16 jobannoncer matcher din søgning 16 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Medicinrådet

Medicinrådets sekretariat søger en afdelingsleder til Strategi og kommunikation

København Ø

Er du en kompetent leder, som vil bidrage til udviklingen af en organisation, der har stor bevågenhed, og som kan lede og inspirere dine medarbejdere og sikre et stærkt samarbejde på tværs af organisationen?

Du vil blive leder for den nyoprettede afdeling Strategi og kommunikation, der har 9 medarbejdere. Du vil sætte retning for afdelingen, der skal integrere strategi, kommunikation, jura, processer og afdelingens øvrige opgaver.

Du vil blive en del af en rummelig og fleksibel arbejdsplads, hvor vi sætter en lyttende og motiverende omgangsform højt og lægger vægt på samarbejde, åbenhed og dialog.

Uddannelses- og Forskningsministeriet

Engagerede special- og chefkonsulenter til det universitetspolitiske område

København Ø

Brænder du for at forme fremtidens uddannelseslandskab på universitetsområdet?

I kontoret for Universiteter og Kunstneriske Institutioner arbejder vi bl.a. med at udvikle rammerne for universiteterne og arkitekt- og designskolerne og deres uddannelser. Vi har mange forskellige projekter og opgaver. De spænder over bidrag til policyudvikling, implementering af større politiske uddannelsesinitiativer, uddannelsesudvikling og administration, dialog og tilsyn med universiteter, kunstneriske institutioner og danske institutioner i udlandet.

Uddannelses- og Forskningsministeriet
British Embassy Copenhagen

Public Diplomacy Officer (DEN24148)

Copenhagen

The British Embassy in Copenhagen is recruiting a self-driven, creative and delivery-focused individual with public diplomacy and/or communications experience to deliver the Embassy’s public diplomacy work, a key priority for the UK Ambassador to the Kingdom of Denmark.

You will work directly to the Ambassador and Head of the Communications, Public Diplomacy and Climate Team to organise and deliver a variety set-piece events and coordinate content for digital platforms and campaigns. You will play a central role in strengthening the Embassy’s influence to the Danish government, public and wider civil society to promote the close and long-standing relationship between the UK and Denmark.

Uddannelses- og Forskningsministeriet

Akademiker søges til dataarbejde og analyser på forsknings- og innovationsområdet

København Ø

Interesserer du dig for forskning og innovation? Vil du være med til at understøtte Uddannelses- og Forskningsministeriets arbejde på forsknings- og innovationsområdet med solide data og analyser?

Du vil gennem f.eks. deskriptiv statistik, bibliometriske analyser, surveys, data- og registeranalyser kortlægge forskningsområder med stor politisk bevågenhed til brug for bl.a. de årlige forskningsreserveforhandlinger i forbindelse med finansloven.

Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen.

Uddannelses- og Forskningsministeriet
Uddannelses- og Forskningsministeriet

Analytisk og administrativ skarp akademiker til analyse- og dataområdet

København Ø

Vil du medvirke til at understøtte beslutningsgrundlaget på forsknings- og innovationsområdet? Uddannelses- og Forskningsministeriet har iværksat et arbejde med at styrke datakvaliteten og datatilgængelighed på forsknings- og innovationsområdet blandt andet for at understøtte mere informerede beslutninger på området.

Vi søger derfor en medarbejder, der kan kombinere arbejdet med data, databeskyttelse og analyser med evnen til at koordinere, administrere og projektstyre komplicerede processer både internt i ministeriet og i forhold til samarbejdspartnere.

Uddannelses- og Forskningsministeriet
Danmarks Statistik

AC-medarbejder til statistikker på social- og sundhedsområdet

København Ø

Interesserer du dig for social- og sundhedsdata, som i disse år er i en markant udvikling? Og vil du være med til at sikre et solidt vidensgrundlag, der bidrager konstruktivt til samfundet?

Arbejdsopgaverne omfatter bl.a. kvalitetssikring af indberettet data fra fx kommuner eller private aktører og tæt dialog med disse, analyse og fejlsøgning af data samt statistikproduktion og formidling af statistik.

Herudover er der løbende udviklingsopgaver, der fx kan have til formål at forbedre datakvaliteten, optimere arbejdsgange eller tilvejebringe helt nye data.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Forsvarets Efterretningstjeneste

FE søger skarp generalist til direktionssekretariatet

København Ø

Vil du bidrage til, at FE’s øverste ledelse altid har det bedst mulige beslutningsgrundlag til rådighed for både den overordnede strategiske ledelse og den daglige drift og styring?

Blandt sektionens opgaver er:

  • Koordination og kvalitetssikring af sager til direktionen og Forsvarsministeriets departement
  • Bidrage til forberedelsen af og opfølgningen på møder i FE’s øverste ledelse
  • Understøttelse af chefen for FE, herunder koordination af mødemateriale
Uddannelses- og Forskningsministeriet

Uddannelses- og forskningsstyrelsen søger ambitiøs konsulent til Rumkontoret

København Ø

Har du interesse i at udvikle og styrke nationale og internationale rammer for udviklingen af et område i global vækst?

RUM er den tværministerielle koordinerende rummyndighed i Danmark.

Vi søger en dygtig og ambitiøs konsulent, der selvstændigt kan varetage og bidrage til opgaver, der dækker proces, policy, udvikling samt implementering af strategiske initiativer. Du får gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Uddannelses- og Forskningsministeriet
Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur

Vi søger en struktureret og udviklingsorienteret direktionssekretær (PA)

København Ø

Kan du holde styr på vores direktion – deres møder, mødemateriale, aktioner, sager, hvem de skal have ringet til mv.?

Du skal sikre flow i deres kalendere, at der er styr på materialet til deres møder, aktioner, sager mv. Herudover kommer du til at indgå på lige fod med dine kollegaer i sekretariatets øvrige arbejde.

Vi hjælper hinanden med at nå i mål med opgaverne, og vi har et godt og uformelt forhold til direktionen.

Gem
Røde Kors

Konsulent til digital udvikling og porteføljestyring

København Ø

Er du passioneret omkring digital transformation og har erfaring med at udvikle nye digitale løsninger? Har du et skarpt øje for porteføljestyring og en stærk forståelse for, hvordan digital innovation kan forbedre organisatoriske processer og understøtte velfærdstjenester?

Dine arbejdsopgaver vil inkludere:

  • Porteføljestyring af eksisterende og nye digitale løsninger samt udviklingsprojekter
  • Rådgivning af og samarbejde med kollegaer om kvalificering og udvikling af nye digitale løsninger
Uddannelses- og Forskningsministeriet

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen søger engageret og analytisk stærk akademiker til det professions- og erhvervsfaglige område

København Ø

Brænder du for at forme fremtidens uddannelser til centrale velfærdsområder og til den private sektor? Er du nytænkende, analytisk og fagligt stærk?

I Kontoret for Erhvervsakademier, Professionshøjskoler og Maritime Institutioner (EPM) har vi til opgave at opbygge viden om og understøtte udviklingen af de videregående uddannelser på erhvervsakademier, professionshøjskoler og de maritime institutioner.

Din dagligdag vil bl.a. bestå af myndighedsopgaver, skriftlig formidling, videnindsamling, ideudvikling og intern og ekstern projekt- og mødeaktivitet.

Uddannelses- og Forskningsministeriet
Alm. Brand Group

Strategisk projektleder der brænder for effektiv ledelsessupport

København Ø

Vil du spille en vigtig rolle i den strategiske udvikling af Danmarks andenstørste forsikringskoncern? Er du motiveret af at yde support og rådgivning til Group Executive Management?

Som ny Strategisk Projektleder i CEO Office bliver du en del af et dedikeret team på ca. 10 personer, der fokuserer på at drive strategiske projekter og sikrer effektive beslutningsprocesser samt bred støtte til vores Group Executive Management.

Alm. Brand Group
Region Hovedstaden

Akademisk PA til projektdirektøren i Mary Elizabeths Hospital, Rigshospitalet

København Ø

Har du lyst til at bidrage konkret til udviklingen af det danske sundhedsvæsen, og indgå i et tæt fagligt og strategisk samarbejde med den øverste ledelse på Rigshospitalet?

Indrykket:
Region Hovedstaden

NATIONALT VIDENSCENTER FOR DEMENS SØGER EN DATAMANAGER DER KAN BIDRAGE TIL ANALYSER, EVALUERINGER MV

København Ø

Har du lyst til at bidrage til at øge vores viden om demensindsatsen i Danmark og behovene hos mennesker med demens og deres pårørende?

Indrykket:
Gem

Politisk rådgiver

København Ø

Har du politisk flair, og befinder du dig som en fisk i vandet, når det kommer til at samarbejde?

Indrykket:
Hentet fra Djøf Jobunivers

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV