36 jobannoncer matcher din søgning 36 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
SOSU H

Projektchef til 3-årigt EU socialfondsprojekt med SOSU-skoler og VUC-institutioner i Region H

København V

”Nye broer til flere faglærte” er et projekt med forventet start d. 1/8 2024, som er skabt i et tæt og forpligtende samarbejde mellem seks VUC-institutioner og to social- og sundhedsskoler i Region Hovedstaden.

Du har erfaring med ledelse, herunder personaleledelse, samt solid og dokumenteret erfaring og kompetence inden for projektstyring af store projekter f.eks. finansieret af fonde, regioner eller EU, herunder økonomistyring, dokumentation, afrapportering og administration.

SOSU H
Trafikstyrelsen

Generalist med politisk flair for internationalt arbejde inden for luftfart

København V

Er du interesseret i internationalt arbejde, og trives du i en afvekslende hverdag med komplekse problemstillinger?

I Team Tværs vil du være en del af Kontor for Luftfart 3 i Afdeling for Luftfart, som regulerer og fører tilsyn med luftfart i hele Rigsfællesskabet. Vi er ca. 180 engagerede piloter, teknikere, ingeniører, flyveledere og jurister, som sammen udarbejder regler for luftfarten og fører tilsyn med sikkerheden på luftfartsområdet.

Trafikstyrelsen
Banedanmark

Proceskonsulent til optimering af økonomistyringsprocesser

København V

Som proceskonsulent vil du blive ansvarlig for, i tæt samarbejde med forretningen, at koordinere og facilitere kortere eller længere forløb, hvor de administrative processer kortlægges, opdateres og optimeres.

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Dit mål er at sikre fremdrift gennem procesfaglig støtte og rådgivning, sikre god service til den enkelte procesejer og struktureret forløb, hvor ansvar, roller og opgavefordeling er tydelig for alle.

Banedanmark
DI Dansk Industri

Konsulent til DI Ejendom – en ny erhvervspolitisk platform i Dansk Industri

København V

Vil du være med til at skabe forståelse for og bedre rammer for en central sektor i samfundsudviklingen og den grønne omstilling, så er arbejdet som konsulent i DI Ejendom måske noget for dig. DI Ejendom er en erhvervspolitisk platform for ejendomsvirksomheder, der beskæftiger sig med investering, udvikling og drift af fast ejendom.

Som konsulent for DI Ejendom skal du i tæt samarbejde med DI Ejendoms branchechef udvikle en nyetableret forening i DI, som har udviklet sit strategiske grundlag.

Københavns Professionshøjskole

Studieadministrativ koordinator til studieforløbsteam

Campus Carlsberg

Har du styr på uddannelsesregler og god forvaltningsskik? Har du lyst til at rådgive vores studerende om regler og rammer for deres studie, og trives du i en travl hverdag med både drifts- og udviklingsopgaver? Så er du måske vores nye kollega i Studieservice på Københavns Professionshøjskole (KP).

I Studieservice bliver du en del af et fagligt miljø med mange forskelligartede opgaver, der har de studerendes uddannelsesforløb som omdrejningspunkt. Vi er et team med plads til forskellighed, som vægter det gode kollegiale samarbejde højt.

Ingeniørforeningen, IDA

Politisk konsulent med fokus på life science

København V

Vi inviterer inden for i IDA’s politiske afdeling i en nyoprettet stilling med spændende muligheder for at udvikle og have indflydelse på arbejdet.

Dit arbejdsområde bliver life science med særligt fokus på sundheds- og velfærdsteknologi.

Du bliver involveret i arbejdet med IDA’s politiske udvalg, ekspertpaneler og hovedbestyrelse, og bistår derved med at udvikle og formulere IDA’s politikker på området.

Ingeniørforeningen, IDA
Ingeniørforeningen, IDA

Politisk konsulent med fokus på klima og energi

København V

Verden kræver klimahandling nu, og derfor er en accelereret grøn omstilling en høj prioritet på dagsordenen i IDA.

Vi har travlt og vi er motiverede, og derfor har vi brug for en dygtig politisk konsulent på området.

Du bliver involveret i arbejdet med IDA’s politiske udvalg, ekspertpaneler og hovedbestyrelse, og bistår derved med at udvikle og formulere IDA’s politikker på området.

Du vil være ansvarlig for klima- og energipolitik, hvortil beslægtede dagsordener som eks. cirkulær økonomi også kan opstå.

Ingeniørforeningen, IDA
Bygningsstyrelsen

Vicedirektør til økonomi, IT og øvrige stabsfunktioner i en af Danmarks største ejendomsvirksomheder

København V

Vores vicedirektør har efter mange år i Bygningsstyrelsen fået nyt job som ejendomsdirektør. Vi bruger anledningen til at justere organisationen og søger derfor ny vicedirektør til økonomi, IT og øvrige stabsfunktioner.

Se video om Bygningsstyrelsen som arbejdsplads

Du vil indgå i den samlede direktion, som i høj grad har fokus på samarbejde på tværs og fælles ambitioner for styrelsen.

Som vicedirektør med ansvar for de tværgående funktioner spiller du en nøglerolle i betjeningen af og samarbejdet med ministeriets departement og Finansministeriet og på tværs i forhold til vores øvrige væsentlige samarbejdspartnere i bl.a. Økonomistyrelsen, Statens Administration, Medarbejder- og Kompetencestyrelsen, Rigsrevisionen samt private systemleverandører.

3
Gem
3

Privacy Coordinator til nyt team hos 3

København V

Brænder du for koordinering og databeskyttelse, og vil du være med til at sikre 3’s overholdelse af persondatalovgivningen? Så kom og bliv en del af 3’s nye Privacy Team.

Vi søger nu to kollegaer til et nyoprettet Privacy Team i vores Legal and Regulatory, der skal være med til at videreudvikle og styrke 3’s beskyttelse af persondata.

Du får din daglige gang på vores nye hovedkontor i Carlsberg Byen, der er præget af mangfoldighed og mange forskellige personligheder samt en hverdag fyldt med både humor og ambitioner.

3
Banedanmark

Analytisk stærk undersøgelsesleder

København V

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Brænder du for at undersøge jernbaneulykker, hændelser og andre sikkerhedsmæssige forhold i Banedanmark?

Som undersøgelsesleder i Banedanmark bliver du en del af et team på 6-7 undersøgelsesledere, som indgår i sektionen for Regler & Hændelser sammen med teamet for Trafikale Regler & Beredskab.

Kerneopgaverne i stillingen som undersøgelsesleder er at undersøge sikkerhedsmæssige hændelser i samarbejde med undersøgelsesvagter og medarbejdere i de enkelte områder i Banedanmark.

Banedanmark
Københavns Professionshøjskole

Konsulent til BI-enheden på Københavns Professionshøjskole (Tidsbegrænset)

Campus Carlsberg

Kan du lide at arbejde med data? – alt fra at udtrække og strukturere data, til at gå på jagt efter mønstrene og forklare historierne bag?

Din hverdag kommer til at omfatte opgaver som:

  • Strukturering, organisering og kvalitetssikring af data fra forskellige forretningsområder, fx sikre at data om vores brug af lokaler og bygninger kan kombineres med måltal for bæredygtighed
  • Udarbejdelse og formidling af analyser, så de kan understøtte politiske og forretningsmæssige beslutninger, fx analyser af udnyttelsen af bygninger
Slots- og Kulturstyrelsen

Generalister til Center for Medier og Tech

København V

Interesserer du dig for mediernes vilkår, og hvordan vi sikrer de bedst mulige rammer for danske medier i en ny medievirkelighed, hvor medier og tech i stadig større grad konvergerer?

Medieenheden i Center for Medier og Tech søger generalister, som kan bidrage til implementeringen af Medieaftalen 2023-2026 og en række nye EU-forordninger, og som samtidig kan bidrage til enhedens drift og sekretariatsbetjening.

Vi løfter i flok og sætter videndeling og kollega-sparring højt, så du vil ikke stå alene med faglige udfordringer. Vi lægger stor vægt på nærværende ledelse og trivsel.

Slots- og Kulturstyrelsen
Bygningsstyrelsen

Bygningsstyrelsen søger en strategisk rådgiver med gode analyseevner til vores universitetsteam

København V

Trives du i et miljø med mange tværfaglige samarbejdspartnere, er du relationsskabende, og har du lyst til at bidrage til at de danske universiteter har de bedste fysiske rammer for forskning og uddannelse?

Se video om Bygningsstyrelsen som arbejdsplads

Du er universiteternes indgang til Bygningsstyrelsen, og du bliver ansvarlig for at varetage den strategiske dialog med et eller flere konkrete universiteter. Du skal bl.a. lave analyser og beslutningsoplæg ift. valg af lokaleløsninger og udvikling af ejendomsporteføljen.

Industriens Uddannelser

Chefkonsulent med passion for tekniske erhvervsuddannelser

København V

Vil du være med til at fremtidssikre uddannelser til industrien og dens medarbejdere?

