CVJobsøgning

”Jeg er bare glad for, at jeg lagde mit CV lige dér”

Når du lægger dit CV hos Jobindex, bliver det set af rekrutteringsspecialister, som nærlæser detaljerne – og kontakter dig, når din profil matcher et job.

Simon blev headhuntet efter at have lagt sit CV på Jobindex – læs hans historie her.

"Jamen, jeg er jo nødt til at starte med at sige, at jeg sad i forvejen i et godt job, og jeg var slet ikke på vej til at skifte faktisk. Jeg havde gode udfordringer og gode kollegaer. Så for mig har det her også bare været en oplevelse, der er kommet lidt bag på mig selv. Men jeg er jo superglad for, at det gik, som det gik."

Sådan begynder Simon, når han skal fotælle om sin vej til et job, han fik tilbudt efter at have oprettet sit CV på Jobindex. Der gik nogle måneder, men en dag blev han kontaktet om et job, selvom han faktisk sad i en stilling, han egentlig var godt tilfreds med, og derfor slet ikke holdt øje med jobannoncer.

"Jeg kan ikke huske, hvornår jeg lagde mit CV ind hos Jobindex. Jeg forventede ikke rigtig noget. Jeg så slet ikke mig selv som aktivt jobsøgende, men tænkte bare at det jo ikke kunne skade at have CV’et hos Jobindex. Når de så ind i mellem skrev til mig, at nu var det tid til at holde det opdateret, så gjorde jeg det. Og jeg er godt nok glad for i dag, at jeg lagde mit CV lige dér."

"Engang i mellem fik jeg mails om en åben stilling, som jeg blev opfordret til at søge. Men så en dag ringede en konsulent fra Jobindex til mig. For mig var det ud af det blå, men han havde altså opdaget mig via mit CV i databasen – og han mente, at jeg ville være perfekt til et job, som han var recruiter på for en spændende virksomhed med fokus på e-handel."

"Jeg havde ikke søgt jobbet, hvis de ikke havde skubbet til mig"

"Jobindex ringede og sagde, at jeg virkelig bare var det perfekte match til den her stilling og virksomhed – og spurgte om jeg ikke i det mindste ville være åben for at prøve at søge det. Jeg kunne sagtens se, at jobbet var interessant, men jeg var egentlig tilfreds i mit job, så der skulle noget særligt til at få mig til at skifte job."

Det endte dog med, at konsulenten fik Simon overtalt til at søge jobbet, og her gik Simon så fra at have kontakt med Jobindex til at være i direkte dialog med virksomheden:

"Ved jobsamtalerne kunne jeg for alvor mærke, at hold da op, den her rekrutteringskonsulent fra Jobindex havde altså ramt hovedet på sømmet – det her var et jobskifte, jeg bare måtte tage. Jeg var ikke i tvivl, og matchet var klokkeklart lige fra kultur, kemi og til opgaver og muligheder."

Simon endte med at takke ja til det nye job, hvor han er glad for at være. Han har stadig sit CV online på Jobindex, for man ved jo aldrig, hvornår der opstår muligheden for et nyt drømmejob.

Ja, jeg smiler da lidt ved tanken stadig. Jeg er jo bare glad for, at jeg fik den mulighed. Og det var konsulenten fra Jobindex også, han ringede mig op efter, at jeg var blevet ansat og sagde tillykke – han var vist også lidt oppe og køre over hele processen. Ja, det var godt set, at jeg lige passede perfekt i det her job."

Opret dit CV her