15.499 job matcher din søgning 15.499 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Egedal Kommune
Egedal Kommunes modtageafdeling søger lærer/pædagog

Egedal Kommune, Ølstykke

Søger du et meningsfuldt job, hvor du kan gøre en forskel, og brænder du samtidig for arbejdet med at lære børn at tale dansk, skabe tryghed, nærvær og trivsel? - Så er det præcis dig vi leder efter! I takt med at der kommer flere flygtninge til landet, især fra Ukraine, skal vi have oparbejdet en fantastisk modtageafdeling.

Du er…

 • Erfaren lærer/pædagog – gerne med erfaring fra andre modtageafdelinger
 • Robust og har mod på en hverdag, hvor eleverne med vidt forskellig baggrund og forudsætninger til tider har været igennem voldsomme livsbegivenheder
 • Omstillingsparat og fleksibel
Egedal Kommune
EDC Poul Erik Bech HR drifts- og implementeringschef med overblik og eksekveringsevne

EDC Poul Erik Bech, København

Er du struktureret af natur og besidder et godt overblik? Og evner du at få et team til at arbejde effektivt og struktureret ved brug af god opfølgning og styring?

HR-afdelingens vigtigste opgave er at skaffe kvalificerede medarbejdere til rette tid, så rekruttering fylder meget i afdelingen.

Det falder dig naturligt at tage et stort ansvar og arbejde selvstændigt. Du kan lide at tænke strategisk og arbejde med udarbejdelse af årshjul og handlingsplan for afdelingen. Hertil kommer, at du evner at forberede og afholde effektive møder med ledelsen, hvor du skaber et rum for sparring og leverer en god rapportering. Endvidere vil du sammen med vores marketingafdeling have ansvaret for, at vores ledige stillinger markedsføres på bedst mulig vis.

GoGift A/S GoGift søger Business Development Managers til det danske marked

GoGift A/S, Valby

GoGift er Skandinaviens største gave- og gavekortudbyder med mere end 20 års erfaring. Vi distribuerer millioner af gavekort hvert år til tusindvis af globale erhvervskunder og forbrugere. Med mere end 100 medarbejderes dygtige ekspertise servicerer vi nationale og internationale virksomheders gavebehov, og bestræber os på altid at tilbyde vores kunder i mere end 60 lande den bedste gaveløsning.

Vi søger nu til det danske marked en erfaren Business Development Manager, som er dygtig til at skabe relationer, og som kan se og udvikle muligheder inden for potentielle kundegrupper og bidrage til at nå salgsteamets definerede mål.

Mere specifikt er din rolle at:

 • identificere og proaktivt kontakte potentielle kunder i Danmark og globalt
 • forberede rammeaftaler med kunder
 • servicere kunderne og aflægge besøg ved behov
Scandlines
Disponent/logistik-supporter til Supply Chain Management i Rødby

Scandlines

I stillingen som disponent kommer du til at spille en vigtig rolle i samarbejdet med Scandlines lager, færger og kantine og ikke mindst dine kollegaer i afdelingen. Du vil primært få ansvaret for disponering af catering- og retail-varer, så vores færger og kantine altid er sikret den rette varebeholdning.

Du kommer dagligt til at håndtere dine egne færger, både danske og tyske, ligesom du løbende har ansvaret for optimering af vareflows inden for dine områder. Du skal være med til at sikre korrekt leveringsservice, holde styr på lead time, minimere spild og disponere efter lagerkapacitet og aftræk.

Vi søger en analytisk profil, hvor disponering/indkøb og opfølgning har været omdrejningspunktet i tidligere jobs. Alternativt er du nyuddannet inden for supply chain eller logistik og er klar til at supplere din teoretiske ballast med en god praktisk hands-on opgaveløsning.

Scandlines
Copenhagen Sales ApS
Salgskonsulenter søges

Copenhagen Sales ApS, København

Vi er på udkig efter dygtige salgskonsulenter til vores team.

Hos Copenhagen Sales uddanner vi vores egne medarbejdere, så det vigtigste er, at du kan lide at tale med mange mennesker og har lyst til at sætte dig ind i vores kunders brancher og produkter.

Vi mener selv, at vi har branchens bedste arbejdsplads. Om det er det unge, friske miljø, den uformelle omgangstone eller vores fredagsbarer, der gør det, er vi lidt i tvivl om. Men det er formentlig en god blanding.

Vi ved bare, at glade medarbejdere skaber gode resultater!

