5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Scandic Hotel A/S

Housekeeping Supervisor, full-time incl. every 2nd weekend, Scandic Spectrum

Copenhagen

If you are ambitious, goal-driven and not afraid to open new doors, we believe you could be our new Housekeeping Supervisor at Scandic Spectrum.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

We know that you take responsibility on your watch, have a firm grasp of the bigger picture and are good at telling it straight, leading and sharing knowledge. And we know that, with your professional pride, you always lead from the front and inspire your colleagues and everyone else who works with you.

You make things happen, are likable and spread a wave of positive energy along the corridors. We look forward to meeting you. We believe in you.

Scandic Hotel A/S
Scandic Hotel A/S

Shiftleader Front Office, fuldtid, Scandic Spectrum

København

Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder. Og vi ved, at du på din vagt altid går forrest med god energi og er til inspiration for dine kolleger og alle andre, som arbejder sammen med dig. Du er god til at kommunikere og deler altid din viden.

Du får ting til at ske, er likeable og sætter service fremfor alt. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Scandic Hotel A/S
Scandic Hotel A/S

Bellboy, deltid sommeren 2024, Scandic Spectrum

København

Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det. Og vi ved, at du er fyldt med energi, og at dit gode humør smitter af på vores gæster og alle dem, du arbejder sammen med.

Du har en sjette sans for god service og spørger altid vores gæster, om der er noget, du kan hjælpe dem med, inden de selv spørger. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Scandic Hotel A/S

Er der en varm-kok med en souschef i maven?

København V

Er der en varm-kok med en souschef i maven?

Indrykket:
Green Island CPH ApS
Gem

Green Island CPH is looking for bartenders, baristas, pizza-makers, bar backs

København V

Green Island CPH is a floating café, bar and venue, located in Copenhagen Harbor.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV