473 job matcher din søgning 473 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Middelfart Fjernvarme A.M.B.A. Projektleder til projektafdelingen – hos grønt forsyningsselskab i hurtig vækst

Middelfart Fjernvarme A.M.B.A.

Vi søger en erfaren projektleder, der er klar til at være med til at sikre, at vores projekter kommer godt i mål. Du vi få en nøgleposition i et stærkt ekspanderende forsyningsselskab.

Med udgangspunkt fra kontoret i Middelfart tilbydes du et spændende og ansvarsfuldt job, der dagligt vil kræve, at du gør dig umage og bringer din erfaring i spil.

Du vil i samarbejde med det øvrige projektteam stå i spidsen for større udstykning- og renoveringsprojekter, der bidrager til at forsyne flere forbrugere i Middelfart og omegn med grøn og miljørigtig fjernvarme.

Du vil med reference til den projektansvarlige og i samarbejde med de andre dygtige og engagerede medarbejdere få ansvaret for koordinering og projektstyring på større udstyknings- og renoveringsprojekter og bidrage til at udbygge forsyningen i hele forsyningsområdet, i Middelfart, Strib, Nr. Aaby og Ejby.

Gem
Bravida Danmark A/S
Erfaren servicetekniker til stærk ventilationsafdeling

Bravida Danmark A/S, Aarhus

Vi har travlt i Bravida og søger nu en kvalificeret ventilationstekniker til vores ventilationsafdeling i Aarhus.

Dine arbejdsopgaver er alsidige, men vil primært være indregulering, service og fejlfinding på ventilationsanlæg. Du bliver en del af en yderst velfungerende afdeling med kunden i centrum og høj faglighed. Afdelingen er derudover kendetegnet ved at have et solidt sammenhold og fokus på at skabe gode løsninger.

Vi tilbyder:

 • Et job med frihed under ansvar i et team af engagerede og dygtige kolleger
 • Gode, stabile arbejds- og ansættelsesvilkår
 • Mulighed for personlig og faglig udvikling
Bravida Danmark A/S
Banedanmark
Assisterende Teknisk Systemansvarlig til perroner

Banedanmark, Fredericia eller Ringsted

Vil du tegne de tekniske normer for perroner og bygninger?

Har du erfaring med projektering af bærende konstruktioner, anlægskonstruktioner eller bygninger, et stort kendskab til standarderne på området og et ønske om at udvikle disse? Så er denne stilling måske lige noget for dig.

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Du bliver en del af sektionen Broer & Bygninger i teamet Bygninger & Perroner.

I forbindelse med udvikling af de tekniske normer og regler får du medansvaret på perronområdet samt det fulde ansvar på bygningsområdet. Derudover vurderer du de dispensationer, som Banedanmarks projekter søger om til de gældende regelværker.

Banedanmark
WICOTEC KIRKEBJERG
Projektchef til anlægningsforretningen

WICOTEC KIRKEBJERG, Taastrup

Går du og drømmer om at tage det næste step i din karriereudvikling? Er du motiveret af at kunne gøre en forskel inden for den grønne omstilling?

Vi brænder for at kunne gøre en forskel for den grønne omstilling, og det kan vi blandt andet gennem vores store rammeaftaler på fjernvarmeudbygningen, store enkeltstående projekter inden for forsyningsområdet (kloak, vand, fjernvarme, gas) samt andre former for anlægsprojekter.

Som projektchef vil du få det overordnede kontraktuelle- og økonomiske ansvar for en given projektportefølje. Herudover vil du blandt andet have opgaver som:

 • Bemandingsoverblik
 • Referere ind til afdelingsledelsen ift. månedsafregning
 • Projektansvarlig for timelønnede medarbejdere på projekterne
WICOTEC KIRKEBJERG
Danmarks Tekniske Universitet PhD scholarship in the valorization of ash in clay bricks - DTU Sustain

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Are you interested in the circular economy and valorization of potential secondary resources? And are you interested in international collaboration with highly engaged international experts? Then this PhD project might be something for you. DTU Sustain is inviting applications for a 3-year PhD position.

The PhD project is part of the Horizon Europe project, AshCycle, which has the major aim to develop new tools for the utilization of ashes from incineration of municipal solid waste, biomass, and sewage sludge.

