10.707 jobannoncer matcher din søgning 10.707 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Behandlingsskolerne ApS

Køkkenmedarbejder

København Ø

Vil du være køkkenmedarbejder på en anderledes arbejdsplads, hvor du bidrager til at gøre hverdagen nemmere for ca. 45 børn med særlige udfordringer og deres personale?

Daglige faste arbejdsopgaver vil være:

 • Afhentning af mad i varevogn og aflevering af mad på tre adresser (kasserne vejer max 25 kg)

Derudover følgende opgaver på din daglige arbejdsplads Fortuna Østerbro:

 • Sætte mad frem i kantinen
 • Afrydning og opvask/sætte i opvaskemaskine efter frokost
Behandlingsskolerne ApS
Diakonissestiftelsen

Socialpædagog søges til botilbud - Momentet i Gentofte

Gentofte

Vil du være med til at udvikle Diakonissestiftelsens socialpsykiatriske tilbud?

Momentet er et nyåbnet, helhedsorienteret og fleksibelt tilbud til unge voksne i alderen 18-35 år. Tilbuddet vil på sigt rumme 19 midlertidige, §107-pladser for mennesker med psykosociale udfordringer, som har komplekse problemstillinger og et moderat støttebehov. Du vil få stor mulighed for at præge og udvikle tilbuddet med udgangspunkt i borgernes behov.

Vi tager udgangspunkt i recovery-orienteret rehabilitering og søger medarbejdere, som er motiverede for at skabe virkningsfulde rammer og indsatser, der gør en forskel for målgruppen.

Burger King Scandinavia

Financial Analyst

København S

We are looking for a Financial Analyst to drive a wide spectrum of financial analysis, updating and improving sales forecasting, cost analysis and supporting permanent innovation processes by contributing to the continuous improvement of our financial processes.

Responsibilities

 • Perform analysis on operational KPIs, labour costs, COGS and budget updating.
 • Control and follow up on all the marketing spending, seek areas of savings and make proposals for cost optimization.
Burger King Scandinavia
Cougartron ApS

Salgskonsulent – Udstyr til Metalindustrien

Ballerup

Er du passioneret omkring salg af industrielt udstyr og værktøj?

Som salgskonsulent hos Cougartron får du en spændende intern salgsrolle, baseret på vores kontor i Ballerup, Danmark. Din typiske arbejdsdag inkluderer:

 • Håndtering af indgående henvendelser
 • Udarbejdelse af tilbud
 • Mødebooking og telefonisk salg
 • Fysiske kundebesøg
Frankly Juice A/S

Vil du med på vækstrejsen? Her er muligheden som operatør

Brøndby

Hos Frankly Juice søger vi nu en person til den daglige drift, i en virksomhed som er i vækst og hastig udvikling. Sammen med Teamlederen sørger du for at sikre den høje kvalitet af produkterne effektiviteten og den gode stemning i produktionen.

Vi arbejder i et koldt miljø, men bare rolig, vi har varm påklædning. Du vil komme til at arbejde i et stærkt team, hvor vi hver dag hjælper hinanden med at få lavet et fantastisk produkt.

Dansk-Skimmel A/S

Skadesleder/Fugttekniker- Til vores Københavnsafdeling

Albertslund

Dansk-Skimmel A/S søger en Skadesleder/Fugttekniker med tilknytning til vores Københavnsafdeling som skal hjælpe med at varetage den øget tilgang af kunder.

Som Skadesleder/Fugttekniker hos Dansk-Skimmel A/S får du muligheden hjælpe vores kunder med at finde den rigtige løsning på deres fugtskader. Så vores sanitører har de bedste forudsætninger for at udfører arbejdet. Du kommer til at indgå i et team med rådgivere og skadesledere. Med baggrundsuddannelse som bygningskonstruktører, bygningsingeniører, tømrer mv.

Raunstrup Tømrer

Tømrersvend

Der er høj efterspørgsel på vores ydelser, og vi søger derfor tømrersvende/makkerpar til fast arbejde i Glostrup-området.

Brænder du/I for tømrerfaget, og kan du/I levere en høj kvalitet samt bidrage til gode kundeoplevelser, så MÅ dette stillingsopslag lige være noget for dig.

Du bliver en del af et velfungerende team, hvor den gode kundeoplevelse og gode håndværk er i højsædet.

Fredensborg Kommune

Medarbejder til fast nattevagtsstilling 31,5 timer pr uge

Granbohus, Fredensborg søger omsorgsmedhjælper til fast nattevagt i tidsrummet 22.00-07.00, hverdage og weekender til skolebørnsafdelingen Villekulla.

I afdelingen er der 7 børn i alderen fra 8-15 år. Børnene kommer på aflastningsophold i en fast plan, på hverdage efter deres skoledag samt i et antal weekender og feriedage om året. Børnene møder de samme børn og medarbejdere når de er på ophold. Børnene kommer fra forskellige specialskoler, og flere af børnene møder kun hinanden på Granbohus.

Rubæk Rengøring Aps

Kundechef/serviceleder til erhvervsrengøring i København

Rubæk Rengøring er i vækst og søger derfor en ny kundechef til erhvervskunder i København.

Du har formentlig erfaring fra rengøringsbranchen og er god til at motivere og anerkende rengøringsassistenternes gode arbejde samt at have en god dialog med vores trofaste kunder.

Vi tilbyder gode og søde kollegaer samt en motiverende og selvstændig hverdag.

Banedanmark

TPS-Fagspecialist til udvikling af nye it-systemer

København V

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Vil du gerne arbejde med samfundskritiske it-løsninger, hvor der stilles høje krav til kvalitet, og hvor du kommer til at befinde dig i et miljø med mulighed for faglig og personlig udvikling, og hvor du får mulighed for at gøre en forskel?

I Fjernbane-IT (F-IT) søger vi nemlig en TPS/TMS-fagspecialist inden for jernbane med lyst til at tilegne sig dyb viden om trafikrelaterede it-systemer, og være med til at sikre brugervenlighed og effektivitet.

Banedanmark
Gem
itm8

Support Specialist til Kalundborg

Kalundborg

Er du en smilende IT-ekspert, der brænder for at levere topklasse kundeservice? Har du teknisk flair, især inden for PC, MAC og O365? Så kan jobbet som IT Support Specialist til vores team i København være din næste udfordring!

Vi oplever fortsat vækst og tilgang i opgaver, og derfor har vi brug for flere dygtige IT-eksperter til at hjælpe vores kunder. Vi løser en bred vifte af IT-opgaver, så det er afgørende, at du brænder for at yde førsteklasses kundeservice og kan finde de rette løsninger til vores kunders IT-udfordringer.

itm8
Specialskolen Bramsnæsvig

Vi udvider på Specialskolen Bramsnæsvig, derfor søger vi en ambitiøs og nærværende afdelingsleder

Kirke Hyllinge

Specialskolen Bramsnæsvig er en selvejende virksomhed, med fokus på udvikling og trivsel for børn, unge og voksne med særlige behov. Vi bor naturskønt direkte ned til Isefjord og drager ofte den omkringliggende natur ind i vores dagligdag på skolen.

Vi tilbyder dig:

 • En organisation i udvikling som skaber resultater og som favner pædagogisk og sundhedsfagligt personale med mange komplekse kompetencer
 • En spændende og udfordrende afdelingslederstilling i en veletableret organisation
 • Muligheder for at handle selvstændigt og sætte dit præg på udviklingen
Uddannelses- og Forskningsministeriet

IT-generalist med stærke formidlingsevner søges

København Ø

Brænder du for at gøre andre klogere på it-systemer? Kan du lide at arbejde i spændingsfeltet mellem IT-udvikling, stabil drift og undervisning, hvor det svære bliver nemt at forstå? Og har du mod på at byde ind med ideer til at gøre rammen om vores arbejde endnu bedre?

Den ledige stilling er placeret i E-grant-enheden med otte medarbejdere plus en områdeleder. E-grant består af en intern sagsbehandlerportal og en ekstern selvbetjeningsportal for bl.a. ansøgere, bevillingshavere og bedømmere, og det bruges af Danmarks Frie Forskningsfond, Innovationsfonden, Danish e-Infrastructure Consortium og styrelsen selv.

Uddannelses- og Forskningsministeriet
Gem
DR Byen

Q/A engineer til DR LYD

København S

Du har til opgave at validere og gennemteste voresløsninger, inden de rammer brugerne, og du går til Q/A opgaverne med et erfarent blik forautomatisering af test.

Vi har gode sociale relationer og lægger stor vægt påarbejdsglæde og at vores medarbejdere udvikler sig personligt og fagligt.

Four FMfourfm.com

Facilitetskoordinator/Receptionist

København

Four FM er en hurtigt voksende virksomhed med premiumløsninger inden for facility management, bygget på iværksætteri, engagerede medarbejdere og stærk virksomhedskultur.

Four FM er en virksomhed, der tilbyder premiumløsninger inden for Facility Management. En dynamisk virksomhed, der er bygget på iværksætterånd, engagerede medarbejdere og en stærk virksomhedskultur. Vi leder nu efter et nyt medlem til vores team, og vi håber, at det kan være dig!

Four FMfourfm.com
Udviklingsselskabet By & Havn I/S

By & Havn søger en medarbejder til Maritim afdeling

København K

I By & Havns Maritim afdeling sikrer vi opsyn med havnen, betjener broer og sluser, yder god service til havnens kunder og brugere, samt koordinerer og anviser liggepladser til havnens mange gæstesejlere. Desuden sejler vi By & Havns skib ”El Portus”.

Maritim afdeling består af et team på 4 kollegaer, og du får reference til Havnefogeden. I jobbet vil din primære opgave være at være bro-operatør.

Ejendomsadministrator

København N

Til mindre hyggeligt advokatkontor med speciale i ejendomsadministration søges erfaren ejendomsadministrator med indgående kendskab til privat udlejning, andels-/og ejerforeninger.

Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og passe et antal foreninger og ejendomme. Vi benytter Unik Systemdesign. Erfaring med afholdelse af bestyrelsesmøder og generalforsamlinger er en fordel.

Fredensborg Kommune

Pædagog til Lundely Børnehus

Fredensborg

Vi søger efter dig - der kan følge børnenes spor og skabe den bedste hverdag for vores 3-4 årige. Gerne på 35 timer - stillingen er ledig fra 1. maj 2024.

Lundely Børnehus har til huse i veletablerede lyse lokaler på N. W. Gadesvej 20 i Fredensborg, tæt ved natur og offentlig transport.

Vi går på arbejde, fordi det er spændende, og vi brænder for det, og vi tror på, at vi gør en forskel. Derfor har vi fokus på og arbejder for at have høj trivsel, og du får virkelig mulighed for at sætte dig selv og din faglighed i spil,

fortæller daglig leder Helle Busk
DIS Study Abroad in Scandinavia

Studentermedhjælper søges til finansafdelingen – DIS Copenhagen

Er du interesseret i bogføring, finans og Excel? Så se her!

Vi kan tilbyde:

Se video om DIS Study Abroad in Scandinavia som arbejdsplads

 • Mulighed for at bidrage til organisationens positive udvikling og vækst
 • Gode kollegaer i et uformelt team
 • En fleksibel arbejdsplads
DIS Study Abroad in Scandinavia
Zealand Business College

Studentermedhjælper til Kommunikation og Event

Næstved

Du får udfordringer og en sjov hverdag, hvor du på to ben skal inspirere flere unge til at vælge vores unikke uddannelser. Nu er spørgsmålet; Kan du lide at fortælle den gode historie både mundtligt, skriftlig, i stillbilleder og via video?

Vi søger en udadvendt og energisk studentermedhjælper, som sammen med os vil fortælle om de fantastiske muligheder erhvervsrettede uddannelser giver og rummer.

Du skal have lyst til at være sammen med unge mennesker i særligt 7., 8. og 9. klasse og nogle gange deres forældre. Du skal også turde stille dig op foran en HF-klasse eller en klasse på FGU.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV