Jobindex - Genplacering


Jobindex Genplacering

Opsagt og hvad så?

Det kan være en rystende oplevelse at miste sit job. Nu handler det om, at genfinde sig selv og ikke at falde i et stort sort hul.

At se det som en chance

En afskedigelse behøver ikke kun at være negativ. Tværtimod, kan en afskedigelse også give mulighed til revision af dit hidtidige karriere-liv.

Gode råd

Job Vision er specialister i genplacering/outplacement på alle niveauer, og har skrevet en række artikler om hvordan en afskedigelse bedst kan håndteres:

Uden job... - hvad så?

Det er naturligvis ikke alle, der rammes af ledighed. Langt de fleste når at komme i nyt job inden for relativ kort tid efter en afskedigelse eller egen opsigelse.
Læs mere

Synlig afskedigelsespolitik

Det er med tiden blevet mere legalt at opsige ledere og medarbejdere og tage del i det sociale ansvar. Flere virksomheder har derfor erkendt, at en opsigelsesopgave skal håndteres professionelt og i samarbejde med en ekstern partner.
Læs mere

Flere afskedigelser sætter fokus på processen

I takt med at afskedigelser bliver mere almindeligt, vil der i højere grad komme fokus på genplaceringsydelser, således at medarbejderne hjælpes videre til noget nyt.
Læs mere

Start på en frisk?

Vil du gerne starte på en frisk lige med det samme? Indtast dit CV i vores CV-index, så firmaerne kan finde frem til dig!

Annonce: