433 jobannoncer matcher din søgning 433 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Forsvarets Efterretningstjeneste

Chef for Militær Sikkerhed på byggepladsen for FE’s domicilbyggeri

København Ø

Har du både kompetencerne og den indre motivation til at blive sektionschef for den militære sikkerhed på den byggeplads, der skal etablere danmarkshistoriens største højsikkerhedsbyggeri?

Du bliver chef for et stort hold af dygtige medarbejdere, teamledere og Construction Site Security Officers (CSSO). Denne enhed skal færdigudvikles til at håndtere den spændende og dynamiske opgave med at sikre, at adgang til danmarkshistoriens største højsikkerhedsbyggeri og flowet af materiale til byggepladsen kan foregå i den rette balance mellem effektivitet og høj sikkerhed.

Sund & Bælt Holding A/S

Green Energy Specialist

Copenhagen

Are you on top of the trends within the Green Energy agenda for the construction industry?

Do you want to contribute to the development of the future sustainable infrastructure projects in Denmark, including the Fehmarnbelt Tunnel and thereby the green transition of the European transport network?

Your key tasks will include

  • Identification of opportunities to optimize energy utilization and implement measures to control and reduce energy consumption on the different projects
  • Closely follow and review the design of the electrical installation in the Fehmarnbelt Tunnel
Sund & Bælt Holding A/S
Halsnæs Kommune

Vejsagsbehandler til Trafik og Natur

Frederiksværk

Omdrejningspunktet for stillingen vil være som vejmyndighed på private fællesveje og offentlige veje. Du vil i høj grad skulle give tilladelser, afslag og lign. på borgernes henvendelser. Du skal kunne navigere i vejregler og lovgivning på vejområdet.

Vi har et godt og givende arbejdsmiljø med plads til grin, faglig udvikling og en god hverdag.

Stillingen er på fuld tid – med en arbejdsuge på 37 timer med flextid og mulighed for hjemmearbejde.

Kriminalforsorgen

Ejendomsdirektør

København K

Du vil som ejendomsdirektør få det strategiske ansvar for videreudviklingen af kriminalforsorgens fysiske kapacitet, så det sikres, at ejendomsporteføljen kan drives effektivt, professionelt og bæredygtigt, og at opførelsen af nye fængsler og arrester styres med sikker hånd.

Du vil stå i spidsen for opbygningen af et nyt Center for Ejendomme i Direktoratet for Kriminalforsorgen - til en start med et personalemæssigt ansvar for ca. 30 medarbejdere, herunder 4 ledere.

Energistyrelsen

Offshore wind specialist og projektleder til vores Sydkorea-program

København V

Er du specialist inden for offshore-vindenergi? Og drømmer du om et job, hvor du arbejder for den grønne omstilling med fokus på at opbygge stærke partnerskaber med internationale samarbejdsrelationer?

Se video om Energistyrelsen som arbejdsplads

Som projektleder for vores Sydkorea-program vil du være ansvarlig for fremdriften af vores arbejdsplan for Sydkorea og fungere som specialist inden for offshore-vindområdet. Du vil i høj grad opleve at kunne sætte dine evner og kompetencer i spil, og muligheden for indflydelse er stor.

Energistyrelsen
Aarsleff Rail

Projektleder til konstruktioner i vest

Viby J og Fredericia

Motiveres du af et stort ansvar og styring af projekter? Forstår du at kombinere økonomisk og forretningsmæssig forståelse med menneskelig indsigt?

Som projektleder skal du drive projektet, i samarbejde med de forskellige fag som projektet indebærer. Du skal være med til at sikre, at gennemførelsen sker så optimalt som muligt i forhold til kundens forventninger, anvendelsen af ressourcer og den samlede økonomi.

Aarsleff Rail
Vestforbrænding

Sektionsleder til udrulning af grøn fjernvarme – etape 2

Glostrup

Du vil få ansvaret for at opbygge en ny sektion, der skal være ansvarlig for etape 2 i udrulningen af grøn fjernvarme, som er en del af Vestforbrændings strategi Varmeplan 2030. Du vil få ansvaret for at opbygge sektionen, herunder rekruttering og personaleledelse, samt selve planlægningen og eksekveringen af etape 2. Sektionen forventes at blive i størrelsesorden 15-20 medarbejdere.

