Jobannonce


Frederiksberg KommuneBørnehuset Harmonien søger pædagog til småbørnsstue 2,10-3,5 år

Frederiksberg Kommune

Vi søger en engageret og faglig pædagog til vores skønne hus, der har lyst og kompetencer til at arbejde med børn i alderen 2,10 år til 3,5 år og har et særligt fokus på rytmik, musik og natur. Stillingen er på 35,75 timer om ugen og til besættelse pr. 1. juni 2020, gerne før!

Vi er en engageret personalegruppe med godt humør, der ønsker at praktisere en kontinuerlig udvikling af Harmonien både mht. vores kerneydelser i forhold til børn og forældre, vores kollegiale samarbejde m.fl. - samt udvikling af personalegruppen og den enkelte ansatte. Ligeledes ser vi det sociale samvær i personalegruppen som en vigtig værdi.

Da vi er en institution med særligt fokus på rytmik, musik og natur og dette er en integreret del af vores hverdag, er det vigtigt igen at understrege, at du har interesse, kompetencer og/eller stor vilje til at udvikle dig indenfor disse områder.

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!