628 job matcher din søgning 628 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ikast-Brande Kommune
Miljømedarbejder til spildevandsområdet hos Teknik og Miljø – Tidsbegrænset stilling

Ikast-Brande Kommune

Har du interesse for spildevandsområdet? Kunne du tænke dig at blive en del af en spændende og udfordrende dagligdag med myndighedsarbejde og samarbejde med gode kollegaer? Så er det dig, vi mangler!

Vi har mange opgaver inden for spildevandsområdet og søger derfor endnu en medarbejder til vores spildevandsgruppe. Du vil komme til at arbejde med sagsbehandling inden for spildevand og dine arbejdsopgaver vil f.eks. blive:

 • udledningstilladelser
 • tilladelser til nedsivnings- og jordvarmeanlæg
 • administration i forbindelse med påbudssager.
Gorm Hansen A/S
Er du vores nye landmåler?

Gorm Hansen A/S

Der er travlt i landmålingsafdelingen hos Gorm Hansen A/S. Derfor søger vi en landmåler med minimum fem års erfaring til arbejde på Sjælland.

Gorm Hansen A/S er en entreprenørvirksomhed med over 50 års erfaring fra både ind- og udland. Vi udfører anlægsopgaver af alle størrelser og har en klar ambition om at levere arbejde af højeste kvalitet hver gang, vi afleverer et projekt. Dette sikres bl.a. gennem nøje forberedelse og løbende dokumentation.

Som landmåler hos Gorm Hansen A/S vil du hovedsageligt have din dagligdag på vores byggepladser, hvor du i samarbejde med en af vores projektledere sørger for at udføre og planlægge afsætning til produktion samt kontrol- og as-built-måling af det udførte arbejde. Vi har ligeledes også kontorpladser på vores hovedkontor, hvor der er rig mulighed for erfaringsudveksling med gode kollegaer.

Gorm Hansen A/S
Cembrit
Group Product Manager

Cembrit, Søborg

As Group Product Manager you will play a key role in the growth of Cembrit by ensuring a portfolio of customer relevant and profitable products with related services designed to meet the needs of key decision makers within the building industry.

You will be the product owner of a range of high performance, durable and fire safe fibre cement products for building applications in residential as well as commercial and industrial buildings.

You have a curious mind and a pro-active approach, and you enjoy interacting with other people. When working with data, you are structured and analytic, and you are able to plan and organize your work in an effective way. You hold strong communication and collaboration skills, and you are able to adapt to different situations and audiences.

Cembrit
Banedanmark
Tavlekoordinator

Banedanmark, København

Vil du være med til at bidrage til nye og mere effektive arbejdsprocesser?

I Trafikdivisionen er vi i gang med at implementere ny teknologi, modeller og arbejdsgange, hvor procesforståelse og øje for løbende forbedringer er af stor betydning.

Banedanmark

I stillingen som tavlekoordinator får du et alsidigt job med forskellige opgaver der er rettet mod målstyring og løbende forbedringer bl.a. med tavlestyring. En vigtig opgave du skal varetage, er at bidrage til et ugentligt tværgående tavlemøde som indbefatter at planlægge, gennemføre og samt følge op på mødet, herunder også referatskrivning.

Din primære rolle bliver at arbejde med løbende forbedringer og procesoptimeringer, som bidrager til høj punktlighed. Omdrejningspunktet er målstyring med tavler og procesledelse.

Banedanmark
Gem
Würth Danmark A/S
Brandspecialist

Würth Danmark A/S

Vi har brug for dig til at vejlede vores kunder og sælgere i brandsikring til bygge- og installationsbranchen.

Würth

Du trives med at dele din viden om Passiv Brandsikring, og underviser derfor gerne. Du bliver en af Würths specialister, og med reference til Markedschefen for CSPM planlægger du besøg hos nye og eksisterende kunder inden for byggebranchen. På den måde understøtter du salget med din specialistviden og frigører ressourcer hos vores kunder.

Du deltager i salgsregionernes månedsmøder, og i samarbejde med regionscheferne "klæder I sælgerne på" til at sælge ude hos kunderne. Du er derfor en teknisk kompetent sparringspartner og bidrager aktivt til at Würths viden på området løbende udvikles.

Würth Danmark A/S
Sweco Danmark A/S
Byggeleder til spændende projekter

Sweco Danmark A/S, København

Vil du være en del af et stærkt fagligt miljø, hvor du får mulighed for at arbejde på spændende byggeprojekter? Så er du måske den nye byggeleder, vi søger til større byggeprojekter i hele udførelsesfasen.

Som byggeleder bliver du overordnet set en del af afdelingen for Byggeledelse og Arbejdsmiljø i divisionen Byggeri. Du bliver en del af et af vores to byggeledelsesteam, hvor du får knap 15 kolleger og bliver en del af et stærkt, fagligt netværk.

Vi er pt. ansvarlige for byggeledelse på flere store, markante byggerier, så som Herlev Hospital Novo Nordisk, Nordø og mange flere.

Du vil som byggeleder blive en del af planlægningen og ledelsen af byggeprojekter i udførelsesfasen med tæt sparring af erfarne byggeledere.

Sweco Danmark A/S
Sweco Danmark A/S
Fagspecialist inden for bæredygtighed og bygninger i drift

Sweco Danmark A/S, København

Vi har travlt med mange spændende opgaver for vores kunder og styrker derfor vores bygningsteam med endnu en fagspecialist. Skal det være dig?

I rollen som fagspecialist i Swecos Facilities Management afdeling bliver du en del af Danmarks største afdeling for rådgivning inden for drift og vedligehold af bygninger og installationer. Vi har markedsledende specialistkompetencer inden for bæredygtighed, digital bygningsdrift, bygningssyn, tekniske installationer, commissioning og energioptimering.

Dine primære ansvarsområder vil være:

 • Certificering af bæredygtighed omkring bygninger i drift
 • Fastholde og udbygge vores markedsledende position inden for bæredygtighed i praksis
Sweco Danmark A/S
mind A/S”Jeg har taget en lang uddannelse for at lave monotont, gentaget arbejde.”

mind A/S søger for FLUX AD i Rødovre

- Sagde ingen vvs-ingeniør nogensinde.

Er du også en af dem, der hellere vil udvikle dig i en virksomhed, som skaber frirum til innovation på vvs-processen, fremfor at bruge for meget tid på monotont gentagende arbejde? Så læs videre og se, hvordan du, som kompetencechef hos FLUX AD, kan være med til at arbejde mere innovativt og ændre hele branchens tilgang til projekter.

FLUX er en pionervirksomhed, der bruger egne digitale værktøjer til at automatisere processer i arbejdet som rådgivende ingeniører, og FLUX er samtidig en IT-virksomhed, der udvikler digitale robotter til egne rådgivere. Det gør Flux til en værdifuld og effektiv samarbejdspartner og en attraktiv arbejdsplads, hvor der er tid og luft til at tænke kreativt og have fokus på innovation.

Banedanmark
Junior- såvel som Senior Contract Managers til store infrastrukturprojekter

Banedanmark, København eller Fredericia

Vi gennemfører en række store jernbaneprojekter, som tilsammen leverer et solidt bidrag til en moderne kollektiv transport – et vigtigt led i den grønne dagsorden. Centralt for projekterne er, at det kontraktmæssige grundlag giver os alle sammen mest mulig jernbane for pengene.

Banedanmark

Vi søger flere Contract Managers til vores bygherreorganisation, Anlægsdivisionen, hvor vi har ansvaret for fornyelse og udbygning af det danske jernbanenet. Du indgår i sektionen Contract Management, hvor vi, ud over den løbende styring af rådgiver- og entreprisekontrakter, udvikler og standardiserer tilgangen til kontraktstyring på tværs af Anlægsdivisionen.

Du bliver en del en ny stærk sektion, som stadig er under opbygning. Vi lærer, mens vi bygger, og med baggrund i dine erfaringer og kompetencer får du mulighed for at præge den måde, Banedanmark arbejder med kontraktstyring.

Banedanmark
Husberegning ApSBygningsingeniør

Husberegning ApS, Kolding

Husberegning ApS søger en dygtig bygningsingeniør med 0-5 års erfaring.

Du vil indgå i et team, hvor du fra start vil få ansvaret for dine egne projekter på lige fod med virksomhedens øvrige ansatte.
Virksomheden har til huse i Mecur-bygningen i hjertet af Kolding.

Arbejdsopgaver

 • Statiske beregninger
 • Energiberegninger
 • Kundekontakt og kundemøder
 • Tilsyn og besigtigelse

Kompetencer

 • Du er uddannet bygningsingeniør med fokus på bærende konstruktioner.
 • Du er fagligt dygtig og er struktureret.
 • Du er selvstændig, arbejdsom og trives i en travl hverdag.
 • Du har gode kommunikationsegenskaber i skrift og tale. Derudover formår du at skabe en god relation til virksomhedens kunder og øvrige samarbejdspartnere.
 • Du har godt humør og passer ind i et ungt ingeniørteam
NemByg A/SArbejdsmiljøkoordinator

NemByg A/S, Tjæreborg

Vi søger en udadvendt, samarbejdsvillig og ansvarsbevidst medarbejder til at stå i spidsen for vores arbejdsmiljø, og indgå i HR-arbejdet, samt varetage systematikken bag kvalitetssikring på vores byggeprojekter. Du kommer i dit arbejde i tæt kontakt med vores byggepladser, hvor du i samarbejde med vores projektledere skal være med til at sikre et godt og sundt arbejdsmiljø på vores projekter.

Ud over at sikre et godt arbejdsmiljø på vores byggepladser, så bliver du også ansvarlig for det interne arbejdsmiljø i NemByg og vores arbejdsmiljøorganisation. Samtidig skal du indgå som en vigtig del af vores HR arbejde i organisationen. Kvalitet er et af vores vigtigste fokuspunkter i vores byggeprojekter og du kommer derfor til at have en central rolle i forholdt il oprettelse og systematisering af kvalitetssikringen på vores projekter i Ajour.

NemByg A/SPROJEKTLEDER

NemByg A/S, Tjæreborg

Vi søger en kompetent og erfaren projektleder, der i samarbejde med rækken af dygtige kollegaer skal være med til at sikre den fortsatte udvikling der kendetegner vores virksomhed.

Som projektleder vil du skulle indgå i rollen som både sælger, projekterings- og byggeleder på både hoved- og totalentrepriser. En udfordrende stilling som stiller krav til dig som leder og som personen de mange kasketter.

Du får et bredt ansvar med stor variation, i det du både skal beskæftige dig med tilbudsberegning, forventningsafstemning med kommende bygherrer, planlægning, økonomi, projektledelse og kvalitetssikring samt sikkerhed og arbejdsmiljø i relation til dine projekter.

Gem
OK Energitekniker til Fyn

OK a.m.b.a.

Er du eftertragtet blandt både kunder og kolleger? Og elsker du energiteknik? Så har vi et spændende job til dig.

Du bliver en del af en afdeling i forrygende udvikling med en attraktiv vagtordning og et godt sammenhold. Vi prioriterer daglig sparring og efteruddannelse højt. Desuden får du en funktionærlignende kontrakt, en flot pensionsordning og mange andre fordele.

Vores energitekniske forretning har god vind i sejlene, og vi glæder os til at få dig på holdet.

Gem
OK Energitekniker til Sjælland

OK a.m.b.a.

Er du eftertragtet blandt både kunder og kolleger? Og elsker du energiteknik? Så har vi et spændende job til dig.

Du bliver en del af en afdeling i forrygende udvikling med en attraktiv vagtordning og et godt sammenhold. Vi prioriterer daglig sparring og efteruddannelse højt. Desuden får du en funktionærlignende kontrakt, en flot pensionsordning og mange andre fordele.

Vores energitekniske forretning har god vind i sejlene, og vi glæder os til at få dig på holdet.

Gem
OK Energitekniker til Randers- og Djursområdet

OK a.m.b.a.

Er du eftertragtet blandt både kunder og kolleger? Og elsker du energiteknik? Så har vi et spændende job til dig.

Du bliver en del af en afdeling i forrygende udvikling med en attraktiv vagtordning og et godt sammenhold. Vi prioriterer daglig sparring og efteruddannelse højt. Desuden får du en funktionærlignende kontrakt, en flot pensionsordning og mange andre fordele.

Vores energitekniske forretning har god vind i sejlene, og vi glæder os til at få dig på holdet.

Vattenfall A/S
SCADA Engineer for Offshore and Onshore Projects

Vattenfall A/S, Amsterdam, Kolding, London

We are looking for a SCADA Engineer to support on new wind projects that potentially includes hybrid of solar, batterie and H2. You will be involved from design phase though out procurement, construction, commissioning and handover to our colleagues that takes care of the daily operation of our wind asset.

As one of the key functions in Vattenfall’s wind business the Competence Area SCADA Operations is general responsible for supporting wind projects, operational sites and other business units in managing SCADA data (and other sources) and power trading.

Vattenfall A/S
Vattenfall A/S
Lead Engineer for monopile design

Vattenfall A/S, Kolding

Become part of our Mission and help us to achieve our goal of being Fossil Free Within One Generation.

For our Primary steel department in Engineering within Business Area Wind, we are looking for a Lead engineer for monopile design to be making decisions for designing the monopiles of tomorrow.

 • Do you see yourself as a technical source of information for colleagues, projects and external clients?
 • Do you have in depth knowledge on design processes and drivers in the monopile design?
 • Are you interested in a job with great potential, many possibilities, and a large responsibility for the foundation design within Vattenfall?
Vattenfall A/S
Gem
Vattenfall A/S
Foundation Design Manager

Vattenfall A/S, Denmark, the Netherlands, UK or Germany

As Foundation Design Manager you will be become a key member of our Foundation Department. Your main responsibility will be focused around managing the design process for projects such as development projects, tender projects, detailed design projects.

You may also play a key role as Project Manager for projects where new technologies for future foundation concepts are being developed.

You will work together with our internal design team and thereby impacting the overall design philosophy. In addition you will engage with and manage external consultants.

Vattenfall A/S
BITO Lagerteknik A/S
Teknisk designer/tilbudsberegner

BITO Lagerteknik A/S, Odense

Vi har travlt og vækster, så for at styrke vores nordiske projektafdeling søger vi en dygtig teknisk designer/tilbudsberegner, som kan arbejde selvstændigt og bevare overblikket. Vi har til huse i Odense SØ, hvor vores nordiske hovedkvarter ligger, og herudover har vi afdelinger i Finland og Sverige.

Du bliver en del af et godt team på tværs af afdelingerne, hvor vi vægter et godt og uformelt arbejdsmiljø og et stærkt samarbejde med vores kunder højt.

Dine opgaver vil spænde vidt og bl.a. indeholde

 • tilbudsberegning
 • kalkulation af kostpriser
 • lettere layouttegning
 • support til vores projekt- og salgsafdelinger
BITO Lagerteknik A/S
Lidl Danmark K/SBygherre & Projektleder, Lidl Danmark

Lidl Danmark K/S, Tranbjerg J

Vi søger en dedikeret og motiveret projektleder med stort drive og lyst til at gøre en forskel. Du har en baggrund indenfor byggeri og gerne som konstruktør, ingeniør eller lignende. Du skal kunne trives i en til tider selvstændig og udfordrende stilling. Du skal være omstillingsparat, og trives med et højt aktivitetsniveau med forskelligartede opgaver.

Som projektleder og bygherrerepræsentant, tilbydes du en spændende stilling i et team bestående af dygtige og engagerede kolleger med forskellige faglige kompetencer. Vi er kendt for et uformelt arbejdsmiljø med faglig sparring og humor, og ikke mindst et stærkt sammenhold.

Du vil komme til at indgå i et dedikeret team af folk som, netop nu er i gang med håndtering af gennemførelsen af projektet vedr. vores nye store Hovedkontor. Et innovativt hovedkontor placeret på Godsbanen i Aarhus.

Lidl Danmark K/S