CV

CV og jo­ban­søg­ning med succes

Lav et letlæseligt og overskueligt CV

Udarbejdelsen af dit CV kan være altafgørende for dit kandidatur til din næste stilling. I en ansøgning vil dit CV typisk være det første arbejdsgiveren læser og CV’et vurderes ofte på ca. 1 minut. Et CV fylder typisk mellem 1-4 A4-sider.

Det typiske CV er struktureret omvendt kronologisk, hvilket betyder, at man opremser sine seneste erhvervserfaringer og uddannelser først. Du kan se et eksempel på CV på Ansøgningsmaskinen.

Målret dit CV

Mange kandidater har et generelt CV, som de vedlægger flere forskellige typer af job. Du kan med fordel fremhæve forskellige erfaringer fra tidligere job afhængig af, hvilken stilling du søger. Søger virksomheden en udadvendt og opsøgende person kan du med fordel lægge vægt på den kundekontakt, som du med succes har haft i tidligere stillinger. Hvis virksomheden søger en struktureret administrator kan du med fordel lægge vægt på alle kontrakterne og det store antal kunder, som du holdt styr på. Vil du have tips til at søge uopfordret kan du læse en vejledning til uopfordrede ansøgninger.

Lad arbejdsgiverne finde dig

Flere af Jobindex’ kunder bruger Jobindex’ CV-database til at finde kvalificeret arbejdskraft. Andre kunder beder Jobindex om at finde de bedste kandidater for dem. Derfor opfordrer vi dig til at oprette dit CV i Jobindex’ CV-database. Det er gratis og tager ca. 5 minutter. På denne måde kan drømmejobbet finde dig. Opret dit CV.