I Arbejdstilsynet mener vi, at alle har ret til et sundt og sikkert arbejdsmiljø og det arbejder vi målrettet for hver dag. Vil du være med at arbejde på denne vigtige opgave og bidrage med dine datakompetencer til at sikre, at vi har et markant fokus på vedvarende at udbygge og udvikle anvendelsen af data og ny teknologi i vores opgaveløsning?

Vi søger en ambitiøse studerende, der har lyst til at udvikle og anvende sin faglige viden på virkelige problemstillinger og muligheder med data i mange, meget forskellige sammenhænge.

Du vil være tilknyttet teamet, der har ansvaret for at drifte og udvikle de maskinlæringsmodeller og sprogmodeller, som Arbejdstilsynet allerede anvender og også nye kommende modeller. I denne forbindelse vil du aktivt arbejde med Azure, python, git, t-sql, etc. Ligesom dit fokus også vil være på forståelse, udstilling, udvikling og validering af dataflows og API’er ved brug af C#, t-sql, git, Angular, typescript, powershell, grafana, Power BI, MSSQL, m.m.

Eksplicit data fokus og arbejde med maskinlærings- og sprogmodeller Denne stilling er ideel for dig, der lyst til at arbejde hands-on med data og samtidig opbygge en stærk forståelse for, hvordan man i praksis arbejder med et etablere, udvikle og vedligeholde dataflows. Du får således mulighed for at få direkte erfaring med de datakilder, der er helt fundamentale for at Arbejdstilsynet kan træffe beslutninger.

Eksempler på, hvad du vil kunne få erfaring med:

  • Udvikling, automatisering og optimering af dataflows og pipelines på tværs af teknologier som t-sql, CI/CD, C#, powershell, m.m.
  • Indgå i dialog med forretningen om hvilke databehov de har, og kunne omsætte deres behov til konkrete rapporter ved vha. power BI, t-sql og databaseforståelse
  • Versionere og samarbejde om kode i Git, monitoreringsløsninger med API’er og Grafana, m.m.
  • håndtering af større mængder data relateret til tilsynsdata herunder reaktionsdata, ulykkesdata og data om udenlandske virksomheder. Der er både struktureret og ustruktureret data.
  • indgå i dialog med forretningen om mulige områder, der kan optimeres gennem anvendelsen af enten klassiske machine learning modeller eller eksempelvis gennem generative modeller.
Måske du også brænder for at omsætte din faglige viden til konkret forbedring af maskinlæringsmodeller, bidrage til at udvikle modeller der vha. generativ AI hjælper tilsynsførende i deres daglige arbejde, anvende din faglige viden til gennem dialog med forretningen at identificere områder, hvor anvendelse af AI løsninger kan være relevant, m.m.

Det vil være en fordel til stillingen, hvis du har erfaring med t-sql, men det er ikke et krav til ansættelse. Herudover er det en fordel, hvis du har en lyst til at indgå i dialog med relevante interessenter.

Om dig Du studerer på en relevant videregående uddannelse (f.eks. datalogi, statistik, økonomi, statskundskab etc.), og har gerne erhvervserfaring, omend det ikke er et krav. Det væsentligste krav, er at du brænder for at indgå i en dialog med forretningen om mulige løsninger på et problem, hvor din faglighed er idegeneratoren. Herudover skal du også kunne omsætte teorien til konkrete produkter. Det vigtigste er dog, at du har motivationen.

Som person er du derfor initiativrig, iderig og engageret i dit arbejde samt trives af at arbejde i et team, hvor opgaver løftes i fællesskab. Det er derfor vigtigt, at du er samarbejdsorienteret og bidrager til det gode arbejdsliv, hvor humor er essentiel.

Løn- og ansættelsesvilkår Stillingen er studenterstillinger på gennemsnitligt 15 timer om ugen. Vi tager højde for, at du skal passe dit studie og i eksamensperioder, hvor studiet kræver mere af din tid, er der mulighed for fleksibilitet. Vi vil gerne have, at du starter hurtigst muligt, men er fleksible ift. opstart.

Du bliver ansat som student efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste. Det er en forudsætning for ansættelsen, at du er indskrevet ved en højere læreanstalt og er aktivt studerende.

Din kontorplads bliver på Landskronagade 33, 2100 København Ø.

Det vil i en ansættelse være muligt at få adgange til data, der kan bruges i universitetsopgaver som f.eks. bachelor og speciale.

Interesseret? Hvis du har spørgsmål til nogen af stillingerne, er du velkommen til at kontakte:

  • Kontorchef i Digitalisering og Data: Kirsten Brink Hansen på kbh@at.dk +4572208601
  • Product Owner for Team Ny teknologi og risikomodeller i Digitalisering og Data: Kasper Guldborg Johnsen på kgj@at.dk eller +457220854.
Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest tirsdag den 20. maj 2025.

Vi forventer at holde samtaler afholdt i uge 21 2025.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund, hvorfor vi opfordrer alle uanset baggrund til at søge.

Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Jobindex