På Vestforbrænding tilstræber vi en 37 timers arbejdsuge med stor fleksibilitet og vi arbejder løbende på at skabe den bedste arbejdsplads for vores medarbejdere - og er certificeret af Great Place to Work®.

Vestforbrænding
Gem
Energinet

Forretningsudvikler til Energinets Open Door Lab – Vær med til at forme den grønne omstilling

Fredericia

Vær med til at løse nogle af de mest centrale problemstillinger i udviklingen af Danmarks fremtidige energisystem.

Se video om Energinet som arbejdsplads

Innovation, digitalisering og forretningsudvikling er væsentlige forudsætninger for at lykkes med den grønne omstilling af energisystemet, og vi søger derfor en ny kollega til innovations- og forretningsudviklingsområdet.

Med afsæt i koncernens strategi og en enorm vilje til at gennemføre projekter i et praksisorienteret og agilt setup får du en spændende mulighed for at påvirke innovationsagendaen i Energinet.

Energinet
Energistyrelsen

Ingeniør til fremtidens energieffektive bygninger

København V

Se video om Energistyrelsen som arbejdspladsHar du lyst til at arbejde for at gøre bygningers energiforbrug mere effektivt, grønt og fleksibelt?

Konkret skal vi i de kommende år implementere et nyt bygningsdirektiv, som stiller en række krav til grønne og energieffektive bygninger. Vi har særligt brug for at styrke os, når det gælder analyser og beregninger på især bygningsområdet.

Der er mulighed for at arbejde hjemme i et vist omfang, og vi har god fleksibilitet i forhold til arbejdstid.

Energistyrelsen
Esbjerg Kommune

Kreativ bygningskonstruktør med stærke projektstyringsevner

Esbjerg

Vil du være med til at skabe rammerne om det gode liv i Esbjerg Kommune?

Vi har en ambition om at være den kommune, hvor hverdagen fungerer bedst, og det mål understøtter du som medarbejder, når du står i spidsen for de projekter, som bliver til institutioner, fritidsfaciliteter og mange andre spændende byggerier.

For at kunne følge de forskellige byggerier helt til dørs, er det nødvendigt, at du kan trække på en god portion kreativitet. Ofte kræver dine projekter, at du kan se alternative løsninger og gå nye veje.

Vi tilbyder

  • En travl arbejdsdag med både faglige og personlige udfordringer
  • Som en fleksibel ordning vil der efter aftale være mulighed for op til 2 hjemmearbejdsdage i ugen.
Halsnæs Kommune

Brand- og Sikringskonsulent

Frederiksværk

Vil du være med til at understøtte Halsnæs Kommunes velfærd til borgere og brugere ved at sikre brandsikkerheden og sikringsløsningerne i de kommunale ejendomme?

Arbejdsopgaverne er bl.a.:

  • Udførsel og vedligehold af brand- og sikringsanlæg.
  • Porteføljestyring af brand- og sikringstekniske installationer.
  • Beredskabsplanlægning.

Du får verdens bedste kollegaer, hvis vi selv skal sige det – og vi ved det jo bedst.

Lalandia A/S

Energy Manager

Rødby

Er du fuld af energi og savner frisk luft til karrieren?

Som vores Energy Manager vil du være den uundværlige hjerne bag vores energioptimeringsstrategi, og de tekniske chefers forlængede arm i forhold til at optimere driften. Din mission er at bruge din ekspertise til at jonglere med ventilationssystemer og CTS som en sand teknologisk troldmand, og samtidig arbejde på at gøre Lalandia grønnere end nogensinde før.

Lalandia A/S
HJHansen Recycling A/S

Tilbudsberegner Nedbrydning/nedrivning

Odense

Har du arbejdet med nedbrydning af bygninger og/eller stålkonstruktioner i en del år? Måske har du været formand for et nedbrydersjak og har fået lyst til at besigtige og lave tilbud på nedbrydnings¬opgaver?

Du kan også sidde med en teknisk baggrund i en kalkulationsafdeling og arbejde med større konstruktioner og har nu lyst til at komme mere ud i marken og rundt i landet?

Vi har et selvstændigt og alsidigt job, hvor du repræsenterer HJHansen Nedbrydning, besigtiger opgaverne og beregner et tilbud til kunden. Når ordren er i hus, følger du med i opgaveløsningen, så du sikrer kundens tilfredshed og god økonomi i projektet.

