11 jobannoncer matcher din søgning 11 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Banedanmark

Få dit eget tekniske ansvarsområde som Projekteringsleder i Broer og Konstruktioner

Aarhus, Fredericia eller København

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Du vil være det tekniske bindeled mellem projektledelsen og den rådgivende virksomhed, når dit projekt skal forny banestrækninger, bygge nye broer eller ombygge eksisterende konstruktioner.

Dine primære opgaver som projekteringsleder inden for broer og konstruktioner bliver at:

  • være tovholder på projekteringen i konstruktionsprojekter
  • koordinere, drive og sikre fremdrift indenfor dit fags leverancer i alle projektets faser
  • være bindeled mellem projektering og projektledelse
Banedanmark
Aarhus Universitet

Nat-Tech Bygningsservice søger erfaren intern bygherrerådgiver

Aarhus C

Vil du være en del af udviklingen af Aarhus Universitet og bidrage til et nyskabende og bæredygtigt universitetsmiljø? Motiveres du af projektudvikling, bruger- og interessentinddragelse, koordinering og at sikre fremdrift i både større og mindre byggeprojekter? Har du bygherreerfaring og erfaring med planlægning og styring af byggesager i forskellige entrepriseformer?

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads, præget af høj faglighed, godt humør, en god omgangstone og med rig mulighed for, at du kan udvikle dig fagligt og personligt.

Banedanmark

Risikomanager – styrk risikoledelsen hos Danmarks største infrastrukturforvalter

Aarhus, Fredericia eller Ringsted

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Vil du vise, hvordan risikoledelse kan styrke beslutninger på tværs af livscyklusfaser for jernbanens assets? Kan du udvikle et rammeværk for risikoledelse, der skaber sammenhæng i Banedanmarks forskellige behov for risikovurdering og risikostyring?

Og kan du se dig selv i et ambitiøst og strategisk udviklingsteam, der arbejder med risikoledelse som en del af strategisk asset management på tværs af Banedanmark? Så er du måske vores nye kollega!

Banedanmark
Lidl Danmark K/S

Consultant til vores Byggeafdeling

Aarhus C

Har du en baggrund indenfor byggeri? Er du klar til at udvikle og optimere vores byggekoncept med høj kvalitet?

Du vil få indflydelse på, hvordan fremtidens butikker skal udføres. Sammen med dine kolleger, kommer du til at spille en central rolle i, hvordan vi fremtidssikrer og bygger de mest bæredygtige butikker. Du vil være med til at udføre kvalitetssikring og bistand ift. butiksbyggerierne, udvikle og beskrive retningslinjer, ajourføre og optimere vores byggeprogram.

Lidl Danmark K/S
Cebra A/S, Arkitekter Maa

Er du CEBRAs nye erfarne bygningskonstruktør eller projekterende arkitekt?

Aarhus C

Er du arkitekt eller bygningskonstruktør og har du arbejdet med detailprojektering i udbuds- og udførelsesfaserne igennem en længere periode? Og er du på udkig efter en tegnestue i udvikling, der kan tilbyde en bred vifte af spændende projekter, hvor du bliver en del af et team, der konstant stræber efter sammen at skabe nytænkende og inspirerende arkitektur med fokus på bæredygtige løsninger, så er dette måske muligheden for dig.

Cebra A/S, Arkitekter Maa
K/S Partselskabet Vestergade

Konstruktør eller Ingeniør søges til udvikling af ejendomsportefølje

Aarhus C

Vil du følge byggeriet af projekter helt til dørs og være med i processen fra start til slut?

Du tilbydes et udfordrende og spændende job med stor grad af selvstændighed i en ejendoms- og investeringsvirksomhed med gode kollegaer og højt til loftet.

Opgaverne i denne rolle er mangeartede og spænder lige fra udarbejdelse af plantegninger til arbejde på fredede bygninger. Som byggeteknisk ansvarlig får du et solidt samarbejde med vores team, både interne og eksternt.

Banedanmark

Tilsynsførende til fagtilsyn på jord og afvanding

Fredericia, København V eller Aarhus C

Se video om Banedanmark som arbejdspladsBrænder du for jord og afvanding og har du erfaring med gennemførelse af fagtilsyn inden for området? Så har du nu mulighed for at være med til at bygge en grøn og bæredygtig jernbane, som hver dag har stor betydning for tusindvis af mennesker.

Vi søger en tilsynsførende, der med sin viden og erfaring inden for jord og afvanding, kan hjælpe os med at komme godt i mål med udførelsen af nyanlægsprojekter og sporfornyelsesprojekter, som typisk har budgetter på mellem 0,5 og 1,5 mia. kr.

Lyder det som noget for dig?

Banedanmark
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Norsyn P/S

Seniorprojektleder og markedsansvarlig for energiplanlægning inden for fjernvarme

Roskilde eller Aarhus C

Med et stærkt fokus på den grønne omstilling søger vi nu en erfaren seniorprojektleder og markedsansvarlig for energiplanlægning til at tage ansvaret for samt udvikle vores portefølje af projekter inden for energiplanlægning. Vores projekter spænder vidt, fra udvikling af fjernvarmeløsninger til implementering af innovative, bæredygtige energisystemer på tværs af Danmark.

Norsyn tilbyder et dynamisk og understøttende arbejdsmiljø, hvor du har mulighed for at vokse professionelt og bidrage til den grønne omstilling. Vi værdsætter et stærkt socialt miljø og tilstræber at opretholde en god balance mellem arbejdsliv og privatliv for alle vores medarbejdere.

Østjyllands Brandvæsen I/S

Østjyllands Brandvæsen søger nyuddannet bygningskonstruktør eller en med anden relevant teknisk uddannelse

Aarhus C

Du får en varieret hverdag med masser af faglig udfordring. Du finder løsninger, så vi opnår den rigtige balance mellem et højt niveau af brandsikkerhed og nye spændende måder at løse opgaverne på.

Gennem behandling af konkrete brandtekniske byggesager får du et godt overblik over brandtekniske tendenser, og du bliver udfordret fagligt i samspillet med virksomheder, rådgivende ingeniørfirmaer og myndigheder.

Dine arbejdsopgaver er blandt andet:

  • Brandteknisk sagsbehandling af myndighedsopgaver efter gældende lovgivning
  • Samarbejde med byggemyndigheder i ejerkommunerne.
  • På sigt gennemførelse af dialogbaseret brandsyn

Lige nu søger vi en byggeleder - se stillingsopslaget her.

Aarhus C

Hos Pluskontoret Arkitekter har vi en række spændende offentlige og almene projekter i støbeskeen, som spænder fra innovativ renovering...

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV