16 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

16 jobannoncer

Gem
Velkommen A/S

Salescorp ApS og Velkommen A/S søger en passioneret og dedikeret ernæringsassistent

København S

Som ernæringsassistent vil din primære opgave være at tilberede en forskelligartet og velsmagende frokostbuffet i vores kantine. I vores kantine tilbereder vi både varme og kolde retter samt sørger for en indbydende salatbar.

Vi har frokostordning, en uformel omgangstone, og du vil få en masse søde kollegaer, som hjælper til at vi sammen når vores mål.

Gem
Københavns Kommune

Ernæringsassistent med et hjerte der banker for ernæring, god mad og bæredygtighed til plejehjemmet Bomi-Parken på Amager

København S

Vi søger en dygtig kollega til en fastansættelse på fuld tid med arbejde i dagtimerne på hverdage og hver tredje weekend. Inden du læser videre, skal du være opmærksom på, at du kan søge jobbet nemt og hurtigt. Du skal blot sende en SMS til forstander Mette Clemmensen på 2673 1055. Hun vil da tage kontakt til dig og finde et tidspunkt, hvor I kan mødes til en samtale i Bomi-Parken.

Vi tilbyder høj grad af indflydelse på køkkenteamets produktion og rig mulighed for at sætte dit eget præg med din faglighed.

Gem
ISS Facility Services A/S

ISS søger en passioneret Food & Beverage Lead til at skabe spændende madoplevelser

Brænder du for at skabe enestående madoplevelser og sikre, at vi opretholder de højeste standarder inden for kvalitet og service? Kan du skabe verdensklasse kundeoplevelser og samtidig fortælle den gode historie?

Se video om ISS Facility Services A/S som arbejdsplads

Du vil være ansvarlig for at eksekvere på strategier for F&B området, herunder at identificere trends og udvikle på de kommercielle ideer, som du i samarbejde med vores dygtige køkkenchefer finder frem til. Du vil i stillingen være support på to større lokationer, henholdsvis i Ørestaden og Høje Taastrup, hvor din fornemmeste opgave bliver at sikre vidensdeling og sparring på tværs.

ISS Facility Services A/S
Gem
Kgl. Nederlandsk Ambassade

Housekeeper

Copenhagen

The Ambassador of the Kingdom of the Netherlands in Denmark is looking for a housekeeper for her residence in Copenhagen.

Your responsibilities will include household maintenance (e.g. regular cleaning (vacuuming, dusting, mopping)), washing and ironing of clothes and linen, some sewing.

You will also assist in the preparation and serving of meals for representation in small groups, and you will welcome guests and provide wardrobe assistance.

Gem
Kvickly

Delikatesseassistent, Kvickly Sundby

København S

Du bliver en del af et stort Kvickly varehus som er en travl butik og med mange dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik og som står klar til at hjælpe vores mange kunder.

Vi tilbyder et spændende og udviklende job i et motiverende arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet.

Gem
ISS Facility Services A/S

ISS søger kreativ og erfaren kok til foodcourt i kantine

København

Brænder du for at skabe unikke gastronomiske oplevelser, har du erfaring fra restaurationsbranchen og er du uddannet kok? Så har vi måske jobbet til dig

Se video om ISS Facility Services A/S som arbejdsplads

ISS søger nu en serviceminded, dygtig og erfaren kok til at bidrage med at sikre leverancen af vores high-end foodkoncept Guckenheimer. Guckenheimer går kort sagt ud på at levere foodcourt bestående af 3 foodstationer, hvor kvalitet og bæredygtighed står øverst på agendaen.

Foodstationerne består af Comfort Food, Foodlab og en Vegetarstation – med et hav af muligheder for at afprøve forskellige retter fra alle verdensdele. Køkkenet består dels af erfarne – og dels – nye kolleger, der tilsammen tæller omkring 18 kolleger.

ISS Facility Services A/S
Gem
SimCorp A/S

Cook wanted for canteen in Copenhagen

København S

We are currently looking for a passionate cook for our ambitious in-house canteen located in the heart of Copenhagen.

As a central part of our team, you will help create a welcoming atmosphere for breakfast and lunch for up to 600 employees and external guests. Your role will also involve attending special events, receptions and events that require creativity and dedication.

SimCorp A/S
KiHong North Europe ApS
Gem

Kinesiske Restaurant søger erfaren kok

København S

Kinesiske Restaurant søger erfaren kok.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Ze202 ApS
Gem

Cafe two o two søges Deltids/fultids tjener

København S

Café Two o two søger tjenere på deltid.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
SUSHIYA ApS
Gem

Servicemedarbejder til Sushi, thai og pokebar

København S

Travl take away koncept butik på Islands Brygge søger snarest en servicemedarbejder til kundebetjening og lettere madlavning.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Sandloppen ApS
Gem

Køkkenmedhjælper til daginstitution

København S

Til vores skønne integrerede institution, Sandloppen, søger vi snarest muligt efter en køkkenmedarbejder til vores lokale institutionskøkken.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

CABINN Metro Hotel søger Natportier - Deltid (hver anden weekend)

København S

Vi søger en serviceminded og energisk fast deltids natportier til vores Hotel på Ørestad (KBH S).

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Mig og Annie Ørestad
Gem

Deltid- eller fuldtidstjenere

København S

Vi søger en smilende og serviceminded person, der kan tage imod bestillinger, serverer mad og drikke med et smil på læben.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Radisson Blu Scandinavia Hotel
Gem

Møde- og eventkoordinator med bogholdergen

København S

Radisson Hotel Group er en af verdens største hotelkoncerner med ti karakteristiske hotelbrands og mere end 1.160 hoteller i drift og under udvikling i 95+ lande.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Pizza art
Gem

Pizzaiollo

København S

Cercassi un Pizzaiolo Per pizza Art in Amager..esperienza forno a legna.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Ælsk Mad & Vinbar ApS
Gem

Kokke søges til vores dejlige bistro på amager

København S

Vi søger Kokke til vores fantastiske sted på amager med start snarest, vi er i dag 3 kokke og 1 elev og har rygende travt, så søger nye kollegaer.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV