13 jobannoncer matcher din søgning 13 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Danmarks Statistik

2 akademikere til Forskningsservice

København Ø

Er du serviceorienteret og motiveret for forsknings- og analysenær rådgivning og administration af dataadgang for forskere, myndigheder og interesseorganisationer? Kan du jonglere grundig vejledning med smidig og fleksibel service?

Din primære dagligdag vil være i sektionen for Service, hvor du skal hjælpe brugere med at få god og hurtig hjælp til at oprette eller opdatere projekter.

Mere konkret skal du:

  • Sagsbehandle ansøgninger om data og vejlede omkring dokumentation og krav til formalia
  • Rådgive om muligheden for at kombinere og anvende registerdata til konkrete analyse- og forskningsprojekter
Uddannelses- og Forskningsministeriet

Ny kollega til Økonomistyring i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

København Ø

Vil du være en del af et dynamisk økonomikontor, som holder styr på både driftsøkonomien og styrelsens tilskud til forskning og innovation i tæt samarbejde med styrelsens fagkontorer?

Lige nu mangler vi en kollega, der har lyst til at hjælpe os med styring af ressourcer og bemanding såvel som vores lønbudget. Vi har særligt behov for at udvikle vores styring i den del af vores virksomhed, som arbejder med it-udviklingsprojekter, og det vil du skulle bidrage til. Derfor skal have du har lyst til at arbejde med udvikling af vores data- og systemanvendelse.

Uddannelses- og Forskningsministeriet
Uddannelses- og Forskningsministeriet

Fuldmægtig til juridisk sagsbehandling i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

København Ø

Vil du arbejde med forvaltningsret og behandling af klage- og tilsynssager vedrørende de studerende på de videregående uddannelsesinstitutioner i et fagligt stærkt juridisk kontor?

I kontoret har vi ansvar for at behandle en række klage- og tilsynssager på styrelsens område. I samarbejde med fagkontorer udarbejder vi bekendtgørelser på Uddannelses- og Forskningsministeriets område, herunder ved implementering af nye politiske initiativer.

Du skal have mod på at arbejde med forskelligartede opgaver og med egne ansvarsområder, ligesom du skal bidrage til kontorets udviklingsopgaver.

Uddannelses- og Forskningsministeriet
Gem
BUPL

Konsulent til forhandling af overenskomster og løn

København Ø

Vil du være med til at forhandle gode aftaler, der forbedrer pædagogernes løn og vilkår?

Vi søger en ny dygtig forhandlerkollega til vores overenskomstteam. Det er en stilling, hvor du gør en forskel og kan se synlige resultater af dit arbejde. Du vil blive del af et team af erfarne kolleger, som er klar på at videndele og sparre.

Du får din daglige gang i en moderne kontorbygning ved vandet i Nordhavn, vi har en aktiv medarbejderforening, en god kantineordning og gode muligheder for kompetenceudvikling.

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø

Seniorforsker i Sikkerhedskultur og Arbejdsulykker

København Ø

Vi søger en person, som har en bred forskningsfaglig baggrund, og som er i stand til at indgå i forskellige samarbejdsrelationer, både inden for Sikkerhedskultur og Arbejdsulykker såvel som på tværs af NFA og ud af huset med vores mange eksterne samarbejdsparter og arbejdsmiljøinteressenter.

Vi forestiller os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund i sociologi, psykologi, samfundsvidenskab, folkesundhedsvidenskab, medicin eller lignende.

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø

Seniorforsker i Psykosocialt Arbejdsmiljø

København Ø

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (NFA) søger en seniorforsker til at styrke forskningen i psykosocialt arbejdsmiljø – i overensstemmelse med centrets strategi på området.

Vi søger en person, som har en bred forskningsfaglig baggrund og som er i stand til at indgå i forskellige samarbejdsrelationer, både inden for Psykosocialt Arbejdsmiljø såvel som på tværs af NFA og ud af huset med vores mange eksterne samarbejdsparter og arbejdsmiljøinteressenter.

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø

Fuldmægtig til sammenhængende økonomistyring

København Ø

Har du sans for god økonomistyring og lyst til at arbejde med en kompleks økonomi med flere finansieringskilder? Kan du trives i et udviklingsorienteret miljø med tæt samarbejde med forskere, chefer og direktion?

Vi søger en fagligt stærk profil, der brænder for at arbejde med økonomi, data og styring. Du kan være relativt nyuddannet eller med et par års erfaring. Dine konkrete ansvarsområder og opgaver sammensætter vi på baggrund af din faglige profil og erfaring.

Gem
UNHCR

PSP Associate (PPH)

Copenhagen

Do you want to work with private sector partnerships and fundraising for UNHCR, the UN Refugee Agency, in Denmark? We are looking for a maternity cover to join our growing team developing and driving partnerships with some of Denmark’s leading foundations and corporates.

Based in UN City in Copenhagen you will become a part of this exciting work. You will help create results that have an impact on one of the most pressing global agendas and have a unique opportunity to develop and strengthen your competencies and professional network in a dynamic workplace.

Danmarks Statistik

Talstærke akademikere til udvikling og drift af statistik om erhvervslivet

København Ø

Vil du være med til at skabe viden om erhvervslivets udvikling, vilkår og resultater?

Der er ca. 100 medarbejdere i afdelingen fordelt på fem kontorer, der udarbejder statistikker om erhvervslivets strukturer, vækst og udvikling, samt statistikker, der belyser digitalisering, forskning, grøn omstilling, globalisering mv.

Du kommer til at arbejde med de forskellige datakilder, hvilket bl.a. omfatter validering og analyse af data samt formidling af resultaterne.

Arbejdstilsynet

Generalist med flair for politikudvikling til indsatser på arbejdsmiljøområdet

København Ø

Vil du bidrage til at styrke Arbejdstilsynets indsatser og tilsynsmetoder med målet om et sikkert og sundt arbejdsmiljø i Danmark? Kan du lide at koordinere og samarbejde på tværs i organisationen om alt fra projekter til ministersager?

Du kan se frem til en alsidig hverdag med opgaver, der som udgangspunkt bl.a. vil omfatte:

  • Udvikling og implementering af indsatser fx mod social dumping
  • Bidrag til politiske forhandlinger, lovforslag og implementering af politiske aftaler.
Medicinrådet

Medicinrådets sekretariat søger en afdelingsleder til Strategi og kommunikation

København Ø

Er du en kompetent leder, som vil bidrage til udviklingen af en organisation, der har stor bevågenhed, og som kan lede og inspirere dine medarbejdere og sikre et stærkt samarbejde på tværs af organisationen?

Du vil blive leder for den nyoprettede afdeling Strategi og kommunikation, der har 9 medarbejdere. Du vil sætte retning for afdelingen, der skal integrere strategi, kommunikation, jura, processer og afdelingens øvrige opgaver.

Du vil blive en del af en rummelig og fleksibel arbejdsplads, hvor vi sætter en lyttende og motiverende omgangsform højt og lægger vægt på samarbejde, åbenhed og dialog.

British Embassy Copenhagen

Public Diplomacy Officer (DEN24148)

Copenhagen

The British Embassy in Copenhagen is recruiting a self-driven, creative and delivery-focused individual with public diplomacy and/or communications experience to deliver the Embassy’s public diplomacy work, a key priority for the UK Ambassador to the Kingdom of Denmark.

You will work directly to the Ambassador and Head of the Communications, Public Diplomacy and Climate Team to organise and deliver a variety set-piece events and coordinate content for digital platforms and campaigns. You will play a central role in strengthening the Embassy’s influence to the Danish government, public and wider civil society to promote the close and long-standing relationship between the UK and Denmark.

KU - SUND - TEILUM - Kbh Ø
Gem

Retsgenetiker til Retsmedicinsk Institut

København Ø

Retsgenetisk Afdeling søger en selvstændig akademiker med erfaring indenfor molekylærbiologi og populationsgenetik.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV