Download CV-skabelon

Hvordan skal et CV se ud? Hvad skal det indeholde? Download et gratis eksempel på en skabelon til CV her.

Brug vores CV-eksempel til at lave dit eget udkast med dine data. Skabelonen viser et overskueligt, klassisk CV, der indeholder det, du behøver – et hurtigt overblik uden kreativ opsætning. Dit CV skal kunne fungere både som online CV og på print, og vores gratis CV-skabelon fungerer til begge dele.

Download CV-skabelon her

Husk, at skabeloner til CV og ansøgning højst kan være et forslag. Der er ikke noget rigtigt og forkert i forhold til hvordan et CV skal se ud.

Tilpas CV-eksemplet til din profil

Vores CV-skabelon er baseret på en profil med bred erfaring og uddannelse. Er du studerende, nyuddannet uden erhvervserfaring eller ufaglært med spredt erfaring fra forskellige brancher, så skær fra og brug de dele af eksemplet, der passer bedst til dig og din profil. Og husk at skræddersy indholdet i starten under "faglig profil" til at skabe en god sammenhæng og match mellem dig og den pågældende virksomhed, hvor du søger job.

Opret CV hos Jobindex

Du kan også oprette et online CV direkte her på Jobindex. Tusindvis af danskere bliver hvert år fundet af arbejdsgivere og rekrutteringskonsulenter i vores CV-database og tilbudt job.