Se video om Copenhagen Sales ApS som arbejdsplads

Copenhagen Sales tilbyder:

 • Fast timeløn + provision
 • Karrieremuligheder
 • Gode kollegaer
 • Tæt på metro
Copenhagen Sales ApS
BASF A/S
Team Lead and Customer Service Officer, BTC Nordic/Baltic

BASF A/S, Copenhagen

At BASF, we create chemistry for a sustainable future. We combine economic success with environmental protection and social responsibility. More than 111,000 employees in the BASF Group contribute to the success of our customers in nearly all sectors and almost every country in the world. Our portfolio is organized into six segments: Chemicals, Materials, Industrial Solutions, Surface Technologies, Nutrition & Care and Agricultural Solutions. BASF generated sales of €78,6 billion in 2021.

We are looking for a new Team Leader/Customer Service Officer to join our team at BASF/BTC in the Nordic & Baltic region. BTC Chemical Distribution Unit, is a unit within BASF, selling a wide range of specialty chemicals and performance polymers and 3rd party products from other suppliers. We cover the Nordic countries and the Baltic region and corporate closely with our colleagues throughout Europe.

BASF A/S
GO DREAM ApS Student Worker – Trade Marketing (15 hours per week)

GO DREAM ApS, Copenhagen

Are you creative and passionate about marketing and shopper experience? Would you like to have an exciting student job as part of a company offering unique products, that helps people realize their dreams? Then read more here and apply today!

Go Dream is looking for a new colleague to join our marketing team. In this position you will help to develop the giftbox category in retail, thanks to adequate communication and campaigns, and you will participate to the innovations launch.

You’ll be part of the new marketing team which will be composed of 2 persons, and you will report directly to the Head of Marketing. The Head of Marketing is French, and the communication is in English, so you need to be comfortable and willing to work in an international environment.

Thiele A/S
Dygtig salgsassistent søges til vores butik i Ringstedet i Ringsted

Thiele A/S

Til vores travle butik i Ringstedet i Ringsted søger vi en dygtig salgsassistent, der kan arbejde selvstændigt og som interesserer sig for mode og kvalitet.

Selvom hverdagen er travl, skal du holde af at ‘forkæle’ kunderne med en ekstra god service, og naturligvis have flair for og lyst til at sælge højprofilerede varer.

Da vi er markedsførende inden for brillestels- og solbrille-brands med mærker som f.eks. Tom Ford, Gucci, Mulberry og Ray-Ban, er det vigtigt, at du synes det er udfordrende at sælge og rådgive omkring mode og kvalitet. Derudover vil der være en række administrative daglige opgaver, der skal løftes.

Thiele A/S
North-East Family Office Fondsmæglerselskab A/S Operations Manager

North-East Family Office Fondsmæglerselskab A/S, København

Drømmer du om at blive en del af maskinrummet i et moderne fondsmæglerselskab med en helt ny, eksklusiv investeringsplatform? Så er du måske vores nye Operations Manager!

Som vores nye Operations Manager bliver du en vigtig del af fondsmæglerselskabets daglige drift, hvor du kommer til at arbejde med en række forskellige opgaver. De omfatter bl.a.:

 • Monitorering og styring af finansiel risiko, primært valutaafdækning
 • Daglig likviditetsstyring
 • Eksekvering af handler for porteføljeforvaltningsteamet

Vi tilbyder en spændende mulighed for at blive klogere på investeringsverdenen og fondsstrukturer, få praktisk erfaring med derivater, indsigt i moderne porteføljeforvaltning samt indgående kendskab til unoterede investeringer, især private equity.

Real Administration A/S
Ejendomsadministrator - trainee

Real Administration A/S, Roskilde

Vil du være en af de dygtigste ejendomsadministratorer i Danmark?

Du bliver en vigtig del af et super dedikeret team på 11 medarbejdere. Du kommer hele vejen rundt i alle aspekter i en administrationsvirksomhed.

Du vil hen ad vejen komme til at arbejde med økonomi, regnskaber og jura, du vil have kontakt med lejere og udlejere, ejere af andels- og ejerlejligheder, du vil yde rådgivning til bestyrelser, og du vil have kontakt til viceværter og leverandører.

Miljøet i firmaet er meget uformelt, og humor og evnen til at grine af sig selv sætter vi stor pris på, selvom vi skal udføre et professionelt og seriøst arbejde.

Real Administration A/S
Frederiksberg Kommune Mariendal søger pædagog til børnehaven/naturbørnehaven 37 timer

Frederiksberg Kommune

Vores gamle villa på Frederiksberg har gode faciliteter til leg og kreativitet. Og når vi to uger om måneden er i vores naturbørnehave i Birkerød, er der al den plads, natur og frihed, man kan ønske sig.

