408 job matcher din søgning 408 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 408 resultater.
GH Energi og Rådgivning ApSEnergikonsulent og projektingeniør

GH Energi og Rådgivning ApS, Birkerød

Kunne du tænke dig en rolle, hvor din stemme kan gøre en forskel for både kunder og klima?

Så bliv en del af GH Energi & Rådgivning. Her får du indflydelse, variation, ansvar og en arbejdsplads, hvor dine gode ideer er mere end velkomne.

Vi udvider og søger derfor 2 nye kollegaer hvor energikonsulenten fortrinsvis skal tage sig af energimærkning og projektingeniøren skal stå for ændringer på varme- og ventilationsanlæg, samt tilstandsvurderinger af større bygninger.

Det byder på en hverdag med kundekontakt, bygningsinspektion ”ude i marken”, energiberegninger, rentabilitetsanalyser, udarbejdelse af rapporter og meget andet.

Norconsult A/S
Projektleder til almene projekter, Norconsult i Aalborg

Norconsult A/S

Ønsker du som projektleder, med erfaring fra store almene boligprojekter, at medvirke til at skabe fremtidens almene boliger, så de indfrier beboernes ønsker til moderne bolig og udemiljø, boligselskabernes krav til økonomi og bæredygtige løsninger, har vi stillingen til dig.

I jobbet vil du komme til at arbejde tæt sammen med teamet i Aalborg og vores øvrige teams af dygtige og engagerede medarbejdere i hele landet. Du er holdspiller, men mest af alt skal du være i stand til selvstændigt at sikre kvalitet og fremdrift i forbindelse med projektering af byggeprojekter i den almene sektor.

Vi tilbyder:

 • Selvstændigt ansvar og varierende arbejdsopgaver i en succesfuld virksomhed
 • Et stærkt tværfagligt miljø med vidensdeling og et omfattende bagkatalog på allerede gennemførte projekter
Norconsult A/S
Indrykket: 
Norconsult A/S
Erfaren projekt-/byggeleder søges til Norconsult i Aarhus

Norconsult A/S

Projekt-/byggeleder med potentiale til at styrke tegnestuens udvikling i vores nye domicil i Aarhus. Har du lyst til at arbejde i et positivt, kreativt og tværfagligt miljø i en rådgivervirksomhed i vækst, har vi jobbet til dig i en nyoprettet stilling. Erfaring med projekter indenfor almene boliger og undervisning vil absolut være en fordel.

I jobbet vil du komme til at arbejde tæt sammen med teamet i Aarhus og vores øvrige teams af dygtige og engagerede medarbejdere i hele landet. Du er holdspiller, men mest af alt er du optaget af, og i stand til, selvstændigt at sikre kvalitet og fremdrift i forbindelse med byggeprojekters gennemførelse.

Vi tilbyder:

 • Selvstændigt ansvar og varierende arbejdsopgaver i en succesfuld virksomhed
 • Et levende miljø med fagligt og socialt engagement, stor medindflydelse og fleksibilitet
Norconsult A/S
Indrykket: 
Norconsult A/S
Erfaren VVS-ingeniør til Norconsult i Aalborg eller Aarhus

Norconsult A/S

VVS-ingeniør med potentiale til at styrke vores fortsatte udvikling. Har du lyst til at arbejde i et positivt, kreativt og tværfagligt miljø i en rådgivervirksomhed i markant vækst, har vi jobbet til dig i nyoprettet stilling.

I jobbet vil du komme til at arbejde tæt sammen med vores teams af dygtige og kompetente kolleger i hele landet. Du er holdspiller, men mest af alt er du optaget af, og i stand til, selvstændigt at gennemføre bæredygtige projekter indenfor vvs, indeklima, energi- og ventilation, og følge projekterne fra start til slut.

Vi tilbyder:

 • Selvstændigt ansvar og varierende arbejdsopgaver i en succesfuld virksomhed
 • Et levende miljø med fagligt og socialt engagement, stor medindflydelse og fleksibilitet
 • Mulighed for personlig udvikling og karriere i et stærkt tværfagligt miljø i landsdækkende virksomhed
Norconsult A/S
Indrykket: 
NIRAS
Seniorgeotekniker og geotekniker

NIRAS, Allerød

Har du stærke kompetencer inden for geoteknik og geotekniske konstruktioner, og har du lyst til at løfte både små og store projekter? Vi søger geotekniske ingeniører til kontoret i Allerød - Ring og lad os tale om mulighederne…

Du bliver en del af et stærkt geoteknisk team på 10 medarbejdere, hvor du får gode muligheder for personlig og faglig udvikling i et inspirerende samarbejde med højt kvalificerede kolleger. Vi arbejder på mange forskellige typer af geotekniske opgaver i forbindelse med bl.a. havne, jernbaner, motorveje, broer, tunneler, vindmøller, forsyninger, byggeri mv.