As a PhD student, you will:

 • Be responsible for conducting your own research project within the frame of a larger EU project
 • Work in collaboration with researchers at the department, and within the AshCycle project
 • Contribute to milestones and deliverables in the AshCycle project
Danmarks Tekniske Universitet Projektleder - Campus Service

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Campus Service (CAS) på Danmarks Tekniske Universitet (DTU), søger en anlægsprojektleder, som er klar på at tage del i udvikling af DTU’s campusser – en ambitiøs transformation, der skal understøtte DTU som et teknisk universitet i verdensklasse.

Du vil få et selvstændigt ansvar for egne anlægsprojekter. Du vil arbejde tæt sammen med CAS specialister inden for drift, byggeri, økonomi og jura, og du vil være involveret i projekterne fra den tidlige idé til aflevering. Du vil komme til at arbejde meget sammen med eksterne rådgivere og – entreprenører samt DTU’s driftsorganisation og din linjeledelse samt andre projektledere i CAS.

Det vil være en vekslede hverdag med mangeartede relationer og projekter, som vil foregå på DTU’s områder, der skaber sammenhæng mellem bygningsmassen.

Teknologisk Institut
Servicemedarbejder med teknisk flair til succesfuldt energilaboratorium

Teknologisk Institut, Taastrup

Teknologisk Institut i Taastrup søger dig, der kan lide fysisk aktivt arbejde kombineret med måletekniske opgaver, og som ønsker at indgå i et team, der arbejder for fremtidens grønne omstilling igennem energibesparelser.

Se video om Teknologisk Institut som arbejdsplads

Du bliver en del af Køle- og Varmepumpeteknik, som råder over en række helt unikke laboratoriefaciliteter. Du vil indgå i et laboratorieteam, der dagligt arbejder med test, prøvning, forskning- og udvikling, rådgivning og undervisning inden for køle- og varmepumpeteknologi.

Du behøver ikke have en bestemt uddannelse, men du trives med et fysisk aktivt arbejde og kan lide at bruge din krop. Derudover har du en forståelse for de tekniske installationer, som vi bruger i laboratoriet og formår at gå systematisk, struktureret og selvstændigt til dine opgaver.

Teknologisk Institut
EPConsult Energies Wind Energy Engineer

EPConsult Energies, Copenhagen / London

EPConsult Energies (EP) is a UK-Danish independent engineering and technical consultancy firm working in renewables, oil and gas. Our main office is in London with a satellite office in Copenhagen. In support of our existing worldwide clients and to grow the company, we are looking to employ an experienced, ambitious Wind Energy Engineer.

The successful candidate will be:

 • Working with renewables mainly, and support in building the business
 • Performing various engineering and risk assessment projects and studies for offshore wind farm projects
 • Leading the preparation of proposals and responses to EOIs and ITTs for engineering contractors and operators, assisted by junior engineers.
Gem
Cobblestone A/S
Driftsinspektør til Cobblestone Facility Management – Jylland

Cobblestone A/S

Med udgangspunkt fra Aarhus eller central placering i Vestdanmark udvider vi vores aktionsområder med, på sigt, en fremtidig stærk driftsafdeling – dette for at imødekomme tilgang og øget vækst inden for Facility Management. Vi har derfor brug for en erfaren driftsinspektør, der vil være blandt de første til at forme og udvikle vores kommende afdeling i Jylland.

Dine primære ansvarsområder og arbejdsfunktioner vil bl.a. være

 • ansvar for en portefølje af ejendomme, der kan omfatte både erhvervs- og boligejendomme
 • ledelse, som udgør en vigtig del af ansvarsområdet, da du vil få ansvaret for, at viceværterne i teamet er informerede, motiverede samt fastholder servicemindede løsninger over for såvel lejere, håndværkere, administratorer samt andre interne og eksterne kunder
 • planlægning af driften på ejendomme
Cobblestone A/S
SPANGENBERG & MADSEN
Medprojekterende og modellerende BIM kollega til installationer - Albertslund

SPANGENBERG & MADSEN

Kunne du tænke dig at være en del af en arbejdsplads med høj trivsel og høj grad af indflydelse på din hverdag?

Vi søger en ny kollega til at indgå i vores fagligt stærke VVS- og ventilationsteam. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med teamets ingeniørfaglige kollegaer, samt have god sparring og videndeling med vores kompetente BIM-kollegaer i Albertslund og Århus.

Som S&M’er er du typisk med på et projekt fra start til slut, enten alene eller sammen med kollegaer, afhængigt af projektets omfang. Alle dine kollegaer har fokus på teknik og teknologi og er alders- og erfaringsmæssigt godt fordelt, hvilket giver en god dynamik med mulighed for sparring og udvikling.