I Mariendal er hvert år fuld af projekter med kunst, teater, kreativ skoleforberedelse og fejring af årstider. Og hver stilling er fuld af ansvar, frihed og udvikling. Der er en rød tråd gennem alt det, vi gør i Mariendal. Det gavner børnene, der bliver stimulerede, udvikler sig personligt, lærer på en god måde og får en masse rare oplevelser. Og det gavner os voksne, der udvikler os fagligt, altid har udfordringer i vores job, kender vores mål og har frihed til at præge vores egen og børnenes hverdag.

Den røde tråd hedder Reggio Emilia, som vi blandt andet bliver inspireret af ved studietur til Italien og ved løbende dialog om, hvad vi gør, og hvorfor vi gør det.

MUUSMANN Kommunekontaktansvarlig

MUUSMANN søger for Behandlingsstederne Søbæk i Holbæk

Siden 1985 har Behandlingsstederne Søbæk tilbudt skræddersyede løsninger til børn og unge med specialpædagogiske behov.

Der foreligger en central opgave i forhold til at etablere og udvikle relationer til eksisterende og nye kunder samt etablere og udvikle gode netværker i de kommuner, hvor Søbæk er aktiv og ønsker at blive aktiv. En væsentlig del af dette arbejde består i at etablere gode og professionelle relationer til de relevante samarbejdspartnere og beslutningstagere i hver kommune.

Den kommende kommunekontaktansvarlige skal være i stand til at formidle, hvor Søbæk adskiller sig positivt på indhold, kvalitet og målgrupper i forhold til andre leverandører. Vedkommende skal have oparbejdet et vist kendskab til den faglighed, der udspiller sig på et opholds- og dagbehandlingssted, herunder at vedkommende på en troværdig og tillidsfuld måde kan formidle faglige begreber og metoder.

Eksperimental Institutionen Pædagog til en børnehavegruppe med basispladser

Eksperimental Institutionen, København

Eksperimental Institutionen søger 37 timers pædagog til vores ene børnehavegruppe. Det er ikke en forudsætning, at du har erfaring for området, det vigtigste er at du har mod og lyst til, at blive en del af et meget spændende og anderledes hus. I huset er halvdelen af vores pladser, basispladser for børn der lever i familier med psykosociale udfordringer. Yderligere har vi, udelukkende uddannet pædagoger ansat i de faste stillinger.

Vi tilbyder:

 • Mentoroplæring, og indføring i vores pædagogiske metoder.
 • En organisation med mange års erfaring, i at arbejde med inklusion. Vi fungerer som kompetencecenter i Københavns Kommune.
 • Tæt tværfagligt samarbejde med Københavns Kommunes forvaltninger.
 • En mangfoldighed af pæd/psykologiske udfordringer, og udviklingsmuligheder.
Nordic Netcare
Har du erfaring inden for sundhedsfaglig rådgivning, og vil du gerne være en del af en dynamisk virksomhed? Så er Nordic Netcare arbejdspladsen for dig

Nordic Netcare, København

Vi oplever øget efterspørgsel på vores sundhedsservice, og derfor er vi på udkig efter nye dygtige fysioterapeuter el. kiropraktorer med start hurtigst muligt.

I tæt samarbejde med vores kvalitetssikrede netværk af klinikker, skal du rådgive og vejlede patienter, så de sikres et effektivt, personligt og skræddersyet behandlingsforløb. Du skal derfor være interesseret i at vejlede og rådgive patienter – altid med udgangspunkt i høj faglighed og med fokus på en positiv og motiverende dialog.

Vi garanterer en innovativ og udfordrende arbejdsplads, hvor du har mulighed for at kommunikere den nyeste sundhedsviden til patienter, der ønsker at blive friske hurtigst muligt.

Nordic Netcare
Roskilde Tekniske Skole
Vejleder og støtteperson for grundforløbselever

Roskilde Tekniske Skole

Roskilde Tekniske Skole søger en uddannelses- og erhvervsvejleder, som får en specifik opgave med fokus på støtte til lærepladssøgning for elever i træfagenes byggeuddannelser.

Vi tilbyder en spændende, afvekslende og lærerig hverdag sammen med unge mennesker og et lærerteam med stor interesse for det pædagogiske arbejde. Opgaverne vil være følgende:

 • Støtte velfungerende elever med behov for hjælp til at kontakte virksomhederne i forhold til lærepladssøgning.
 • Fungere som UE-vejleder i et vejlederteam bestående af 3 vejledere
 • Rekrutteringsarrangementer internt og eksternt.
Schiøtt Installation A/S Udadvendt elektriker til alsidige el-opgaver

Schiøtt Installation A/S, København

Har du en elektrikerbaggrund, og vil du være en del af en veletableret virksomhed med bred kundekontakt og skudsikkert socialt sammenhold?

Hos Schiøtt får du muligheden for at tage styringen over dine egne arbejdsopgaver og udføre alle slags elektrikerløsninger, når du servicerer vores kunder – fra større erhvervskunder til privatkunder.

Du starter din dag med at tjekke vores opgavesystem. Her gennemgår du de opgaver, du har fået tildelt, og kører ud til første kunde i din egen servicebil – enten hjemmefra eller fra kontoret eller lager, hvis du mangler materialer. Sommetider samarbejder du med en kollega eller vores lærling, mens du oftest løser diverse spjældopgaver på egen hånd, der blandt andet indebærer, at du:

 • håndterer alm. elinstallationer
 • trækker strøm til køleanlæg i samarbejde med dine kolleger fra køleafdelingen
 • bestiller varer og materialer hjem til en specifik opgave
Fredensborg Kommune
Pædagogmedhjælper

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Kokkedal SFO og Klub søger pædagogmedhjælpere, 20 timer om ugen.

Så hvis du kan se dig selv spille fodbold med 20 børn på legepladsen, bage snobrod ved en af vores bålpladser, danse, læse højt, bygge huler, eller give den gas i krea, er det måske dig vi leder efter.

Vi er delt på to afdelinger. En SFO for 0.-3. klasse og en for Klub for 4.-6. klasse. I vores SFO er der plads til 240 børn, med lokaler på Kokkedal Skole Vest. Børnene er inddelt i årgange, med et fast tilknyttet pædagogisk team, i legerum og værksteder der er indrettet alderssvarende. På vores store legeplads leger vi sammen på tværs af årgangene.

Brdr. Kjær ApS Import & Export Lagermedarbejder

Brdr. Kjær ApS Import & Export, Taastrup

Brdr. Kjær søger en rutineret, pålidelig og serviceminded lagermedarbejder til nathold.

Som person er du struktureret og forstår at arbejde inden for klare deadlines. Du trives med faste rutineprægede opgaver og håndterer en positiv dialog. Du er serviceminded af natur og har lyst til at udvikle dig i et mindre team af engagerede og erfarne kollegaer.

Du kan lide fysisk arbejde og går altid engageret til dine arbejdsopgaver. Du er god til at bevare overblikket og er vant til at arbejde effektivt efter procedurer. Det er altafgørende, at du er en stabil og pligtopfyldende medarbejder, der sætter en ære i at møde til tiden og at være en god kollega.

Topsil GlobalWafers A/S Teamleder til produktion

Topsil GlobalWafers A/S, Frederiksberg

Vi søger en teamleder der vil være med til at udvikle vores medarbejdere og vores produktion.

Du har direkte ledelsesansvar for medarbejdere på daghold og kommer til at samarbejde med forskellige faggrupper og teamledere i tilsvarende roller. Du bidrager blandt andet med optimering i produktionen, mindske fejl samt igangsætte korrigerende handlinger og opfølgning.

Du tilbydes:

 • Gode udviklingsmuligheder
 • Løn efter kvalifikationer
 • Pensionsordning og sundhedssikring
Fredensborg Kommune
Fredensborg Skole søger fransk- og engelsklærer på deltid til udskolingen

Fredensborg Kommune

Er du en lærer, der brænder for sprog og for eleverne i folkeskolen? Kan du skabe et trygt og motiverende læringsmiljø? Vil du være en del af et professionelt fællesskab, hvor vi er sammen om at lave god skole? Så er det dig, vi søger.

Fredensborg Skoles søger en stærk fransk- og engelsklærer til udskolingen. Her er vi bygget op om tre faglige linjer; Science, Idræt og International & Medier, og din tilknytning vil blive til team International & medier.

På Fredensborg skole går faglighed, trivsel, fællesskab og dannelse hånd i hånd. Vi ønsker at ruste eleverne både fagligt og menneskeligt til fremtiden.

Vi ser os selv som en attraktiv arbejdsplads, der vægter det kollegiale teamsamarbejde højt, og hvor elevernes læring og trivsel er i centrum. Ledelsen er synlig og tæt på alle medarbejdere, og sammen udvikler vi hele tiden arbejdet omkring kerneopgaven.