321 job matcher din søgning 321 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 321 resultater.
Arkil A/S
Arkil søger formand til anlægsafdeling i Kolding

Arkil A/S

Vi mangler en god kollega, der sammen med vores andre medarbejdere vil udføre spændende anlægsarbejde. Vil du være vores nye formand, som kan lide et godt færdigt produkt og samtidig være helt ude, hvor produktionen foregår, så er det dig, vi leder efter.

u bliver en del af Arkil Kolding, der har projekter i hele Trekantområdet. Vi er et stærkt og velfungerende team, der altid bakker hinanden op og sparrer aktivt med hinanden.

Du får et spændende, selvstændigt og udviklende job i en virksomhed, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau, gode arbejdsmiljø og positive, professionelle samarbejdsklima. Du vil i samarbejde med dygtige entrepriseledere og gode folk på pladserne få ansvaret for at løse projekterne.

Peak Rekruttering
Forretningsorienteret leder til byggebranchen med fokus på kunden, projektstyring og integreret design

Peak Rekruttering søger for Sweco Danmark A/S i Silkeborg

Ønsker du en central rolle som leder for et bredt fagligt team af rådgivere indenfor byggeri? Holder du af at være med helt fra den indledende designfase til projektering og ikke mindst eksekvering af komplekse byggeprojekter? Er du dygtig til at skabe bro mellem kunder og dine interne medarbejdere? Så er du måske den nye leder for Swecos byggeridivision i Silkeborg.

Du bliver en del af ledergruppen der består af chefen for byggeri Østjylland, samt 3 andre teamledere, teknisk chef, markedschef og tilbudspartner. De arbejder tæt sammen i lederteamet, og du kommer til at få rig mulighed for sparring og at bidrage til udvikling og implementering af både afdelingsstrategier og handlingsplaner.

Som leder er du ansvarlig for den daglige drift af teamet og resultatskabelses i projekterne.

Peak Rekruttering
OK-Fonden
Byggeforretningsfører og projektleder, som kan bygge og udvikle boliger for fremtidens ældre

OK-Fonden, København

OK-Fonden har travlt med at opføre plejehjem og seniorbofællesskaber over hele landet. Faktisk er vi så attraktiv en samarbejdspartner, at vi har brug for endnu en erfaren projektleder, der sammen med et stærkt hold af kollegaer kan varetage den professionelle bygherrefunktion.

Som forretningsfører og projektleder hos os er det din opgave at støtte beboere og brugere med at skabe gode boliger, når vi opfører plejehjem, psykiatriske bosteder og seniorbofællesskaber.

Det vil være en klar fordel for dig i jobbet, at du har en solid erfaring med opførelse af boliger – gerne efter lov om almene boliger, og at du tidligere har arbejdet med økonomistyring, udbud, kontraktindgåelse, risikostyring og udarbejdelse af byggeprogrammer.

Ikast-Brande Kommune
Energimedarbejder til Ejendomsgruppen

Ikast-Brande Kommune

Ikast-Brande Kommune har gang i mange spændende anlægs- og vedligeholdelsesopgaver. Vi skal både bygge nyt, renovere, energi- og arealoptimere samt genoprette og vedligeholde de kommunale bygninger, så bygningerne fortsat kan leve op til tidens behov og krav til ejendommens funktioner og kommunens driftsøkonomi.

Vi giver muligheden for at udvikle og vedligeholde egne faglige og personlige kompetencer. Du får en spændende arbejdsdag med inspirerende kolleger, hvor opgaverne skal løses i et til tider hektisk og udfordrende miljø, men hvor der altid er og skal være plads til humor og en afslappet omgangstone.

Ikast-Brande Kommune
Fagkoordinator til Ejendomsgruppen

Ikast-Brande Kommune

Teknisk Område er midt i en større organisationsændring, som kalder på en ny medarbejder, der besidder både en stærk ledelses- og faglig profil.

Der er gang i mange spændende og krævende opgaver. Vi skal både sikre at gruppen er godt ledet samt vedligeholde, bygge nyt, energi- og arealoptimere de kommunale bygninger, så bygningerne fortsat kan leve op til tidens behov og krav til ejendommens funktioner og kommunens driftsøkonomi.

Du skal både være fagkoordinator med ledelsesmæssige opgaver samtidig med, at du skal varetage drift- og anlægsopgaver.

Her er gode muligheder for at udvikle og vedligeholde faglige og personlige kompetencer. Du får en spændende arbejdsdag med dygtige kolleger, i et til tider hektisk og udfordrende miljø, men hvor der altid er, og skal være plads til, humor og en afslappet omgangstone.

Ikast-Brande Kommune
Projektleder til Ejendomsgruppen

Ikast-Brande Kommune

Teknisk Område er midt i en større organisationsændring, som kalder på en ny medarbejder. Vi søger en medarbejder, som har lysten og erfaringen med drift og vedligehold af større bygningsarealer.

Vi giver muligheden for at udvikle og vedligeholde egne faglige og personlige kompetencer. Du får en spændende arbejdsdag med inspirerende kolleger. Jobbet har en stor grad af frihed til selv at planlægge din hverdag. Du skal kunne trives i et miljø, hvor tingene ind imellem skal gå hurtigt, men hvor der også er plads til humor og en afslappet omgangstone.

Du får et stort ansvar som projektleder. I jobbet skal du blandt andet gå bygningssyn, planlægge og prioritere vedligeholdelsesopgaver, udbyde rådgiver- og entrepriseopgaver (små og store), men også varetage lettere projektering, byggeledelse og tilsyn ved mindre og mellemstore projekter.

Ringsted KommuneByggesagsbehandler

Ringsted Kommune

Vi tilbyder spændende og lærerige opgaver og gode kollegaer i et miljø med høj grad af uddelegering og ansvar. Der vil være gode muligheder for uddannelse og kompetenceudvikling.

Vi tilbyder en bred opgaveportefølje med mulighed for at få berøring med alle slags sager indenfor byggesagsområdet – særligt erhvervssager.

En af vores gode kolleger har fået andet job internt i kommunen, og vi søger derfor en ny kollega, der pr. 1. oktober 2020 vil være en del af Team Plan og Byg. Byggesagerne spænder vidt i kompleksitet, så det er vigtigt at du har en god analytisk sans, så du kan kombinere fokus på den enkelte sag, med et overblik over servicemål og prioritering af sagerne i samarbejde med resten af teamet. Som byggesagsbehandler får du mange samarbejdsrelationer både internt og eksternt.

Elgaard MancomBYGNINGSKONSTRUKTØR/BYGNINGSINGENIØR

Elgaard Mancom søger for Jackon Danmark A/S i Hedensted

Jackon Danmark A/S søger en bygningskonstruktør/bygningsingeniør til projektering og salg af tagisolering, samt beregning af systemprodukter. Vi søger en ny kollega, der med energi, talent samt en struktureret og målrettet indsats vil styrke salget og projekteringen af tagisolering.

Dine arbejdsopgaver:

 • Ansvarlig for salg, projektering, projektstyring og kundeopfølgning
 • Tilbudsgivning og opfølgning

Vi tilbyder:

 • God oplæring
 • Et udfordrende job med gode muligheder for faglig og personlig udvikling indenfor salg og projektering af isolering
Bravida Danmark A/S
CTS projektleder

Bravida Danmark A/S, Silkeborg

Vi søger en CTS-projektleder til vores afdeling i Silkeborg, der kan styre vores projektforløb godt i mål. Bravida er en af Danmarks førende leverandører af avancerede CTS-systemer og vi har mere end 20 års erfaring indenfor området. Vi udfører både renovering, udvidelser og nybyggeri og tilbyder herunder kvalitetsløsninger til styring og overvågning af bygningstekniske anlæg som ventilationsanlæg, varmeanlæg, brugsvandsstyringer og lysstyringer.

Med base fra kontoret i Silkeborg og med reference til projektchefen vil du indgå i et velfungerende team, hvor du får ansvar for projektstyring, med hovedvægt på økonomi, kvalitet og sikkerhed. Du får desuden tæt kontakt til det øvrige team hvor samarbejde og faglig sparring er en vigtig del af hverdagen.

Opgaver og ansvarsområder:

 • Projektledelse
 • Koordinering
 • Økonomistyring
Bravida Danmark A/S
Hansen Toft A/SProjektledere

Hansen Toft A/S søger for Züblin A/S i København

95.000 m2 & 1.35 mia. kr.

Hvis du har, hvad der skal til for at projektlede nogle af de største byggeprojekter herhjemme og kan udføre dem med anerkendende stil og professionel fremtoning, har du en chance for at være med til at føre de unikke Carlsberg-projekter ud i livet og præge fremtidens styring af projekter hos ZÜBLIN.

Du får projektlederansvar for dele af byggeprojektet, og ud over den helt indlysende og altoverskyggende projektlederopgave, nemlig at gennemføre og aflevere projekterne til aftalt tid, økonomi og kvalitet, skal du også:

 • Kommunikere og koordinere med underentreprenører
 • Håndtere alle kontraktuelle ændringer og afvigelser
 • Styre omkostninger, risiko og konstruktioner
Hansen Toft A/S
RBS A/S
En arkitekt eller ingeniør med flair for projektledelse, dokumentation og erfaring indenfor kvalitetssikring

RBS A/S, Aarhus

Brænder du for at tage del i udviklingen af et nyt kontor- og erhvervsdomicil i Aarhus? Har du erfaring og drivkraft med kvalitetssikring og sikkerhed i byggeprocessen og på byggepladsen? Er du initiativrig, projektorienteret og struktureret anlagt? Så er det måske dig, vi leder efter!

Lige nu står RBS A/S overfor at opføre et nyt kontorhus, BYPORTEN SYD. Derfor søger vi nu en frisk arkitekt/ingeniør, som kan bidrage positivt og konstruktivt til vores byggeledelse.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Tilsyn og dokumentation af byggeriets kvalitet
 • Tage del og ansvar i byggeledelsen og assistere under hele byggeprocessen
 • Sikring af de sikkerhedsmæssige forhold på byggepladsen
RBS A/S
En arkitekt eller ingeniør med flair for projektledelse, dokumentation og erfaring indenfor DGNB

RBS A/S, Aarhus

Brænder du for at tage del i udviklingen af et nyt kontor- og erhvervsdomicil i Aarhus? Har du erfaring med at arbejde med DGNB-certificeringer og har du drivkraft indenfor bæredygtighed? Er du initiativrig, projektorienteret og struktureret anlagt? Så er det måske dig, vi leder efter!

Lige nu står RBS A/S overfor at opføre et nyt kontorhus, BYPORTEN SYD. Derfor søger vi nu en frisk arkitekt/ingeniør, som kan bidrage positivt og konstruktivt til vores byggeledelse.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Arbejde med valg af bæredygtige materialer
 • Tage del og ansvar i byggeledelsen under hele byggeprocessen
 • Udføre bæredygtighedscertificeringer, herunder dokumentering af et helt projekt til DGNB-certificering
Hansen Toft A/S
Byggerådgiver - projektsalg

Hansen Toft A/S søger for PLANET-Huse A/S i Ribe

Kan du sælge fritidshuse/investeringsløsninger af høj kvalitet – Jylland/Fyn.

Med reference til og sammen med CEO bliver du frontløber på at etablere salget af nye og innovative fritidshusprojekter. Du skal være med til at etablere Planet Huse A/S i det attraktive segment/segmenter for kvalitets fritidshuse i Danmark, hvor der både bygges til eget brug og til udlejning.

Planet huse har allerede indkøbt og har option på unikke grunde, som vil være afsæt for salget. Disse er baseret på investering/udlejning/turisme. Herudover vil der være et tæt samarbejde med marketing omkring innovative salgsløsninger og arrangementer med gå-hjem-møder, investeringsmøder med Private banking-afdelinger og andre aktiviteter, der sikrer lead generering og en struktureret bearbejdning af din salgspipeline, som bliver afsæt for din salgssucces.

Hansen Toft A/S
Hansen Toft A/S
Bygningskonstruktør - projektering af fritidshuse

Hansen Toft A/S søger for PLANET-Huse A/S i Ribe

Kan du realisere vores kunders byggedrømme?

I stillingen får du det overordnede ansvar for, at dine husprojekter leveres inden for de aftalte rammer med kunden. Du varetager det daglige ansvar mellem byggeledere, kunder, leverandører, underleverandører og egen produktion. Herudover varetager du kundekontakten i projekteringsfasen. Du bliver en del af et team med ni projektledere og refererer direkte til den tekniske chef.

Dine arbejdsopgaver spænder bredt og omfatter bl.a.:

 • ansøgning om byggetilladelser
 • projektering og tegning af det enkelte projekt. I Autocad
 • udarbejdelse af de individuelle produktionsgrundlag
Hansen Toft A/S
VEKS
Ledningskoordinator

VEKS, Albertslund

Fjernvarme er en del af løsningen til den grønne omstilling. Vil du være med til at vedligeholde et af landets største transmissionssystemer, der leverer grøn og sikker fjernvarme?

Vestegnens Kraftvarmeselskab

Til yderligere at kvalificere vedligeholdelsesfunktionen søger VEKS en ledningskoordinator med teknisk baggrund. Du vil indgå i VEKS’ kvalitets- og serviceteam på fem medarbejdere og referere til teamlederen. Din fagkompetence er rørsystemet, og du har kendskab til GIS og LER. Du vil arbejde tæt sammen med teamets fagspecialister, der hhv. har ansvar for maskiner, projektering og el.

Dine opgaver vil i høj grad variere mellem administrativt arbejde - og være ude i marken. Det gælder ikke mindst, når du ved lækager på rørsystemet medvirker til at koordinere det akutte vedligehold.

VEKS
MindbizKoordinator med juridisk interesse

Mindbiz søger for Samn Forsyning ApS i Horsens

Er du stærk i en koordinerende og administrativ rolle, og har du interesse for juridiske emner?

I Samn Forsynings Projektafdeling har vi travlt og har derfor oprettet en ny stilling, som skal styrke vores Planlægningsteam. Da der er tale om en ny stillling, vil du kunne være med til at præge stillingens udvikling og indhold.

I dit daglige arbejde vil du bl.a. arbejde med:

 • Varetagelse af diverse myndighedstilladelser i samarbejde med kollegaer på tværs af Projektafdelingen
 • Udarbejdelse af byggemodningsaftaler og servitutter
 • Bistå i udarbejdelse af spildevandstillæg, behandling af lokal- og kommuneplaner
GråkjærBygningskonstruktør

Gråkjær, Holstebro

Vil du være en del af det gode sammenhold og kreative miljø på Gråkjærs tegnestue i Holstebro?

I dialog med sælger og bygherre står du i salgsfasen for udarbejdelse af salgstegninger/skitseprojekt, hvor bygherres ønsker og behov inkluderes, samtidig med at du har mulighed for at sætte dit eget præg på projektet.

Når projektet er solgt har du, iht. salgsspecifikationerne, ansvaret for selvstændigt at udarbejde færdigt tegningsmateriale til produktionsafdelingen i Gråkjær, herunder overholdelse af forudsatte tidsplaner, deltagelse i projekteringsmøder, kontakt til myndigheder og eksterne rådgivere.

Der bliver rig mulighed for faglig sparring med dine øvrige kollegaer i teamet.

Tryg Forsikring A/S
Bygningstaksator til Randers-området

Tryg Forsikring A/S, Aarhus

Vi søger en bygningstaksator med indgående kendskab til byggebranchen, som med udgangspunkt i Trygs skadepolitik skal foretage skadeopgørelser.

Personen vi leder efter, skal i tæt samarbejde med skadebehandlere, Trygs samarbejdspartnere og taksatorkollegaer yde Trygs kunder professionel service, rådgivning og sikre, at de kommer rigtigt igennem deres skadeforløb.

Du er serviceminded, positiv og løsningsorienteret og ser det som din vigtigste opgave at give vores kunder en enestående hjælp til at komme videre efter en skade.

Du har ekspertviden om bygninger, gerne en baggrund som håndværker og måske en videregående byggeteknisk uddannelse.

Tryg Forsikring A/S
Banedanmark
Byggeleder til Signalprogrammet Fjernbane Vest

Banedanmark, København

Vil du arbejde med byggeledelse på kundesiden og dermed være med til at sikre fremdrift på et af Banedanmarks største infrastrukturprojekter?

På Fjernbane Vest-projektet søger vi en byggeleder til varetagelse af Banedanmarks interesser på vores byggepladser i forbindelse med at vi udruller det nye signalsystem vest for Storebælt – et af de største infrastrukturprojekter i Danmark.

Som byggeleder i Fjernbane Vest-projektet understøtter du de enkelte projekter i forbindelse med de installationsaktiviteter, vi har ved implementeringen af det nye signalsystem i Vestdanmark.

Banedanmark
NCC Danmark
Senior installationschef til NCC Building, Søborg

NCC Danmark, Søborg

Vil du gå forrest i udviklingen af NCC’s største installationsprojekter i København?

Som senior installationschef bliver du ikke bare det faglige fyrtårn inden for installationer. Du skal være med til at flytte rammerne for vores tekniske installationer og samtidig sikre bygbare tekniske løsninger.

Du får et vidtrækkende ansvarsområde, hvor du både er med til at sætte retning for afdelingen, samtidig med at du indgår som faglig ekspert på vores største projekter.

Du får det overordnede ansvar for installationsentrepriserne og indgår i projekternes udviklingsfase for at sikre bygbare løsninger, der lever op til kundernes ønskede funktionalitet og design.

NCC Danmark