Som chefkonsulent er din opgave at afdække industriens uddannelsesbehov og efterfølgende udvikle, markedsføre og implementere relevante arbejdsmarkedsuddannelser og erhvervsuddannelser. Du vil bl.a. komme til at arbejde med industrioperatøruddannelsen.

Trafikstyrelsen

Klar på ledelse af fagligt stærkt team i et sikkerhedsorienteret miljø? Bliv teamleder for Trafikstyrelsens tilsyn med security-regler i luftfarten

København V

Er du vant til at arbejde med regulering og myndighedsarbejde?

Som teamleder indgår du i kontorets ledelse med personaleansvar for 10 engagerede og fagligt stærke luftfartsinspektører. Du vil have det direkte ansvar for tilrettelæggelse og gennemførelse af styrelsens tilsyn med security-reglerne i Danmark (inkl. Færøerne og Grønland).

Området understøttes af kontorets juridiske kompetencer, og du bliver en central sparringspartner for kontorchefen i forhold til bredere, strategiske projekter fx om udvikling af lovgivning og regulering på securityområdet.

Trafikstyrelsen
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Enhedschef til Direktionssekretariat & Kommunikation

København V

Vil du være med til at understøtte landbrugets grønne omstilling?

Hvis du også har rigtigt godt styr på beslutningsprocesser i et politisk miljø, besidder nogle veludviklede samarbejdsevner og har et stærkt fokus på kommunikation og presse, så er jobbet som leder af Landbrugsstyrelsens Direktionssekretariat & Kommunikation måske noget for dig.

Du får en plads tæt på direktionen, og du får derfor både viden og indsigt i de faglige områder styrelsen varetager og et unikt perspektiv på den bredde og kompleksitet, som styrelsen rummer.

Banedanmark

Teamleder til dygtigt hold af sikringstekniske projekteringsledere

København V

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Som teamleder får du ansvar for et lille team af teknisk dygtige medarbejdere med mange års erfaring inden for projekteringsledelse. Sammen kommer I til at håndtere porteføljestyring og planlægning af sikringstekniske leverancer samtidig med, at I bidrager med faglige inputs i forhold til sikringsprojektering og validering.

Dine primære opgaver vil være inden for projektstyring og personaleledelse. Du får bl.a. ansvar for økonomistyring, drift og planlægning samtidig med, at du skal sikre, at dine medarbejdere har de nødvendige forudsætninger for at kunne lykkes med deres projekter fra start til slut.

Banedanmark
DI Dansk Industri

Skarp konsulent til DI Fødevarer

København V

Vil du hjælpe fødevarevirksomhederne med den grønne omstilling og styrke den bæredygtige produktion i praksis?

Som konsulent i DI Fødevarer bliver du en del af et stærkt fagligt miljø. Du vil komme til at arbejde med en række fødevarefaglige emner, blandt andet regulering af næringsstoffer, tilsætningsstoffer, pesticidrester og kemi i fødevarer, fødevaresikkerhed og kontrol.

Energistyrelsen

Vicedirektør

København V

Har du ambitioner om at gøre en forskel for den grønne omstilling, solid ledelseserfaring og lyst til at blive en del af et stærkt ledelseskollektiv på toplederniveau?

Se video om Energistyrelsen som arbejdsplads

Som vores nye vicedirektør vil du få ansvaret for Center for undergrund og Center for grøn forsyning, og du vil have syv enhedschefer i direkte reference.

I Center for undergrund arbejder vi med at sikre udnyttelse af ressourcerne i den danske undergrund samt med godkendelse af aktiviteter i relation til olie og gas.

I Center for grøn forsyning skaber vi rammerne for en grøn, effektiv og sikker forsyning inden for gas-, varme- og vandsektoren samt affaldshåndtering.

Energistyrelsen
Slots- og Kulturstyrelsen

Akademisk medarbejder til det internationale område

København V

I Slots- og Kulturstyrelsens Center for Kunst og Biblioteker arbejder 80 medarbejdere med sekretariatsbetjening af armslængde organer, administration af en række driftsbevillinger og tilskudsordninger samt bidrager til betjening af Kulturministeriet og kulturministeren.

Jobbet omfatter bl.a.:

  • Tilskudsadministration, herunder godkendelse af budgetter og regnskaber og udbetaling af tilskud
  • Kommunikationsarbejde i forhold til tilskudsarbejdet og strategier for området
  • Sekretariatsbetjening og strategiarbejde

Vi lægger vægt på et stærkt fagligt miljø, tæt samarbejde om opgaverne og et godt socialt fællesskab.

Slots- og Kulturstyrelsen

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV