6 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

6 jobannoncer

Gem
Lidl Danmark K/S

Souschef - Fuldtid - København S

København S

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.

Som souschef i Lidl får du en ansvarsfuld rolle med spændende udfordringer og en konkurrencedygtig lønpakke. Når du starter, klæder vi dig på gennem et grundigt oplæringsforløb i vores koncepter, så du har forudsætningerne for at opnå succes i din nye stilling.

Lidl Danmark K/S
Gem
Rituals

Butikschef

København S

Som butikschef er du vært/værtinde i butikken, og du har ansvaret for butikkens operative og økonomiske opgaver.

Du har ansvaret for at nå budgetteret mål, diverse omkostninger og resultater, og for planlægning og strukturering af butik og lager, samt kampagner, træning og personale.

Vi tilbyder et arbejdsmiljø som er inspirerende og serviceminded og en arbejdsplads, hvor du har mulighed for at udvikle dig yderligere.

Rituals
Gem
NEYE A/S

NEYE søger erfaren salgsassistent

København S

Til vores butik i Amager Centret søger vi en naturlig, engageret og motiveret salgsassistent med passion for at sælge og udvikle salget i vores butik.

Du bliver butikschefens højrehånd og stedfortræder og er medansvarlig i alle de opgaver, som findes i forbindelse med den daglige drift i butikken.

Du skal have lysten til en travl hverdag med udfordringer og evnen til at skabe positiv energi blandt kunder og kollegaer.

NEYE A/S
Gem

Senior Store Manager (Butikschef) i Netto - København S

København S

Som Senior Store Manager er du butikschef i gruppen af de største butikker i NETTO, med et større ansvar og frihedsgrad til at udnytte butikkens fulde potentiale.

Coop 365discount
Gem

Lukkeansvarlig, over 18 år, 365discount, Amagerbrogade 29

København S

Trives du med tempofyldte arbejdsdage?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Salgsleder - 25 timer - Amager

København S

Faglært fra 150,28 kr. - ufaglært fra 140,92 kr.

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV