2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Arbejdstilsynet
Akademiker til projekt- og porteføljestyring samt øvrige styringsopgaver

Arbejdstilsynet, København

Vil du være med til at styrke og udvikle projekt- og porteføljestyringen i Arbejdstilsynet? Er du ambitiøs, analytisk og udviklingsorienteret? Så er en stilling i Arbejdstilsynets kontor for Økonomi og Styring måske noget for dig.

Beskæftigelsesministeriet

Du bliver en del af vores kontor for Økonomi og Styring, der arbejder for at sikre direktionen det bedste beslutningsgrundlag i forhold til den overordnede strategiske ledelse af Arbejdstilsynet, herunder den overordnede økonomi-, aktivitets- og resultatstyring.

Du skal arbejde med at styrke og udvikle vores eksisterende projekt- og porteføljestyring. Formålet er at øge kvaliteten i Arbejdstilsynets projekter og at sikre overblik og fremdrift i både agile og klassiske projekter.

Arbejdstilsynet
Akademiker til analyse af Arbejdstilsynets indsatser og overvågning af arbejdsmiljøet

Arbejdstilsynet, København

Brænder du for analyser og kan du selv tilrettelægge data? Har du mod på at arbejde med store datamængder og spørgeskemaundersøgelser? Har du en systematisk tilgang til opgaver og er du ansvarsfuld og kvalitetsbevidst? Så er en stilling som barselsvikar i kontoret for Analyse og Metode i Arbejdstilsynet måske noget for dig.

Beskæftigelsesministeriet

Som fuldmægtig i kontoret for Analyse og Metode vil du komme til at arbejde med analyser og de tilhørende data. Uanset om du kommer til at sidde med evalueringer af Arbejdstilsynets indsatser eller analyser fra overvågningsdata, vil du få rig mulighed for selv at oparbejde data og bidrage til udviklingen af analyserne.