Coronaberedskab

Coronajob: Hjælp med at pode, smitteopsporing og vaccination

Under COVID-19 har regionerne etableret en række jobbanker med job relateret til coronaberedskabet. Få her et indblik i, hvor og hvordan du stiller dig til rådighed.

Regionerne er blandt andet i gang med den omfattende vaccineoperation, hvor der kan mangle hænder til alle typer af opgaver relateret til opgaven at vaccinere Danmarks befolkning.

"Den her indsats med vaccination bliver en meget stor operation i Danmark, og derfor også en opfordring [...]: Hvis du er pensioneret læge, pensioneret sygeplejerske eller anden pensioneret sundhedsmedarbejder, og har mulighed for at give en hånd med i den her vigtige operation, så har vi igen brug for dig."

Magnus Heunicke, Sundheds- og ældreminister, Socialdemokratiet

Beredskabet har mange forskelligartede opgaver og der er løbende behov for forskellige profiler. Der kan måske være brug for dig, hvis er pensioneret læge, sygeplejerske eller sundhedsmedarbejder. Eller måske dig, der er sygeplejerskestuderende, andet sundhedspersonale eller har forladt faget for en tid.

Hvis du har lyst til og mulighed for at tilbyde din arbejdskraft i den aktuelle situation, så kan du læse mere og registrere dig via regionernes jobbanker.


Læs også

Sorter artikler efter emne.