Du bliver en del af et stærkt og erfarent team, hvor høj faglighed, læring og sparring er i fokus. Vi lægger vægt på, at du kan udvikle dig fagligt gennem spændende og udfordrende projekter; vi har et uformelt og velfungerende fagligt og socialt arbejdsmiljø, hvor der altid er kompetente kolleger, du kan spørge til råds.

NIRAS
Indrykket: 
EXACTsearch
Konstruktionsingeniør til statisk beregning og projektledelse

EXACTsearch søger for Scandinavian WeldTech A/S i Hvidovre

Vil du være med til at konstruere nogle af Københavns største og mest prestigefulde byggerier? Så tilbyder Scandinavian WeldTech stillingen som Teknisk projektleder.

Du vil komme til at arbejde i et internationalt team af konstruktører, projektledere samt tekniske designere, som sidder i Sverige, Danmark og Tyskland.

Du vil være projektansvarlig for din egen projektportefølje og det er dit ansvar at projekterne overholder aftalte krav og forløber så effektivt som muligt. Du kommer til at arbejde med udformning af tekniske løsninger i samarbejde med vores kunder og andre stakeholders, og du bliver projekternes hovedkontaktperson.

EXACTsearch
PeopleLinkGIS-Konsulent

PeopleLink søger for DFF-EDB i Kolding

De bedste & mest innovative IT-løsninger og -services

Der er vækst i nye kunder og GIS-supporten er efterspurgt, derfor er der behov for en ny GIS-Konsulent, der kan bidrage i teamet. Du får en alsidig hverdag og er hands-on i systemerne, hvor du tegner, registrerer og opretter data på kundernes forespørgsel, og supporterer kunder over telefon og videomøder. Du samarbejder tæt med erfarne kollegaer om de daglige opgaver, hvor I aktivt videndeler, sparrer og opkvalificerer.

Opgaverne spænder over:

 • Varetagelse af support, opsætning og konsulentopgaver for GIS-kunder på avancerede løsninger bl.a. på den nyeste teknologi inden for desktopløsninger, web-løsninger og GNSS-udstyr
 • Digital registrering og indtegning af opmålinger
 • Konvertering og implementering af nye kunder i systemerne og uddannelse af brugere
Indrykket: 
AirTjek ApS
Bestyrelsesmedlem

AirTjek ApS, Odder

Til styrkelse af virksomhedens overordnede ledelse søges et bestyrelsesmedlem, der har erfaring fra boligbyggeri, og som forstår hvilke stigende krav, der stilles i branchen og ser nye muligheder for os og kan deltage aktivt i at udarbejde tekniske løsninger samt salgs- og markedsstrategier.

Du skal være med til at styrke virksomhedens markedsposition med særligt fokus på vækst, logistik og udvikling, gerne kendskab til projektmarkedet indenfor boligbyggeri.

AirTjek har gennem de seneste år opbygget et betydeligt salg af emhætteløsninger til typehuse og lejligheder. Her ses ligeledes meget store muligheder i samarbejde med eksisterende kunder samt nye kunder indenfor projektmarkedet. Derfor råder virksomheden over et nyt showroom, hvor disse løsninger vises.

AGC Biologics A/S
Project Manager or Senior Project Manager for Facility Upgrade Projects

AGC Biologics A/S, Søborg

Would you like to be a part of AGC Biologics growing success? At AGC Biologics A/S we work with development and GMP manufacturing of APIs for both commercial products and products in all clinical phases. We are a client centric CDMO, and the partnership with our clients, working side by side with the clients, is our focus.

You will lead and manage the projects covering utility, building, clean rooms and other general installations. The project team will consist of internal and external resources assigned and allocated based on scope and organizational charter for the individual projects. A wide range of internal technical leads and SMEs as well as EHS are available within AGC organization and daily challenges are solved in close cooperation with colleagues in the departments.

AGC Biologics A/S
AGC Biologics A/S
Project Director for New Manufacturing Facility

AGC Biologics A/S, Søborg

Would you like to be a part of AGC Biologics growing success? At AGC Biologics A/S we work with development and GMP manufacturing of APIs for both commercial products and products in all clinical phases. We are a client centric CDMO, and the partnership with our clients, working side by side with the clients, is our focus.

We are looking for an experienced Project Director to lead the project implementation team of our new EUR 160 million Mammalian Manufacturing Facility and with experience from execution of major pharmaceutical facility projects. AGC Biologics is in a period of rapid growth and the Project Director will play an important role in getting new capacity ready to continue our growth journey.

AGC Biologics A/S
Smedegaard HRProjektleder til en førende leverandør af stålkonstruktioner til byggeriet - Aarhus

Smedegaard HR søger for Give Steel A/S

Er du teoretisk velfunderet og har du lyst til at styre og lede projekter fra start til slut?

Har du grundlæggende statisk forståelse til at foretage basisberegninger på konstruktioner?

Give Steel A/S har etableret sig på flere nye markeder og vækster kraftigt indenfor alle områder, fra simple, standard stålkonstruktioner med et enkelt projektforløb til prestigefyldte, komplekse erhvervsbyggerier. Derfor søges til nyoprettet stilling en projektleder, som har lyst til at blive en del af en virksomhed med gode karrieremuligheder.

Som projektleder bliver du en del af et kompetent projektlederteam i teknisk afdeling. Du får 25 kompetente projektledere som kolleger, som hver dag arbejder målrettet sammen om at være de bedste indenfor branchen, og du vil referere til virksomhedens projektchef.

Indrykket: 
Esbjerg Kommune
Landskabsarkitekt, landskabsforvalter, have- & parkingeniør, skov- & landskabsingeniør eller lignende - se her!

Esbjerg Kommune

En unik mulighed for at blive en del af det grønne hold i Esbjerg Kommune.

Vej & Park, der organisatorisk er en ud af tre enheder i Drift & Anlæg i Teknik & Miljø, søger en ny medarbejder. Det er en sjældent udbudt stilling i Parkteamet, hvor du får mulighed for at arbejde med dine ambitioner på det grønne område. Esbjerg Kommune har med sin fantastiske beliggenhed og størrelse, de bedste rammer for grønne og rekreative muligheder i parker, skove, på strande og i øvrige naturområder.

Parkteamet arbejder med udvikling og vedligehold af de grønne områder, og vi har rigtig travlt. Store anlægsprojekter i millionklassen står til opstart, og samtidig står vi overfor et generationsskifte over de nærmeste år. Vi har derfor brug for dig, dine grønne kompetencer og din erfaring med både de store og de lidt mindre grønne projekter.

Botjek a/sBygningssagkyndig og energikonsulent

Botjek a/s, Vejle

 • Er du kvalitetsbevidst og serviceminded?
 • Har du en alsidig byggeteknisk baggrund?
 • Kan du arbejde selvstændigt?

Er svaret ja til ovenstående, så er du måske vores nye kollega.

Botjek Center Trekanten med kontor i Vejle, søger medarbejder med beskikkelse som bygningssagkyndig og energikonsulent.

Vi søger en medarbejder der selvstændigt kan udarbejde tilstandsrapporter og energimærker, samt andre beslægtede opgaver som f.eks. køberrådgivning, byggetekniske rapporter samt forsikringstaksering.

Arbejde fra egen bopæl eller i vores center.

Vordingborg KommuneErhvervskoordinator der brænder for optimering og den gode kunderejse

Vordingborg Kommune, Langebæk

Er du god til porteføljestyring og projektledelse, samt til at koordinere og styre det samlede flow for vores virksomheder – så kan det være dig vi søger

I Vordingborg Kommune har vi en ambition om at blive en af landets bedste erhvervskommuner. Derfor arbejder vi kontinuerligt med at forbedre vores sagsbehandling og øger derfor vores fokus på sagsbehandling af erhvervsrettede sager. Vi har dygtige sagsbehandlere på de faglige områder, men vi har brug for dig til at sikre det samlede flow og forløb for virksomhederne gennem deres ”rejse” af ansøgninger og tilladelser.

Din hovedopgave bliver at varetage koordineringsfunktionen, men derudover skal du også foretage konkret sagsbehandling alt afhængig af dine kompetencer.

Dine opgaver bliver:

 • Porteføljestyring af de erhvervsrettede sager
 • Projektledelse og -styring af tilladelser til de erhvervsrettede sager
Hillerød ForsyningSpildevandsplanlægger – erfaren og med hydraulisk viden

Hillerød Forsyning

Vi planlægger og gennemfører projekter for 600 mio. kr. i løbet af de næste par år, og nu får du mulighed for at deltage.

Vi har høje ambitioner, en god portefølje af udfordrende projekter og fokus på nye bæredygtige løsninger – og vi glæder os til, at du kommer med netop din viden og erfaring og bidrager til både samarbejdet, den faglige sparring og løsningerne.

Du vil blandt andet arbejde med infrastrukturplanlægning, hvor du bruger din planlægningserfaring fra byudviklingsprojekter til at udvikle fremtidens nye bæredygtige spildevandsløsninger. Du vil skabe sammenhængende løsninger, som fungerer både over og under jorden, og du vil sørge for, at dit dybe kendskab til hydraulik kommer i spil.