Lokaltog A/S
CSM-medarbejder til Projekter

Lokaltog A/S, Hillerød

Har du lyst til at arbejde med kvalitetssikring af risikovurderinger og myndighedsgodkendelser inden for jernbanen, i en organisation med fokus på samarbejde og fælles mål?

Se video om Lokaltog A/S som arbejdsplads

Du vil blive en del af vores projektafdeling, bestående af projektledere og CSM-medarbejdere. Vores CSM-medarbejdere bidrager til udarbejdelse af sikkerhedsdokumentation, rådgiver eksterne i vores processer og sparrer med vores projektledere om CSM-RA i projekterne. Du vil bidrage til at løfte organisationens faglige niveau inden for CSM-RA forordningen.

Den overordnede koordinering af alle CSM-opgaver i Lokaltog håndteres af vores CSM-koordinator i afdelingen. Du vil få et tæt samarbejde med både koordinatoren og en anden CSM-medarbejder.

Lokaltog A/S
KRUNIKA Teknisk salgskonsulent – Sjælland

KRUNIKA søger for JEVITH A/S i Roskilde

Motiveres du af salg til håndværkere og har du teknisk indsigt? Så kan dit drømmejob være lige her.

Som teknisk salgskonsulent får du en rådgivende og sælgende rolle overfor eksisterende og kommende kunder, hvor du med stor troværdighed og en stærk evne til at kommunikere i øjenhøjde, vedligeholder og skaber stærke kunderelationer og kontinuerligt salg af Jeviths fastgørelsesløsninger.

Du indgår i et team med 10 kollegaer, og du har et tæt samarbejde med de tekniske rådgivere og internt salg på kontoret i Roskilde, samt med din kollega, som har ansvaret for Jylland/Fyn.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Udvikling og salg af nye produktområder til nuværende og kommende kunder
 • Opsøgende og vedligeholdende kundebesøg ved tagdækkere
 • Koordinere igangværende opgaver med internt salg på kontoret i Roskilde
Banedanmark
Tværgående projektleder til styring af grænseflader mellem store infrastrukturprojekter ved jernbanen

Banedanmark, Fredericia

Som vores nye tværgående projektleder, vil du indgå i projektorganisation på tværs af komplekse anlægsprojekter med udgangspunkt i gennemførelsen af Infrastrukturplan 2035 – den politiske vision for en grøn og bæredygtig bane, der binder Danmark bedre sammen.

Se video om Banedanmark som arbejdspladsDu vil blive ansat i Banedanmarks Anlægsdivision, der har ansvaret for Banedanmarks anlægsprojekter i alle størrelser. Du bliver en del af Spor- og broprojekter, der primært arbejder med fornyelse af spor, broer og stationer.

Dit ansvar bliver tværfagligt, og omfatter koordinering af tidsplaner, tekniske grænseflader og risikostyring i forhold til centrale interne projekter.

En vigtig del af funktionen er facilitering af interne arbejdsgrupper, som skal sikre kvaliteten af de tekniske løsninger og grænseflader samt styring og opfølgning på grænsefladeaftaler når de er indgået.

Banedanmark
Banedanmark
Datamanager til TEAM LASERSCAN (LiDAR/Mobile mapping)

Banedanmark, Ringsted

Se video om Banedanmark som arbejdspladsVil du være med til at sætte dit personlige præg på digitaliseringen i Banedanmark, og være med til at udarbejde nye måder at fordele og distribuere data i Banedanmark?

Din primære opgave vil være at opbygge og vedligeholde vores datastruktur, og sikre integration med Banedanmarks andre nuværende og fremtidige grænseflader for GIS, CAD, SAP og BIM. Derfor vil det være en fordel hvis du allerede har erfaring med udvekslingsformater, datamanipulation, formatering og transformationer.

Du vil få en alsidig hverdag med et bredt ansvar for:

 • Håndtering og kvalitetskontrol af LiDAR 3D punktsky data og relaterede digitale produkter.
 • Datamanipulation i programmet FME (Safe software) og rummelige databaser.
 • At opbygge den grundlæggende filstruktur og drive vores datastak og rummelige databaser.
Banedanmark
Gem
airteam a/s
Formand til byggepladsstyring af ventilationsentrepriser

airteam a/s, København

Vil du have et selvstændigt job, hvor du tilser og sikrer projekters udførsel på byggepladser i Københavnsområdet? Og kan du se dig selv hos en af Danmarks største ventilationsentreprenører med mange spændende projekter i pipeline?

Vi søger en formand til vores afdeling i Horsens, som har kendskab til ventilation og er vant til at begå sig på byggepladser. Formanden tilknyttes kontoret i Horsens, men vil have sin dagligdag på byggepladser primært i København.

Du tilbydes en attraktiv stilling som formand, hvor du vil få ansvaret for forskellige projekters udførsel på byggepladser. Du får en varierende hverdag med mulighed for selv at tage styring og have indflydelse på opgaverne.

airteam a/s
Norisol A/S
Regionsdirektør Syd

Norisol A/S, Fredericia

Teknisk isolering, Energioptimering og Stilladsentrepriser

Er du en forretningsorienteret praktiker med stærke relationer til dine kunder og medarbejdere? Har du erfaring med ledelse af en projektorienteret organisation? Er din lederstil funderet i tillid og sikrer du høj arbejdsglæde blandt dine medarbejdere?

Så kan vi have din næste stilling.

Som Direktør for Region Syd, er du en del af Norisols ledergruppe. Du har pt. 10 funktionærer i direkte reference og ca. 100 timelønnede. Region Syd har et stort vækstpotentiale – særligt på Fyn – og du vil være med til at sætte retningen og drive indsatserne.

Norisol A/S
Norconsult Arkitektur
Projektleder

Norconsult Arkitektur, København

Vi er i rivende udvikling og er netop blevet en del af Norconsult. Vi har mange store projekter i pipelinen, og vi løser opgaver for bl.a. PFA Ejendomme, AP Pension, Domea, fsb, FA09, KAB m.fl.

Du får som projektleder ansvaret for projektet i udførelsesfasen på både større og mindre byggesager. Du skal sikre, at entreprenøren leverer den aftalte kvalitet til rette tid. Du skal på vegne af bygherren følge op på projektøkonomien og forhandle eventuelle ekstrakrav med entreprenøren. Du får ansvaret for rapporteringen til bygherren og opfølgningen overfor myndighederne i forhold til byggetilladelse etc.

Du har en baggrund som bygningsingeniør, bygningskonstruktør eller lignende, gerne med håndværksmæssig baggrund. Du bør have min. 5-10 års erfaring fra lignende stilling.

Norconsult Arkitektur
GSV Materieludlejning
Kvalitets- og miljøkonsulent til Danmarks førende udlejer af entreprenørmateriel

GSV Materieludlejning, Hedehusene

Har du lyst til at arbejde i en international virksomhed, hvor sikkerhed, kvalitet og bæredygtighed står højt på agendaen, så har GSV i Hedehusene måske lige stillingen for dig!

Du vil være med til at sikre, at vi opnår at blive ISO-miljøcertificeret.

Samtidig vil du som en del af sikkerhedsteamet berøre mange forskellige projekter og arbejdsgange: Den ene dag kan du være på audit med vores Lead Auditor eller håndtere opgaver inden for miljø (CO2, målinger, KPI etc.), og den næste dag kan du lave procesopfølgning på kvalitetsbrister i værdikæden.

GSV Materieludlejning
Caverion A/S
Ventilationstekniker til Skovlunde

Caverion A/S

Se video om Caverion A/S som arbejdsplads

Vi søger en professionel ventilationstekniker, der motiveres af at servicere vores kunder! 

I Caverions serviceafdeling i Skovlunde arbejder vi med stort set alle typer af opgaver. Vores kunder er primært erhvervskunder, lige fra boligforeninger til industrivirksomheder. Dine opgaver vil primært være:

 • Servicering af ventilationsanlæg – både komfort på kontorer og procesanlæg i industrien
 • Energioptimering 
 • Måling på stinkskabe, kabine, sugearme m.m.
 • Indregulering 
Caverion A/S
Ballerup Kommune Byplanlægger til Planteamet i Center for By og Miljø

Ballerup Kommune

Hvis du har lyst til at arbejde i en kommune med fart på byudviklingen, og hvor vi gør os umage med at skabe den gode by i tæt dialog med investorer, rådgivere, lokale interessenter, politikere og borgere, så er Ballerup Kommune lige noget for dig.

Ballerup Kommune er en fagligt stærk forstadskommune at arbejde i, men vi mangler dig i vores team af skarpe planlæggere.

Dine vigtigste opgaver

 • Projektledelse, herunder udarbejdelse af politiske dagsordener, planlægning af arbejdsprocesser og dialog med samarbejdspartnere
 • Udarbejdelse af lokalplaner med tilhørende interessentinddragelse, bygherrekontakt, projektvurderinger m.m.
 • Deltagelse i kommuneplanlægningen, herunder ansvarlig for den digitale del af kommuneplanen

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV