbejdspartnere i alle distrikter og på alle centre i kommunen.

Vordingborg KommunePlejecenter Ulvsund søger SSA/SSH til skærmet afdeling i blandede vagter

Vordingborg Kommune

Kan du lide at arbejde med hukommelsessvækkede borgere, og sætter du omsorg, tålmodighed og værdighed højt? Så søger vi dig, som kan se værdien i lidt sang, en svingom, og som trives med at arbejde i blandede dag-/aftenvagter.

Plejecenteret er beliggende midt på Møn i naturskønne omgivelser - med bus til døren - og vores skærmede afdeling har plads til 12 beboere.

Du er uddannet social- og sundhedshjælper/social- og sundhedsassistent, gerne med erfaring fra plejecenter. Du er derudover interesseret i at drage omsorg for vores hukommelsessvækkede borgere og give dem en værdig hverdag.

Stillingerne er på 28-30 timer pr. uge med arbejdsweekend hver 2. uge.

JS CarlineMekaniker med flair for elektrisk fejlfinding søges!

JS Carline, Ølstykke

Vi søger en dygtig mekaniker, der er knivskarp indenfor for elektrisk fejlfinding!

Du bliver en del af en forretning, hvor vi altid ser på problemerne med et mindset, der er indstillet på at løse dem. Vi er et ungt team, hvor ambitionerne, evnerne og humøret er i top. Omgangstonen er uformel og sjovt at være en del af.

Vi tilbyder:

 • Løn efter kvalifikationer
 • Muligheden for at sætte dit præg på afdelingen
 • Arbejde i en forretning, hvor vi synes, at det skal være sjovt at gå på arbejde
 • Mulighed for udvikling og efteruddannelse
CFFM ApSDygtig og ambitiøs deltidsmedarbejder til økonomifunktion

CFFM ApS, København

Vi søger en medarbejder, som brænder for et spændende og udfordrende job, med start i økonomifunktionen.

Du vil komme til at få ansvar for den daglige økonomistyring og være med til at optimere, tilpasse og udvikle vores rutiner inden for specielt bogholderiområdet. Derudover rapporterer du direkte til ledelse samt kunder og får derfor også mange spændende ad hoc-opgaver, der giver dig muligheden for at have indflydelse på centrale og betydelige beslutninger.

Økonomifunktionens opgaver omfatter:

 • Måneds- og årsrapportering herunder bogføring, momsregnskab etc.
 • Debitor- og kreditoropfølgning
 • Lønudbetalinger
Danhostel Copenhagen CityEr du vores nye host/hostess?

Danhostel Copenhagen City

Har du lysten til at yde den bedste service for vores gæster, både i receptionen og i caféen, så er du måske den medarbejder, vi søger på Danhostel Copenhagen City.

Her får du en dynamisk arbejdsplads, hvor god energi og service er den højeste prioritet.

Vi søger fuldtidsmedarbejdere. Stillingen er med tiltrædelse hurtigst muligt og med varierende arbejdstider mellem morgen, aften og nat.

Du vil få et alsidigt job, hvor opgaverne vil være mangeartede og veksle mellem reception-, service- og caféområdet.

Snedkermester Arne Pedersen A/S
Maler

Snedkermester Arne Pedersen A/S, Greve

Søger du! De bedste kollegaer, frihed under ansvar, trivsel på arbejdspladsen så se lige her …

Vi er en moderne arbejdsplads, som sætter medarbejderen i højsædet. Som medarbejder hos Snedkermester Arne Pedersen bliver du en del af en veletableret virksomhed i konstant udvikling der har trivsel øverst på agendaen.

Vi udfører bl.a. rigtig mange maleropgaver for:

 • Almene boligorganisationer/flyttelejligheder
 • Diverse vedligeholdelsesopgaver
 • Private udlejningsselskaber
 • Erhvervskunder
Snedkermester Arne Pedersen A/S
MadkartoteketKok søges til Den Sorte Diamant

Madkartoteket, København

Er det dig?

 • Erfaring og passion for det grønne – og nordiske køkken
 • Sætter pris på økologi & bæredygtighed
 • Erfaring på højt niveau – også med selskaber

Vi søger en energisk og dygtig kok til en spændende stilling, hvor spændevidden er stor.

Med udgangspunkt i økologi og bæredygtighed skal du sammen med teamet skabe de bedste madoplevelser til alle aktiviteter på Det Kgl. Bibliotek/Den Sorte Diamant.

Vi tilbyder dig en unik mulighed for at være en del af et fantastisk arbejdsfællesskab og madkoncept på Det Kgl. Bibliotek/Den Sorte Diamant.

PLAYPLAY har travlt og søger en kollega til vores nye administration

PLAY, København

Er din passion at bidrage til at gøre en forskel for børn, unge og voksne, og er du motiveret for at gå forrest med masser af energi og kreative idéer? - Så er du måske PLAYs nye kollega i vores administration. I PLAY søger vi en ambitiøs, innovative og motiveret kollega der både har styr på tallene, reglerne og arbejdsgangene, så vi kan sikre os at vi leverer ydelser i verdensklasse.

PLAY er en socialpædagogisk virksomhed, og vi har opgaver over store dele af Sjælland. Vi samarbejder med mennesker, der står uden for samfundets almene fællesskaber, og vi arbejder hver dag for at flytte både børn, unge og familier, som har brug for støtte til at kommer tættere på uddannelse, beskæftigelse og civilsamfundets mange arenaer. Vi arbejder med afsæt i PLAY’s værdier: energi, fleksibilitet, motivation, vedholdenhed og trivsel.

Helukabel Danmark ApSEkstern teknisk salgskonsulent til Nord- og Sønderjylland

Helukabel Danmark ApS, Taastrup

Har du el-teknisk flair og er Expert i kabler? Og vil du hjælpe os med at sætte strøm til vores kunders forretning?

Bliv en del af HELUKABEL, en af verdens førende producenter og leverandører af kabler. Vi har allerede 52 kontorer i 32 lande og udvider i Danmark.

Derfor mangler vi nu en Ekstern teknisk salgskonsulent til Danmark, som vil være med på vores vækstrejse og sætte sit præg på vores fremtid. Er det dig?

Som vores nye Eksterne tekniske salgskonsulent i Danmark er din primære rolle at supportere og rådgive vores kunder teknisk, samt varetage salget i bl.a. kabler og tilbehør. Du vil være i løbende i kontakt med vores hovedkontor i København samt vores globale afdelinger, hvor der er masser af hjælp at hente – især på hovedkontoret i Tyskland, men vi er også jævnligt i kontakt med vores kolleger i hele verden.

& friendsIT-udvikler

& friends søger for Letpension i Virum

Som IT-udvikler hos Letpension får du mulighed for at bruge din viden og erfaring samt bidrage til, at Letpension leverer deres nye versioner i den rigtige kvalitet til tiden.

Hvis du er den, vi søger, har du allerede bevist, at du er nysgerrig og har gåpåmod. Du er i dag den person, dine udviklerkolleger naturligt går til, hvis de har behov for sparring og viden.

Du er resultatorienteret og brænder for at gøre en forskel - en forskel, der kun kan opnås, hvis du har lyst og evner til at skabe resultater sammen med andre.

I Letpension arbejder de agilt, hvilket betyder, at IT og forretningsudvikling foregår i en tæt dialog. Du skal derfor trives i krydsfeltet mellem forretning og IT. De arbejder med Scrum i kvartalscyklusser, hvor alle bidrager på lige fod i forhold til de opgaver, der løbende prioriteres højest, og som udvikles i værktøjer primært fra et Microsoft-univers.

NordeaService- og rådgivningsagent til Nordea 24/7

Nordea, Høje Taastrup

Har du et højt ambitionsniveau, er du energisk, og brænder du for at skabe de bedste kundeoplevelser i selskab med fantastiske kollegaer?

Som ansat i Nordea 24/7, er du en del af en sjov og tempofyldt hverdag. Du har stor passion for at rådgive, servicere og skabe ekstraordinære kundeoplevelser, i hver eneste telefonsamtale. Du trives med at kommunikere mundtligt med alle typer mennesker, og forstår at sætte dig i kundens sted, uanset hvilken opgave de skal have løst.

Vores kultur er præget af feedback, træning og lysten til hele tiden at blive bedre. Du motiveres af at tage ansvar, både for den gode kundeoplevelse, samt din egen udvikling. Du får en masse energiske kolleger, som hver dag møder ind med samme mål: at give vores kunder verdensklasse kundeoplevelser.

Auto1.comAccount Manager Sales

Auto1.com, København

Er du nørdet omkring biler? Bruger du din tid på at holde dig opdateret på de nyeste modeller, udstyrs-varianter og specifikationer? Kan du snakke med alle typer af brugtvognsforhandlere over telefonen? Så er det måske dig vi søger som Account Manager!

Som Account Manager på vores hovedkontor på Kalvebod Brygge i København, vil du komme til at arbejde med en unik model, der revolutionerer bilindustrien for bilforhandlere på det Nordiske marked.

Din rolle indebærer opgaver som:

 • Identificere og undersøge nye mulige kunder, der kunne være interesserede i at bruge AUTO1.com
 • Pitche og sælge vores unikke produkt gennem telefonisk kontakt med potentielle kunder
 • Rådgive og servicere allerede eksisterende kunder
ROCKWOOL International A/SFacility Manager

ROCKWOOL International A/S, Hedehusene

Ready to head a facility management organisation and a team of seven employees at our HQ in Hedehusene?

As our new facility manager, you will be overall responsible for FM services in Hedehusene. You will spend most of your time leading your team and maintain and further develop our FM services. You will also have an important role in driving and / or owning existing and future new build- and office renovation projects.

You will be in close contact with a variety of stakeholders – from colleagues in different departments and our management to external stakeholders including e.g. architects and public authorities.

Jeudan A/S
Projekterende medarbejder

Jeudan A/S, København

Har du erfaring indenfor projektering af byggesager på klassiske ejendomme? Og drømmer du om at være en del af en kvalitetsbevidst og proaktiv organisation, hvor ambitionerne er høje og samarbejdet er stærkt? Så er du måske vores nye kollega til hovedsædet på Bredgade 30, København K.

Kemp & Lauritzen

Som projekterende medarbejder i Jeudan bliver du en del af en virksomhed i vækst. Vi har et stærkt fællesskab og gode personaleforhold. Du kommer til at blive en del af Projekterings- og Tilbudsteamet, der tæller 10 dygtige og motiverede kollegaer, hvor du vil have gode muligheder for at udfolde dine ambitioner og udvikle dig selv og dine kompetencer.

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

 • Detailplanlægning af sagsløsning i sagsstyringssystem
 • Definering af projekteringsomfang
Jeudan A/S