Du vil arbejde tæt sammen med de øvrige afdelinger om de praktiske løsninger, ligesom du vil have et tæt samarbejde med eksterne entreprenører, rådgivere, kommune og øvrige myndigheder.

Teknologisk Institut
Teknologisk Institut søger LCA-specialist

Teknologisk Institut, Taastrup

Er du stærk til datahåndtering og LCA-beregninger, og er du samtidig opsøgende og god til at håndtere kunder? Og kunne du tænke dig at blive en af Teknologisk Instituts dygtige og eftertragtede specialister?

Du bliver en del af Miljø og Ressourcer, der består af 10 dygtige medarbejdere med stærke faglige kompetencer inden for bl.a. bæredygtigt byggeri, cirkulær økonomi og bygge- og anlægsaffald. Din hverdag på Teknologisk Institut vil være afvekslende og bestå af forskelligartede opgaver, som du i høj grad kan være med til at præge.

Teknologisk Institut

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Selvstændig opgaveløsning inden for LCA-beregninger
 • Udarbejdelse af miljøvaredeklarationer
 • Datahåndtering
Teknologisk Institut
Indrykket: 
AJ Vaccines A/SVentilationstekniker

AJ Vaccines A/S, København

Vi søger en Ventilationstekniker med teknisk indsigt samt interesse for drift og vedligehold på farmaceutiske ventilationsanlæg til forsyningsafsnittet under Produktionssupport.

Produktionssupport består af en bred vifte af teknisk personale, som arbejder tæt sammen om at løse opgaverne i et dynamisk, åbent og engagereret arbejdsmiljæ, hvor samarbejde og humoristisk sans bliver vurderet højt.

Du får en central rolle i driften af vores ventilationsanlæg og dine primære opgaver bliver:

 • Service og fejlfinding på farmaceutiske ventilationsanlæg, automatik og instrumentering.
 • Tæthedstest af HEPA filtre og eftersyn af LAF-bænke og stinkskabe.
 • Planlagt vedligehold, lejeskift, mindre konstruktionsopgaver/renovinger.
Bravida Danmark A/S
Alsidig VVS Serviceleder til Aarhus

Bravida Danmark A/S

Vil du være en del af succesen hos Bravida og få en masse dygtige kollegaer? Vil du skabe værdi for vores medarbejdere og kunder ved at sikre en god og effektiv hverdag? Har du en teknisk baggrund og erfaring med VVS-service? Så der denne stilling helt sikkert noget for dig.

Som serviceleder får du det overordnede ansvar, hvilket omfatter det økonomiske, tekniske og personalemæssige ansvar for vores serviceopgaver og årlige eftersyn med reference til afdelingslederen.

Du får ansvaret for:

 • God og effektiv ledelse af dine servicemontører.
 • Teknisk support ved daglige akutte serviceopgaver.
 • Planlægning af årlige eftersyn, servicering og mersalg hos nye og eksisterende kunder.
Bravida Danmark A/S
Indrykket: 
Teknologisk Institut
Specialist til bygningsundersøgelser

Teknologisk Institut, Aarhus

Har du viden om fugt og indeklima og interesse for skimmelsvampe i bygninger? Og kunne du tænke dig at blive en af Teknologisk Instituts dygtige og eftertragtede specialister? Så kom med på holdet og få en selvstændig rolle i en uvildig organisation, hvor fagligheden altid er i højsædet.

Teknologisk Institut

Du kommer til at arbejde med indeklima, fugt og skimmel i skadede bygninger hos vores kunder. Her har du ansvaret for at undersøge og udrede skadernes omfang med særligt fokus på fugtskader.

Teknologisk Institut
Indrykket: 
Adsbøll Entreprise A/SSENIOR BEREGNER - INDKØBER

Adsbøll Entreprise A/S

Vi arbejder med tilbudsprojekter ligesom vi er i tæt samarbejde med bygherre i udviklingsfasen. Som Senior beregner hos Adsbøll Entreprise får du mulighed for at sætte din håndværksmæssige baggrund i spil og bidrage til at sammensætte det konstruktive vinder-tilbud med god byggetekniske forståelse.

Du vil indgå i et dynamisk team med gode kolleger, hvor alle arbejder mod et fælles og kvalitetsbevidste mål. Vi forventer, at du har lysten og evnen til at styre egne tilbudsprojekter med tilbudsudarbejdelse og kalkulation af større byggeprojekter samt det efterfølgende indkøb. Yderligere vil dine opgaver omfatte:

 • Ansvar for egne projekter i kalkulations- og indkøbsfasen
 • Gennemgang og analyse af udbuds- og projektmateriale
Indrykket: