IT-rekruttering


IT-rekruttering
I Jobindex IT-Rekruttering har vi til sammen over 20 års erfaring med rekruttering af IT-kandidater, og vi har fokus på at levere IT-kandidater til små og store virksomheder i hele landet.

Jobindex IT-Rekruttering

- Til dig, som har behov for IT-specialister


« Tilbage

Vi har kun fokus på IT-kunder

Fakta om IT-kandidater

Jobindex er den jobportal, hvor 77% af IT-kandidaterne vælger at søge job*. Hos Jobindex ved vores IT-rekrutteringskonsulenter, hvordan vores IT-kandidater tænker, og hvordan de holder sig orienterede om jobmarkedet og om deres muligheder. Vi skaber gode resultater gennem en tæt dialog med IT-kandidater, hvor vi informerer dem om relevante job. På den måde bliver kandidaterne gjort opmærksomme på stillinger, de ellers ikke ville søge.

Fakta om IT-stillinger

Vi løser opgaver indenfor følgende kategorier: Support, drift, udvikling, konsulent og (projekt-)ledelse. Vi har hver uge i gennemsnit over 700 IT-stillinger opslået på vores hjemmeside og over 12.000 IT-kandidater i vores database.

IT-stillingsannoncer

Faktum er, jo bedre annonce jo nemmere er det at tiltrække de rigtige kandidater. I samarbejdet med vores dygtige tekstforfattere ser vi ofte en markant forskel i tilgangen og kvaliteten af ansøgerfeltet, når de målretter annoncen til de mest relevante kandidater. I de fleste tilfælde skal der kun få ændringer til.

Jobindex IT-Rekruttering – mange muligheder

Vi sidder klar til at rådgive og servicere dig i forhold til IT-specialister. Vi tager os gerne af det meste af rekrutteringsprocessen, fra annonceskrivning og opsætning til håndtering af indkomne ansøgere, match og telefonscreening af IT-kandidater fra vores store database af specialister. Vi serverer de bedste kandidater for dig - det eneste, du skal foretage, er samtaler med kandidaten og eventuel test. Der er mange måder at bruge os på, du vælger selv hvor meget og hvordan.


* Kilde: Mannovas kandidatrapport 2012.