HJHansen Recycling A/S
MT Højgaard A/S

Produktionsleder til Jord og Ledninger i Jylland

Din hverdag: du bliver del af den grønne omstilling, et velfungerende team samt en Jord og Ledninger afdeling i rivende udvikling.

Du skal byde ind på jobbet hvis du kan og vil:

  • deltage i gennemførelsen af anlægsarbejder fra start til slut
  • planlægge og styre egenproduktion inden for jord og ledninger
  • planlægge, styre og koordinere entreprisen herunder følge op på tid, kvalitet og økonomi fra start til slut
Gem
Energinet

Fagansvarlige og projektledere indenfor offshore miljøvurdering

Fredericia eller Ballerup

Der er fuld fart på den grønne omstilling, og Energinet spiller en helt central rolle, da vi har ansvaret for at etablere og vedligeholde ”energiens motorveje”, at indpasse vedvarende energi i el-nettet og etablere tilslutning af nye havvind-projekter (fx Energiøer og ”Mere Havvind 2030”).

Se video om Energinet som arbejdsplads

Du kan være med til at gøre en forskel, da vi lige nu søger nye kollegaer der brænder for at arbejde med forundersøgelser og miljøvurderinger af vores anlægsprojekter på havet, enten som fagansvarlig eller projektleder for fagområdet.

Energinet
Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S

Er du entrepriselederen som kan hive en sikker sejr hjem på anlægsprojekter?

Glostrup

Som entrepriseleder vil dit primære ansvar, sammen med dit hold af dygtige kolleger, være at drive gode projekter.

Lige netop gode projekter er nøglen i vores forretning. For at levere gode projekter er vi afhængige af dygtige medarbejdere. Og det er her, hvor du kommer ind i billedet.

Du er typisk involveret i op til 2-3 projekter sideløbende i størrelsesordenen 5-10 mio. kr.

Hillerød Kommune

Byplanlægger til miljøvurdering

Hillerød

Vil du skabe bæredygtig byudvikling og grøn omstilling og i Hillerød?

Dine opgaver bliver at skabe kvalitet og bæredygtighed i byudviklingen gennem lokalplanlægning og miljøvurdering af planer og projekter. Der er stigende behov og interesse for vedvarende energianlæg som fx solcelleparker.

Vi arbejder i storrumskontor på et moderne rådhus, hvor videndeling og samarbejde på tværs er i fokus. Vi er optaget af et godt arbejdsmiljø, hvor alle bidrager til god trivsel og er en del af fællesskabet. Fx muligheden for at dyrke motion sammen. Du kan arbejde hjemmefra 1-2 dage om ugen afhængigt af opgaveløsningen.

Hilti Danmark A/S

Strategic Business Developer - Pharma focus

Copenhagen

Unlock your potential and play a pivotal role in driving sustainable sales growth as a Strategic Business Developer at Hilti Denmark. Join us in identifying and nurturing business opportunities within the pharmaceutical industry, working closely with our Global Business Development Community. This role is your gateway for an exciting opportunity to shape the future of our business.

As an employee at Hilti, you will have exceptional opportunities to develop yourself professionally and personally.

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I

Vi søger en dygtig VVS-installatør eller ingeniør til at undervise på VVS-installatøruddannelsen

Slagelse

Brænder du for VVS-faget og er du passioneret omkring udvikling og formidling af din faglige viden – så er der nu en spændende mulighed for at blive en del af Zealands team i Slagelse.

Den primære opgave vil være undervisning i de VVS tekniske fag, men der vil også ligge opgaver i form af vejledning, eksamen, forskning og udvikling, internationalisering samt efter- og videreuddannelse.

Du vil blive en del af et lille team af undervisere, og du vil således have rig mulighed for at sætte dit eget præg på uddannelsen.

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
HumanTrust A/S søger for SONFOR
Gem
HumanTrust A/S

GIS-ansvarlig til forsyningsvirksomhed med grøn mission

Sønderborg

Er du dygtig til at forstå og formidle forretningsbehov og -processer, og trives du i en rådgivende og supporterende rolle, hvor du understøtter GIS-brugere såvel internt som eksternt?

Som virksomhedens GIS-ansvarlige får du projektansvaret for implementeringen af APX10 – et nyt digitalt værktøj, der skal danne overblik over data på tværs af organisationen. I den forbindelse får du en nøglerolle i at udarbejde en fælles intern GIS-politik og bidrage til et superbrugernetværk for både APX10 og GIS-platform.

HumanTrust A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV